Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Page 23 of 38
Page 23 of 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Das Buch zeichnet sich durch eine nahezu vollständige Auflistung aller analytisch auflösbaren Integrale, d. h. in geschlossener Form darstellbaren Stammfunktionen, aus.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Što sad i njemački uvode u škole?!
2014-04-12
A svaki inženjer želi posjetit bar jednom u životu ovo.crvenkasti wrote:Nprr. svaki pametan Nijemac ima ovu rusku knjigu:
http://www.bmstu.ru/
Guest- Guest
”Meni ovo sve izgleda kao da sanjam….četnici nam vode državu…upropaštavaju…pa do kada Hrvatski… narode…”, komentar je jedne građanke dok dio tvrdi: ”Netko nemože zaraditi na knjigama ćirilice pa se dotićni Rektorčić dosjetio , da bi dobro prošli u HRVATSKOJ”.
Kermit-
2014-04-17
Bolje nikako ne čitati, nego čitati na ćirilici. To je valjda ta filozofija.
Guest- Guest
Stipan Piskovic ·
Westfälische Hochschule Gelsenkirchen Bocholt Recklinghausen
Trebamo jednom poceti sve i zauvjek izbaciti komunisticku bandu i govna i otjerati govna iz nase zemlje tamo gdje i pripadaju, dosta je vise ti komunisticki govana trebamo ih iskorjeniti do zadnjeg .A sto se tice njega kako to pisete da zna toliko jezika ,kakva je to mudrost znati vise jezika ,ja sa 4 onovne skole znam 5 jezika ito sam naucijo sam sa sobom i tih gradana tih jezika koji ja poznam ali nisam bijo udbas i dousnik kao ova Boras njega su skolovali njegovi komunisti i slali ga u svije da trazi i spijunira nase Hrvate posvijetu i tako je naucijo te jezike .
" ito sam naucijo sam sa sobom ..."
pa tako u nastavku dotični navodi u vezi učenja jezika:
"njega su skolovali njegovi komunisti i slali ga u svije da trazi i spijunira nase Hrvate posvijetu i tako je naucijo te jezike ."
hahaha Vuče to neki tvoj hahah
Westfälische Hochschule Gelsenkirchen Bocholt Recklinghausen
Trebamo jednom poceti sve i zauvjek izbaciti komunisticku bandu i govna i otjerati govna iz nase zemlje tamo gdje i pripadaju, dosta je vise ti komunisticki govana trebamo ih iskorjeniti do zadnjeg .A sto se tice njega kako to pisete da zna toliko jezika ,kakva je to mudrost znati vise jezika ,ja sa 4 onovne skole znam 5 jezika ito sam naucijo sam sa sobom i tih gradana tih jezika koji ja poznam ali nisam bijo udbas i dousnik kao ova Boras njega su skolovali njegovi komunisti i slali ga u svije da trazi i spijunira nase Hrvate posvijetu i tako je naucijo te jezike .
" ito sam naucijo sam sa sobom ..."
pa tako u nastavku dotični navodi u vezi učenja jezika:
"njega su skolovali njegovi komunisti i slali ga u svije da trazi i spijunira nase Hrvate posvijetu i tako je naucijo te jezike ."
hahaha Vuče to neki tvoj hahah
Kermit-
2014-04-17
Lako se vama zajebavat. No mene brine kak bu Miha ovo podnijel? 30 stranica ćirilice na hrvatskom forumu. Pa zar se zato borio?
Guest- Guest
Zvonimir Markovich ·
Colegio de la Universidad Pontificia Bolivariana
Stvarno zalosno za Hrvate da su tako glupi, da uopce neko moze doci na takvu ideju o cirilici. Za vrijeme one bivse trule drzave, morali smo uciti cirilicu u osnovnoj skoli (ali na srecu samo jednu godinu) u Hrvatskoj, ali sada u 21. stoljecu i u nasoj suverenoj i demokratksoj drzavi Hrvatskoj, vise ne moramo. Ako se neko hoce vracati na povijesne teme, onda bi bio red da nam i granica Hrvatske Drzave bude sve do Drine, kao i da je cijela Vojvodina u Hrvatskoj. Kako znamo, to je iluzija, pa tako neka bude i uvodjenje cirile u Hrvatsku jedna velika iluzija.
Pozdrav iz Kolumbije
Colegio de la Universidad Pontificia Bolivariana
Stvarno zalosno za Hrvate da su tako glupi, da uopce neko moze doci na takvu ideju o cirilici. Za vrijeme one bivse trule drzave, morali smo uciti cirilicu u osnovnoj skoli (ali na srecu samo jednu godinu) u Hrvatskoj, ali sada u 21. stoljecu i u nasoj suverenoj i demokratksoj drzavi Hrvatskoj, vise ne moramo. Ako se neko hoce vracati na povijesne teme, onda bi bio red da nam i granica Hrvatske Drzave bude sve do Drine, kao i da je cijela Vojvodina u Hrvatskoj. Kako znamo, to je iluzija, pa tako neka bude i uvodjenje cirile u Hrvatsku jedna velika iluzija.
Pozdrav iz Kolumbije
Kermit-
2014-04-17
Ivan Strahija ·
Ljubljana, Slovenia
nečemo mi hrvati zbog jedne srbočetničke i partizanske svinje damira borasa uvoditi čirilicu več čemo tog srbočetnika izbaciti iz fakulteta i protjerati u srbiju neka ta svinja tamo uči švasana slova.
hahahah učeni čitatelj Dnevno.hr, "švasana " ?
Ljubljana, Slovenia
nečemo mi hrvati zbog jedne srbočetničke i partizanske svinje damira borasa uvoditi čirilicu več čemo tog srbočetnika izbaciti iz fakulteta i protjerati u srbiju neka ta svinja tamo uči švasana slova.
hahahah učeni čitatelj Dnevno.hr, "švasana " ?
Kermit-
2014-04-17
Primjenja ćirilićna filozofija:
Ante Šimons
zbog čega bi ćirilica bila toliko važna , da je se uvede u školske knjige kao obavezan predmet , jeli zbog ekonomskog napretka , naravno ni slučajno , jeli zbog kulturnog napretka , možda prije zbog kulturnog genocida , jel zbog nauke koja je povezana s tim pismom , isključiva nauka povezana sa ćirilicom je ubi zakolji , jel zbog vjere koja je povezana s ćirilicom , njihova vjera propagira mi smo ubijali ali oni su više od nas ..... pa što nas potiče da uopće raspravljamo o ćirilici kad ona nemože čovjeku ništa dobrog donijeti , drug tita je na silu uvodio bratstvo i jedinstvo , spajao na silu ćirilicu i latinicu , pa su tu silu ljdi skupo plaćali svojim životima na najmučnije načine , zar ćemo ponovo istim stopama , nevjerojatno koliko jedan dekan može imati zlobe u svojoj glavundri da inicira jednu takvu tezu , kako mu nije palo na pamet uvesti kineski jezik , koji zastupa trećinu svjetske populacije i tržišta , ma koga boli kurac za ćirilicom hhahaha pa tako je momčino
Ante Šimons
zbog čega bi ćirilica bila toliko važna , da je se uvede u školske knjige kao obavezan predmet , jeli zbog ekonomskog napretka , naravno ni slučajno , jeli zbog kulturnog napretka , možda prije zbog kulturnog genocida , jel zbog nauke koja je povezana s tim pismom , isključiva nauka povezana sa ćirilicom je ubi zakolji , jel zbog vjere koja je povezana s ćirilicom , njihova vjera propagira mi smo ubijali ali oni su više od nas ..... pa što nas potiče da uopće raspravljamo o ćirilici kad ona nemože čovjeku ništa dobrog donijeti , drug tita je na silu uvodio bratstvo i jedinstvo , spajao na silu ćirilicu i latinicu , pa su tu silu ljdi skupo plaćali svojim životima na najmučnije načine , zar ćemo ponovo istim stopama , nevjerojatno koliko jedan dekan može imati zlobe u svojoj glavundri da inicira jednu takvu tezu , kako mu nije palo na pamet uvesti kineski jezik , koji zastupa trećinu svjetske populacije i tržišta , ma koga boli kurac za ćirilicom hhahaha pa tako je momčino
Kermit-
2014-04-17
Mihi je ovo terapija, usput pravi i popis izdajica za Klemm sekjuritiEva wrote:Lako se vama zajebavat. No mene brine kak bu Miha ovo podnijel? 30 stranica ćirilice na hrvatskom forumu. Pa zar se zato borio?
Kermit-
2014-04-17
Bozena Leventic ·
Zagreb, Croatia
Nitko u kulturnom svjetu ne spominje čirilicu pa i Vi Boras otiđite u Srbiju pa čitajte i pišite vaše glupe zahtjeve na čirilici ali u našoj domovini Hrvatskoj NE
Zagreb, Croatia
Nitko u kulturnom svjetu ne spominje čirilicu pa i Vi Boras otiđite u Srbiju pa čitajte i pišite vaše glupe zahtjeve na čirilici ali u našoj domovini Hrvatskoj NE
Kermit-
2014-04-17
Ne mjesati kulturnu bastinu sa dnevnom politikom.Cirilica,Latinica i Glagoljica su tri ravnopravna hrvatska pisma.Ni u ludilu svetosavskim talibanima(cast izuzetcima) ostavit tapiju nad cirilicom...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ne znam. Pitaj onoga gdo je to pisal kako je pisal.Eva wrote:Kak kaj će im? Kaj ti misliš da je ovaj text napisan na latinici?Stribor wrote:Pa ne znam kakove sveze HDZ s tim ima? Ča je to predložil baš HDZ?Eva wrote:A tko veli da me brine? Pa ja se naslađujem, guštam kao pajcek u cekeru dok HDZ prca bez milosti. Nema prosvjeda, nema drame, a duša boliiiiiStribor wrote:Kasniš. Eto, jur od jučer je obvezna va školah. Gdo ne zna ćirilicu štati i pisati čriva mu pukaju. Samo ... ča to triba brinuti Žudijku ča dela ..... va Beču?Eva wrote:Evo, ni dugo trebalo čekat, a HDZ u dobrom starom stilu počeo guzit Hrvate. Za početak, maznut će lovu iz drugog mirovinskog stupa, a onda uvesti ćirilicu i na Trg bana Jelačića.
Nek se upelja hrvatska ćirilica kot izborni predmet va hrvaćanskih školah ako im je to potriba. Isto tako i glagoljicu.
Klimpuški misal su pisali Hrvati za Hrvate na latinici, glagoljici i hrvatskoj inačici ćirilice.
Ono ča Hrvaćanom va školah zaistinu ne triba je srbska inačica ćirilice. Ča će im to?
Stribor-
2015-09-22
Deda Brankic ·
Zagreb, Croatia
Ćirilicu traže?Pa znaju gdje je mogu naći.Ovdje u Hrvatskoj sigurno nikad više.Tko im od ove vlade.To dozvoli.Neka se i on seli.Ćirilica je najviše Hrvata pobila.I zato ne dolazi u obzir.Ako je Crna Gora ukinula.Onda šta će nama.Jer stim pismom u svjetu je taj nepismen.
Deda deda hahaha kakav profil naroda, pa pravo je čudo što ne vlada tifus i kolera
Zagreb, Croatia
Ćirilicu traže?Pa znaju gdje je mogu naći.Ovdje u Hrvatskoj sigurno nikad više.Tko im od ove vlade.To dozvoli.Neka se i on seli.Ćirilica je najviše Hrvata pobila.I zato ne dolazi u obzir.Ako je Crna Gora ukinula.Onda šta će nama.Jer stim pismom u svjetu je taj nepismen.
Deda deda hahaha kakav profil naroda, pa pravo je čudo što ne vlada tifus i kolera
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Bozena Leventic ·
Zagreb, Croatia
GLUPACA!!!
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Boolje zapaliti grkokatolika nego jesti čirilićni pasuljStarhemberg wrote:Bolje nikako ne čitati, nego čitati na ćirilici. To je valjda ta filozofija.
Kermit-
2014-04-17
Interesantno da svi ovi veliki Hrvati i Hrvatice, na braniku latiničnog pisma, isto nisu savladali. Č i Ć su znanstvena disciplina u razini diferencijalnih jednadžbi. Kad su u latinici tak šepavi, onda je sasvim razumljiv otpor prema još jednom pismu u kojem bi raskoš njihove pismenosti još više došla do izražaja.
Last edited by Eva on 20/1/2016, 16:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre911 wrote:Nije on glup vuče i ne vjerujem da je velikosrbin i sl no da je bubnio i ostao živ to je.vuksadinare wrote:Kad su nam rektori ovako glupi...nije ni cudo da nam je sveuciliste na niskim granama...izjavit ako ucis cirilicu smanjit ce se tenzije..prije bi rekao da je boras htio ovo rec..'ucite cirilicu mozda cemo tad srbima biti drazi '....zar se on jos boji srba?
Ne, on nije velikosrbin dapače unijate priznaje RKC a ne i pravoslavna
Similar topics
» Srđa Popović napokon nagrađen: postao rektor St Andrews sveučilišta
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
Page 23 of 38