od kauboja....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 17
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: od kauboja....
liverpool koji je potrosio barem 500 milijuna eura zadnjih 5 sezona, milijardu zadnjih 10 godina na nove igrace ti mislis da nemaju neogranicene resurse, pa zato samo i gluperda moze za njih drukati kako ti to nije jasno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Glupljeg novinara davno nisam vidio. Kakova su to pitanja? Jel to bila rapsodija? Kako je vidio utakmicu? Jeste gledali, analizirali Francuze? (a, ne, ti si!) Kakva će biti priprema!? O jebo te led! Poruka navijačima!!?? - Jebite se!muckodjubre wrote:''Bila je ovo rapsodija Hrvatske'', sav ozaren je upitao Babića komentator RTL-a, no umjesto jednako euforičnog odgovora dobio je ovo:
''Teško mi je to reći.''
Novinar, pomalo zbunjen upitao je Babića kako je vidio pobjedu i igru, a Babić je nastavio po svome:
''Bilo je ok.''
Sljedeće pitanje odnosilo se na Ivicu Obrvana, koji je izbornik Makedonije.
''Ivica je moj prijatelj'', rekao je Babić i stao.
Novinar, vidno umoran od čupanja riječi iz usta izbornika, najavio je subotnji Clasico s Francuskom.
''Trebamo se pripremiti'', rekao je Babić, a na pitanja kakva će biti priprema dodao je:
''Dobra.''
Za kraj je Babić, također na inzistiranje novinara, poslao poruku navijačima u Hrvatskoj:
''Gledajte TV u subotu.''
sat2-
2015-09-28
Ne moram ti ni odgovarati, svakim svojim upisom samo potvrđuješ da si glup ko kurac, ofcojebu.End1899 wrote:liverpool koji je potrosio barem 500 milijuna eura zadnjih 5 sezona, milijardu zadnjih 10 godina na nove igrace ti mislis da nemaju neogranicene resurse, pa zato samo i gluperda moze za njih drukati kako ti to nije jasno
Guest- Guest
100 milijuna eura po sezoni gluperdo i tebi su to ograniceni resursi, a to je samo jadni mali incestuozni liverpool. bolje da su dali samo 15 milijuna guardioli na jednu sezonu odma bi osvojili naslov i igrali LP.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Z Marofa.VUČIĆU PEDERU wrote:ime i prezime korisnika end1899:
spermenko ofcojeb... :D
Guest- Guest
Ako mi dobijemo francuze, a poljaci i francuzi dobiju norvežane što bi bilo i logično, prije zadnjeg kola mi bi imali 1 poraz, a francuzi i norvežani po 2, dok bi poljaci bili bez poraza. Dakle, mi i poljaci odigramo X i izbacimo francuze.muckodjubre wrote:ako pobjede francuze morati će i poljake jer se može stvoriti krug francuska-norveška-hrvatska
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:''Bila je ovo rapsodija Hrvatske'', sav ozaren je upitao Babića komentator RTL-a, no umjesto jednako euforičnog odgovora dobio je ovo:
''Teško mi je to reći.''
Novinar, pomalo zbunjen upitao je Babića kako je vidio pobjedu i igru, a Babić je nastavio po svome:
''Bilo je ok.''
Sljedeće pitanje odnosilo se na Ivicu Obrvana, koji je izbornik Makedonije.
''Ivica je moj prijatelj'', rekao je Babić i stao.
Novinar, vidno umoran od čupanja riječi iz usta izbornika, najavio je subotnji Clasico s Francuskom.
''Trebamo se pripremiti'', rekao je Babić, a na pitanja kakva će biti priprema dodao je:
''Dobra.''
Za kraj je Babić, također na inzistiranje novinara, poslao poruku navijačima u Hrvatskoj:
''Gledajte TV u subotu.''
Kao da sam opet ovo doživio.
Guest- Guest
Cini li se ovo meni samo ili sudci lagano natezu za Frrancuze?! :D
2014-04-12
To je cinjenica. Sad nema ni napada ;-)
2014-04-12
Zadnjih 10 godina su uvijek isti problemi s Francuzima. Tamo gdje ostanemo kraći u odnosu na njih - izgubimo utakmicu.
Guest- Guest
Kad se ne mozemo naucit na greskama.;-)
2014-04-12
Francuzi nas uvijek naguze. I uvijek na istu foru.
Pizda im mater. I jednima i drugima.
Pizda im mater. I jednima i drugima.
2014-12-30
Nema tu nekakve mudrosti. Uvijek sve isto bude i svi sve znaju. Treba na parketu odigrati na razini i vidjeti onda kako će završiti.maggie13 wrote:Kad se ne mozemo naucit na greskama.;-)
S Francuzima je uvijek isti film.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Jebem mater ovoj prijevari od alilovica. Frajer u prvom dijelu ima 0/8 obrane.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 17