Na Poljsku pale ruske rakete(ozbiljna galaktička tema)
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Na Poljsku pale ruske rakete(ozbiljna galaktička tema)
https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-poljsku-pale-ruske-rakete-tvrdi-sad-novi-veliki-uspjeh-ukrajinaca-na-jugu/2411965.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Da čujemo,što nam predviđa Longi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Na Poljsku pale ruske rakete(ozbiljna galaktička tema)
15. 11. 2022
Kadirov je nazvao uslovom za početak pregovora sa Ukrajinom
Šef Čečenije Ramzan Kadirov je na sastanku sa predstavnicima agencija za sprovođenje zakona rekao da su pregovori sa ukrajinskom stranom nedopustivi sve dok postoje Azovci i pokreti poput nacizma i satanizma.
- Mi smo protiv pregovora, u kojima će svi ti zli duhovi poput Azova... ostati živi. Mi smo kategorički protiv pregovora. Uništićemo naciste, vratiti one koji su pobegli u Tursku , određujući im doživotne zatvorske kazne... Da, možemo razumeti oružane snage, SBU , druge službe, oni su državni službenici... Nacizam, satanizam, dokle god postoje takve struje, ja apsolutno nemam pojma o kakvim pregovorima da pričam - rekao je Kadirov u video snimku objavljenom na njegov Telegram kanal.
Šef Čečenije je izrazio uverenje da specijalna operacija treba da bude „u potpunosti završena, kako treba da bude”.
- Doći do Kijeva do kraja , uništavajući zločince... Čak i ako se niko ne javi za ovo, mi imamo takvu nameru u ime Svevišnjeg i sprovešćemo je - dodao je on.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1172897/ukrajina-rat-uzivo-najnovije-vesti-vladimir-putin-volodimir-zelenski-nato-herson-sergej-sojgu-herson
Kadirov je nazvao uslovom za početak pregovora sa Ukrajinom
Šef Čečenije Ramzan Kadirov je na sastanku sa predstavnicima agencija za sprovođenje zakona rekao da su pregovori sa ukrajinskom stranom nedopustivi sve dok postoje Azovci i pokreti poput nacizma i satanizma.
- Mi smo protiv pregovora, u kojima će svi ti zli duhovi poput Azova... ostati živi. Mi smo kategorički protiv pregovora. Uništićemo naciste, vratiti one koji su pobegli u Tursku , određujući im doživotne zatvorske kazne... Da, možemo razumeti oružane snage, SBU , druge službe, oni su državni službenici... Nacizam, satanizam, dokle god postoje takve struje, ja apsolutno nemam pojma o kakvim pregovorima da pričam - rekao je Kadirov u video snimku objavljenom na njegov Telegram kanal.
Šef Čečenije je izrazio uverenje da specijalna operacija treba da bude „u potpunosti završena, kako treba da bude”.
- Doći do Kijeva do kraja , uništavajući zločince... Čak i ako se niko ne javi za ovo, mi imamo takvu nameru u ime Svevišnjeg i sprovešćemo je - dodao je on.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1172897/ukrajina-rat-uzivo-najnovije-vesti-vladimir-putin-volodimir-zelenski-nato-herson-sergej-sojgu-herson
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Odlično. Onaj čoban, prijatelj od general pukovnika Ramazana Kadirova iz Srbije, će da najebe.debotoijusto wrote:navodno su rusi pogodili poljsku i navodno ima mrtvih
...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53120p240-rat-u-ukraini-ozbiljnamoja-tema#2079676
2014-04-11
Možda nisu ispalili Rusi,možda je to netko drugi,da bi i Poljsku uvukli u rat.
2015-07-23
IL Risorto wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-poljsku-pale-ruske-rakete-tvrdi-sad-novi-veliki-uspjeh-ukrajinaca-na-jugu/2411965.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Ne vjerujem Indexu taman da istinu pishu.Smece od medija kojemu je samo stalo do jednog klika vishe,pa necu ni kliknuti na taj link.
Vucić obukao čečensku narodnu nošnju na sastanku s njihovim zvaničnikom
Kako je naglasio savjetnik Kadirova Turko Daudov, radni sastanak je održan u Vučićevom kabinetu, a na početku razgovora Daudov je Vučiću prenio pozdrave Ramzana Kadirova.
"Danas, kada je teška politička situacija u svijetu, kada je Rusija stala u zaštitu duhovnih i tradicionalnih vrijednosti, te pokazala Zapadu odbacivanje tuđinske nametnute ideologije, može se reći kako je cijeli zapadni svijet ustao protiv toga. Uprkos teškoćama i pritisku Evrope, rukovodstvo i narod Srbije ne samo da su se protivili, već su pokazali i i podršku Ruskoj Federaciji. S tim u vezi, Ramzan Kadirov me zamolio da vam iskažem poštovanje i prenesem da su vjekovni bratski odnosi Srbije i Rusije još jednom pokazali svoju snagu", rekao je Daudov.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/Suljo-obukao-cecensku-narodnu-nosnju-na-sastanku-s-njihovim-zvanicnikom/221115060
Kako je naglasio savjetnik Kadirova Turko Daudov, radni sastanak je održan u Vučićevom kabinetu, a na početku razgovora Daudov je Vučiću prenio pozdrave Ramzana Kadirova.
"Danas, kada je teška politička situacija u svijetu, kada je Rusija stala u zaštitu duhovnih i tradicionalnih vrijednosti, te pokazala Zapadu odbacivanje tuđinske nametnute ideologije, može se reći kako je cijeli zapadni svijet ustao protiv toga. Uprkos teškoćama i pritisku Evrope, rukovodstvo i narod Srbije ne samo da su se protivili, već su pokazali i i podršku Ruskoj Federaciji. S tim u vezi, Ramzan Kadirov me zamolio da vam iskažem poštovanje i prenesem da su vjekovni bratski odnosi Srbije i Rusije još jednom pokazali svoju snagu", rekao je Daudov.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/Suljo-obukao-cecensku-narodnu-nosnju-na-sastanku-s-njihovim-zvanicnikom/221115060
2014-04-11
Koga briga. Sumnjam. Već sam i puno ranije pričao o opasnosti da neka ta raketa upadne na teritorij NATO članice ako budu gađali zapadni dio Ukrajine a blizu granice s NATO članicama.IL Risorto wrote:Možda nisu ispalili Rusi,možda je to netko drugi,da bi i Poljsku uvukli u rat.
Eto upala je. Idemo dalje. Članak pet.
Last edited by RayMabus on 15/11/2022, 20:43; edited 1 time in total
2014-04-11
Možda sad NATO preventivno izvede specialnu vojnu operaciju za demitalirizaciju Bjelorusije.
2015-07-23
Da predviđam zvao bi se Vanga a ne :IL Risorto wrote:
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51470-Suljo-se-poceo-ozbiljno-zamjerati-galaktickoj-federaciji
2014-04-11
IL Risorto wrote:Možda sad NATO preventivno izvede specialnu vojnu operaciju za demitalirizaciju Bjelorusije.
Ima tu neshto ,Bjelorusija je vec oshtampala 50.000 tisuca pozivnica za regrutaciju.Znachi idemo u atomsku apokalipsu.Mada vjerujem da ce se NATO prije raspasti nego reagirati oruzano.Onaj chlan 5 je bila samo navlakusha za naivne da ih se lakshe olaksha za lovu.
Šta ima Bjelorusija s ovim ?
Članak pet je obrana.
Srbija će da najebe jer je Poljska članica NATO-a i EU a ovo je prešlo svaku mjeru.
Članak pet je obrana.
Srbija će da najebe jer je Poljska članica NATO-a i EU a ovo je prešlo svaku mjeru.
2014-04-11
mentalitet wrote:IL Risorto wrote:Možda sad NATO preventivno izvede specialnu vojnu operaciju za demitalirizaciju Bjelorusije.
Ima tu neshto ,Bjelorusija je vec oshtampala 50.000 tisuca pozivnica za regrutaciju.Znachi idemo u atomsku apokalipsu.
Sve ovo nekako miriše,kao da netko želi da stvari eskaliraju još više.Treba pričekat,ako je bila pogreška,možda se Rusi ispričaju i smire tenzije,ali kad čitaš komentare,svugdje zazivaju totalni rat.
Ode svijet u kurac.
2015-07-23
Ako je ispaljeno s teritorija Bjelorusije.RayMabus wrote:Šta ima Bjelorusija s ovim ?
Članak pet je obrana.
Poljaci po društvenim mrežama već zazivaju napad na Bjelorusiju i Rusiju.
2015-07-23
Baš šteta.IL Risorto wrote:
Ode svijet u kurac.
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
Nije to iz Bjelorusije jer da je od tamo palo bi na Mađarsku. To oni s Krima, brodova u Crnom moru i Donske oblasti itd pucaju prema vamo ( zapadna Ukrajina ).IL Risorto wrote:Ako je ispaljeno s teritorija Bjelorusije.RayMabus wrote:Šta ima Bjelorusija s ovim ?
Članak pet je obrana.
Poljaci po društvenim mrežama već zazivaju napad na Bjelorusiju i Rusiju.
Ne može to pod tim kutem past na Poljsku ako ispališ iz Bjelorusije a leti pravo od točke A do točke B. Malo in je utekla al gotovo je sad jer je pala. Članak pet.
2014-04-11
Neće biti nuklearnog rata. Valjda.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A ja sam još prije,davno govorio da je bolje s virusom odradit ono što se mora,jer alternativa je puno gora,sad je kasno.RayMabus wrote:Baš šteta.IL Risorto wrote:
Ode svijet u kurac.
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo
2015-07-23
IL Risorto wrote:A ja sam još prije,davno govorio da je bolje s virusom odradit ono što se mora,jer alternativa je puno gora,sad je kasno.RayMabus wrote:Baš šteta.IL Risorto wrote:
Ode svijet u kurac.
Ne, ako moramo otići, bolje da odemo uz vatromet i sa praskom.
2015-08-09
Šteta biljnog i životinjskog svijeta.melkior wrote:IL Risorto wrote:A ja sam još prije,davno govorio da je bolje s virusom odradit ono što se mora,jer alternativa je puno gora,sad je kasno.RayMabus wrote:Baš šteta.IL Risorto wrote:
Ode svijet u kurac.
Ne, ako moramo otići, bolje da odemo uz vatromet i sa praskom.
2015-07-23
Ajde pizde, što ste se usrali rata između Rusije i NATO Pakta?
2015-08-09
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ''Nove eksplozije u Iraku, kod američke ambasade u Bagdadu pale dvije rakete''
» AV-ozbiljna(moja) tema
» Demografija - ozbiljna tema
» Covid - ozbiljna(moja) tema
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
» AV-ozbiljna(moja) tema
» Demografija - ozbiljna tema
» Covid - ozbiljna(moja) tema
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 1 of 6