Užas: Elon Musk kaže da više ne može plaćati satelitske usluge u Ukrajini
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Užas: Elon Musk kaže da više ne može plaćati satelitske usluge u Ukrajini
nakenjao si ko i svaki kenjator, iliti srbin.mentalitet wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:ti se kužiš u tehnologije kao i u abs, garant te zemo oženio.mentalitet wrote:Ocoravilo i opralo mu par satelita "PERESVET"Sama rijech kaze da pere svijet:::))Jebi ga kad jedan satelit u Star linku zajebech onda dolazi do prekida kao kod lanca .Jedna karika crkne ode lanac u pichku materinu.Ja imao Star link i otkazao a valjda i milioni drugih korisnika.Prednost je bila u tome kad odesh negdje u vukojebinu imash konekciju sa cijelim svijetom i ne trebash placati balkancima za prikljuchak i ostala sranja koja uz to ide,em morash chekati da se netko smiluje i dodje prikljuchiti te .Medjutim u zadnjih mjesec dana stalno neki prekidi.Mislish antena se pomjerila ,ali nije i onda se otkrije shto je.
https://www.thespacereview.com/article/3967/1
sada starlink kada nije u kompletnoj postavi može raditi s 40% izbačenih.
i uopće nije bitan. bitni su oni u geostacionarnoj.
ovisi gdje su imaš kašnjenje signala pola sekunde. u slučaju da ide relejno imaš sekundu.
ameri su u drugom ratu po japancima rokali 40km bez satelita.
ali srblje se uvijek uzjebe kada dobiva po pički.
ko i tvoj abs na krami.
starlink ide i relejno?
Koji je tebi kurac jebo te!!!!???:::)))
Njega interesira samo shto to na mercedesovoj maski crveni krizic znachi a kaze da je Ing.::))))Sunce ti jebem zareno,znam da se moglo prije kupiti diploma na nekim drushtvenim fakultetima ali tehnichkim,to josh ne mogu da vjerujem.Ako je i to moguce sada u Cro onda nije ni chudo da su kao drzava dogurali do zida,mada vishe vjerujem da laze jer jedan Ing zasigurno ne bi dolazio na ovaj forum,ili si je chovjek umislio ako ima neshto germanske krvi u sebi da je samim rodjenjem iIng kao shto su zagorci samim rodjenjem zavrshili gimnaziju.
plahtu-dvije ti napisah.
o čemu?
da ne znaš kaj iksić na autu.
daj nam malo o abs drobi.
koji ste vi kreteni, to je rijetko za vidjet.
po tebi kaj je xdrive?
(preko radija možeš ući u comp od auta, samo kaj vi četnici znate samo krasti, nikaj stvarat-jednostavno uđeš. ne trebaš niti comp niti kablove. dijagnostika za nas koji znamo je jednostavna. ti plaćaj za bosch pumpu da se sinhronizira s plc-om. četnici rasturaju po običaju)
koliko ti je zemo maznul za abs?
nećemo se smijat.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Releji kao sklopke se se u elektronici koristili prije nego što su otkriveni tranzistori.
Koriste se još uvijek u nekim električnim uređajima koji rade na višim naponimna.
Međutim za elektroniku su glomazni, spori i nepouzdani.
100 posto sam siguran da u starlinkovoj elektronici nigdje nema ni jednog jedinog releja.
Koriste se još uvijek u nekim električnim uređajima koji rade na višim naponimna.
Međutim za elektroniku su glomazni, spori i nepouzdani.
100 posto sam siguran da u starlinkovoj elektronici nigdje nema ni jednog jedinog releja.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:nakenjao si ko i svaki kenjator, iliti srbin.mentalitet wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:ti se kužiš u tehnologije kao i u abs, garant te zemo oženio.mentalitet wrote:Ocoravilo i opralo mu par satelita "PERESVET"Sama rijech kaze da pere svijet:::))Jebi ga kad jedan satelit u Star linku zajebech onda dolazi do prekida kao kod lanca .Jedna karika crkne ode lanac u pichku materinu.Ja imao Star link i otkazao a valjda i milioni drugih korisnika.Prednost je bila u tome kad odesh negdje u vukojebinu imash konekciju sa cijelim svijetom i ne trebash placati balkancima za prikljuchak i ostala sranja koja uz to ide,em morash chekati da se netko smiluje i dodje prikljuchiti te .Medjutim u zadnjih mjesec dana stalno neki prekidi.Mislish antena se pomjerila ,ali nije i onda se otkrije shto je.
https://www.thespacereview.com/article/3967/1
sada starlink kada nije u kompletnoj postavi može raditi s 40% izbačenih.
i uopće nije bitan. bitni su oni u geostacionarnoj.
ovisi gdje su imaš kašnjenje signala pola sekunde. u slučaju da ide relejno imaš sekundu.
ameri su u drugom ratu po japancima rokali 40km bez satelita.
ali srblje se uvijek uzjebe kada dobiva po pički.
ko i tvoj abs na krami.
starlink ide i relejno?
Koji je tebi kurac jebo te!!!!???:::)))
Njega interesira samo shto to na mercedesovoj maski crveni krizic znachi a kaze da je Ing.::))))Sunce ti jebem zareno,znam da se moglo prije kupiti diploma na nekim drushtvenim fakultetima ali tehnichkim,to josh ne mogu da vjerujem.Ako je i to moguce sada u Cro onda nije ni chudo da su kao drzava dogurali do zida,mada vishe vjerujem da laze jer jedan Ing zasigurno ne bi dolazio na ovaj forum,ili si je chovjek umislio ako ima neshto germanske krvi u sebi da je samim rodjenjem iIng kao shto su zagorci samim rodjenjem zavrshili gimnaziju.
plahtu-dvije ti napisah.
o čemu?
da ne znaš kaj iksić na autu.
daj nam malo o abs drobi.
koji ste vi kreteni, to je rijetko za vidjet.
po tebi kaj je xdrive?
(preko radija možeš ući u comp od auta, samo kaj vi četnici znate samo krasti, nikaj stvarat-jednostavno uđeš. ne trebaš niti comp niti kablove. dijagnostika za nas koji znamo je jednostavna. ti plaćaj za bosch pumpu da se sinhronizira s plc-om. četnici rasturaju po običaju)
koliko ti je zemo maznul za abs?
nećemo se smijat.
Pa pichka ti materina schwabska sa krizica si preshao na x shto je isti kurac samo drugachija oznaka za BMW.Dakle,idiote ja sam govorio o tome da ako si neki kurac u toj firmi onda si trebao neshto kompliciranije da pitash kao shto je reprogramiranje nekog kompa pa sam naveo kao sluchajno ABS a mogao sam navesti kompjuter za motor.Stalno trazish kao neko dijete shto to znachi krizic na prednjoj strani mercedesove maske.Milion puta sam ti idiote odgovorio da to znaju i djeca ali ochito si psihichki bolesnik koji ne razumije o chemu pricha nego trabunja kao papagaj ,krizic,krizic,krizic a sada si preshao na iksic.Dakle josh jednom glupko tupko.Daj neko znanje koje nije krizic i iksic,pa sam ti naveo mercedesov diagnostichki sistem koji se zove DAS pomocu kojega se moze reprogramirati skoro svaki kompjuter u autu ako imash znanje i ako se znash sluziti tim programskim alatom koji posjeduju samo Dileri iili ti ovlashteni mercedesovi servisi a koji se placa ovdje u USA godishnje oko 20.000 dolara.Da li sad razumijesh?Razunijesh pichku materinu i nije taj sistem ni Mercedesov ni Audijev ni od BMW nego je Bosch-ov samo shto su razni proizvodjachi dali svoje nazive tome istom sistemu.Danashnji moderni auto ima oko 74 kompjutera koji su povezani svaki sa svakim i potrebno je kretenchino ako mijenjash jedan od njih reprogramirati ako zelish izbjeci placanje u servisu za takav posao oko 7 do 8 tisuca dolara .Konkretno sam naveo jedan ABS od M6 kome je riknuo kompjuter ali je mehanichki bio ispravan.Dakle idiote mijenja se samo komp,ali badava ti ga promijeniti ako ne znash reprogramirati jer proizvodjach (BMW) nije predvidio tu mogucnost nego samo kupovinu novoga koji koshta oko 5 tisuca dolara plus ugradnja i sinhronizacija sa drugim kompjuterima josh 2 do tri tisuce.Dakle,ing. to ovdje rade neki ljudi za 2 tisuce zajedno sa dobrim polovnim kompjuterom i tako se izbjegava schwabska pljachka a rusi su to smislili kako da zajebu schwabe.Krekovali im taj DAS sami napravili takozvani STAR (dijagnostichki laptop) i to na eBay mozesh kupiti sve za 3 soma dolara.Dakle pricham o vashoj schwapskoj tehnologiji gdje izgleda za nepismene da ste neprikosnoveni ali eto "glupi" rusi vam jebu mater i guze vas z guza .Jest da je ilegalno ,ali koga boli kurac kada i schwabe od njih to kupuju.Dodushe Audi se sjetio da mozesh reprogramirati samo putem interneta ali i to su provalili.Dakle idiote pijani.Daj neshto shto ima tezinu u znanju a ne kaj taj iksic ili krizic znachi.Inache vozim 300SD MB 1993 koji ima 800.000 tisuca milja,koji ima ABS ali kad rikne onda ga samo zamijenish i ne trebash reprogramirati.Vec sam ti napisao,nemoj biti tipichni schvabo koji u sebe lijeva bure piva nego valjda si neshto nauchio ziveci u Hrvatskoj pa pij vino.Kupi jednu skupu butelju pa pij kap po kap (tako se pije pravo vino i nikad se ne napijesh )a ne ko pravo schwapche kad pije samo gleda da se shto prije naloche i onda dodje na forum pa sere kvake,krizic,krizic,iksic i ostale gluposti koje ovdje valjash bez srama i stida.I kao pozdrav Mrsh u sto pichki materinih.
govno četničko, lažljivo.
jebo te iksić.
ti si počeo srat.
žene vas zeme jer nemate pojma.
u svako računalo od auta uđeš preko radija. stare verzije ili ako je touch uđeš opet preko radija. samo je onda druga šifra.
ne piši gluposti. nemaš pojma.
na ebay kupiš svu dijagnostiku za soma ojra, daš još 200 za kablove i to je to.
ti si potegnuo križić, ja sam ti dodao iksić. i koja je razlika u xdrive bmw i x bmw, da ne bi opet tulio ko jelen koji se pari.
(i da malo čitaš komentare, znao bi da ne pijem pivo niti žesticu-isključivo bijela vina)
jebo te iksić.
ti si počeo srat.
žene vas zeme jer nemate pojma.
u svako računalo od auta uđeš preko radija. stare verzije ili ako je touch uđeš opet preko radija. samo je onda druga šifra.
ne piši gluposti. nemaš pojma.
na ebay kupiš svu dijagnostiku za soma ojra, daš još 200 za kablove i to je to.
ti si potegnuo križić, ja sam ti dodao iksić. i koja je razlika u xdrive bmw i x bmw, da ne bi opet tulio ko jelen koji se pari.
(i da malo čitaš komentare, znao bi da ne pijem pivo niti žesticu-isključivo bijela vina)
2014-12-30
A njuz....
[size=46]Musk makes U-turn on Starlink for Ukraine[/size]
The US billionaire says his company will continue to fund the satellite service in the country
https://www.rt.com/russia/564741-musk-ukraine-starlink/
The US billionaire says his company will continue to fund the satellite service in the country
Hartmann wrote:A njuz....
Sigurno se probudio ujutro s konjskom glavom u krevetu.
crvenkasti-
2014-04-17
kaj opet rusi nemaju sreće?
ameri ih ne financiraju kao u drugom ratu.
jebeno je to.
kaj bu bilo popičkitis.
polutane 14i dan do superturbojebene ofanzive rusije.
Rado četnik u njemačku ide
ameri ih ne financiraju kao u drugom ratu.
jebeno je to.
kaj bu bilo popičkitis.
polutane 14i dan do superturbojebene ofanzive rusije.
Rado četnik u njemačku ide
2014-12-30
Kak to oni misle zjednim satelitom uništiti sve muskove satelite?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Elon Musk: ako UN objasni kako 2% mojeg novca može riješiti glad u svijetu, napravit ću to
» Užas: SAD shvatili da im više ne treba rat u Ukrajini
» Užas: nitko više ne želi pričati o Ukrajini
» HRVATSKI ELON MUSK
» Elon Musk's Internet for Everyone Is Coming Very Soon
» Užas: SAD shvatili da im više ne treba rat u Ukrajini
» Užas: nitko više ne želi pričati o Ukrajini
» HRVATSKI ELON MUSK
» Elon Musk's Internet for Everyone Is Coming Very Soon
Page 2 of 2