ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

woke sekularisti mi blokirali mobitel

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

woke sekularisti mi blokirali mobitel - Page 3 Empty Re: woke sekularisti mi blokirali mobitel

Post by zganci_i_jetrica Wed 7 Dec - 23:27

marcellus wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
marcellus wrote:ovo je stvar politike, ne vjere
Naravno, i tipično licemjerno od te vjere koja skriva svoje prave nakane kao zmija noge. Dadne li joj se na volju, ta će politika promptno, dok si rekao Giordano Bruno, istalirati na Markovom trgu lomače za vještice, čitaj žene intelektualke s magisterijem, znale one sku'at pašticadu i sarmu da poližeš prste ili ne.
ne skriva ništa. Danas spaljuju homofobne i rasističke vještice, znanstvenike klase Nobelovca Watsona kanceliraju zbog notornih činjenica...

Žene mogu biti intelektualke koliko hoće, bit će "otkazane" ako se zamjere histeričnoj rulji gladnoj linča

ljudi žive u strahu od raznih fanatika koji su preuzeli potpunu kontrolu

čak je i jebena inkvizicija organizirala suđenja i uvažavala argumente, ovi to ne rade. Jednostavno su zli. A crkvu mrze više nego išta. To im je ko vragu tamjan. Čak je crkva odlučila "Prilagoditi se vremenu". Što joj se obijalo o glavu kad god je to radila.
Što je, je: crkve i religije su neophodne, ali to ne znači da nije boguugodno mrziti ih jer su đavolji okot. Katolička crkva čak ni ne skriva da radi sve suprotno od Isusovog nauka. Istini za volju, da su se povodili za tim tipičnim židovskim crackpot-om, kakvih taj narod ima tma i tmuša, ne bi na ovom svijetu opstali dvije nanosekunde. Oni tipovi a la Anton Lavey su klaunovi u usporedbi s vatikanskim sotonistima koji redovno održavaju crne mise za palog anđela. I samo ime Vatikan dolazi od Vatice, etrušćanske božice podzemlja.

woke sekularisti mi blokirali mobitel - Page 3 Art_a_tsolum_lkm-min

Najgadniji death metal me osobito ne tangira, ali kad čujem Radio Mariju, ma nema takvog black metala koji bi se s tom mrakačom mogao mjeriti No 

A što se tiče klečanja ovih incela, od toga je teško zamisliti nešto tužnije  No

zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

woke sekularisti mi blokirali mobitel - Page 3 Empty Re: woke sekularisti mi blokirali mobitel

Post by veber Wed 7 Dec - 23:56

ne znaš jel gori narodni ili marija.

jednom sam kćeri, kada je zabrazdila neučenjem zaprijetio zdravomarijomilostipuna × 6000000000, mislim da je bio radio marija.

odmah se popravila u školi. sada bi koristio svirepiju metodu i natjerao bi ju da ode gledat klečavce na trgu uz pet zdravumarija.

a, vodititelj druženja "muževa" malo gazio ljude kamionom, valjda nije iz dobre obitelji pa je nakon bijeg izmolio par očenašeka, i dobio oprost od 18mj.

sve te jastučare, tepihare. sve to treba pobit.

kaj nakon klečanja odu na dolac na mirogojčeke.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 8 Dec - 0:36

gle zaključak je sljedeći.
imaš ove vjerske fanatike fizički su gadni, i ženske i muški, koji kleče za klimu, za nekog kriminalca narkomana u USA kojeg je ubila droga/pandur, za coronu. to je njihova vjera.

a onda imaš i ove aseve gledam isto ovi koji kleče, gotovo nitko ne izgleda kao zdravi snažni muškarac, ono kako su izgledali europski bogovi prije krščanstva - visoki, nabildani, sa bradom. ovi izgledaju kao vice batarelo, on govori da je "muž" pa taj as nije digao u životu ništa teže od olovke i papira, sumnjam da je napravio iti jedan posao u životu gdje je on sa kacavidom/šarafcigerom nešto zašarafio.

ja sam upoznao dosta nekoliko popova zadnje vrijeme i svi su simpatični itd. ovi asevi što kleče djeluju antipatično kao oni BLM/Clima/korona vjernici .

a da ne govorim da rade kontra propagandu, ja ne komentiram o tome, a ovako sidem u kafić čak i ovi katolici koji idu u crkvu se čude ovima.

ovi štakori sa indexa jedva dočekali priliku da se iživljavaju i zarađuju. ti neki u vrhu te crkve nemaju mozga sa takvim istupima i koriste psihičke nestabilne osobe za svoje interese i odbijaju većinu javnosti.

ma najpametniji su ukrainci, gledam asevi pomalo zamjenuju krščanstvo sa otvorenim veličanjem staro-slavenskih(i hrvatskih) bogova, ubacuju pogansku simboliku otvoreno, čak i zelenski ima poganske pozdrave .. ovakve religije tipa katoličanstvo su prošlost, možda ne bi bilo loše da se vratimo nekim starim vjerovanjima (ateizam je isto tako jedan još veći oblik debilizma, jer i ateisti opet na kraju vjeruju u koronu, klimatske promjene, otvorene granice, vegansku hranu, socializam itd)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov Thu 8 Dec - 9:34

Prvo treba stavit stvari u kontekst pa reci da je ovo klecanje reakcija na akciju. Osobno to ne podrzavam jer mislim da je kontraproduktivno
Drugo, dizati toliku prasinu oko toga u vrijeme kad jedina istinska prijetnja ljudskim slobodama i pravima je wokizam, je kao kad bi u vrijeme budenja nacizma mediji  histerizirali o tome kako djeca u Zagrebu pisaju u gradski bazen. To je odprilike taj omjer. Jednoumlje koje ima  tendenciju da postane globalno i koje doslovno drzi sve institucije sistema na zapadu vec sada gazi pojedince,njihova  prava,slobode  i slobodu misljenja bez ikakvih problema (vidi video-skolski primjer). Sta ocekivat poslije,kad preuzmu vlast u potpunosti i nametnu jednoumlje Teorije globalno (kako je to vec u planu). Teorija podrzava i otvoreno provodi rasizam uz svesrdnu pomoc medija i politike  kojeg bi se i hitler postidio. Wokizam (kriticka teorija-neomarksizam) kolektivizira pojedince i pretvara zlo, dobro, pravdu, grijeh i ljubav u nesto apstraktno, nesto sto nije  iskljucivo individualna osobina vec zajednicko obiljezje nekog kolektiviteta temeljenog na identitetu. Nasuprot   krscanstvu gdje su moji grijesi iskljucivo moji grijesi, a moje vrline  također moje a ne dio nekog kolektivnog pokreta. Ne moze se apstrahirati vrlinu u dio određenog pokreta, ili apstrahirati grijeh u pripadnost odredenoj skupini. To su nevjerojatno destruktivne stvari koje idioti uvode i namecu i koje jednostavno ne mogu koegzistirati ni sa klasicnim liberalizmom ni sa Krscanskim svjetonazorom
 To jednoumlje  je u osnovi napad na Boga, na razum, na ljudsku prirodu, na  realnost i same temelje liberalne demokracije i prosvjetiteljstva. Sve to zamjenjuje kaosom i dinamikom moci. U osnovi je anti-logos, i jahat ce na ostacima krscanstva u opadanju sve dok ga ne zamijeni, a ako to uspije kukavna vam majka.
WEF vam otvoreno namece edukaciju djece po Paulo Freire pedagogiji globalno (pedagogy of the oppressed) koje je cista lenjinisticka-maoisticka indoktrinacija djece i nema veze sa klasicnim obrazovanjem. Tu indoktrinaciju WEF i sateliti planiraju ostvarit kroz tzv. transformativno socijalno-emocionalno ucenje (transformative social emotional learning), i to vam sve otvoreno govore.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Thu 8 Dec - 9:42

AssadNaPodmornici wrote:gle zaključak je sljedeći.
imaš ove vjerske fanatike  fizički su gadni, i ženske i muški, koji kleče za klimu, za nekog kriminalca narkomana u USA kojeg je ubila droga/pandur, za coronu. to je njihova vjera.

a onda imaš i ove aseve gledam isto ovi koji kleče, gotovo nitko ne izgleda kao zdravi snažni muškarac, ono kako su izgledali europski bogovi prije krščanstva - visoki, nabildani, sa bradom. ovi izgledaju kao vice batarelo, on govori da je "muž" pa taj as nije digao u životu ništa teže od olovke i papira, sumnjam da je napravio iti jedan posao u životu gdje je on sa kacavidom/šarafcigerom nešto zašarafio.

ja sam upoznao dosta nekoliko popova zadnje vrijeme i svi su simpatični itd. ovi asevi što kleče djeluju antipatično kao oni BLM/Clima/korona vjernici .

a da ne govorim da rade kontra propagandu, ja ne komentiram o tome, a ovako sidem u kafić čak i ovi katolici koji idu u crkvu se čude ovima.

ovi štakori sa indexa jedva dočekali priliku da se iživljavaju i zarađuju. ti neki u vrhu te crkve nemaju mozga sa takvim istupima i koriste psihičke nestabilne osobe za svoje interese i odbijaju većinu javnosti.

ma najpametniji su ukrainci, gledam asevi pomalo zamjenuju krščanstvo sa otvorenim veličanjem staro-slavenskih(i hrvatskih) bogova, ubacuju pogansku simboliku otvoreno, čak i zelenski ima poganske pozdrave .. ovakve religije tipa katoličanstvo su prošlost, možda ne bi bilo loše da se vratimo nekim starim vjerovanjima (ateizam je isto tako jedan još veći oblik debilizma, jer i ateisti opet na kraju vjeruju u koronu, klimatske promjene, otvorene granice, vegansku hranu, socializam itd)

to  je isto organski, nanijela poplava i primilo se
Zelenski vam je Klaus Schwab-ov guzni priljepak i woke
a jedan od prvih znakova nadolazeceg totalitarizma je napad na krscanstvo, obitelj i slobodu govora
a kako cujem, mada to sa ukrajinom ne pratim, navodno hapsi popove po ukrajini

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Thu 8 Dec - 9:44

zganci_i_jetrica wrote:
marcellus wrote:ovo je stvar politike, ne vjere
Naravno, i tipično licemjerno od te vjere koja skriva svoje prave nakane kao zmija noge. Dadne li joj se na volju, ta će politika promptno, dok si rekao Giordano Bruno, istalirati na Markovom trgu lomače za vještice, čitaj žene intelektualke s magisterijem, znale one sku'at pašticadu i sarmu da poližeš prste ili ne.
alo nastrani, pazi kad otvaras pastetu
eto ih, paranoja

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 8 Dec - 9:49

prckov wrote:jedina istinska prijetnja ljudskim slobodama i pravima je wokizam

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto Thu 8 Dec - 17:44

prckov wrote:Prvo treba stavit stvari u kontekst pa reci da je ovo klecanje reakcija na akciju. Osobno to ne podrzavam jer mislim da je kontraproduktivno
Drugo, dizati toliku prasinu oko toga u vrijeme kad jedina istinska prijetnja ljudskim slobodama i pravima je wokizam, je kao kad bi u vrijeme budenja nacizma mediji  histerizirali o tome kako djeca u Zagrebu pisaju u gradski bazen. To je odprilike taj omjer. Jednoumlje koje ima  tendenciju da postane globalno i koje doslovno drzi sve institucije sistema na zapadu vec sada gazi pojedince,njihova  prava,slobode  i slobodu misljenja bez ikakvih problema (vidi video-skolski primjer). Sta ocekivat poslije,kad preuzmu vlast u potpunosti i nametnu jednoumlje Teorije globalno (kako je to vec u planu). Teorija podrzava i otvoreno provodi rasizam uz svesrdnu pomoc medija i politike  kojeg bi se i hitler postidio. Wokizam (kriticka teorija-neomarksizam) kolektivizira pojedince i pretvara zlo, dobro, pravdu, grijeh i ljubav u nesto apstraktno, nesto sto nije  iskljucivo individualna osobina vec zajednicko obiljezje nekog kolektiviteta temeljenog na identitetu. Nasuprot   krscanstvu gdje su moji grijesi iskljucivo moji grijesi, a moje vrline  također moje a ne dio nekog kolektivnog pokreta. Ne moze se apstrahirati vrlinu u dio određenog pokreta, ili apstrahirati grijeh u pripadnost odredenoj skupini. To su nevjerojatno destruktivne stvari koje idioti uvode i namecu i koje jednostavno ne mogu koegzistirati ni sa klasicnim liberalizmom ni sa Krscanskim svjetonazorom
 To jednoumlje  je u osnovi napad na Boga, na razum, na ljudsku prirodu, na  realnost i same temelje liberalne demokracije i prosvjetiteljstva. Sve to zamjenjuje kaosom i dinamikom moci. U osnovi je anti-logos, i jahat ce na ostacima krscanstva u opadanju sve dok ga ne zamijeni, a ako to uspije kukavna vam majka.
WEF vam otvoreno namece edukaciju djece po Paulo Freire pedagogiji globalno (pedagogy of the oppressed) koje je cista lenjinisticka-maoisticka indoktrinacija djece i nema veze sa klasicnim obrazovanjem. Tu indoktrinaciju WEF i sateliti planiraju ostvarit kroz tzv. transformativno socijalno-emocionalno ucenje (transformative social emotional learning), i to vam sve otvoreno govore.

Ulazi Fata u kafanu i pita:
- "Nevina sam, ima li ovde muškarac da me napravi ženom?"
Ustade Mujo, svuče košulju, pa kaže:
- "Evo ti, ispeglaj je!"
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica Thu 8 Dec - 21:37

marcellus wrote:Ne, dobra je ideja. Provokacija majka kad se ovako razlaju.
Zanima me što će se dogoditi kad Hasanbegović, na primjer, provokativno povede svoje da klanjaju na Trgu i mole za šerijat. Kako će im se objasniti da to katolici mogu, ali muslimani ne smiju?
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by prckov Fri 9 Dec - 8:53

debotoijusto wrote:
prckov wrote:Prvo treba stavit stvari u kontekst pa reci da je ovo klecanje reakcija na akciju. Osobno to ne podrzavam jer mislim da je kontraproduktivno

Ulazi Fata u kafanu i pita:
- "Nevina sam, ima li ovde muškarac da me napravi ženom?"
Ustade Mujo, svuče košulju, pa kaže:
- "Evo ti, ispeglaj je!"
ajd budaletino odrasti

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Fri 9 Dec - 8:55

zganci_i_jetrica wrote:
Zanima me što će se dogoditi kad Hasanbegović, na primjer, provokativno povede svoje da klanjaju na Trgu i mole za šerijat. Kako će im se objasniti da to katolici mogu, ali muslimani ne smiju?

muslimani su potlacene manjine
wokisti ce to podrzat kao borbu protiv opresije, a  ojebine ce sutit

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 9:01

zganci_i_jetrica wrote:

a zašto ne bi smjeli

trg je javni prostor

svako smije na njega

ne smiješ se jedino posrat nasred trga jer ćeš dobit globu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Charles III Fri 9 Dec - 10:00

marcellus wrote:
zganci_i_jetrica wrote:

a zašto ne bi smjeli

trg je javni prostor

svako smije na njega

ne smiješ se jedino posrat nasred trga jer ćeš dobit globu

pod uvjetom da si prijavio skup policiji odnosno gradu.

al načelno si u pravu, ako dođeš kao pojedinac, a ne organizirana grupa, mislim da nema nekog zakona koji ti brani da čučiš, klečiš, stojiš i moliš se ako hoćeš.

2022-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 10:05

Ne moraš prijaviti ništa, ne mogu zabraniti skup jer nije prijavljen - jednostavno ne postoje nikakve dozvole koje bi se izdavale za javne skupove niti pravni osnov za zabranu javnih okupljanja

ako ne prijaviš mogu ti uvalit 300 kuna globe i to je to

2014-04-16

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 10:10

Dakle obaveza prijave skupa policiji ne znači da ona potom izdaje ikakve dozvole, obaveza je zato da policija zna da se to održava pa mogu poslat tamo osiguranje jer u pravilu javni prosvjed ili skup može inicirati nerede ili nasilje. Jer ako su u demokracijama neki ljudi za nešto, podrazumijeva se da su neki drugi protiv. Ali definitivno ne postoje dozvole niti mogućnost da se javni skup zabrani, osim pod dva uvjeta, po ESLJP-u: Ako je organiziran s izričitom namjerom izazivanja nasilja (što ne uključuje nasilje koje može izbiti ako nije bilo planirano unaprijed), dakle skupovi antife bi se mogli zabraniti jer tamo dolaze s palicama i kamenjem, i s namjerom pljačkanja i paljenja dućana i auta, i ako je skup organiziran protiv teritorijarlnog integriteta države

2014-04-16

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by Charles III Fri 9 Dec - 12:53

Fala ti na ovim info.

Nisam to znao.

Mislio sam da svako javno okupljanje (veće od ne znam 10, 20, 50 ljudi) mora biti prijavljeno inače te policija treba rastjerati.

2022-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 13:16

Charles III wrote:Fala ti na ovim info.

Nisam to znao.

Mislio sam da svako javno okupljanje (veće od ne znam 10, 20, 50 ljudi) mora biti prijavljeno inače te policija treba rastjerati.

Mora biti prijavljeno, ali policija nema pravo nikog rastjerati. Ko da ne platiš parking, nemaju ti pravo konfiscirat auto niti oduzet vozačku (a ni odvest ga paukom, ako ne ometa promet i ako je na regularnom parkirnom mjestu). Dakle manji prekršaj. Čak zakonom nisu propisane nikakve sankcije za neprijavljivanje skupa.

Što o prosvjedima u Savskoj 66 kažu Ustav, zakoni i praksa ESLJP-a

"Teret dokaza o nasilničkim namjerama organizatora demonstracija je na vlasti, stav je ESLJP-a"

4. Može li se ograničiti i pravo na mirni prosvjed?

Sve slobode i prava (čl. 16. Ustava i čl. 11. Konvencije) mogu se ograničiti zakonom ako je to nužno radi zaštite slobode i prava drugih ljudi, pravnog poretka, javnog morala i zdravlja. Svako ograničenje mora biti razmjerno naravi potrebe za ograničenjem u svakom pojedinom slučaju. Ograničenja su propisana Zakonom o javnom okupljanju, i to u pogledu mjesta održavanja i dužnosti prijave okupljanja, što je nužno radi sigurnosti svih građana, prosvjeduju li ili ne, nesmetanog prometa ili sprečavanja ekonomskih gubitaka. Država ima “široko diskrecijsko pravo u odabiru preventivnih i represivnih mjera zaštite javnih okupljanja”, ali “mora birati odnosno koristiti one mjere i metode koje će najmanje ograničavati” pravo javnog okupljanja, stav je Ustavnog suda.

7. Nije li neprijavljeni prosvjed trebalo prekinuti?

Policija treba razlog i za prekid neprijavljenog prosvjeda iako je rizik neorganiziranog prosvjeda uvjerljiv razlog. Prema Zakonu o javnom okupljanju ministar Ostojić “može” zabraniti prosvjed već i ako “nije pravodobno i uredno prijavljen”. “Može” znači da i ne mora. Ministar je odlučio, dok god je miran, prosvjed ne zabraniti jer ni neke druge nije. “Moja je obveza da štitim pravo na izražavanje mišljenja, ma koliko se ja s njime možda ne slagao”, rekao je, što zaslužuje pohvalu. “Vježbanje strogoće” neprimjereno je baš na braniteljima i to u odnosu na temeljna ljudska prava. Postupci policije su profesionalni, sukladni njihovoj ulozi u demokratskom društvu i politički uravnoteženi. U predmetu Makhumudov protiv Rusije ESLJP je postavio mjerila za procjenu razmjernosti miješanja države u pravo na slobodu javnog okupljanja: “Ne samo što moraju jamčiti pravo na mirno okupljanje, države se moraju suzdržati od primjene nerazumnih posrednih ograničenja tog prava. Imajući u vidu esencijalnu prirodu slobode okupljanja i njenu usku vezanost uz demokraciju, da bi se opravdalo zadiranje u tu slobodu, moraju postojati uvjerljivi i snažni razlozi”.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 13:18

Dakle iz te u večernjaku spomenute presude a i nekih drugih (i sam sam svojevremeno pisao o tome i proučavao presude ESLJP-a) proizlazi jasno da to što skup nije prijavljen NE MOŽE biti, po praksi suda za ljudska prava, razlogom nasilnog rastjerivanja prosvjednika ili zabrane javnog okupljanja. Naročito ne ako je prosvjed protiv ministra u vladi, jer se zahtjev za smjenom vlade ili ministra smatra apsolutno legitimnim u svjetlu ljudskih prava

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 13:20

ovo što večernjakov novinar procjenjuje da je "rizik neorganiziranog skupa dovoljan razlog" to može objesit mačku o rep, na ESLJP-u to nikad ne bi prošlo.

Isto tako to što policija po našem zakonu "može" prekinuti neprijavljen skup ne znači da bi to isto tako prošlo na ESLJP-u, posve sigurno ne bi.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics