Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Steta bi bilo izgubiti od Brazila i ostati tek osmi na svijetu.
Pobjedom bi bili najmanje cetvrti ako nas netko dobije u polufinalu, kao i borbi za broncu.
Pobjeda nad Brazilom donijela bi dvije utakmice u borbi za medalju.
Jebate, strava uspjeh:)
Pobjedom bi bili najmanje cetvrti ako nas netko dobije u polufinalu, kao i borbi za broncu.
Pobjeda nad Brazilom donijela bi dvije utakmice u borbi za medalju.
Jebate, strava uspjeh:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Noor wrote:čuj, vi nakon svake pobjede pricate da je sreca..a za svoje poraze krivite nas ustase....ne kazem za tebe, onako generalno...pogledaj vase medijeSerbinho-3 wrote:Noor wrote:daj ne lupajSerbinho-3 wrote:Ovo je bilo na srecu.
od zadnjih 10 utakmica na SP Hrvatska je izgubila samo jednu... i to finale protiv Francuza!
zar je to sreća!?
Nisam rekao za 10 prethodnih, nego veceras.
Ako ti mislis da ste bili sigurni, ne bi dosli do penala.
Koreja se povukla u 16 metara i zavukli im dripci iz Favele.
Onaj penal ne znam bas da li je bio, jer u tom slucaju, svako se moze
nekome zaleteti iza ledja da ga sutne i pokupiti 10 penala.
Nije penal po meni a Brazil se pritiska po celom terenu.
Ako ih pustis da namestaju akcije pred tvojih 16 metara, nema nista od toga.
Pusti tako bilo koga, pre ili kasnije ce ubosti.
Moras presing igrati, ne dati mu da dodje i kreira sanse.
no kako god orlovi otperjali, a ustase ostase
Pricas nerealne price. Sloboda govora je doduse Ustavom zagarantovana. Srbija sam rekao pre pocetka da ima losu odbranu i ne znaju osnove odbrane. Dao sam im savet da krenu basket malo da igraju, odbrana na coveku, zonska odbrana, kasnije primene u fudbalu. HR i Srbija nisu imali iste grupe, Kamerun je dobio Brazil, Svajcarskoj jedva gol dali. Srbija realno nije zasluzila iz te grupe da ide dalje. HR je odigrala dobro protiv Kanade. Veceras je Japan bio kvalitetan protivnik. Brazil, napadao i po desnoj strani, ali ih Koreja pustila. Da je bila sigurna pobeda, ne bi videli penale. Protiv Brazila mislim da mozete, ako se ne uplasite ko Srbija u 2 poluvremenu. Kamerun trci, Brazil i ne, plus niko ne udvaja. Mbapea niko nije udvajao, ti neki igraci se udvajaju. Vinisijus nocas prvi koji vidim, gleda gol i centrira gde da smesti loptu. Ostali na slepo. Ako izbacite Brazil i na penale, to ce biti vec nesto. Realno, vecina ce navijati za vas, faktor slabijeg. Japan je pokazao da moze sa svima.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Pičku materinu, ovaj u drugom poluvremenu izvadio iz igre i Neymara i golmana
Realno, jebali smo ježa u petak, Daliću, barem da poginemo muški, umri muški 4, ajmo svi u napad!
Realno, jebali smo ježa u petak, Daliću, barem da poginemo muški, umri muški 4, ajmo svi u napad!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
..proci cemo brazilce..brazil mora obvezno imati jedan los dan na svjetskim prvenstvima..nadam se protiv nas..jesu odlicni nogometasi ali pate i od ega...dodju im zute minute..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
dalic spremio vec taktiku za brazilce..catenaccio...gospa i faktor x
2015-09-08
melkior wrote:
Realno,rasturit će našu reprezentaciju,kao što je svojevremeno Milan rasturio Severinu na jahti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Neymar će razdjevičit međugorsku djevicu.vuksadinare wrote:dalic spremio vec taktiku za brazilce..catenaccio...gospa i faktor x
2015-07-23
dalic poslao jasnu poruku:'Nemojte nikad podcjeniti Hrvata'
https://narod.hr/sport/dalic-poslao-jasnu-poruku-nemojte-nikad-hrvata-podcijeniti
https://narod.hr/sport/dalic-poslao-jasnu-poruku-nemojte-nikad-hrvata-podcijeniti
2015-09-08
vuksadinare wrote:..proci cemo brazilce..brazil mora obvezno imati jedan los dan na svjetskim prvenstvima..nadam se protiv nas..jesu odlicni nogometasi ali pate i od ega...dodju im zute minute..
neutemeljeni optimizam buja
mozemo pobijediti brazil jedino ako on pobjedi sam sebe
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
...neki ni do danas to nisu shvatili..pa ih treba stalno po lampi
2015-09-08
ne otpisuj nikoga..majka svih zajeba...velim brazil uvijek ima jedan los dan na sp..takav mentos..ak neko dobije picku ili zizu a drugi ne...odmah pizdarije...bojkot..ne da im se..nadam se da ce trener neymaru ili nekom drugom dozvoliti kurvu ili kurve kao nagradu a drugima..nedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..proci cemo brazilce..brazil mora obvezno imati jedan los dan na svjetskim prvenstvima..nadam se protiv nas..jesu odlicni nogometasi ali pate i od ega...dodju im zute minute..
2015-09-08
Kad bi naš vučina prognozirao pobjedu Brazila,jedino tad bih se kladio na Hrvatsku.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..proci cemo brazilce..brazil mora obvezno imati jedan los dan na svjetskim prvenstvima..nadam se protiv nas..jesu odlicni nogometasi ali pate i od ega...dodju im zute minute..
2015-07-23
on ili ero. što oni prognoziraju, kladiš se na suprotno i znaš da dobijašIL Risorto wrote:Kad bi naš vučina prognozirao pobjedu Brazila,jedino tad bih se kladio na Hrvatsku.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..proci cemo brazilce..brazil mora obvezno imati jedan los dan na svjetskim prvenstvima..nadam se protiv nas..jesu odlicni nogometasi ali pate i od ega...dodju im zute minute..
Naravno, Brazil je veliki favorit. Ima nevjerojatno brze i tehnički nadarene igrače, koji igraju u najvećim svjetskim klubovima i znaju, za razliku od Japanaca, koji put vodi u pobjedu.
Veliki saveznik će im biti umor kod naših igrača.
Međutim, baš kao što sam upozoravao da će Japan biti težak i tvrd protivnik, tako i sad mislim da, ako se ekipa kvalitetno postavi, da će Brazil imati bitno drukčijeg protivnika i bitno drukčiju utakmicu nego danas.
I ne igra nam nikakvo ostavljanje dobrog dojma, moralni pobjednici, itd. Hrvatska može dobiti Brazil, a i dobiti će ga, ako napravi sve kako treba, uz uobičajenu, banalnu, sportsku sreću.
Međutim, baš kao što sam upozoravao da će Japan biti težak i tvrd protivnik, tako i sad mislim da, ako se ekipa kvalitetno postavi, da će Brazil imati bitno drukčijeg protivnika i bitno drukčiju utakmicu nego danas.
I ne igra nam nikakvo ostavljanje dobrog dojma, moralni pobjednici, itd. Hrvatska može dobiti Brazil, a i dobiti će ga, ako napravi sve kako treba, uz uobičajenu, banalnu, sportsku sreću.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Naravno, Brazil je veliki favorit. Ima nevjerojatno brze i tehnički nadarene igrače, koji igraju u najvećim svjetskim klubovima i znaju, za razliku od Japanaca, koji put vodi u pobjedu.
Samo neka plate nekog arapa u gledalishtu i neka ovaj nosi transparent do godine u Kninu.jebo me svako ako ne pobijede Brazil.Zadnje svjetsko prvenstvo u nogometu bio sam u Zagrebu i shvatio da Hrvati (barem oni koji igraju nogomet) imaju to potrebno zajednishtvo samo ako su srbi negdje u blizini.Bio sam u jednom kaficu (tu noc je cijela Hrvatska bila u kavanama i kaficima) bog te jebo ,pilo se i lokalo ko u filmovima a bogami su se pjevale i "domoljubne"pjesme nichim izazvane o srbima.Shto zelim reci a vec sam prije govorio ,mentalni sklop hrvata je da ne znaju niti ih moze neshto pokrenuti ako to nije protiv srba.No,dobro su neki davno primijetili da su najgori srbi hrvati:::))).Tebi se isprichavam jer ti ne spadash u tu skupinu,to se vidi sa Marsa .Ali ovi ostali nikako da iz sebe istjeraju Srbina i postanu hrvati.Jedino je to uspjelo crvenkastom::::))
Najprije treba biti brutalno iskren i shvatiti da Modrić ne može igrati više od jednog poluvremena. Da nemamo strijelca. Da smo danas izgubili sve zračne duele i dobar dio duela uopće. Da nam je patila točnost dodavanja, nije bilo pravog zadnjeg pasa niti se pucalo izvan šesnaesterca.
S druge strane je brz, fizički i atletski moćan suparnik koji je tehnički superioran svakoj ekipi na planeti.
Jedina šansa nam je da sakrijemo svoje mane i igramo na prednosti. Ne da prihvatimo njihov nogomet nego da igramo svoj, koji ćemo morati prilagoditi takvoj ekipi.
Prije svega, Modrić ima snage za 45 minuta, ali to ne mora biti početnih 45 minuta. Luku bi radije vidio u drugom poluvremenu, umjesto Matea, uz Lovru Majera.
U napadu, koju god trojku stavimo, sigurno ćemo fulati. :) ali s obzirom na profil suparnika, to bi trebali biti igrači koji mogu trčati i munjevito se otvoriti u kontri: Perišić, Livaja i Kramarić.
Hrvatska se mora zatvoriti, skratiti teren i eliminirati sve međuprostore i koridore, onemogućiti Brazilce da igraju mali nogomet u šesnaetercu. Igru moramo podignuti na 40 m od Livakovića i dati im jalovi posjed (ionako bi nam uzeli loptu). Ali moramo ih pritiskati, ne smijemo im dozvoliti da razvijaju igru, pomagati, udvajati, itd.
Kad Brazilcima popusti koncentracija, onda moramo ići na kontru, 7 sekundi i najviše tri dodira. Vratiti se nazad u formaciju i tako cijelu utakmicu.
Brazilci moraju imati osjećaj kao da pokušavaju probiti čelični blok.
Naravno, tako igrati ne može puno naših prvotimaca.
Počeo bih s Livaković - Sosa, Lovren, Gvardiol, Juranović - Brozović, Kovačić, Majer - Perišić, Kramarić, Livaja
U nastavku bi ušli Modrić, Vlašić, Petković, Oršić (u paketu).
S druge strane je brz, fizički i atletski moćan suparnik koji je tehnički superioran svakoj ekipi na planeti.
Jedina šansa nam je da sakrijemo svoje mane i igramo na prednosti. Ne da prihvatimo njihov nogomet nego da igramo svoj, koji ćemo morati prilagoditi takvoj ekipi.
Prije svega, Modrić ima snage za 45 minuta, ali to ne mora biti početnih 45 minuta. Luku bi radije vidio u drugom poluvremenu, umjesto Matea, uz Lovru Majera.
U napadu, koju god trojku stavimo, sigurno ćemo fulati. :) ali s obzirom na profil suparnika, to bi trebali biti igrači koji mogu trčati i munjevito se otvoriti u kontri: Perišić, Livaja i Kramarić.
Hrvatska se mora zatvoriti, skratiti teren i eliminirati sve međuprostore i koridore, onemogućiti Brazilce da igraju mali nogomet u šesnaetercu. Igru moramo podignuti na 40 m od Livakovića i dati im jalovi posjed (ionako bi nam uzeli loptu). Ali moramo ih pritiskati, ne smijemo im dozvoliti da razvijaju igru, pomagati, udvajati, itd.
Kad Brazilcima popusti koncentracija, onda moramo ići na kontru, 7 sekundi i najviše tri dodira. Vratiti se nazad u formaciju i tako cijelu utakmicu.
Brazilci moraju imati osjećaj kao da pokušavaju probiti čelični blok.
Naravno, tako igrati ne može puno naših prvotimaca.
Počeo bih s Livaković - Sosa, Lovren, Gvardiol, Juranović - Brozović, Kovačić, Majer - Perišić, Kramarić, Livaja
U nastavku bi ušli Modrić, Vlašić, Petković, Oršić (u paketu).
niels-
2021-04-26
mentalitet wrote:niels wrote:Naravno, Brazil je veliki favorit. Ima nevjerojatno brze i tehnički nadarene igrače, koji igraju u najvećim svjetskim klubovima i znaju, za razliku od Japanaca, koji put vodi u pobjedu.
Samo neka plate nekog arapa u gledalishtu i neka ovaj nosi transparent do godine u Kninu.jebo me svako ako ne pobijede Brazil.Zadnje svjetsko prvenstvo u nogometu bio sam u Zagrebu i shvatio da Hrvati (barem oni koji igraju nogomet) imaju to potrebno zajednishtvo samo ako su srbi negdje u blizini.Bio sam u jednom kaficu (tu noc je cijela Hrvatska bila u kavanama i kaficima) bog te jebo ,pilo se i lokalo ko u filmovima a bogami su se pjevale i "domoljubne"pjesme nichim izazvane o srbima.Shto zelim reci a vec sam prije govorio ,mentalni sklop hrvata je da ne znaju niti ih moze neshto pokrenuti ako to nije protiv srba.No,dobro su neki davno primijetili da su najgori srbi hrvati:::))).Tebi se isprichavam jer ti ne spadash u tu skupinu,to se vidi sa Marsa .Ali ovi ostali nikako da iz sebe istjeraju Srbina i postanu hrvati.Jedino je to uspjelo crvenkastom::::))
A ništa, moramo proširiti priču da Neymar i još par njih imaju dedu ili babu Srbina (u SAO Paulu) i da ih snime s “dogodine u Kninu” porukom. :)
Svaka motivacija je dobrodošla, to je ono što kanadski izbornik nije ukapirao kao što veli Serbinho.
niels-
2021-04-26
Kamerun ih je dobio jedini, samo sto su trcali ko na spidu da su
ovi izgledali smesno.
Kada ih tako stiskaju celu utakmicu, puce gol iz kontre.
Kamerun je trebao ici u sledecu rundu.
Da su znali nasi, trebali su ih pustiti i zavuci Svajcarskoj, kojoj
su Albanci oduzeli identitet i personifikovali se kao da je to Albansko.
Brazil se ne snalazi pod pritiskom, ostanu bez te neke svoje igre,
gde neki sa plaze nosi krofne po levoj ili desnoj strani, ovi iz odbrane
gledaju jel sa dzemom ili cokoladom, ovaj dodaje jednom pri ivici
sesnaesterca, koji navlaci na sebe po trojicu, zatim vraca loptu
na pocetak ko mu je dodao ili nekom drugom, koji namesta prvom.
Procitani ko knjiga.
Neka timska igra ne postoji, vise to sa Kopakabane prevare, Favela
ekipa i tako to.
Ok se dodaju, to bi kao bilo to.
Ako im udvojis ovog sa krofnama, nikad ne dodje da razvije prevaru
sa tim na ivici sesnaesterca.
Dobro udvajanje ko u basketu i moze da se slika.
ovi izgledali smesno.
Kada ih tako stiskaju celu utakmicu, puce gol iz kontre.
Kamerun je trebao ici u sledecu rundu.
Da su znali nasi, trebali su ih pustiti i zavuci Svajcarskoj, kojoj
su Albanci oduzeli identitet i personifikovali se kao da je to Albansko.
Brazil se ne snalazi pod pritiskom, ostanu bez te neke svoje igre,
gde neki sa plaze nosi krofne po levoj ili desnoj strani, ovi iz odbrane
gledaju jel sa dzemom ili cokoladom, ovaj dodaje jednom pri ivici
sesnaesterca, koji navlaci na sebe po trojicu, zatim vraca loptu
na pocetak ko mu je dodao ili nekom drugom, koji namesta prvom.
Procitani ko knjiga.
Neka timska igra ne postoji, vise to sa Kopakabane prevare, Favela
ekipa i tako to.
Ok se dodaju, to bi kao bilo to.
Ako im udvojis ovog sa krofnama, nikad ne dodje da razvije prevaru
sa tim na ivici sesnaesterca.
Dobro udvajanje ko u basketu i moze da se slika.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
niels likes this post
Protiv Brazila imamo samo jedno rjesenje - kupiti karte za put kuci
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U drugom poluvremenu moramo nenadano izmjenjivati ritam, odavati pasivnog i iznurenog suparnika, “koji jedva stiže sve pokriti”, i onda odjednom, u 68:35 napasti iznenada, kao da je utakmica počela i držati visok pritisak, ići na iznenađenje, pucanje i gol. To možemo tako igrati nakon izmjena 20-ak minuta najviše.
Prvo u formaciji čuvamo snagu i koheziju i iznurujemo njihove igrače, a onda se nenadano otvorimo i napadnemo kad vidimo da su zadihani…
Prvo u formaciji čuvamo snagu i koheziju i iznurujemo njihove igrače, a onda se nenadano otvorimo i napadnemo kad vidimo da su zadihani…
niels-
2021-04-26
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 2 of 50