Ruskinja o Srbima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ruskinja o Srbima
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3574378-ruskinja-izbegla-u-srbiju-pa-se-sokirala-kako-se-ponasamo-5-stvari-koje-su-je-zapanjile
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ruskinja o Srbima
Pizzon na aparatima.
Nikad culi za Srbe.
Nikad culi za Srbe.
2014-08-25
u Rusiji, Rusi pojma nemaju ko su Srbi. Ovde su verovatno vama svi govorili još u školi da su Srbi i Rusi bratski narod, ali tužna istina je da u Rusiji mi nemamo takav stav prema Srbima. Većina Rusa ne zna ni gde je Srbija.
biljezim jedno pisanje po srbima sirokim mlazom s galerije
biljezim jedno pisanje po srbima sirokim mlazom s galerije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
Rusi nemaju pojma...ZA njih SMO svi Jos uvijek neki Jugoslaveni
Ne prave razliku
Ne prave razliku
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U pitanju su proporcije. Rusija je ogromna, Rusa ima oko 200 milijuna, imaju narodnosti u RF koje su brojnije od Srba i imaju autonomna područja koja su višestruko veća od Srbije. Njihovi školarci moraju leđa dobro polomiti da ih samo nabroje. Ako i znaju narode, znaju iz bivšeg SSSR-a - ali to je zato što još uvijek smatraju da su ista država.
Iz te vizure, teško je Rusima, Amerikancima, Kinezima, Indijcima…znati išta i razlikovati strane narode, to je sudbina malih naroda.
Mi smo Rusima Slaveni kao i oni.
Iz te vizure, teško je Rusima, Amerikancima, Kinezima, Indijcima…znati išta i razlikovati strane narode, to je sudbina malih naroda.
Mi smo Rusima Slaveni kao i oni.
niels-
2021-04-26
Dobro, državni vrh, diplomacija i obavještajne službe itekako znaju razliku, ali previše je očekivati od ljudi na ulicama Ufe da znaju za Srbiju ili Hrvatsku.
niels-
2021-04-26
nista novo
o tome pisem dosta dugo
mi smo narod koji se dobrovoljno prihvatio
da ga rusi tlace
politivki i ekonomski.
olos, svakog dana kenja o rusima, treba ih proterati
sa tv kanala.
kada je : slobo " preuzeo vlast bilo nas je
oko 9 milona
sad sa zebnjom ocekujemo rezultate popisa.
to su rezultati nase spoljne politike zadnjih
30 godina.
neka je 50% iz ekonomskih razloga napustilo srbiju, ostalih 50 su bela kuga i odlazak iz " emotivnih " razloga, bezanje od realnosti, potraga za srecom i zivotom u pol.razumnom okruzenju.
o tome pisem dosta dugo
mi smo narod koji se dobrovoljno prihvatio
da ga rusi tlace
politivki i ekonomski.
olos, svakog dana kenja o rusima, treba ih proterati
sa tv kanala.
kada je : slobo " preuzeo vlast bilo nas je
oko 9 milona
sad sa zebnjom ocekujemo rezultate popisa.
to su rezultati nase spoljne politike zadnjih
30 godina.
neka je 50% iz ekonomskih razloga napustilo srbiju, ostalih 50 su bela kuga i odlazak iz " emotivnih " razloga, bezanje od realnosti, potraga za srecom i zivotom u pol.razumnom okruzenju.
2020-04-21
Kada vidim Balkanca, znam da je Balkan Boy.
Balkanci su drugaciji od ostalih, kako po izgledu, tako
i po ponasanju.
Vidim ovde Ruse, tacno je da nisu ko mi.
Mi smo krupniji i dosta drugaciji.
Nasi Ruse ne vide, otuda prave neku sliku.
Ne bih ulazio u izjavu Zelenka o Rusima da nisu pravi
Sloveni, vec Skandinavci a da su Ukrajinci pravi Sloveni.
Cehe sam isto skenirao a da to nisu ni znali, svaki pokret
na licu.
Imaju dosta toga na nas, cak iako sam prethodno mislio da imaju
malo toga.
Jedan me uhvatio na Flashback u radnji, gledam ga, on gleda mene,
vidim lika iz lokalnog Srpskog sela, klasicna faca, 100% mi.
Gleda i on zbunjen, vidi da je na glavnoj sceni Pozorista, ali je on
dokaz da su oni zapravo mi.
Medju Rusima takvih dokaza, nisam nasao.
Balkanci su drugaciji od ostalih, kako po izgledu, tako
i po ponasanju.
Vidim ovde Ruse, tacno je da nisu ko mi.
Mi smo krupniji i dosta drugaciji.
Nasi Ruse ne vide, otuda prave neku sliku.
Ne bih ulazio u izjavu Zelenka o Rusima da nisu pravi
Sloveni, vec Skandinavci a da su Ukrajinci pravi Sloveni.
Cehe sam isto skenirao a da to nisu ni znali, svaki pokret
na licu.
Imaju dosta toga na nas, cak iako sam prethodno mislio da imaju
malo toga.
Jedan me uhvatio na Flashback u radnji, gledam ga, on gleda mene,
vidim lika iz lokalnog Srpskog sela, klasicna faca, 100% mi.
Gleda i on zbunjen, vidi da je na glavnoj sceni Pozorista, ali je on
dokaz da su oni zapravo mi.
Medju Rusima takvih dokaza, nisam nasao.
2014-08-25
eto kome vi poklanjate veru i lojalnostSerbinho-3 wrote:Pizzon na aparatima.
Nikad culi za Srbe.
Ruskinje realno nista ne znaju o Srbima na zalost Srpskih
muskaraca, koji bi me opet neprijateljskim pogledom i bez
reci ispratili.
Gledajuci Ruse ovde i te njihove muskarce, koji su neverovatno
tako nekako mirni i povuceni, Shonje na prvi pogled i Ruskinje ,
koje ce dolaskom u Srbiju otkriti te Srpske muskarce, kojima
logika nije jaca strana licnosti, jer da jeste, ne bi tako trcali oko
lokalnih zena, koje ih malim prstom vrte u krug, koristeci glavu
a oni prihvataju ulogu kecelje i da budu poslusne sluzavke.
Da su poznavali Srbe, vise Ruskinja bi tu bilo, jos jedan dokaz,
jer iste traze muskarce agresivno, obzirom da fale.
Srpkinje su ih malim prstom ukrotile, tako da ovi nisu shvatili
niti imali pravi kontakt sa realnoscu, jer za svoj trud i izgled,
mogli su dobiti daleko vise u zivotu, nego od lokalnih sponzorusa.
Polako ce poceti da shvacaju neke stvari i krenuti da razmisljaju.
Mogli su daleko vise.
muskaraca, koji bi me opet neprijateljskim pogledom i bez
reci ispratili.
Gledajuci Ruse ovde i te njihove muskarce, koji su neverovatno
tako nekako mirni i povuceni, Shonje na prvi pogled i Ruskinje ,
koje ce dolaskom u Srbiju otkriti te Srpske muskarce, kojima
logika nije jaca strana licnosti, jer da jeste, ne bi tako trcali oko
lokalnih zena, koje ih malim prstom vrte u krug, koristeci glavu
a oni prihvataju ulogu kecelje i da budu poslusne sluzavke.
Da su poznavali Srbe, vise Ruskinja bi tu bilo, jos jedan dokaz,
jer iste traze muskarce agresivno, obzirom da fale.
Srpkinje su ih malim prstom ukrotile, tako da ovi nisu shvatili
niti imali pravi kontakt sa realnoscu, jer za svoj trud i izgled,
mogli su dobiti daleko vise u zivotu, nego od lokalnih sponzorusa.
Polako ce poceti da shvacaju neke stvari i krenuti da razmisljaju.
Mogli su daleko vise.
2014-08-25
Pa to odavno govorim, Srbi su posve mediteranski južnjački narod, nemaju oni veze sa Rusima osim neke vjerske povezanost. Iako i to Rusko pravoslavlje nije isto što i Srpsko. Pravoslavciu i Grci, Bugari, Rumunji, Ukrajinci, Gruzijci, pa se nitko od njih ne smatra braćom sa Rusima.
Srbi su sličniji Armencima, Libanoncima nego Rusima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Srpska Rusofilija vjerojatno dolazi iz razloga što im do sad Rusi nikad nisu vladali.
2018-04-10
Ispovesti naših ljudi što su živeli u Rusiji: Ne znaju ko smo, gde smo, niti smo im braća. Ruskinja ne laže!
Foto: Pixabay, Youtube/Sailor Nom
Video-snimak na Jutjubu, u kome Ruskinja koja je imigrant u Srbiji, objašnjava u čemu se Srbiji razlikuju od Rusa, izazvao je brojne reakcije.
Jedan od njenih stavova, koji je najviše zaintrigirao, bio je taj da Rusi zapravo ne znaju ko su Srbi, te da nas ne doživljavaju kao bratski narod.
Putem ankete, pitali smo vas šta mislite o tome, a rezultati su se takođe pokazali zanimljivim.
Najveći broj čitalaca našao se na poziciji "između", gde je oko 36% dalo odgovor: "Možda ova devojka govori samo iz svog iskustva".
Sledeći po broju glasova jeste i onaj odgovor koji iznenađuje. Na pitanje: "Da li ste znali da Rusi pojma nemaju ništa o Srbiji?", čak 26% učesnika ankete je označilo: "Da, oduvek je tako".
Otuda se samo nametnulo pitanje - da li smo, i pored zvaničnog stava da su Srbi i Rusi bratski narodi, ipak miščjenja da možda baš i nije tako?
U ovom kontekstu, i pojedini čitaoci delili su svoja iskustva.
"To je tačno. Bila sam 2012. u St. Peterburgu i u jednom gradu Veliki Novgorod na univerzitetu. Svi su me hladno gledali kada sam im naivno govorila da mi imamo odlične političke odnose i govorimo za Ruse braća Rusi. Podseća me sve na sirotu curu (Srbiju) zaljubljenu u moćnog mladića (Rusiju) koga boli uvo za nju", navela je jedna čitateljka.
"Bio sam u Moskvi i Sočiju, pojma nemaju ko smo. Ne znaju ni za Hrvate, Crnogorce… tek kad im kažeš Jugoslavija onda nešto malo kapiraju", dodao je jedan čitalac.
"E neka ste objavili ovakav tekst da se ljudi dozovu pameti i da shvate da Srbija nema izvan svojih granica nikakvog prijatelja i brata i da svi oni prvom prilikom će nas prodati i trgovati sa nama zarad svog ličnog interesa! Zato živela naša lepa Srbija, a svi ostali zaobiđite nas u velikom luku", dodao je drugi.
"Ja to odavno komentarišem,bio sam u Rusiji i nemate pojma koliko Ruse zabole uvo za Srbe", "Živim u inostranstvu među dosta Rusa, a i devojka mi je Ruskinja. Sve ovo sto je žena rekla je živa istina. Tek od skoro, kada smo postali jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji, su počeli da pričaju o nama", "Neki su možda i čuli za Srbiju, neki i znaju ponešto o nama, svakako nas ne smatraju braćom niti se toliko zanose tom idejom da smo mi bratski narodi. To smo mi izmislili", glasili su još neki od komentara.
Naravno, sa druge strane, bilo je i onih koji su mišljenja da i te kako jesmo "braća", ali i da je taj osećaj bratstva uglavnom vezan za starije generacije.
Više od 5.000 ljudi odgovorilo u anketi Telegrafa
23/10/22 |Foto: Pixabay, Youtube/Sailor Nom
Video-snimak na Jutjubu, u kome Ruskinja koja je imigrant u Srbiji, objašnjava u čemu se Srbiji razlikuju od Rusa, izazvao je brojne reakcije.
Jedan od njenih stavova, koji je najviše zaintrigirao, bio je taj da Rusi zapravo ne znaju ko su Srbi, te da nas ne doživljavaju kao bratski narod.
Putem ankete, pitali smo vas šta mislite o tome, a rezultati su se takođe pokazali zanimljivim.
Najveći broj čitalaca našao se na poziciji "između", gde je oko 36% dalo odgovor: "Možda ova devojka govori samo iz svog iskustva".
Sledeći po broju glasova jeste i onaj odgovor koji iznenađuje. Na pitanje: "Da li ste znali da Rusi pojma nemaju ništa o Srbiji?", čak 26% učesnika ankete je označilo: "Da, oduvek je tako".
Otuda se samo nametnulo pitanje - da li smo, i pored zvaničnog stava da su Srbi i Rusi bratski narodi, ipak miščjenja da možda baš i nije tako?
U ovom kontekstu, i pojedini čitaoci delili su svoja iskustva.
"To je tačno. Bila sam 2012. u St. Peterburgu i u jednom gradu Veliki Novgorod na univerzitetu. Svi su me hladno gledali kada sam im naivno govorila da mi imamo odlične političke odnose i govorimo za Ruse braća Rusi. Podseća me sve na sirotu curu (Srbiju) zaljubljenu u moćnog mladića (Rusiju) koga boli uvo za nju", navela je jedna čitateljka.
"Bio sam u Moskvi i Sočiju, pojma nemaju ko smo. Ne znaju ni za Hrvate, Crnogorce… tek kad im kažeš Jugoslavija onda nešto malo kapiraju", dodao je jedan čitalac.
"E neka ste objavili ovakav tekst da se ljudi dozovu pameti i da shvate da Srbija nema izvan svojih granica nikakvog prijatelja i brata i da svi oni prvom prilikom će nas prodati i trgovati sa nama zarad svog ličnog interesa! Zato živela naša lepa Srbija, a svi ostali zaobiđite nas u velikom luku", dodao je drugi.
"Ja to odavno komentarišem,bio sam u Rusiji i nemate pojma koliko Ruse zabole uvo za Srbe", "Živim u inostranstvu među dosta Rusa, a i devojka mi je Ruskinja. Sve ovo sto je žena rekla je živa istina. Tek od skoro, kada smo postali jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji, su počeli da pričaju o nama", "Neki su možda i čuli za Srbiju, neki i znaju ponešto o nama, svakako nas ne smatraju braćom niti se toliko zanose tom idejom da smo mi bratski narodi. To smo mi izmislili", glasili su još neki od komentara.
Naravno, sa druge strane, bilo je i onih koji su mišljenja da i te kako jesmo "braća", ali i da je taj osećaj bratstva uglavnom vezan za starije generacije.
2018-04-10
Hektorović wrote:Pa to odavno govorim, Srbi su posve mediteranski južnjački narod, nemaju oni veze sa Rusima osim neke vjerske povezanost. Iako i to Rusko pravoslavlje nije isto što i Srpsko. Pravoslavciu i Grci, Bugari, Rumunji, Ukrajinci, Gruzijci, pa se nitko od njih ne smatra braćom sa Rusima.
Vecina srba krkane je porijeklom sa grchkih prostora i ne samo srba nego i hrvata posebno onih uz obalu.Balkan je bio i ostao veca kuhinja od Amerike ,mislim na mijeshanje rasa,dovoljno je samo pogledati zidove koji su 90%arapi izgledom sa ciganskim nosom.Mada ako znash neshto o Lepenskom viru i Vuchedolu zasigurno ne bi pisao takve gluposti.No nije ni chudo za tebe kada vecina srpskih i hrvatskih povijesnichara nema o tome pojma nego kao papagaji ponavljaju germanske izvore koji su i pisali noviju povijest Balkana i prekrajali je svojim potrebama.Danashnji povijesnichari sa tih prostora su uglavnom polupismene budale koji papagajski citiraju germanske falisifikate.Nijemci nisu napravili toliko materijalnog zla koliko su to napravili u kulturoloshkom smislu pa nije ni chudo shto si ti ostao zaljubljenik Austro-Ugarske te zasigurno tvrdish da je Gavrilo Princip bio terorista zajedno sa svim onim bosanskim mladojugoslovenima.Tek sam 1991 spoznao na svojoj kozi taj germanski odnos prema YU i jugoslovenima.Kod njih se mozesh izjashnjavati kako god hocesh,hocesh Srbin,osh Hrvat.Albanac(nema naziva shiptar) musliman ,i bilo koja ostala pichka materina ali kao jugosloven nisi moga se izjasniti.Kasnije mi postalo jasno zashto..A ovaj video koji sam pomno pregledao i analizirao samo je jedna pametnija propaganda sa zapada da se mladji ljudi zapitaju i eto kao ta ukrajinka zavoli zapad.Pa zashto ne ode u Njemachku ili Englesku sa takim dobrim anglosaksonskim akcentom pa ne objashnjava njima kako seoni i rusi vole i poznaju.Dovoljno je otici na njen kanal od YT i shvatiti da ta vishe voli lovu nego sebe,jer da nije tako ne bi joj na svakom videu pisalo"Postanite Patron aako zelite pogledati bilo koji njen video.Da zavrshim ,ne mogu da shvatim kako tako neki "intelektualci" mogu pushiti tako jeftine propagandnr fore.Ima srba koji vishe mrze ruse nego hrvate a ima ih i onih drugachijih.Ja sam upoznao ovdje jednog Rusa kojega kada bolje razmislim nisam ni poznavao dobro iako sam mislio da ga znam.Dobar chovjek ,ali cutljiv i sav isprepadan kao shto su svi narodi iz bivsheg istochnog bloka,ali naishao sam i na amere kada prichaju negativno o svojoj zemlji okrecu se i gledaju da ih netko ne slusha.Da zavrshim,ne maltretirajte nas sa tako glupim djechijim temama ,nego to ostavite Vucku da radi,jer on to najbolje radi i ne pretendira da ispadne pametan kao ti.
niels wrote:Dobro, državni vrh, diplomacija i obavještajne službe itekako znaju razliku, ali previše je očekivati od ljudi na ulicama Ufe da znaju za Srbiju ili Hrvatsku.
Evo ja ovdje sam radio godinama eksperiment kada me pitaju ameri odakle sam kazem Hrvatska ili Srbija a oni me blijedo gledaju dok ja unaprijed znam da nece znati pa se zabavljam njihovim obrazovanjem ali kada im kazem Dubrovnik ili BiH (za Bih chuli zbog rata i CNNpropagande ) skoro svi znaju ali opet o njemu ne znaju nishta.Ameri su jedan od najneobrazovanijih ljudi na svijetu.Za Dubrovnik znaju iz reklama za turistichka putovanja.Dakle ,vishe se obrazuju kroz reklame nego kroz knjige.Pitash ih da pokazu gdje je Nevada oni traze po karti svijeta jer ne znaju da je u USA.Ionda mi ovaj pametnjakovic otvori ovakvu temu valjda da bi dokazao koliko je glup,po meni nije ni trebao to raditi jer sam shvatio davno tko je i shto je kad je negdje napisao da je Hrvatskoj i BiH bilo najbolje u Austro-Ugarskoj.Bog te jebo vecu glupost nisam prochitao u svom zivotu,a svakakvog sam smeca prochitao iz chiste radoznalosti.
Pa kako toSerbinho-3 wrote:Ruskinje realno nista ne znaju o Srbima na zalost Srpskih
muskaraca,
Pa nisu svjesne sta gube, pa taki supermeni I seksualni strojevi, svaki izgleda ko Bred Pit ili Dzordz Kluni svaki kurat ko magarac a jebu po 10 sati Bez prekida
Eeee jebi ga
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa kako toSerbinho-3 wrote:Ruskinje realno nista ne znaju o Srbima na zalost Srpskih
muskaraca,
Pa nisu svjesne sta gube, pa taki supermeni I seksualni strojevi, svaki kurat ko magarac a jebu po 10 sati Bez prekida
Eeee jebi ga
Ja sam upoznao jednu Ukrainku u Zagrebu 1990,mogu ti reci da mi je dobru lovu zaradila a da nisam znao chime se bavi i koliko je kuraca proshlo kroz nju bio bi je zaprosio,pravo lijepa i jebeno zenstvena dok su i ruskinje slic
Pa trebao si je oženitmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Pa kako toSerbinho-3 wrote:Ruskinje realno nista ne znaju o Srbima na zalost Srpskih
muskaraca,
Pa nisu svjesne sta gube, pa taki supermeni I seksualni strojevi, svaki kurat ko magarac a jebu po 10 sati Bez prekida
Eeee jebi ga
Ja sam upoznao jednu Ukrainku u Zagrebu 1990,mogu ti reci da mi je dobru lovu zaradila a da nisam znao chime se bavi i koliko je kuraca proshlo kroz nju bio bi je zaprosio,pravo lijepa i jebeno zenstvena dok su i ruskinje slic
Dobro razrađena
2015-09-24
mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Pa kako toSerbinho-3 wrote:Ruskinje realno nista ne znaju o Srbima na zalost Srpskih
muskaraca,
Eeee jebi ga
Ovaj moj jedan iz Beca radio te Ukrajinke, Ruskinje,
jednu napumpao ko Miselinku, zatim mu majka rekla
da kada je vec ranio, moze i da je overi, napravio jos jedno.
Ona tamo po Srbiji, on po Becu ima ko zna koliko.
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruskinja zivi sa 5 pacova
» Dalmatinska Ruskinja iz Zemuna
» ruskinja koja je bombardovala srbe
» Ruskinja osvaja Dalmaciju slasticama i alkoholnim pićima
» Ruskinja pobegla iz Srbije, Srbi ljuti ko ljutenica
» Dalmatinska Ruskinja iz Zemuna
» ruskinja koja je bombardovala srbe
» Ruskinja osvaja Dalmaciju slasticama i alkoholnim pićima