od kauboja....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: od kauboja....
daGRAVEDIGGER wrote:ko to kafe und kolac bese? goluza? :D
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
onih završnih 8min u 1.p ih košta finala
ne
Prvo poluvrijeme s golmanom mi uopće nije jasno kad jednostavno čovjeka ne ide. Bezveze potrošili 30 minuta znajući kako će ići. Obrana uopće ne šljaka na crti, a primilo se hrpa lakih golova. Na to se još doda hrpa izgubljenih lopti i dalje od -1 ne možemo niti ostati samo na tome. 2 minute u potpunosti nisu igrale ulogu i bonus za našu ekipu.
Jebiga... Uvijek isti klinac. Nakon brutalnog uragana dolazi ekstremna suša. Nema sredine.
Jebiga... Uvijek isti klinac. Nakon brutalnog uragana dolazi ekstremna suša. Nema sredine.
Guest- Guest
Vidim da sam pametno napravio kaj sam otišao na nogomet jučer navečer. Poštedio sam se silnog nerviranja, dobro se istrčao i spavao ko beba. Očekivao sam tako nešto, cijelo prvenstvo igramo po sistemu toplo-hladno. Ni meni nije jasno zašto Stiv nije počeo na golu.
Guest- Guest
pazi objašnjenja,skoro u rangu da nam je protiv poljaka pomogao babićev prijatelj Isus :
- Bila je pretpostavka da će teško Stevanović dobro braniti dvije utakmice zaredom - kazao je Babić i ostao živ.
- Bila je pretpostavka da će teško Stevanović dobro braniti dvije utakmice zaredom - kazao je Babić i ostao živ.
A ni Isus ne može biti uz nas dvije utakmice zaredom. Ovoga puta bio je Španjolac, i to doslovce. Naime, igrač utakmice sa šest golova bio je - Jesus Garcia...
U rukometu ti je preko 90 % do golmana. Onaj čiji golmani obrane više lopti dobiva utakmicu i tu nema ni "a" od alternative. I još k tome, svaka obrana tvog golmana je bar pola gola na drugoj strani. Mi smo utakmice u kojima smo imali bar nešto od golmana dobijali s lakoćom, a sve utakmice koje smo izgubili nismo u njima imali više od 5-6 obrana golmana. U rukometu je golman više od pola ekipe, mi ga nemamo od Šole i to je to. Na ovakvim turnirima golmani ti moraju biti konstanta, mogu od 6 utakmica u jednoj zakazati, a naši ne brane ništa posebno ni svaku drugu.GRAVEDIGGER wrote:kuracodigraca wrote:jebeo ti isus bog krvavu mater u tri pičke i jebenoj balijskoj bosančini aliloviću. koju pičku mrtve matere on brani. frajer opet ništa nije obranio. pa kaj je ovaj jebeni babić normalan. pa čemu mijenjaš golmana koji ti je donio 14 razlike. ma neću gledat više kako me takve debilne stvari ispizde u tri pizde materine. još stavi alilovića na gol još. kao da ne želimo u finale
nije toliko do alilovica koliko su spanci imali golova iz kontre i polukontre. mnogo su brzi, jaci 1 na 1 od ovih vasih polukvalitetnih bekova....
Zeko-
2015-08-26
od kada nemam golmana od tada ni nemamo zlatne medalje ili finala...to je činjenica...i dok god ne budemo imali golmana to će biti tako...
protiv španjolaca njihv golman u finišu 1.p obrani 2 zicera i španjolci odu od -3 na +4,u 2.p Stiv obrani koju loptu i eto nas od -4 na -1 i imali napad za izjednačenje
protiv španjolaca njihv golman u finišu 1.p obrani 2 zicera i španjolci odu od -3 na +4,u 2.p Stiv obrani koju loptu i eto nas od -4 na -1 i imali napad za izjednačenje
Izgubimo li danas, SP ćemo morati izboriti preko Slovenije
Parovi play-offa
Slovenija - Hrvatska/Norveška
Švedska - BiH
Češka - Makedonija
Poljska - Nizozemska
Rusija - Crna Gora
Srbija - Mađarska
Island - Portugal
Bjelorusija - Latvija
Danska - Austrija
Parovi play-offa
Slovenija - Hrvatska/Norveška
Švedska - BiH
Češka - Makedonija
Poljska - Nizozemska
Rusija - Crna Gora
Srbija - Mađarska
Island - Portugal
Bjelorusija - Latvija
Danska - Austrija
daGRAVEDIGGER wrote:čekaj bre, jel počeo rukomet?
Alilović se danas oprašta od reprezentacije? 'Dosta mi je!'
NIJE POŠTENO Totalno mi je glupo da se nakon jedne ili dvije utakmice postavlja pitanje znam li braniti. Razmišljam li o odlasku? Da! Da, da, da, kaže Mirko Alilović
Nedjelja, 31. 1. 2016. u 09:00, zadnja izmjena prije 5 sati i 9 minuta Piše: iz Kra
NIJE POŠTENO Totalno mi je glupo da se nakon jedne ili dvije utakmice postavlja pitanje znam li braniti. Razmišljam li o odlasku? Da! Da, da, da, kaže Mirko Alilović
Nedjelja, 31. 1. 2016. u 09:00, zadnja izmjena prije 5 sati i 9 minuta Piše: iz Kra
gledam na RTLu kao i do sada---probaj na p2p4u.net
Stevica u 1.p više obrana nego mirko na cijelom turniru
pošto vode na 1.p jel to sad znači da je Isus opet na našoj strani?
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 17