U SLUČAJU APOKALIPSE: Koliko je ljudi potrebno za obnovu čovječanstva?
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: U SLUČAJU APOKALIPSE: Koliko je ljudi potrebno za obnovu čovječanstva?
Kasno je za dogovore...Luda vožnja je pred nama...Yehudi wrote:Dogovorite se
Guest- Guest
Švicarci će se spasiti jer svaka obitelj/ kuća mora imati
i ima atomsko sklonište.
i ima atomsko sklonište.
2014-04-20
Pa i nisu,ali eno u Bosni masovno trunu.red wolf wrote:@Jastrebe, rekoh ti pred neko vrijeme, kad vidiš crvenkasto nebo tad ćeš znati da je vrijeme velikih promjena ovdje...Zar misliš da su se ta podzemna skloništa ogromnih razmjera radila iz zabave?
Tamo negdje kod Bugojna ili Konjica imaš takvo jedno sklonište koje propada.
O onome kod Bihaća (aerodrom Željava) da se i ne govori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
red wolf wrote:@Jastrebe, rekoh ti pred neko vrijeme, kad vidiš crvenkasto nebo tad ćeš znati da je vrijeme velikih promjena ovdje...Zar misliš da su se ta podzemna skloništa ogromnih razmjera radila iz zabave?jastreb wrote:Bilo bi dovoljno da prežive Red Wolf ,Iknar i još par djevojaka.
Red Wolf raspolaže drevnim znanjem i mudrošću koje bi prenosio na potomstvo,a Iknarovo sjeme ima svojstva kakva nema u drugih ljudi.
Naime njegovo sjeme ima takve sastojke koji u potomcima ubija one opasnosti koje nastaju kod križanja između bliskih (a i daljnjih) rođaka.
tako da bi se svi Iknarovi potomci mogli križati međusobno i sa Wolfovim potomcima,a Wolfovi samo sa iknarovim potomcima,no kako već rekoh Wolfov zadatak je prenositi mudrost.
Ja sam slučajno crvenkast i ne dovodi me u vezu s tim.
crvenkasti-
2014-04-17
red wolf wrote:Kasno je za dogovore...Luda vožnja je pred nama...Yehudi wrote:Dogovorite se
U pravu si, no
Lako meni, ja sam napravio dicu i pola života proživio,
i uživam mirovinu, nek se misle ovi mladji šta će i kako će.
Ako im se gine neka ginu.
2014-04-20
Nisam ja na to mislio...jastreb wrote:Pa i nisu,ali eno u Bosni masovno trunu.red wolf wrote:@Jastrebe, rekoh ti pred neko vrijeme, kad vidiš crvenkasto nebo tad ćeš znati da je vrijeme velikih promjena ovdje...Zar misliš da su se ta podzemna skloništa ogromnih razmjera radila iz zabave?
Tamo negdje kod Bugojna ili Konjica imaš takvo jedno sklonište koje propada.
O onome kod Bihaća (aerodrom Željava) da se i ne govori.
Guest- Guest
Nisam niti na takvo nešto mislio...Yehudi wrote:red wolf wrote:Kasno je za dogovore...Luda vožnja je pred nama...Yehudi wrote:Dogovorite se
U pravu si, no
Lako meni, ja sam napravio dicu i pola života proživio,
i uživam mirovinu, nek se misle ovi mladji šta će i kako će.
Ako im se gine neka ginu.
Guest- Guest
Da, naporan si najblaže rečeno.RayMabus wrote:Cudno da ti ne smeta svijet koji ceš ostaviti u naslijeđe svome djetetu sa svojim : želim cuti samo ono šta meni odgovara ....pa će ti se sledit krv u žilama a moje pisanje ti nece biti : naporan si , najblaže receno ......ili ti ga u prevodu ; ne sviđa mi se tvoje mišljenje.
Istina je da si psihopat i mizoginik i svejedno ti se daje previše prostora da pišeš te svoje galaktičke gluposti.
A krv mi se ledi u žilama kad čitam kako si mater pretukao kablom. I pišeš o tome s ponosom. Fuj!
Takav svijet ne želim svojem djetetu.
Trinity-
2014-04-17
Kakvim kabelom ?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
crvenkasti wrote:red wolf wrote:@Jastrebe, rekoh ti pred neko vrijeme, kad vidiš crvenkasto nebo tad ćeš znati da je vrijeme velikih promjena ovdje...Zar misliš da su se ta podzemna skloništa ogromnih razmjera radila iz zabave?jastreb wrote:Bilo bi dovoljno da prežive Red Wolf ,Iknar i još par djevojaka.
Red Wolf raspolaže drevnim znanjem i mudrošću koje bi prenosio na potomstvo,a Iknarovo sjeme ima svojstva kakva nema u drugih ljudi.
Naime njegovo sjeme ima takve sastojke koji u potomcima ubija one opasnosti koje nastaju kod križanja između bliskih (a i daljnjih) rođaka.
tako da bi se svi Iknarovi potomci mogli križati međusobno i sa Wolfovim potomcima,a Wolfovi samo sa iknarovim potomcima,no kako već rekoh Wolfov zadatak je prenositi mudrost.
Ja sam slučajno crvenkast i ne dovodi me u vezu s tim.
Guest- Guest
A oprosti, šupio si ju u zid...kabel si stavljao za primjer čime treba tuči žene...
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Kakvim kabelom ?!?!
Nije bitko kakav je bio, četvero ili šestošilni, bakreni ili
aluminijski........................ma nije važno dai je uopće bilo kabela.
Za to ti slijedi smrtna kazna po Tori.
2014-04-20
Ne rodicu na drogama sam šupio glavom o zid tj tocnije o ogledalo dok se šminkala jer je bila bezobzirna kuja.Trinity wrote:A oprosti, šupio si ju u zid...kabel si stavljao za primjer čime treba tuči žene...
Možda bi bilo bolje da vas se cisto edukativno malo opali kabelom po nogama da se naucite nekim stvarima nego da mi ovako dižete živce i mislite da sam pun kuaz tolerantan pa to citate kao : mogu mu radit šta god ja ocu ....između ostaloga mogu ga i pravit budalom.
2014-04-11
Iskorištavate ljude. Ne sve , neke od vas. MIslite da možete šta god ocete. Vrc ide na vodu dok se ne razbije a onda kad vam polomim sve kosti u tijelu onda kmecite i prozivate muškarce divljacima , primitivcima itd itd itd.
Ma tko vas hebe.
SAMO UDRI.
Ma tko vas hebe.
SAMO UDRI.
2014-04-11
Ajd dosta. Ne spamaj.
Svoje boleštine liječi drugdje.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Ajd dosta. Ne spamaj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok.Trinity wrote:Ajd dosta. Ne spamaj.
Loš pokušaj da ćeš me uvjerit da nisam u pravu.
Živi i pusti druge da žive a kad pretjeraš samo te ritnem kopitom pa se ti misli sama zašto.
Cudno kako sam ja taj mizantrop ili tako šta a masu žena oko mene živi s menom u miru ....cak sam jutros jednu odbacio doma jer je bura ....10 kilometara udaljeno ....a nisam mora .....curu od 19 godina ....baš sam govno ....i nisam kavalir.
Baš sam ženomrzac hha hah ....valjda samo sa umišljenim prepotetnim glupacama imam problema a sa svim ostalima ne.
2014-04-11
Sad mi suza na oko...
Trinity-
2014-04-17
Ne nasmijavaj me.Trinity wrote:Sad mi suza na oko...
Tebe ovaj podatak ne zanima da sam ja jutros curu od 19 godina odveza doma a 10 kilometara mi je van ruke jer nije imala prevoz pa da se jadna ne smrzava.....A NISAM MORA......sam sam joj ponudio da se ne smrzava na buri i ceka autobus i dok dođe do doma smrznit će se živa.
Stvarno sam nekavalirsko ghovno i ženomrzac.
2014-04-11
A šta se tice moje biloške majke ....ta je imala sama puno slobode i opet se vratila nakon šta sam joj reka da ode ća ......ne diram je uopće .....samo ovamo više ne dolazi i nece ......nakon šta je imala sto tisuca eura pa me izvozala a niti u jednom trenutku me nije pitala imam li ja kakve planove nego samo njen film .........onda ti sama živi tj mi smo raskrstili .....ima svoj stan ....ne zanima me ni gdje je nit šta radi.
Žena je imala sto tisuca eura i sve napravila na svoju ruku a da mene nije ni pitala ocu li ja nešto imam li ja neke planove.
Sama se odrekla sina.
NISMO OBITELJ.
ZBOGOM.
PREPOTENTNO GOVNO A NE MAJKA.
Žena je imala sto tisuca eura i sve napravila na svoju ruku a da mene nije ni pitala ocu li ja nešto imam li ja neke planove.
Sama se odrekla sina.
NISMO OBITELJ.
ZBOGOM.
PREPOTENTNO GOVNO A NE MAJKA.
2014-04-11
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» VJEROVALI ILI NE:Pentagon ima plan u slučaju zombi apokalipse
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» GLAD Za spas ljudi u Africi potrebno 4,4 milijarde dolara
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» GLAD Za spas ljudi u Africi potrebno 4,4 milijarde dolara
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 5 of 9