ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka - Page 2 Empty Re: Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka

Post by Hartmann 20/10/2022, 12:18

sitting_bull wrote:
Hartmann wrote:tromjesecno Rusija zaradi cisto 100 milijardi dolara od plina Europi (1).sto mislis Tre,jel to dovoljno za kupovinu svega STO JE POTREBNO za ratovanje  u periodu..recimo godinu dana.Rusija je pametna pa ne otkriva toplu vodu,nego kupuje vrlo jeftino dronove.za sada nema potrebe proizvoditi svoje(mislim na dronove kamikaze)jer su ovi jeftini i odlicni..

Drugi par rukava su surveilance dronovi,kao i oni za komunikaciju,koji su cisto ruska proizvodnja,a Rusija,znam boljet ce te,je najjaca sila na svijetu u elektronskom ratovanju..(2)
Pomeli su Muskove satelite,zapadnu mrezu za ometanje i komunikaciju,lociraju i unistavaju vrlo brzo zapadne sisteme za izvidjanje i elektronsko ratovanje.(3).
Mislim..ok,navijas za Ukrajinu,to postivam,no budi objektivan,.ne kao dijete u trgovini,koje navija za plavu lizaljku,jer je to muska boja..
(1) kaj god. kakvih 100 milijardi dolara? rusija je tromjesečno zarađivala, u razdoblju od početka rata do ljeta, cca 12 milijardi dolara od prodaje plina europi. već prije raspada sjevernog toka 1 je udio ruskog plina u europskoj nabavi pao sa 40% na 9%, a pitanje je ima li sada ikakve isporuke ruskog plina preko plinovoda kroz ukrajinu.

(2) rusija je sada druga vojna sila u ukrajini, a u elektronskom području rusi su inferiorni i privatnim kompanijama, a kamoli americi i nato savezu. ukrajinci koji su krenuli od nule kad je rusija napala u malo više od 230 dana uz pomoć elona muska deru ruse na svim bojišnicama. 

(3) je, vidimo kako su ih pomeli. toliko su dobri u izviđanju da su morali pobjeći glavom bez obzira u kharkivu, a u kersonu su panici. bolje bi im bilo da su se ugledali u srbe i uzdali se u traktore, a ne u svoje elektronsko ratovanje. 

Nista sa nichim.niti potvrdjeno.Dajte ljudi naucite staviti izvorne informacije,iza koga netko stoji..

necu te sad demantirati tocku po tocku,jer vidim isto da nema namjere da se vodi objektivna diskusija..

Hartmann

2021-01-04

Back to top Go down

Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka - Page 2 Empty Re: Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka

Post by Hartmann 20/10/2022, 12:21

Svakom ignorantu moram crtati koliko je Ukrajine Rusija zauzela i to drzi cvrsto..Jucer danas je Ukrajina dobila brutalno po picki,stavio sam hrp autenticnog materijala,ali ne,balkanski mozgovi znaju bolje..zato i jeste totalno u kurtzu i US guzici da vam se jedva pete vide..

2021-01-04

Back to top Go down

Post by FRANK 20/10/2022, 12:24

Zasto obustava... bolje da se nastavi isporuka.
Pravoslavna stoka se medjusobno kolje dices bolje.
Nerazin ove turbo hrvate koji drkaju na ukrajinu ili ove idiote koji svrsavaju na rusiju.
Ko im jebe mater svima.
Sve je to ista pravoslavna stoka

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 20/10/2022, 12:26

Ovo je za pozelit.
Uskoro ce se u svijetu dogoditi ono sto i treba.
Apsolutna Katolicka dominacija.
A me ova sptonska sekta koja veze sa Isusom nema

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Ringo10 20/10/2022, 14:03

Hartmann wrote:Svakom ignorantu moram crtati koliko je Ukrajine Rusija zauzela i to drzi cvrsto..Jucer danas je Ukrajina dobila brutalno po picki,stavio sam hrp autenticnog materijala,ali ne,balkanski mozgovi znaju bolje..zato i jeste totalno u kurtzu i US guzici da vam se jedva pete vide..
Da, Ali uzet ce I Rusiji ovaj rat svoj danak
I ekonomski I u ljudstvu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti 20/10/2022, 16:13

Kako to mislite, Rusija ne proizvodi dronove?

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/10/2022, 16:18

sve sami 'suverenisti' a hoce pod rusku cizmu..koja je onda razlika izmedju njih i ovih koji zele pod americku cizmu?..ovi bar trce za boljim zivotnim standardom i mercedesom..ovi drugi za ladom.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/10/2022, 13:10

Ringo10 wrote:
Hartmann wrote:Svakom ignorantu moram crtati koliko je Ukrajine Rusija zauzela i to drzi cvrsto..Jucer danas je Ukrajina dobila brutalno po picki,stavio sam hrp autenticnog materijala,ali ne,balkanski mozgovi znaju bolje..zato i jeste totalno u kurtzu i US guzici da vam se jedva pete vide..
Da, Ali uzet ce I Rusiji ovaj rat svoj danak
I ekonomski I u ljudstvu
je, ruski junaci granatiraju ukrajinu kao i srpski junaci vukovar.

ovo što si stavio ti je kao novela u usporedbi s romanom: jedan dan isječen iz 240 dana rata.

umjesto crtanja, evo karte:

Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka - Page 2 Original

ovako je bilo početkom ožujka.

Konačno: prekid isporuka iranskih dronova Rusiji od petka - Page 2 FfeiawlXEAISgWm?format=jpg&name=small

ako nisi slepac vidjeti ćeš kako rusi baš i nisu tako čvrsti kao što želiš prikazati.
za koji dan će iz "čvrstih" ruskih ruku iskliznuti i sve što su okupirali na desnoj obali dnipra.

rusi napreduju.
samo naprijed.
na lijevo krug.
samo naprijed,
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics