Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
suljo se hvali kako je srbija bolja od hrvatske..ok..svatko ima pravo na nadu...ali reala je reala..npr.mi smo nedavno dva puta isamarali dance a ti isti danci su nedavno brutalno zgazili srbiju 3-0...ali jbg...neki su slijepi i kod zdravih ociju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebo te on. Po čemu ti je on merodavan za bilo šta?
Ja kad san čuja da će se igrat u Kataru reka san da bi bilo najpametnije da se uopće ne kvalificiramo tako da ni ne idemo dole nikako. Čekam da šta prije ispadnu i vrate se doma da to uopće ni ne pratimo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izgleda da je najzanimljivija ova grupa B : SAD, Engleska, Wels, Iran
https://interactive.aljazeera.com/ajb/2022/qatar-football-world-cup-2022-quiz/select-team
https://interactive.aljazeera.com/ajb/2022/qatar-football-world-cup-2022-quiz/select-team
2014-04-11
mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:https://www.sd.rs/sport/katar-2022/srbija-hrvatska-sarajevo-sarajlije-svetsko-prvenstvo-katar-2022-11-19
Nogomet je za narode koji su kao hrvati,englezi,germani dakle chopor,oni koji nemaju nikakvu individualnu vrijednost nego se uklapaju u chopor pa tako i srbi ,chast N.D. koji ipak dokazuje da su srbi veliki individualci a povijest je dokazala da su pojedinci mijenjali Povijest a ne mase.No kad ste vec kog tog sranja koje necu pratiti taman da me placaju evo neshto od rusa.Dakle pitanje za koga ce navijati muslimani u BiH uopce nije diskultabilno ako se zna da su oni bili najvece ustashe.Shto misli Rusija je vaznije od toga jer ipak njih ima 150.000 miliona.Dodushe ne vjerujem ovakvim anketama sa kojima se lako manipulira ali kad smo u toj fori evo neshto kontra.:::))Ito je sve shto cete od mene prochitati kada je u pitanju taj sport koji je prerastao u nadjebavanje i politichko sranje.Ovo vishe postam da dignem tlak budalama nego shto me interesira nogomet.Danas gledam RUUD_RUBLJOV u Torinu i divim se italijanskoj publici koja skandira Rusu..
https://www.youtube.com/shorts/HZeSRN9_vWQ
Dobro, volim ja i tenis pogledati, a tebi je profesija :)
Tenis je i igrački i psihološki fascinantan sport, minus mu je da je svim igračima popadala kosa.
niels-
2021-04-26
U BOJAMA DOMAĆINA
Bisera Turković stigla na stadion u Kataru gdje će pratiti otvaranje Mundijala
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bisera-turkovic-stigla-na-stadion-u-kataru-gdje-ce-pratiti-otvaranje-mundijala/221120048
Bisera Turković stigla na stadion u Kataru gdje će pratiti otvaranje Mundijala
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bisera-turkovic-stigla-na-stadion-u-kataru-gdje-ce-pratiti-otvaranje-mundijala/221120048
2014-04-11
Pogodija je ovi sve. Eto SDA ministrice vanjskih poslova u Kataru i navija za Katar.T. wrote:
2014-04-11
dzango wrote:Prošli put je jebeni sudija Brih jeo govna a mi smo morali da pobedimo po svaku cenu da bi išli dalje. Zato smo primili gol iz kontre.
E sad da im se najebemo majke za sve i da im nabijemo one njihove gubave pstiće kojima su pokazivali orla, do lakata u njihova smrljiva dupeta. Meni dovoljno. Ne moramo ni da prođemo grupu.
U biti igrate protiv reprezentacije jugoslavije s naglaskom na šiptarima... dobro, brazil će vas nabit to je manje više sigurno, ako dobijete ostale dvije idete dalje
mislim, ako dobijete šiptare možete ladno i kamerun, nije da su neki kurac
Gledam sad taj Katar igra protiv Ekvadora, kraj prvog poluvremena, Ekvador vodi 2:0 i ovi iz Katara u zadnjim sekundama naprave neku akciju konačno i ovi falije ispri gola glavom dat gol a golman već otiša u drugu stranu. Ono čisti promašaj.
Neće oni baš previše imat prilika navijat za taj Katar men se čini po ovome šta san ja sad vidija.
Neće oni baš previše imat prilika navijat za taj Katar men se čini po ovome šta san ja sad vidija.
2014-04-11
Nije nemoguće da Kamerun dobije i nas i Šiptare, ili igra nerešeno i u nekom krugu prođe dalje. Na svakom mundijallu imaš tako neke autsajdere koji odigraju iznad očekivanja i budu hit.marcellus wrote:dzango wrote:Prošli put je jebeni sudija Brih jeo govna a mi smo morali da pobedimo po svaku cenu da bi išli dalje. Zato smo primili gol iz kontre.
E sad da im se najebemo majke za sve i da im nabijemo one njihove gubave pstiće kojima su pokazivali orla, do lakata u njihova smrljiva dupeta. Meni dovoljno. Ne moramo ni da prođemo grupu.
U biti igrate protiv reprezentacije jugoslavije s naglaskom na šiptarima... dobro, brazil će vas nabit to je manje više sigurno, ako dobijete ostale dvije idete dalje
cujem da se lose kotiramo u hrvatskoj.
mi i italija !?
a kod mene su italija i hrvatska u top 5 ...
mi i italija !?
a kod mene su italija i hrvatska u top 5 ...
2020-04-21
dzango wrote:Nije nemoguće da Kamerun dobije i nas i Šiptare, ili igra nerešeno i u nekom krugu prođe dalje. Na svakom mundijallu imaš tako neke autsajdere koji odigraju iznad očekivanja i budu hit.marcellus wrote:dzango wrote:Prošli put je jebeni sudija Brih jeo govna a mi smo morali da pobedimo po svaku cenu da bi išli dalje. Zato smo primili gol iz kontre.
petokolonas,
nemoj da pusis qurac
jebo vas putun
lazni zastitnik srba i srbije.
putinova rusija glasala
je da se srbiji ne otpisu dugovanja pariskom klubu, povuko vojsku sa kosova , ima jos,
ali boli me q ..
Last edited by pizzon on 20/11/2022, 19:19; edited 1 time in total
2020-04-21
dzango wrote:Nije nemoguće da Kamerun dobije i nas i Šiptare, ili igra nerešeno i u nekom krugu prođe dalje. Na svakom mundijallu imaš tako neke autsajdere koji odigraju iznad očekivanja i budu hit.marcellus wrote:dzango wrote:Prošli put je jebeni sudija Brih jeo govna a mi smo morali da pobedimo po svaku cenu da bi išli dalje. Zato smo primili gol iz kontre.
Ma dogodi se a vi ste ko i mi, danas ćete dobit njemačku sutra izgubit od burkine faso... al nije vjerojatno. Veća je opasnost da Šip.. Švicarci dobiju Brazil pa ste oboje na dvije pobjede
Ne bih rekao, gledao sam ih na zadnjem afričkom Kupu nacija.
Mi smo s njima igrali u Manausu 2014, mislim da je bilo 4:0 za nas (Srna je imao brzinski rekord prvenstva na toj utakmici).
Nedisciplinirani su, otvaraju se u postavljenoj obrani veliki međuprostori, a u kontri se skroz pogube. Puno tehničkih pogrešaka, krivih dodavanja, alibi individualnog trčanja…treba im uzeti loptu i dodavati kratke pasove, pa sve dulje i dulje, u for Vlahoviću i Mitroviću. Iznuđivati slobodne udarce na rubu šesnaesterca, više po sredini (rade prekršaje i tamo).
Švicarska će ih prva na otvaranju morati dobiti i uzdrmati ih, Srbija će imati lakši posao. Normalno bi bilo obratno, ali oni su fatalisti.
Zanimljivo, Srbija ima prve dvije utakmice kao i Hrvatska te 2014: Brazil pa Kamerun.
dzango kakvu ste vi imali skupinu na Mundijalu 2014?
niels-
2021-04-26
niels wrote:
https://bs.wikipedia.org/wiki/Nogometna_reprezentacija_Srbije
2014-04-11
ovaj katar je sprdacina od reprezentacije..arapcuge da nemaju naftu i lovu kurac od ovce bi bili..zao mi je sto ih ekvador nije prebio bar 5-0..i oni odvratni napuhani i prepotentni seici sa onim celavokurcoglavim mafijasem infatinom na cijem se licu vidi kriminal...fifa cista mafijaska organizacija..a politika je morala mafiji dati neku igracku sa lovom da ih drze dalje od politike
2015-09-08
meni je neshvatljivo,
da neko ko ima srbijanske korene
nosu bilo koju
tudjinsku zastavu...
biti naklonjen zapadu
ili istoku, mogu da razumem, ali prigrliti
stranu zastavu, bedno..
nosu bilo koju
tudjinsku zastavu...
biti naklonjen zapadu
stranu zastavu, bedno..
2020-04-21
...on je srbin na papiru ako je npr.rodjen u kanadi i citav zivot zivi tamo..ima tamosnji mentalitet,kulturu zivljenja...kako rekoh on je samo papirnati srbin i zasto bi trebao igrati za srbiju koju ni ne poznaje i mozda bio koji put u njoj..isto vrijedi i za hrvata..druga stvar su oni igraci koji su rodjeni i zivjeli ili zive matici..pa izaberu drugu reprezentaciju..opet i tu ima razlicitih okolnosti...mozda inat,ljutnja jer nije pozivan ili pozvani u reprezentaciju a smatraju da im je tamo bilo mjestapizzon wrote:meni je neshvatljivo,
nosu bilo koju
tudjinsku zastavu...
biti naklonjen zapadu
stranu zastavu, bedno..
2015-09-08
Onda bi svi bili na 6 bodova i ludnica u zadnjem kolu. Bolje bi bilo da mi izvučemo nerešeno protiv Brazila a oni izgube. Kao oni prošli put. Tada bi oni morali da jure pobedu a mi da igramo kontre. Ubaciš Radonjića napred, koji ne zna mnogo o fudbalu ali je brz kao vetar, i jebeš ih uzduž i popreko.marcellus wrote:dzango wrote:Nije nemoguće da Kamerun dobije i nas i Šiptare, ili igra nerešeno i u nekom krugu prođe dalje. Na svakom mundijallu imaš tako neke autsajdere koji odigraju iznad očekivanja i budu hit.marcellus wrote:dzango wrote:Prošli put je jebeni sudija Brih jeo govna a mi smo morali da pobedimo po svaku cenu da bi išli dalje. Zato smo primili gol iz kontre.
Ma dogodi se a vi ste ko i mi, danas ćete dobit njemačku sutra izgubit od burkine faso... al nije vjerojatno. Veća je opasnost da Šip.. Švicarci dobiju Brazil pa ste oboje na dvije pobjede
Nismo ni išli 2014. Ne bi bilo loše da dok su čili i veseli, otkinu neki bod Šiptarima.niels wrote:dzango wrote:Nije nemoguće da Kamerun dobije i nas i Šiptare, ili igra nerešeno i u nekom krugu prođe dalje. Na svakom mundijallu imaš tako neke autsajdere koji odigraju iznad očekivanja i budu hit.marcellus wrote:dzango wrote:Prošli put je jebeni sudija Brih jeo govna a mi smo morali da pobedimo po svaku cenu da bi išli dalje. Zato smo primili gol iz kontre.
Ne bih rekao, gledao sam ih na zadnjem afričkom Kupu nacija.
Mi smo s njima igrali u Manausu 2014, mislim da je bilo 4:0 za nas (Srna je imao brzinski rekord prvenstva na toj utakmici).
Nedisciplinirani su, otvaraju se u postavljenoj obrani veliki međuprostori, a u kontri se skroz pogube. Puno tehničkih pogrešaka, krivih dodavanja, alibi individualnog trčanja…treba im uzeti loptu i dodavati kratke pasove, pa sve dulje i dulje, u for Vlahoviću i Mitroviću. Iznuđivati slobodne udarce na rubu šesnaesterca, više po sredini (rade prekršaje i tamo).
Švicarska će ih prva na otvaranju morati dobiti i uzdrmati ih, Srbija će imati lakši posao. Normalno bi bilo obratno, ali oni su fatalisti.
Zanimljivo, Srbija ima prve dvije utakmice kao i Hrvatska te 2014: Brazil pa Kamerun.
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 2 of 50