Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Je, u pravu si.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Pa napisao sam već. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Ma mislio sam na onu Barcelonu od prije 10-ak godina. Ova danas je kurac od ovce.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:
Biće da protivnici i Barceloni i Man City-u uvijek prepuste posjed.
Jako često. Evo sad prije mjesec i po dana je imala u prvom poluvremenu skoro 70% barcelona posjed kontra Bayerna pa su 2-0 na poluvremenu gubili. Divljaci njemački ih sasjekli na kontre
Ispričavam se.
Pa i ta prije 10-ak godina ti je isto od Bayerna stradala na kontre recimo. Pogotovo u prvoj utakmici. 7-0 u dvije utakmice. Isto su krenuli s podjedom na njemce ovi ih masakrirali što prekidima što kontrama a posjed im prepustili. Sjećam se da je Barca imala na kraju prve utakmice tipa 700 dodavanja, Bayern upola manje...jednostavno je Heynckes prepoznao to kao od ovih najveću snagu i prilagodio igru tome. Uništili su ih totalno. Nije to bio prvi puta da je Barca stradala zbog oslanjanja na tu igru. Ali svakako najupečatljivije. Još je to bila "ona" Barca....Xavi,Iniesta,Messi,... dream team.
Ovisi što je za tebe bolja ekipa. Ako ti je mjerilo toga tko je bolja ekipa po posjedu onda treba pobrisati zadnjih 60 godina nogometne povijesti otprilike. Razne reprezentacije su kroz povijest igrale različito. Neki su igrali isključivo krilnu igru, neki defenzivu, kontre, gruba igra...sve je to savršeno prihvatljivo i legit. Ako netko igra ružno....pobijedi ih kume ti pa ti je svejedno kako igraju. Kad su Grci osvojili Euro isto su igrali negledljivo...Italija je desetljećima ljudima kidala živce igrom na defenzivu i kontre. Tko je majstor neka to probije. Barcelonu se nije moglo dobiti skoro kad su forsirali tika-taku igrali...
Dok ih se nije pročitalo.
Zadnju sezonu pod Guardiolom ispali su od Chelsea sjetim se sad....u Barceloni su odigrali neriješeno. Barca je imala posjed ono 70-80%. Chelsea doslovno igrao obranu i kontre. I upalilo je. Jednom kad su drugi skužili da to funkcionira to više nije bilo bauk samo po sebi.
Inače, meni ti je bolja ekipa ona koja bolje upravlja loptom.
Onima koji se baziraju na trku i uklizavanja, bih preporučio da se bave atletikom.
Guest- Guest
Neki strani mediji, ali i stručnjaci smatraju kako start Livakovića nije bio prekršaj za penal. Posebnu dozu gnjeva izazvala je i činjenica da sudac nije išao uz pomoć VAR tehnologije gledati odluku. Zanimljivo, glavni sudac u VAR sobi bio je Massimiliano Irrati, Talijan koji je identičnu dužnost obnašao i u finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine, kada je Hrvatska izgubila od Francuske.
Tada su hrvatski navijači bili ljuti zbog nekoliko sudačkih odluka, a jedna od njih odnosi se na dosuđeni penal za Francuze u situaciji u kojoj je lopta pogodila Ivana Perišića u ruku. Ipak, argentinski sudac Nestor Pitana gledao je situaciju na snimci i dosudio penal.
https://www.index.hr/sport/clanak/u-var-sobi-je-bio-isti-sudac-kao-u-finalu-protiv-francuske-u-rusiji/2420725.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
To je to.
Tada su hrvatski navijači bili ljuti zbog nekoliko sudačkih odluka, a jedna od njih odnosi se na dosuđeni penal za Francuze u situaciji u kojoj je lopta pogodila Ivana Perišića u ruku. Ipak, argentinski sudac Nestor Pitana gledao je situaciju na snimci i dosudio penal.
https://www.index.hr/sport/clanak/u-var-sobi-je-bio-isti-sudac-kao-u-finalu-protiv-francuske-u-rusiji/2420725.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
To je to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
HRVATSKA REPREZENTACIJA izgubila je 3:0 od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Dva gola je zabio Julian Alvarez, dok je jedan zabio Lionel Messi iz jedanaesterca. Hrvatska će igrati za treće mjesto protiv lošijeg iz susreta Maroka i Francuske u subotu od 20 sati. Nakon utakmice je izbornik Zlatko Dalić komentirao suđenje.
"Taj prvi gol je odveo utakmicu. Do tada puna kontrola, nismo bili opasni i konkretni, ali utakmica je išla kako mi hoćemo. A onda korner ne svira, kontra gdje je igrač udario Livakovića. Jesu to neka nova pravila? Je li se Livaković morao maknuti, to je usmjerilo utakmicu. Ako su to nova pravila, neka nam jave", rekao je Dalić na konferenciji za medije.
https://www.index.hr/sport/clanak/dalic-o-penalu-za-argentinu-jesu-to-neka-nova-pravila/2420723.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Tako je Daliću. Neka si ti to reka. Neka se zna.
"Taj prvi gol je odveo utakmicu. Do tada puna kontrola, nismo bili opasni i konkretni, ali utakmica je išla kako mi hoćemo. A onda korner ne svira, kontra gdje je igrač udario Livakovića. Jesu to neka nova pravila? Je li se Livaković morao maknuti, to je usmjerilo utakmicu. Ako su to nova pravila, neka nam jave", rekao je Dalić na konferenciji za medije.
https://www.index.hr/sport/clanak/dalic-o-penalu-za-argentinu-jesu-to-neka-nova-pravila/2420723.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Tako je Daliću. Neka si ti to reka. Neka se zna.
2014-04-11
Sad će najebat. Ja san vidija dovoljno. Zato san i ugasija tv nakon tog penala.
Ja sam anđeo Prijestolnik a to su stvarni vladari fizičke ravni.
Pola te anđeoske hijerarhije su demoni i kad mi netko digne tlak zovnem ih ko šta netko zovne dobermane da nekoga rastrgaju.
SAD ĆU VAS ZAKLAT.
Ja sam anđeo Prijestolnik a to su stvarni vladari fizičke ravni.
Pola te anđeoske hijerarhije su demoni i kad mi netko digne tlak zovnem ih ko šta netko zovne dobermane da nekoga rastrgaju.
SAD ĆU VAS ZAKLAT.
2014-04-11
https://slobodnadalmacija.hr/sport/strani-nogomet/engleske-legende-slozne-ovo-nije-trebao-biti-penal-sto-je-livakovic-mogao-pa-on-je-bio-fauliran-1248625
zoro avenger wrote:Je, u pravu si.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Pa napisao sam već. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Ma mislio sam na onu Barcelonu od prije 10-ak godina. Ova danas je kurac od ovce.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:
Jako često. Evo sad prije mjesec i po dana je imala u prvom poluvremenu skoro 70% barcelona posjed kontra Bayerna pa su 2-0 na poluvremenu gubili. Divljaci njemački ih sasjekli na kontre
Ispričavam se.
Pa i ta prije 10-ak godina ti je isto od Bayerna stradala na kontre recimo. Pogotovo u prvoj utakmici. 7-0 u dvije utakmice. Isto su krenuli s podjedom na njemce ovi ih masakrirali što prekidima što kontrama a posjed im prepustili. Sjećam se da je Barca imala na kraju prve utakmice tipa 700 dodavanja, Bayern upola manje...jednostavno je Heynckes prepoznao to kao od ovih najveću snagu i prilagodio igru tome. Uništili su ih totalno. Nije to bio prvi puta da je Barca stradala zbog oslanjanja na tu igru. Ali svakako najupečatljivije. Još je to bila "ona" Barca....Xavi,Iniesta,Messi,... dream team.
Ovisi što je za tebe bolja ekipa. Ako ti je mjerilo toga tko je bolja ekipa po posjedu onda treba pobrisati zadnjih 60 godina nogometne povijesti otprilike. Razne reprezentacije su kroz povijest igrale različito. Neki su igrali isključivo krilnu igru, neki defenzivu, kontre, gruba igra...sve je to savršeno prihvatljivo i legit. Ako netko igra ružno....pobijedi ih kume ti pa ti je svejedno kako igraju. Kad su Grci osvojili Euro isto su igrali negledljivo...Italija je desetljećima ljudima kidala živce igrom na defenzivu i kontre. Tko je majstor neka to probije. Barcelonu se nije moglo dobiti skoro kad su forsirali tika-taku igrali...
Zadnju sezonu pod Guardiolom ispali su od Chelsea sjetim se sad....u Barceloni su odigrali neriješeno. Barca je imala posjed ono 70-80%. Chelsea doslovno igrao obranu i kontre. I upalilo je. Jednom kad su drugi skužili da to funkcionira to više nije bilo bauk samo po sebi.
Onima koji se baziraju na trku i uklizavanja, bih preporučio da se bave atletikom.
Pošteno.
Onda treba ukinuti obrambene igrače generalno.
To što mi igramo već 15 godina s pozicijom defenzivno veznog je samo po sebi svetogrđe protiv lijepe igre i samo po sebi šupački potez.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
Prije toga Livaković je srušio napadača Argentine Juliana Alvereza, a sudac Daniele Orsato odmah je dosudio kazneni udarac. Livaković je samo kratko komentirao tu situaciju. "Sve te vidjeli, što ću vam kazati," rekao je odgovorivši na pitanje je li bio kazneni udarac. "Ma kakav jedanaesterac," rekao je utučeni Livaković.
https://www.index.hr/sport/clanak/livakovic-ma-kakav-jedanaesterac/2420727.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Tako je. Ti si svoje reka. Idemo dalje.
https://www.index.hr/sport/clanak/livakovic-ma-kakav-jedanaesterac/2420727.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Tako je. Ti si svoje reka. Idemo dalje.
2014-04-11
Modrić: Nije bio penal
"Prvi gol nije bio jedanaesterac. U akciji prije toga trebao je biti korner za nas. Nakon toga sudi nepostojeći jedanaesterac, to je prelomilo utakmicu. Jer do tada smo igrali OK", naglasio je Modrić pa dodao:
"Nedostajalo nam je malo više prema naprijed da budemo opasniji, ali nismo imali problema to tog jedanaesterca. Takav penal se ne može suditi u ovakvoj utakmici. Opet se sudio i to me žalosti. Nakon toga je došao drugi gol gdje su imali sreće s odbijanju lopte. Nakon toga se bilo teško vratiti."
https://www.index.hr/sport/clanak/modric-nepostojeci-penal-je-prelomio-utakmicu/2420726.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Tako je Modriću. Ti svoje reci a oni neka se misle. Neka si reka šta si im ima reč. Idemo dalje.
"Prvi gol nije bio jedanaesterac. U akciji prije toga trebao je biti korner za nas. Nakon toga sudi nepostojeći jedanaesterac, to je prelomilo utakmicu. Jer do tada smo igrali OK", naglasio je Modrić pa dodao:
"Nedostajalo nam je malo više prema naprijed da budemo opasniji, ali nismo imali problema to tog jedanaesterca. Takav penal se ne može suditi u ovakvoj utakmici. Opet se sudio i to me žalosti. Nakon toga je došao drugi gol gdje su imali sreće s odbijanju lopte. Nakon toga se bilo teško vratiti."
https://www.index.hr/sport/clanak/modric-nepostojeci-penal-je-prelomio-utakmicu/2420726.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Tako je Modriću. Ti svoje reci a oni neka se misle. Neka si reka šta si im ima reč. Idemo dalje.
2014-04-11
Ne terba ukinuti obrambene igrače. Treba ih samo tehnički potkovati, kao npr Gvardiola. Da znaju štopat, dodat, prodrijeti i predriblati.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Je, u pravu si.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Pa napisao sam već. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Ma mislio sam na onu Barcelonu od prije 10-ak godina. Ova danas je kurac od ovce.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:
Ispričavam se.
Pošteno.
To što mi igramo već 15 godina s pozicijom defenzivno veznog je samo po sebi svetogrđe protiv lijepe igre i samo po sebi šupački potez.
A ne da samo zuje ko muhe.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Leo Messi has reduced Josko Gvardiol's transfer fee.pic.twitter.com/QZR26hcIda#FIFAWorldCup
— Hrach Khachatryan (@hrachoff) December 13, 2022
Vanzemaljac
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sad ta ekipa misli kako će se sve zataškat i gurnit pod tapet i oni idu dalje na tim pozicijama i ta FIFA itd dakle ko i nakon onoga s Francuskom u finalu.
Ne.
IŠČUPAT ĆU VAN SAD SVE ORGANE KOJE IMATE U TIJELU.
ZAKLAT ĆU VAS.
ODERAT ĆU VAM KOŽU I S NJOME ČISTIT POD U JAVNOJ SRAONI.
MRTVI STE.
Ne.
IŠČUPAT ĆU VAN SAD SVE ORGANE KOJE IMATE U TIJELU.
ZAKLAT ĆU VAS.
ODERAT ĆU VAM KOŽU I S NJOME ČISTIT POD U JAVNOJ SRAONI.
MRTVI STE.
2014-04-11
Ljut san ka pas.
Iskopat ću in oči.
Uopće me ne boli rezultat utakmice jer nisan očekiva ni da ćemo do ovdje dogurat i dobit Brazil. Nije me brige ni za medalju očemo li ovdje sad osvojit.
Al za jednu stvar me sad brige.
ISKOPAT ĆU IN OČI.
Iskopat ću in oči.
Uopće me ne boli rezultat utakmice jer nisan očekiva ni da ćemo do ovdje dogurat i dobit Brazil. Nije me brige ni za medalju očemo li ovdje sad osvojit.
Al za jednu stvar me sad brige.
ISKOPAT ĆU IN OČI.
2014-04-11
Jebes kuknjavu treba uzeti broncu
Bronca bi bila super ... Prije SP nisam se nadao ni polufinalu
Bronca bi bila super ... Prije SP nisam se nadao ni polufinalu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zoro avenger wrote:Ne terba ukinuti obrambene igrače. Treba ih samo tehnički potkovati, kao npr Gvardiola. Da znaju štopat, dodat, prodrijeti i predriblati.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Je, u pravu si.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Pa napisao sam već. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Ma mislio sam na onu Barcelonu od prije 10-ak godina. Ova danas je kurac od ovce.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:
Ispričavam se.
Pošteno.lop
A ne da samo zuje ko muhe.
To ti ima smisla jedino ako oba obrambena su takva. Što se u slučaju reprezentacija dogodi skoro nikada. A i realno opasno.
Takvi igrači generalno su rijetkost koji znaju igrati i ne boje se izaći. Kod nas je Bišćan bio takav. Međutim tada se to nije toliko toleriralo pa je prvo krenuo kao defenzivni vezni, pa je bio branič pa većinu karijere opet defenzivni vezni pa na kraju branič :)) . Doduše svi su se treneri gnušali toga. Ćiro ga je htio čak u napadača pretvoriti . Branič mora biti branič. Generalno nikada neće se moći nadigravati tehnički sa suparnicima a i generalno je to jako opasno ako izgubi loptu...tako da takvi igrači kakve ti navodiš su rijetkost. Tedesco mu nije dozvoljavao da se puno zajebava s izlaženjem uz izuzetak kad su prekidi u Leipzigu. Njima tamo ne treba veznjak ili kreativac u obrani. Treba im obrambeni igrač. Tako je manje-više svukuda. Šta će driblati pa izgubi loptu i ugrozi čitavu ekipu...jok mulac...izbij loptu što dalje
Doduše danas se koristi braniče često kad se igra presing da igraju bliže sredini te da sudjeluju do određene mjere u ofenzivi. Preduvjet toga je skoro pa u pravilu da svaka ekipa koja tako igra ima jako dobrog defenzivnog veznog uz klasične braniče (Evo recimo iz prethodno spomenute rasprave i Barcelona i Bayern su to radili i rade još). Ne možeš ti njih baš naučiti nečemu, s tim se ili rodiš ili ne. Ako netko to prepozna u juniorskim danima pa se to izdrile sve pet. Samo to se rijetko događa pa smo na kraju ipak osuđeni ogromnom većinom na dobre stare klasične obrambene grubijane
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
Ne znam što ima loše u tome da obrambeni igrači budu najbolji tehničari u momčadi. I smatram da to nije nemoguće postići.MDMiridije wrote:
To ti ima smisla jedino ako oba obrambena su takva. Što se u slučaju reprezentacija dogodi skoro nikada. A i realno opasno.
Takvi igrači generalno su rijetkost koji znaju igrati i ne boje se izaći. Kod nas je Bišćan bio takav. Međutim tada se to nije toliko toleriralo pa je prvo krenuo kao defenzivni vezni, pa je bio branič pa većinu karijere opet defenzivni vezni pa na kraju branič :)) . Doduše svi su se treneri gnušali toga. Ćiro ga je htio čak u napadača pretvoriti . Branič mora biti branič. Generalno nikada neće se moći nadigravati tehnički sa suparnicima a i generalno je to jako opasno ako izgubi loptu...tako da takvi igrači kakve ti navodiš su rijetkost. Tedesco mu nije dozvoljavao da se puno zajebava s izlaženjem uz izuzetak kad su prekidi u Leipzigu. Njima tamo ne treba veznjak ili kreativac u obrani. Treba im obrambeni igrač. Tako je manje-više svukuda. Šta će driblati pa izgubi loptu i ugrozi čitavu ekipu...jok mulac...izbij loptu što dalje
Doduše danas se koristi braniče često kad se igra presing da igraju bliže sredini te da sudjeluju do određene mjere u ofenzivi. Preduvjet toga je skoro pa u pravilu da svaka ekipa koja tako igra ima jako dobrog defenzivnog veznog uz klasične braniče (Evo recimo iz prethodno spomenute rasprave i Barcelona i Bayern su to radili i rade još). Ne možeš ti njih baš naučiti nečemu, s tim se ili rodiš ili ne. Ako netko to prepozna u juniorskim danima pa se to izdrile sve pet. Samo to se rijetko događa pa smo na kraju ipak osuđeni ogromnom većinom na dobre stare klasične obrambene grubijane
To može biti samo + za ekipu, pod uvjetom da imaju i sve karakteristike obrambenog igrača.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Neki strani mediji, ali i stručnjaci smatraju kako start Livakovića nije bio prekršaj za penal. Posebnu dozu gnjeva izazvala je i činjenica da sudac nije išao uz pomoć VAR tehnologije gledati odluku. Zanimljivo, glavni sudac u VAR sobi bio je Massimiliano Irrati, Talijan koji je identičnu dužnost obnašao i u finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine, kada je Hrvatska izgubila od Francuske.
To je to.
Bilo je i meni cudno oko VAR.
Zatim citam komentare po B92, neke, 2 grama mozga.
Pisu, kako su trebali cestitati Messi-ju, ipak je on
najveci svih vremena.
To pisu i Hrvati, kao i ostali.
Tamo ima svega, YU ekipa.
Zatim oko HR igre i 2 udarca na gol.
Spanska Tika Taka, kada je Barselona to radili,
onda su se divili.
Sta ima veze ako tim prolazi na penala?
Prosla je i Zvezda tako u Bariju, samo nesto nize postavljeni,
blize golmanu.
Pravila uglavnom ne zanimaju nikoga, vec Messi
i 2 udarca na gol, od toga oba Perisica.
Neki su bas priglupi tamo u bivsoj Jugi.
Pravila su jasna, loptu je vec izbacio i nakon toga
je doslo do kontakta, koji postaje nebitan, nakon
izbacaja lopte, jer isti vise ne utice na igru.
Zatim golman, uvek prednost, ovde simulator imao
prednost.
VAR?
Zatim krenuo da se gubi i kaznjava Argentince za
svaki start, jer zna da je usrao utakmicu.
Ko je Daniele Orsato, lik blizu HR iz Venecije.
Ti bas i nisu blagonakloni HR, Veneti.
https://www.b92.net/sport/qatar2022/komentari.php?nav_id=2258739
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
"Penal je bio čist kao suza, Alvarez je oboren a žuti karton ispravna odluka , jer je Livaković išao na loptu. Sjajna odluka Orsata" rekao je Nedić",
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4069788/nedic-analizirao-hrvatska-argentina
2014-08-25
Sta je ovaj pokusao da kaze.
2014-08-25
Nebitno. Bilo pa prošloSerbinho-3 wrote:
Sad treba ići na broncu
Nego daj mi malo prokomentiraj teoriju da su sise i guzovi Ivane Knoll antisrpski politički projakat
2015-09-24
Sudac Talijan
Pa to je katolik ... naš brat
Doduše i Argentinci su pa se morao jadan odlučiti
Pa to je katolik ... naš brat
Doduše i Argentinci su pa se morao jadan odlučiti
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nebitno. Bilo pa prošloSerbinho-3 wrote:
Sad treba ići na broncu
Naravno, zatim osuti paljbu.
Jedino, sto je Sudija mogao, jeste karton, ako je
bio kriv, nista drugo.
Ako je loptu izbacio a zatim se desio kontakt, ne mozes
to da sudis a da utice na igru.
Neverovatan potez, nije ni cudo sto Terzic trazi
strane sudije, ovom je jos sve po pravilu ili mu
ovce nisu na broju.
Argentina je kiki, ako se ne poguraju a sa ovim
Mesijem su smorili za medalju.
2014-08-25
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 36 of 50