Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
vuksadinare wrote:hrvatska od 98 prakticno jedina sa jugoistocnih i srednjoistocnih prostora ima uspjehe na sp i ep..sto se tice reprezentacija...zasto je tako?..jer mi smo se donekle napose zadnjih deset godina prilagodili takticki nogometu koji se igra danas..da igramo samo na neku ljepotu prilazili bi kao srbija,bih,madjarska,rumunjska i drugi...drugo napose reprezentacije sa zapada daju drzavljanstva africkim i juznoamerickim igracima koji su fizicki i trkacki jaki i imaju nogometno znanje samo ih treba takticki i disciplinom izbrusiti..zato smo mi ali i reprezentacije srednje i istocne europe u deficitu narocito sto se fizikalije tice jer svi igraju skoro sa domacim igracima..hrvatska je shvatila da sa takvim reprez. ne mozes igrati otvoreno jer ce te trkom i fizikalijom pregaziti..naravno tu je i pitanje novca,sponzora i medijske propagande gdje se ne moze parirati bogatim i velikima...i zato nas zapad kao jedinu ozbiljnu reprezentaciju sa ovih i istocnih prostora gledaju kao trn u peti i na svaki nacin nas zele izbaciti iz igre i djeljenja bogatog kolaca medju sobommarcellus wrote:pa nismo mi brazil da svaki put računamo da moramo bit u polufinalu ili finalu
Tome imaju pravo težiti samo oni, argentina, možda njemačka... koja je ispala u grupi.. nizozemska, ne znam.
ne treba bit bahat, nismo mi supersila u nogometu. Jaki smo, imamo kontinuitet. Ali ne igramo predobro na ovom prvenstvu, i nemamo bogom dane igrače. To je to.
Ma bitno je i ono što je Hektorović rekao. Nogometom svugdje vlada mafija, pogotovo "na ovim prostorima", samo što naša nogometna mafija pušta selektora da radi najbolje što zna i može jer su dovoljno inteligentni da znaju da im se to u konačnici više isplati, kad se sve sabere i oduzme. A srpska nogometna mafija doslovce određuje tko će igrat na kojoj poziciji u reprezentaciji, i onda imaš ovakav kaos i kupleraj.
debotoijusto wrote:rekao bi 50-50
kladare su negdje 65 : 35 a oni ipak to profesionalnije utvrđuju
Ako ne mozemo proci Japan onda ajmo kuci ...ne treba ni da budemo na SP
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
marcellus wrote:debotoijusto wrote:rekao bi 50-50
kladare su negdje 65 : 35 a oni ipak to profesionalnije utvrđuju
do sad nije bilo iznenadjenja a zakon velikih brojki... ako budemo drzali jalov posjed lopte , sto znamo radit , a japanci budu strpljivo cekali one svoje 2-3 kontre ... 50-50 , lako moguce da jedna individualna greska odluci
u svakom slucaju prolaz skupine realno uspjeh sve ostalo bonus
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jebo vas svih bonus u pičku...ako ne sameljemo žute
papar,bolje ni da nismi ni išli na prvenstvo...kakav defetizam
darth_vader-
2014-04-17
Pun mi kurac i tih pila naopako više
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Jebo vas svih bonus u pičku...ako ne sameljemo žute
realnost kolega , plitki potok pa potop je odlika srba
2014-04-12
Malodušnost je brat blizanac euforije...a realno smo dvi klase bolji...fanatični su, ali i limitirani... Španjolci su tankirali, iz svemira se vidilo...a Nijemci...malo dulje imaju problema s indetitetom uopće
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Malodušje je brat blizanac euforije...a realno smo dvi klase bolji...fanatični su, ali i limitirani... Španjolci su tankirali, iz svemira se vidilo...a Nijemci...malo dulje imaju problema s indetitetom uopće
to igra u nizu od 10-ak utakmica dobili bi 7-8 ... ovod je jedna i ulog velik
2014-04-12
Ulog je uvijek velik...a plus dobro je što ne igra Sosa... svileni igrači nam sad ne trebaju.
darth_vader-
2014-04-17
...sosa cuva noge za bundes ligu..a najvise se bunio sto ga se ne poziva u reprezentaciju..od kad je poceo igrati za nju ne pamtim da je neku upecatljivu partiju odigrao..kao ni vlasic..od ovog zadnjeg pak tata josko se bunio zasto ga se ne zove...da bi se u jednom intervjuu zajebo pa izlanuo da igranje za reprezentaciju i to na terenu podize cijenu transfera.darth_vader wrote:Ulog je uvijek velik...a plus dobro je što ne igra Sosa... svileni igrači nam sad ne trebaju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....mislim da cemo dobit japan...ali necemo srljat..vuce me na 1-0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
debotoijusto wrote:darth_vader wrote:Jebo vas svih bonus u pičku...ako ne sameljemo žute
realnost kolega , plitki potok pa potop je odlika srba
japanci su sve prije nego plitki potok
ali realno smatram da su izgledi ipak lagano na našoj strani
Ma nije stvar plitkog potoka, nego one vječite starohrvatske: "boj' se zeca, boj' se vuka pa nikako u šumu"
darth_vader-
2014-04-17
Bolja smo momčad. Može nas samo premekan stav koštati...nema kalkuliranja, trebaju biti svjesni svoje kvalitete...a za prolaz će biti potrebno preuzeti malo i rizika u igri... ne smije se događati da se probijaju učestalo bokovi, a onda da se nema kome centrirati ili se pritom telefonira...a u našem slučaju, šalje i telegram...
darth_vader-
2014-04-17
Sad sam vidio naslov u srpskim medijima
USTASE SLAVE ALBANCA
Hrvatska novine napisale da je igrac rodom Sa Kosova ponovo zabio gol Srbiji...sto je notorna cinjenica
A jebo te koja ludjacka patologija.
USTASE SLAVE ALBANCA
Hrvatska novine napisale da je igrac rodom Sa Kosova ponovo zabio gol Srbiji...sto je notorna cinjenica
A jebo te koja ludjacka patologija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sitno
10'
nema nazad !
10'
nema nazad !
2020-04-21
E moj Petkoviću
darth_vader-
2014-04-17
ovo što su naši odigrali u prvom poluvremenu nije ni za jedinicu
vili40-
2015-08-02
Jalovo... Modrić, Broz i Kova smetaju jedan drugome u radijusu desetak metara... Beckenbauer i Putinov dečko nevino promatraju dok im ga Maeda uvaljuje...Barišić ne rupa, nego provalija...Bruno po običaju glumi mantinelu i brije da je na Kutiji šibica, ali s refleksima ljenjivca, Kramarić bespomoćno širi ruke, Juranović se bori s kontrolom lopte, a Perišić izgubljeno luta po svim pozicijama, osim svojoj...Livaković svojim reakcijama spreman zabiti sam sebi još jedan gol...sve u svemu, kurčina...
Last edited by darth_vader on 5/12/2022, 16:54; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 47 of 50