Tijekom petka na Sredozemlju spašeno oko 1000 migranata
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tijekom petka na Sredozemlju spašeno oko 1000 migranata
OKO tisuću osoba spašeno je u petak tijekom više operacija u Sredozemnom moru i pronađeno je jedno tijelo, objavila je talijanska obalna straža u priopćenju.
Migranti u šest gumenih čamaca i tri drvena spašeni su tijekom devet odvojenih operacija, koje su izvela dva broda obalne straže i nevladina organizacija "Proactiva Open Arms".
U jednom gumenom čamcu je pronađeno beživotno tijelo jedne osobe, precizirala je obalna straža.
Prema podacima UN-a više od 5000 osoba je poginulo prošle godine u pokušaju prelaska Sredozemlja do Europe, uglavnom s libijske obale. To su do sada najteži registrirani podaci. Ni zima nije prekinula te pokušaje prelaska mora već samo donekle usporila njihov ritam.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tijekom-petka-na-sredozemlju-spaseno-oko-1000-migranata/946900.aspx
Stižu novi Evropljani.
Migranti u šest gumenih čamaca i tri drvena spašeni su tijekom devet odvojenih operacija, koje su izvela dva broda obalne straže i nevladina organizacija "Proactiva Open Arms".
U jednom gumenom čamcu je pronađeno beživotno tijelo jedne osobe, precizirala je obalna straža.
Prema podacima UN-a više od 5000 osoba je poginulo prošle godine u pokušaju prelaska Sredozemlja do Europe, uglavnom s libijske obale. To su do sada najteži registrirani podaci. Ni zima nije prekinula te pokušaje prelaska mora već samo donekle usporila njihov ritam.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tijekom-petka-na-sredozemlju-spaseno-oko-1000-migranata/946900.aspx
Stižu novi Evropljani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Tijekom petka na Sredozemlju spašeno oko 1000 migranata
Tko spasi jedan život, taj kao da je spasio cijeli svijet...
red wolf-
2016-02-10
Nadam se da ce ih doci MILJARDE.
2014-04-11
A ti ono pripadnik Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nadam se da ce ih doci MILJARDE.
red wolf-
2016-02-10
Pa rekoh : Nadam se da ce ih doci miljarde .....dok svi nepostanemo jedno.red wolf wrote:A ti ono pripadnik Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nadam se da ce ih doci MILJARDE.
2014-04-11
Pa to nema veze s filozofijom Galaktičke federacije...Ti si malo predugo na Zemlji...RayMabus wrote:Pa rekoh : Nadam se da ce ih doci miljarde .....dok svi nepostanemo jedno.red wolf wrote:A ti ono pripadnik Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nadam se da ce ih doci MILJARDE.
red wolf-
2016-02-10
Znam , u pravu si ....to su Vegani,red wolf wrote:Pa to nema veze s filozofijom Galaktičke federacije...Ti si malo predugo na Zemlji...RayMabus wrote:Pa rekoh : Nadam se da ce ih doci miljarde .....dok svi nepostanemo jedno.red wolf wrote:A ti ono pripadnik Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nadam se da ce ih doci MILJARDE.
2014-04-11
Nadam se da je to upućeno njemu...Leviathan2 wrote:
red wolf-
2016-02-10
U tome i je problem šta to nije GF.
Negativne svemirske frakcije koje ce raskoliti i podijeliti ovu planetu na svoje teritorije i upravu.
Negativne svemirske frakcije koje ce raskoliti i podijeliti ovu planetu na svoje teritorije i upravu.
2014-04-11
Vidiš, ti mene nisi razumio...Da jesi pripadnik GF, razumio bi me...RayMabus wrote:U tome i je problem šta to nije GF.
red wolf-
2016-02-10
Savršeno sam te razumio i u pravu si al nije ni ova planeta s ovom rasom dio GF tako da ...ono neutralna zona .....nicija zemlja ...tako nešta.
2014-04-11
Nisi ti mene uopće razumio...Ja ti s ovim iz GF-a nemam nerazumijevanja...Svatko zna svoje...RayMabus wrote:Savršeno sam te razumio i u pravu si al nije ni ova planeta s ovom rasom dio GF tako da ...ono neutralna zona .....nicija zemlja ...tako nešta.
red wolf-
2016-02-10
Ja spasavam jednu sirijsku krscanku besparice.Jako mi je zahvalna...
Guest- Guest
Sve ok al ovo nije dio GF.red wolf wrote:Nisi ti mene uopće razumio...Ja ti s ovim iz GF-a nemam nerazumijevanja...Svatko zna svoje...RayMabus wrote:Savršeno sam te razumio i u pravu si al nije ni ova planeta s ovom rasom dio GF tako da ...ono neutralna zona .....nicija zemlja ...tako nešta.
2014-04-11
Jao, što nisi razumio...Oh da, ništa nisi razumio...RayMabus wrote:Sve ok al ovo nije dio GF.red wolf wrote:Nisi ti mene uopće razumio...Ja ti s ovim iz GF-a nemam nerazumijevanja...Svatko zna svoje...RayMabus wrote:Savršeno sam te razumio i u pravu si al nije ni ova planeta s ovom rasom dio GF tako da ...ono neutralna zona .....nicija zemlja ...tako nešta.
red wolf-
2016-02-10
Razumio sam ja tebe al izgleda ti još nisi razumio da ova planeta i ova rasa NISU DIO GF.
OCEŠ DA TI NACRTAM ?
OCEŠ DA TI NACRTAM ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Razumio sam ja tebe al izgleda ti još nisi razumio da ova planeta i ova rasa NISU DIO GF.
OCEŠ DA TI NACRTAM ?
red wolf-
2016-02-10
Pa niste dio GF.
Prosto ko pasulj.
Prosto ko pasulj.
2014-04-11
Nepripadate GF i to je sve.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gotovo 3000 migranata tijekom utorka spašeno u 23 operacije pred obalama Libije
» Samo danas na Sredozemlju je spašeno 3000 ljudi
» Norvežani spasili 500 migranata u Sredozemlju
» Italija: Za pet dana spašeno 8.300 migranata
» Spašeno više od 2.000 migranata u Mediteranu
» Samo danas na Sredozemlju je spašeno 3000 ljudi
» Norvežani spasili 500 migranata u Sredozemlju
» Italija: Za pet dana spašeno 8.300 migranata
» Spašeno više od 2.000 migranata u Mediteranu
Page 1 of 2