ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by Charles III Fri 18 Nov - 19:44

crvenkasti wrote:Biden i ekipa su financirali Ukrajinu direktno iz SAD proračuna.
Što znači nedvosmisleno da je Ukrajina 51. članica SAD.

A šta su pro-ruske Krajine u Ukrajini onda članice Bjelorusije, Irana i Sjeverne Koreje?

Charles III

2022-09-14

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by veber Fri 18 Nov - 19:44

T. wrote:Greška je što smatrate da je ovo rat za teritorij...
Rat se vodi do uništenja neprijatelja, a ne do zauzeća teritorija...
Kharkov je u 2 svj. ratu 5 puta mijenjao 'vlasnika'...
Njemačka je u 1. svj. ratu kapitulirala bez da je izgubila pedalj teritorija...
Japan u 2. svj. ratu također, ako se ima u vidu 'mainland'...
Zelenskog će objesiti njegovi, ostaci ukrajine će ostati neutralni, a mi ćemo gorivo plaćati po 4-5 eur/lit...
Ali smo barem bili na pravoj strani...
Istoj onoj kao i 1941. ...
daj ne piši gluposti.
ruhrska oblast je kaj? turska
kurili su od aboriđana?
koenigsburg je norveški.

skurit ruse i nikad više ih ni blizu zapadu.

mater im jebem tatarsku, gamad.

i da su slušali pattona danas ovog ne bi bilo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram Fri 18 Nov - 19:51

AssadNaPodmornici wrote:
dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:U  slučaju da je lažna predaja tako tvrde Ukrainci (ovi online)onda je kazna za lažnu predaju smrt. U ovom slučaju vrlo je lako moguće da je ovaj debilni idiot od Rusa povukao u smrt sebe, i još 10ak Rusa(ili manje)a možda i kojeg Ukrainca kojeg je zakačio kalašem.  Kakav imbecil. OK ako ti imaš samoubilačke sklonosti ili se ne želiš predati, ali ako se tvojih 10 suboraca predalo što ti imaš ugrožavati njihove živote. Mogao je uteći na drugu stranu i pucati a ne izletiti tu među njih.  Sumnjam da je to bio dogovor Rusa, međutim u slučaju kada se Rusi izlaze predavati a onda zadnji debil izlazi sa kalašem  e jebiga
U tom slučaju čak i ovi nesretni zarobljenici na podu se više ne tretiraju kao zarobljenici, jer nisu pregledani i osigurani, u teoriji mogu još imati sa sobom bombe, pištolje itd.  Koji jebeni imbecil od Rusa
Ne treba cuditi da se dogode i takve stvari.
Sto zbog poriva mrznje i osvete spram ruske agresije, njihovih zlocina, sto zbog slicnosti naroda.
Nisu ukrajinci bas daleko od rusa.
Sigurno je bilo egzekucija i bit ce ih dok se ratuje.
Ovo na snimku je nesto drugo, to nije klasicno smaknuce.
nije klasično smaknuće čak i na srpskim forumima komentiraju da je izletio ludi rusi i počeo pucati po ukraincima(jedan ukrainac je teško ranjen ili ubijen tako sam čitao). nakon toga je usljedila unakrsna vatra, e pitanje je šta se desilo.

sranje je kada se vojska predaje - i ako se u momentu te predaje desi da netko počne pucati, i ovi ostali gube pravnu poziciju da su zarobljenici, i to je nažalost tako. jer u "teoriji" oni su mogli napraviti zamku, kao predaju se, jedan krene pucati a ovi ostali koji nisu još pregledani i osigurani , izvade oružje, bombe i krenu u napad. itd. tako se to pravno gleda.

uglavnom bila je i neka druga snimka stavlja sam , ukrainci čiste neku šumu i rovove, i zarobljavaju ruse, vidiš rusi se predavaju, i onda jedan luđak išao baciti bombu, sva sreća odbila se od granu i njemu u rov. naravno zavladala je panika , sranje, sreća da drugi rusi nisu najebali jer ova budala je ubila sebe.

ovdje je drugačije. mogu ti rusi zahvaliti svom kolegi , mogao se i on predati i adio. mislim šta je mislio da će sam sa kalašem pobiti ne znam nekoliko UKR vojnika? možda je zakačio jednog a ostalih 10 + on su platili glavom.
ili je bio pijan nema drugog objašnjenja, povukao je svoje kolege u smrt
Ovdje su ukrajinci bili korektni, isli ih zarobiti, mogli su stresti u ovu supetinu par RPG-a ili koju bombu, mogli su ih razoriti unutra, isli su ih zarobiti i prisli cak preblizu kako se to bas i ne ne radi.
Ovaj zalegao nasred dvorista par metara od supe pune rusa.
Ne mozes se otkriti i pokazati dok god ovi ne izadju i predaju se, zaklonis se, drzis na ciljniku sve zaklonjen, kad se predaju oprezno  provjeriti ima li kakva budala koja nije izasla van.
Tako se uzalud gube zivoti.
Inace, nema zalosnije scene od vojnika koji se predaju i molecivo pogledom traze milost.
Imao sam vise puta priliku zarobljavati, predavati se to nisam:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 18 Nov - 20:02

Koliko pričate o toj snimci, mora san je osobno pogledat. Sve je u redu. Šta su tribali ? Pustit da ovi puca po njima ?

Desetak komada manje. Ajde idemo dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 18 Nov - 20:15

dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:U  slučaju da je lažna predaja tako tvrde Ukrainci (ovi online)onda je kazna za lažnu predaju smrt. U ovom slučaju vrlo je lako moguće da je ovaj debilni idiot od Rusa povukao u smrt sebe, i još 10ak Rusa(ili manje)a možda i kojeg Ukrainca kojeg je zakačio kalašem.  Kakav imbecil. OK ako ti imaš samoubilačke sklonosti ili se ne želiš predati, ali ako se tvojih 10 suboraca predalo što ti imaš ugrožavati njihove živote. Mogao je uteći na drugu stranu i pucati a ne izletiti tu među njih.  Sumnjam da je to bio dogovor Rusa, međutim u slučaju kada se Rusi izlaze predavati a onda zadnji debil izlazi sa kalašem  e jebiga
U tom slučaju čak i ovi nesretni zarobljenici na podu se više ne tretiraju kao zarobljenici, jer nisu pregledani i osigurani, u teoriji mogu još imati sa sobom bombe, pištolje itd.  Koji jebeni imbecil od Rusa
Ne treba cuditi da se dogode i takve stvari.
Sto zbog poriva mrznje i osvete spram ruske agresije, njihovih zlocina, sto zbog slicnosti naroda.
Nisu ukrajinci bas daleko od rusa.
Sigurno je bilo egzekucija i bit ce ih dok se ratuje.
Ovo na snimku je nesto drugo, to nije klasicno smaknuce.
nije klasično smaknuće čak i na srpskim forumima komentiraju da je izletio ludi rusi i počeo pucati po ukraincima(jedan ukrainac je teško ranjen ili ubijen tako sam čitao). nakon toga je usljedila unakrsna vatra, e pitanje je šta se desilo.

sranje je kada se vojska predaje - i ako se u momentu te predaje desi da netko počne pucati, i ovi ostali gube pravnu poziciju da su zarobljenici, i to je nažalost tako. jer u "teoriji" oni su mogli napraviti zamku, kao predaju se, jedan krene pucati a ovi ostali koji nisu još pregledani i osigurani , izvade oružje, bombe i krenu u napad. itd. tako se to pravno gleda.

uglavnom bila je i neka druga snimka stavlja sam , ukrainci čiste neku šumu i rovove, i zarobljavaju ruse, vidiš rusi se predavaju, i onda jedan luđak išao baciti bombu, sva sreća odbila se od granu i njemu u rov. naravno zavladala je panika , sranje, sreća da drugi rusi nisu najebali jer ova budala je ubila sebe.

ovdje je drugačije. mogu ti rusi zahvaliti svom kolegi , mogao se i on predati i adio. mislim šta je mislio da će sam sa kalašem pobiti ne znam nekoliko UKR vojnika? možda je zakačio jednog a ostalih 10 + on su platili glavom.
ili je bio pijan nema drugog objašnjenja, povukao je svoje kolege u smrt
Ovdje su ukrajinci bili korektni, isli ih zarobiti, mogli su stresti u ovu supetinu par RPG-a ili koju bombu, mogli su ih razoriti unutra, isli su ih zarobiti i prisli cak preblizu kako se to bas i ne ne radi.
Ovaj zalegao nasred dvorista par metara od supe pune rusa.
Ne mozes se otkriti i pokazati dok god ovi ne izadju i predaju se, zaklonis se, drzis na ciljniku sve zaklonjen, kad se predaju oprezno  provjeriti ima li kakva budala koja nije izasla van.
Tako se uzalud gube zivoti.
Inace, nema zalosnije scene od vojnika koji se predaju i molecivo pogledom traze milost.
Imao sam vise puta priliku zarobljavati, predavati se to nisam:)

da žao mi je tih jadnih rusa, predali se, nije niti njima do rata, tu su ubačeni na silu i onda se nađe jedan luđak, psihički bolesnik, ili se natuka votke i krene izvoditi ruskog ramba.. da je uredno bacio oružje imali bi ukrainci 11 novih rusa za razmjenu i adio

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 18 Nov - 20:22

Ne treba im sad toliko tih Rusa za razmjenu. Sad nema više ni toliko zarobljenih ukrajinskih vojnika. Uostalo sinoć oko ponoći sam pročita ovu vijest i primjetija detaljčić koji mom oku neće promaći. Te u Lugansku i Donjecku ne treba uopće žive zarobljavati nego odma cepaj po njima i gotovo. Prvo to su sve kriminalci a drugo takve ti ruska vojska neće uzeti u razmjenu jer em nisu njihovi em su kriminalci.

-

Ovoga je tjedna šef grupe Wagnera, ‘Putinov kuhar‘ Jevgenij Prigožin, posjetio područje bivšeg logora Gulag u istočnom Sibiru i ruskom Dalekom istoku kako bi privukao još više osuđenih kriminalaca, piše britanski list. Sumnja se da su tisuće ruskih zatvorenika već poginule u borbama jer su korišteni kao tzv. topovsko meso za usporavanje ukrajinske protuofenzive.

Romanova kaže da se posljednje brojke o zatvorenicima koji su oslobođeni kako bi se borili u Ukrajini kreću između 30.000 i 35.000, dok drugi izvor kaže da se broj ubojica među njima kreće oko nekoliko stotina. Za usporedbu, brojke od 30.000 do 35.000 ljudi čine gotovo trećinu ukupnih vojnih snaga Velike Britanije.

Regrutacija zatvorenika iz zatvora s visokim stupnjem sigurnosti započela je u lipnju, a s Prigožinovim putovanjem u Primorsku regiju sada se odvija od Baltika sve do Pacifika. Njome je pokriveno oko 30 oblasti ili regija. U srijedu se pojavio izvještaj da je Prigožin posjetio zatvoreničku koloniju Spask-Dalni, oko 10.000 kilometara istočno od Moskve. Blizu 200 zatvorenika potpisalo je izjavu kojom traži slanje u borbu.

Neovisni portal iStories izvijestio je o iskazu zatvorenika u zatvoru u Kopejsku kada je Prigožin došao na regrutaciju.

"Zeleni helikopter sa crvenom zvijezdom sa svake strane preletio je nisko iznad naših glava i sletio", rekao je zatvorenik. "Prigožin je ušao, noseći svoj smeđi kaput s ruskim medaljama (i medaljama Luganske i Donjecke ‘narodne republike‘. Rekao je da leti i regrutira dragovoljce (rekavši nam da je) vojska ministarstva obrane potpuno beskorisna. Da piju, drogiraju se i ne žele se boriti. Oni svoje poraze predstavljaju kao ‘pregrupiranja‘, dok (Wagneru) ide dobro". Rekao je, prema zatvorenikovim riječima, da mu zato sada trebaju ljudi zatvoreni zbog ubojstava i pljački. "Rekao je da će se vjerojatno vratiti po silovatelje u studenom", posvjedočio je ovaj osuđenik.

Putinova horda od 35.000 ubojica, silovatelja i kanibala iz Sibira: ‘Trebaju izdržati samo šest mjeseci‘

Dakle sektori Donjeck i Lugansk su dani njemu odnosno tamo je stacioniran i tamo operira.

---

Ove se žive ne zarobljava.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 18 Nov - 20:49

Odlična analiza o statusu 155mm granata za UKR vojsku
Inače sto puta smo pričali o problemima koje Ruska vojska ima za 122mm i 152mm granate, i kako je zavladala nestašica i kako prazne skladišta bjelorusije pa čak i žicaju od sjeverne koreje taj tip granata..
fora je što i USA i NATo ne stoje baš previše bolje
Prema donjoj procjeni Ukraina ima cca godinu dana vremena da ispaljuje ovim tempom granate prije nego bude morala značajno usporiti .Prema malo optimističnijim procjenama ima 2-3 godine

zato se i govori o pregovorima, valjda , jedna i druga strana su totalno iscrpljene, rusija ima ogromne gubitke u tehnici i profesionalnom vojnom kadru da se samo može braniti te ima mogućnost da roka iz daljine

ukraina(i zapad koji stoji iza nje) nemaju problema sa količinom tehnike, međutim imaju problem sa količinom streljiva za 155mm artiljerijske sustave. ja bih još rekao i streljivo za HIMARS sustave.
Naravno i dalje mislim da Ukraina mora završiti rat do 2023 to stoji što sam rekao i prije par mjeseci, jer pri kraju 2023 zapad će potrošiti zalihe streljiva i projektila(rusija je već u problemima) . sreća za ukraince što su republikanci podbacili na izborima, pa neće biti problema oko opskrbe

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 18 Nov - 20:50

Svaka osoba teži tome da bude uzrok a ne posljedica.

Znači on sad ima ta odlikovanja Luganske i Donjecke republike koje stavlja na tu jaknu kad novači po zatvorima da ovi to vide itd da je on tamo uvažen u te dvije republike i kralj tamo itd i onda ta priča i tko oće nema nazad nego kao šest mjeseci tamo a posli tko zna i onda ih dovedu na neku čuku a iza wagnerovi snajperisti plus vojska i ako koji pokuša nazad taj wagnerov snajperista ga rokne u čelenku i onda čule tamo na toj čuki i na sebe privlaće vatrenu paljbu ( maskirovka ) i svako tjedan il tako nešto dođu novi zarobljenici da popune ove koji su izginili i dođe droga i hrana i tamo je jedan glavni za drogu i drogiraju se tamo jer šta će drugo.

I sad ćeš ti to zarobit a on nije evidentirani vojnik uopće, Šojgu i Putin ti to neće uzet uopće nazad a njemu je to vrhunac njegov bijednog života i onda računa pobit ću bar neke tamo čim mi dođe prilika pa nek i ja izginem jer svatko teži k tome da bude uzrok a ne posljedica a eto takvima je i ovo vrhunac svega tj da su na nešto utjecali.

Alternativa mu je i ovako i ovako ništa jer mu je život ništa a samo bi ga vratili opet u taj zatvor il tu na ratište da izgine i onda eto prilike da i ja konačno budem netko i nešto ( uzrok a ne posljedica ).

To se ne zarobljava. To se ubija. Po mogućnosti snajperom iz daljine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 18 Nov - 20:56

Rusi ozbiljno rade utvrde prema Krimu?
da li to znači da računaju dugoročno da neće moći držati niti istočnu obalu Dnjepra?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by MDMiridije Sat 19 Nov - 2:11

Dakle šta ti je rat danas.

Barbar je skužio da je dron iznad njega, digo je ruke...i otpratio ga je dron do Ukrainskih linija da se preda. Lijepo :^0
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 10:42

AssadNaPodmornici wrote:Odlična analiza o statusu 155mm granata za UKR vojsku
Inače sto puta smo pričali o problemima koje Ruska vojska ima za 122mm i 152mm granate, i kako je zavladala nestašica i kako prazne skladišta bjelorusije pa čak i žicaju od sjeverne koreje taj tip granata..
Prema donjoj procjeni Ukraina ima cca godinu dana vremena da ispaljuje ovim tempom granate prije nego bude morala značajno usporiti .Prema malo optimističnijim procjenama ima 2-3 godine

zato se i govori o pregovorima, valjda , jedna i druga strana su totalno iscrpljene, rusija ima ogromne gubitke u tehnici i profesionalnom vojnom kadru da se samo može braniti te ima mogućnost da roka iz daljine

ukraina(i zapad koji stoji iza nje) nemaju problema sa količinom tehnike, međutim imaju problem sa količinom streljiva za 155mm artiljerijske sustave. ja bih još rekao i streljivo za HIMARS sustave.  
Naravno i dalje mislim da Ukraina mora završiti rat do 2023 to stoji što sam rekao i prije par mjeseci, jer pri kraju 2023 zapad će potrošiti zalihe streljiva i projektila(rusija je već u problemima)  . sreća za ukraince što su republikanci podbacili na izborima, pa neće biti problema oko opskrbe

SAD kupuje 100.000 topničkih granata od Južne Koreje. Proslijedit će ih Ukrajini

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-kupuje-100000-topnickih-granata-od-juzne-koreje-proslijedit-ce-ih-ukrajini/2411237.aspx

2022-09-14

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 10:44

AssadNaPodmornici wrote:Rusi ozbiljno rade utvrde prema Krimu?
da li to znači da računaju dugoročno da neće moći držati niti istočnu obalu Dnjepra?

Naravno da to to znači. Cijeli ovaj potez od Donbasa do Krima se nudi Ukrajincima na pladnju. Rusi utvrđuju Krim i Mariupolj.

Britanska obavještajna služba: Neke od ruskih utvrda nalaze se 60 kilometara od trenutne crte bojišnice, kao i na sjeveru Krima, što sugerira da se pripremaju za sljedeće proboje bojišnice od strane ukrajinskih oružanih snaga.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 316056358_10222999917811233_6626857001458269091_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeHQP6SvvDIpYjwS3jgjciojGi8Qt-cTH0MaLxC35xMfQwhmgR2phEOaVz5UtCAfYSQ&_nc_ohc=t2pYGEZY8fsAX9sKdxO&_nc_ht=scontent-sof1-1

2022-09-14

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 10:45

Vojno-industrijski kompleks Ruske Federacije izvijestio je da je proizveo 8 Su-34 u godinu dana, dok ih je tijekom 9 mjeseci oboreno 17 komada...
Unatoč trudu, broj se rapidno smanjuje kod većine letjelica...

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 315440437_10222999941531826_54751995554022065_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeFhiBy0yV8b7NZjlry1-37N7xzhaFQee67vHOFoVB57rhfasPL9snIAYhvSurWyUFQ&_nc_ohc=Z6AplN0LK1QAX8nZr2I&tn=vJoiNldtdaPQM3fa&_nc_ht=scontent-sof1-1

Oružane snage Ukrajine uz pomoć NASAMS-a na području Bakhmuta oborile su najnoviji ruski lovac Su-35 S.
Pilot se katapultirao, ali nije preživio.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 316210843_10223004833294117_2296850059354070588_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeE8rUkaCq_we8X6XEYlZc7CtCLWA61IZLi0ItYDrUhkuNTiDPdlKMmUsd-8wAvsgd0&_nc_ohc=5rLIBQU4n1QAX-Labg9&_nc_ht=scontent-sof1-1

2022-09-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 19 Nov - 11:35

Charles III wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Odlična analiza o statusu 155mm granata za UKR vojsku

Naravno i dalje mislim da Ukraina mora završiti rat do 2023 to stoji što sam rekao i prije par mjeseci, jer pri kraju 2023 zapad će potrošiti zalihe streljiva i projektila(rusija je već u problemima)  . sreća za ukraince što su republikanci podbacili na izborima, pa neće biti problema oko opskrbe

SAD kupuje 100.000 topničkih granata od Južne Koreje. Proslijedit će ih Ukrajini

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-kupuje-100000-topnickih-granata-od-juzne-koreje-proslijedit-ce-ih-ukrajini/2411237.aspx
Ukrainci 100 000 155mm granata spale u 20 dana, ali svakako ovim tempom Ukrainci mogu rokati još godinu dana, mislim da će do tada rat biti gotov svakako

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 19 Nov - 13:12

Charles III wrote:Vojno-industrijski kompleks Ruske Federacije izvijestio je da je proizveo 8 Su-34 u godinu dana, dok ih je tijekom 9 mjeseci oboreno 17 komada...
Unatoč trudu, broj se rapidno smanjuje kod većine letjelica...

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 315440437_10222999941531826_54751995554022065_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeFhiBy0yV8b7NZjlry1-37N7xzhaFQee67vHOFoVB57rhfasPL9snIAYhvSurWyUFQ&_nc_ohc=Z6AplN0LK1QAX8nZr2I&tn=vJoiNldtdaPQM3fa&_nc_ht=scontent-sof1-1

Oružane snage Ukrajine uz pomoć NASAMS-a na području Bakhmuta oborile su najnoviji ruski lovac Su-35 S.
Pilot se katapultirao, ali nije preživio.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 316210843_10223004833294117_2296850059354070588_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeE8rUkaCq_we8X6XEYlZc7CtCLWA61IZLi0ItYDrUhkuNTiDPdlKMmUsd-8wAvsgd0&_nc_ohc=5rLIBQU4n1QAX-Labg9&_nc_ht=scontent-sof1-1

nažalost informacija o oborenom ruskom jurišniku nije točna

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 14:45

Hvala na intervenciji

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 14:49

Snažne eksplozije u Melitopolu

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Fb_img14

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 14:51

Šef obavještajne službe iranske IRGC ubijen je u gradu Kermanshah. Vlasti krive prosvjednike.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Fb_img15

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 14:53

Prema dostupnim informacijama, zabilježeno je kretanje postrojbi ruskih snaga iz smjera Khersona prema gradu Novoaidar u Luganskoj oblasti

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Fb_img17

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 14:55

Piše: Domagoj Franić

Ofenziva kod Zaporožja, u smijeru Huljalpolea, koju je ruska vojska pokušala izvesti nakon bijega iz Khersona, završila je neuspjehom. 

Osvajači nisu uspjeli pomaknuti crtu bojišnice – prestali su pokušavati. Šest jurišnih skupina, ukupne jačine 1 BTG, zajedno sa već raspoređenim postrojbama ruske vojske na toj bojišnici nisu uspjeli.

Hoće li i dalje pokušavati, teško je predvodjeti ali mislim da je priča na ovom pravcu završena.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Fb_img18

2022-09-14

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by Charles III Sat 19 Nov - 14:56

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 18 Screen11

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics