U SLUČAJU APOKALIPSE: Koliko je ljudi potrebno za obnovu čovječanstva?
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: U SLUČAJU APOKALIPSE: Koliko je ljudi potrebno za obnovu čovječanstva?
Regoč wrote:Krivi padežni nastavak.prckov wrote:
pardon, sutrah
ok, ima vakta drugi put
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to vam je bila dnevna smjena, nocnu nisam jos elaboriroTrinity wrote:je...tako se čovječanstvo ne bi obnovilo...prckov wrote:ne morate radat, dovoljno je da mi pomognete sa grozdem, malo me hladite palminocim liscem i ceskate po ledimaTrinity wrote:...kuhanja, pranja veša u hladnom potoku i rađanja u nesterilnim uvjetima...maggie13 wrote:sad ću ja..samo bez slika..vrednuje se duša, karakter, znanja i sposobnosti..Trinity wrote:Čekamo wolfa...
maggie, pripremi CV...
2014-04-19
Kakav red nema potomstva stojeci u redu, predomislio sam se necu bit sterilan nego bolje naoruzan od drugih, pa pobogu hocemo li nastavit s covjecanstvom ili ne.prckov wrote:omni wrote:Ja bih volio ostat sa desetak zena, sterilan od radijacije :D
stani u red i nemo pravit guzvu
omni-
2014-04-12
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Jedan Srbin je dovoljan cuj troje. Uvijek moze da upotrijebi davno zaboravljenu osobinu predaka, diobu.Stanojko wrote:troje...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Kakav red nema potomstva stojeci u redu, predomislio sam se necu bit sterilan nego bolje naoruzan od drugih, pa pobogu hocemo li nastavit s covjecanstvom ili ne.prckov wrote:omni wrote:Ja bih volio ostat sa desetak zena, sterilan od radijacije :D
stani u red i nemo pravit guzvu
vidis da mi je kraj radnog vremena
2014-04-19
Stanojko wrote:troje...
ti si pogrijesio salter, muvaj se uljevo
2014-04-19
ehhh da vidimo sad.....hm....odlucio sam to ovako napravit: ostanem ja sa sto vise zena a bar 100. Ostali nisu primljeni i mogu ic u apokalipsu. Jel se slazete?....Slazete! ok stvar je zavrsena mozete ic
2014-04-19
Kompliciras. Zato islamisti pritisnu dugmence i odmah djevicama, tko ce se zajebavat po salterima.prckov wrote:ehhh da vidimo sad.....hm....odlucio sam to ovako napravit: ostanem ja sa sto vise zena a bar 100. Ostali nisu primljeni i mogu ic u apokalipsu. Jel se slazete?....Slazete! ok stvar je zavrsena mozete ic
omni-
2014-04-12
Ako budete dobri reci cu vam i zasto...prckov wrote:Stanojko wrote:troje...
omni wrote:Kompliciras. Zato islamisti pritisnu dugmence i odmah djevicama, tko ce se zajebavat po salterima.prckov wrote:ehhh da vidimo sad.....hm....odlucio sam to ovako napravit: ostanem ja sa sto vise zena a bar 100. Ostali nisu primljeni i mogu ic u apokalipsu. Jel se slazete?....Slazete! ok stvar je zavrsena mozete ic
ma ne cekaju ih djevice, to turci cekaju da im stignu djevice
2014-04-19
jedan da drzi svijecuStanojko wrote:Ako budete dobri reci cu vam i zasto...prckov wrote:Stanojko wrote:troje...
2014-04-19
Dva muzjaka i jedna zenka... Zarad dobre genetike, zenku dobija onaj koji pobedi u fajtu! :)
Na početku tzv. homo sapiensa, prije nekih 200 tisuća godina, bilo je oko 4000 ljudi. Danas nas je 7 milijardi. Kad već pričamo o incestu :P Uostalom, incest je sine qua non evolucije, ali kao što je rekao čiča Darwin: u maloj boci otrov leži, a taj je otrov lijek. In dosibus refractis, to će reći ;P
Guest- Guest
U suštini ti smeta moje pisanje jer je istina a tebi to ne paše.Trinity wrote:Ray, zaspamaš svaku drugu temu istim svojim "umotvorinama".
Naporan si, najblaže rečeno.
Malo sam sam se primila domestosa (mada bi u tvom slučaju trebalo nešto žešče ).
Znam ja to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Cudno da ti ne smeta svijet koji ceš ostaviti u naslijeđe svome djetetu sa svojim : želim cuti samo ono šta meni odgovara ....pa će ti se sledit krv u žilama a moje pisanje ti nece biti : naporan si , najblaže receno ......ili ti ga u prevodu ; ne sviđa mi se tvoje mišljenje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ovakav scenario se neće dogoditi. Ima toliko podzemnih bunkera koji su spremni za ovakvo nešto, a tamo ima dovoljno mjesta da se smjesti određeni broj ljudi i to oni najvažniji koji će biti neophodni za ponovnu uspostavu društva nakon što katastrofa prođe. Tako da incesta neće ni biti.Trinity wrote:U članku kažu baš suprotno.maggie13 wrote:Osmero djece?
SF..@_@
Kad bi barem izvrsni mogli opstati.
:-)
Čekamo wolfa i dedu.
Guest- Guest
Bilo bi dovoljno da prežive Red Wolf ,Iknar i još par djevojaka.
Red Wolf raspolaže drevnim znanjem i mudrošću koje bi prenosio na potomstvo,a Iknarovo sjeme ima svojstva kakva nema u drugih ljudi.
Naime njegovo sjeme ima takve sastojke koji u potomcima ubija one opasnosti koje nastaju kod križanja između bliskih (a i daljnjih) rođaka.
tako da bi se svi Iknarovi potomci mogli križati međusobno i sa Wolfovim potomcima,a Wolfovi samo sa iknarovim potomcima,no kako već rekoh Wolfov zadatak je prenositi mudrost.
Red Wolf raspolaže drevnim znanjem i mudrošću koje bi prenosio na potomstvo,a Iknarovo sjeme ima svojstva kakva nema u drugih ljudi.
Naime njegovo sjeme ima takve sastojke koji u potomcima ubija one opasnosti koje nastaju kod križanja između bliskih (a i daljnjih) rođaka.
tako da bi se svi Iknarovi potomci mogli križati međusobno i sa Wolfovim potomcima,a Wolfovi samo sa iknarovim potomcima,no kako već rekoh Wolfov zadatak je prenositi mudrost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
@Jastrebe, rekoh ti pred neko vrijeme, kad vidiš crvenkasto nebo tad ćeš znati da je vrijeme velikih promjena ovdje...Zar misliš da su se ta podzemna skloništa ogromnih razmjera radila iz zabave?jastreb wrote:Bilo bi dovoljno da prežive Red Wolf ,Iknar i još par djevojaka.
Guest- Guest
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» VJEROVALI ILI NE:Pentagon ima plan u slučaju zombi apokalipse
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» GLAD Za spas ljudi u Africi potrebno 4,4 milijarde dolara
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» GLAD Za spas ljudi u Africi potrebno 4,4 milijarde dolara
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 4 of 9