ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:08

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 1280px-2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Past će neka kiša itd. Ovi su u naletu al to mogu još neko vrijeme al čim uđu prema onim zonama di je rusko i prorusko stanovništvo tj staovništvo ih ne podržava već je malo teže.

Plus ta mobilizacija tj dopuna itd a i mislim da su mnogi svjesni da ako ovi krenu na Krim da nije ni atomska bomba isključena.

Neka ih sad gaze. Nisan in ja kriv šta su traljavi.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 2 Oct - 3:18

RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:Ovaj rat ni sami Rusi izgleda da ne shvaćaju dovoljno ozbiljno i nemaju pojma šta se iza brda valja
Rusija ovaj rat ne bi smjela da izgubi
Ukrajina je globalistički alat u uništenju Rusije i uvođenju globalističke diktature
Ona je za ovo pripremana najmanje 30 godina a vjerojatno i mnogo dulje jer je CIA dugo pripremala banderovske plaćenike i emigrante
Ako Rusija izgubi prestat će postojati a etničkim Rusima slijedi genocid
A svima nama ostalima jedan divan globalistički i sotonistički konc logor
Svijet retrogradnih ideologija, kombinacija Orwel i Huxley
Eto to će biti svijet ako oni pobijede... to će biti noćna mora
Ja ne znam je li ovo i samim Rusima jasno
Pa nije ih nitko silio da napadnu Ukrajinu.

Sami pali sami se ubili pa neka se sad i sami vade iz svojih govana.
Niko ih nije silio

E jesi glup u pizdu materinu

Globalistička banda smatra da su se zajebali devedesetih što nisu Rusiju dokrajčili

Ovaj put neće propustiti priliku ako im se ukaže

Poslije toga će uništiti Kinu i svijetom bi zavladala najcrnja globalistička sotonistička banda

Svijet bi postao totalitarna noćna mora

Zavladali bi oni koji smatraju da ljudski rod treba reducirati na pola milijarde ljudi 

Ukrajina... jebala vas Ukrajina ... alat te bande je Ukrajina koja je za to dugo pripremana
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 2 Oct - 3:19

O ovome sam i sam  neki dan govorio..jebeno, moram priznati..:D
Ima tu za mene i drugi problem: imamo ruski ili ukrajinski naziv mjesta,
pa su i zapisi drugačiji, ili transkribirano na engleski, pa se ti snađi.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Screenshot-6122

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:24

Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:Ovaj rat ni sami Rusi izgleda da ne shvaćaju dovoljno ozbiljno i nemaju pojma šta se iza brda valja
Rusija ovaj rat ne bi smjela da izgubi
Ukrajina je globalistički alat u uništenju Rusije i uvođenju globalističke diktature
Ona je za ovo pripremana najmanje 30 godina a vjerojatno i mnogo dulje jer je CIA dugo pripremala banderovske plaćenike i emigrante
Ako Rusija izgubi prestat će postojati a etničkim Rusima slijedi genocid
A svima nama ostalima jedan divan globalistički i sotonistički konc logor
Svijet retrogradnih ideologija, kombinacija Orwel i Huxley
Eto to će biti svijet ako oni pobijede... to će biti noćna mora
Ja ne znam je li ovo i samim Rusima jasno
Pa nije ih nitko silio da napadnu Ukrajinu.

Sami pali sami se ubili pa neka se sad i sami vade iz svojih govana.
Niko ih nije silio

E jesi glup u pizdu materinu

Globalistička banda smatra da su se zajebali devedesetih što nisu Rusiju dokrajčili

Ovaj put neće propustiti priliku ako im se ukaže

Poslije toga će uništiti Kinu i svijetom bi zavladala najcrnja globalistička sotonistička banda

Svijet bi postao totalitarna noćna mora

Zavladali bi oni koji smatraju da ljudski rod treba reducirati na pola milijarde ljudi 

Ukrajina... jebala vas Ukrajina ... alat te bande je Ukrajina koja je za to dugo pripremana
Globalistička banda je upravo dobila uragančić od nas ...samo vi ne čitate dobro ili ne želite čitat ili vam to ne izgleda stvarno itd.

RayMabus wrote:Datum nije slučajno odabran.

Reka san vam da će najebat svi koji podržavaju Komšića. To vam je čestitka.

Nadalje Geja anđeo čuvar planete Zemlje je Prijestolnik.

Anđeli Znanja su Prijestolnici.

Sad ćete proradit na tome da smanjite auta na fosilna goriva i zagađenje i usput je sjebalo Bidena kojeg su postavili Iluminati da obori cijenu nafte puštanjem velikih količina američkih rezervi na slobodno tržište kako bi bacio Rusiju na koljena.

Ne mere.

SVE ĆU VAS POBIT.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t52675p40-komsic-upitno-je-mogu-li-srbi-setati-zagrebom#2067020
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 2 Oct - 3:28

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Screenshot-6123

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:30

Novi podaci iz NASA-e otkrivaju kako su tople oceanske vode u Meksičkom zaljevu omogućile uraganu Ianu da postane jedna od najjačih oluja koja je pogodila SAD u posljednjem desetljeću. Pomoću NASA-inih instrumenta koji su dizajnirani i izgrađeni kako bi prognostičarima pružili podatke o vremenu iznad otvorenog oceana, otkriveno je kako je uragan Ian uspio izvući mnogo više energije iz oceana, što ga je duže održalo aktivnim.

Oluje obično slabe dok se kreću kroz kopno i gube pristup svom glavnom izvoru vlage i energije. Međutim, temperature površine vode bile su posebno visoke uz jugozapadnu obalu Floride, što je omogućilo Ianu da prikupi ekstremnu količinu energiju neposredno prije nego što se sručio na kopno.

"Voda uz obalu bila je dva do tri stupnja Fahrenheita toplija nego što je uobičajeno za ovo doba godine. A nekoliko stupnjeva može napraviti veliku razliku jer daje dodatnu energiju oluji", rekao je za New York Times Karthik Balaguru, klimatski znanstvenik iz Nacionalnog laboratorija sjeverozapadnog Pacifika.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/florida-je-sravnjena-sa-zemljom-vjetrovi-od-250-km-h-ubili-su-19-ljudi-najgori-uragan-u-povijesti-sad-a-15255439

Napali vas uragani.

Objavite rat uraganima jer ovo je napad na Sjedinjenje Američke Države i demokraciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:31

"Ovo je zaista poseban događaj iako smo se naviknuli na udare oluja tijekom sezone, ali ovo je mnogo, mnogo agresivnije i ostavlja dubok trag", rekao je stanovnik Južne Karoline. U obje Karoline proglašeno je, baš kao i u Floridi, izvanredno stanje. Pozivaju se savezne vlasti da im odmah krenu u pomoć.

"Savezna vlada radi na pomoći, pogotovo u akcijama spašavanja nestalih, u oporavku infrastrukture, i obnovi porušenih objekata. Oporavak će dugo trajati, ali mi ćemo još jednom pokazati jedinstvo koje krasi Ameriku", rekao je Joe Biden, predsjednik SAD-a.

U međuvremenu, pred osiguravajućim kućama teški dani. Prema prvim procjenama, već za nekoliko dana, čim se predaju odštetni zahtjevi, trebali bi početi isplaćivati premije. A iznosi su astronomski - očekuje se isplata između 30 i 50 milijardi dolara.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:32

DRAMATIČNE SCENE

Lovac na uragane objavio snimku iz središta silovite oluje koja udara na Floridu: ‘Ovo je nešto najgore što sam vidio!‘

Uragan Ian, snažna oluja 4. kategorije s vjetrovima tek nešto slabijm od 5. kategorije, stigla je do zapadne obale Floride

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 F_26332745_1280

‘Nikad nisam vidio toliko svjetlosti u unutrašnjosti uragana‘, napisao je na Twitteru, a sve je potkrijepio fotografijama.  ‘Morate shvatiti da je noć, a da ova svjetlost dolazi od munja‘, pojasnio je inženjer Underwood.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:33

Biden o uraganu na Floridi: Radi se o jednom od najgorih uništenja u povijesti SAD-a

Znaš kako se kaže dragi moj Bidenu kojeg su instalirali Iluminati da maknu Trumpa itd ?

Kaže se : JEBO TE KOMŠIĆ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 2 Oct - 3:38

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 3:59

Taj Biden vam je senilni starčic kojeg su instalirali da maknu Trumpa a sad gledaju i njega maknit i postavit onu žensku.

Američki vam predsjednici od Kennedya pa na ovamo nemaju uvid u sve nego samo ono šta in servira tajna služba a to je pod kontrolom tajne vlade.

Uglavnom da skratim priču ja sam mjesec dana prije rekao Putinu šta će mu se desiti ako mi napadne cijelu Ukrajinu a ovi su nudili Zelenskom helikopter da pobigne jer su se usrali Rusje.

Onda ih navuklo pa udarili sankcije Rusiji i sad im se te sankcije odbijaju o glavu.

Netko ih drilbla a taj netko sam ja.

I driblat ću ih sve dok ih ne nabijem na kolac.

Napad na Ukrajinu vam je počeo dva dana nakon šta su Hrvatskoj na EU sastanku rekli da odjebe i da će oni podržat Komšića a ova aneksija tj eskalacija se odvija upravo u danima kad će ga opet instalirat.

To san in ja i reka prije godinu dana nego je ovo sve počelo da ako ga vidim još jednom na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi ne bio ja general GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije reda Znanja.

UGODAN TEK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 2 Oct - 4:16

Boli me kitomir za Ameriku i uragan

Imaju love pa nek plaćaju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 4:18

Ringo10 wrote:Boli me kitomir za Ameriku i uragan

Imaju love pa nek plaćaju
Tako je. Imaju love pa nek plaćaju.

Ovo im je prvi tog tipa di se voda ugrijala prije kopna pa je dobio zamah.

Ima još.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 4:21

Novi podaci iz NASA-e otkrivaju kako su tople oceanske vode u Meksičkom zaljevu omogućile uraganu Ianu da postane jedna od najjačih oluja koja je pogodila SAD u posljednjem desetljeću. Pomoću NASA-inih instrumenta koji su dizajnirani i izgrađeni kako bi prognostičarima pružili podatke o vremenu iznad otvorenog oceana, otkriveno je kako je uragan Ian uspio izvući mnogo više energije iz oceana, što ga je duže održalo aktivnim.

Oluje obično slabe dok se kreću kroz kopno i gube pristup svom glavnom izvoru vlage i energije. Međutim, temperature površine vode bile su posebno visoke uz jugozapadnu obalu Floride, što je omogućilo Ianu da prikupi ekstremnu količinu energiju neposredno prije nego što se sručio na kopno.

"Voda uz obalu bila je dva do tri stupnja Fahrenheita toplija nego što je uobičajeno za ovo doba godine. A nekoliko stupnjeva može napraviti veliku razliku jer daje dodatnu energiju oluji", rekao je za New York Times Karthik Balaguru, klimatski znanstvenik iz Nacionalnog laboratorija sjeverozapadnog Pacifika.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Z
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 4:34

Dakle taj uragan ne postoji uopće i onda ja odjednom 24 i 25 počmem pričati o Geji i napišem ovo

by RayMabus Sun 25 Sep - 16:32

Dobro jutro radni narode Crne Gore.

General se digao maloprije i pije svoju prvu jutarnju kaficu.

Dan je tmuran, sunčeve zrake se ne probijaju kroz guste sive oblake.

Otvorio san južni prozor svoje sobe a šta skoro nikada ne radim i uživam u pogledu.

Svaki put kad pogledam tamo vidim vani SIVILO i navućem preko lica blagi pobjednički smiješak.

---

https://www.ex-iskon-pleme.com/t52675p20-komsic-upitno-je-mogu-li-srbi-setati-zagrebom

---

Aha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 4:46

RayMabus wrote:Novi podaci iz NASA-e otkrivaju kako su tople oceanske vode u Meksičkom zaljevu omogućile uraganu Ianu da postane jedna od najjačih oluja koja je pogodila SAD u posljednjem desetljeću. Pomoću NASA-inih instrumenta koji su dizajnirani i izgrađeni kako bi prognostičarima pružili podatke o vremenu iznad otvorenog oceana, otkriveno je kako je uragan Ian uspio izvući mnogo više energije iz oceana, što ga je duže održalo aktivnim.

Gledajte datume :

by RayMabus Sun 25 Sep - 16:32

Dobro jutro radni narode Crne Gore.

General se digao maloprije i pije svoju prvu jutarnju kaficu.

Dan je tmuran, sunčeve zrake se ne probijaju kroz guste sive oblake.

Otvorio san južni prozor svoje sobe a šta skoro nikada ne radim i uživam u pogledu.

Svaki put kad pogledam tamo vidim vani SIVILO i navućem preko lica blagi pobjednički smiješak.

---

by RayMabus Wed 28 Sep - 20:53

DRAMATIČNE SCENE

Lovac na uragane objavio snimku iz središta silovite oluje koja udara na Floridu: ‘Ovo je nešto najgore što sam vidio!‘

Uragan Ian, snažna oluja 4. kategorije s vjetrovima tek nešto slabijm od 5. kategorije, stigla je do zapadne obale Floride

‘Nikad nisam vidio toliko svjetlosti u unutrašnjosti uragana‘, napisao je na Twitteru, a sve je potkrijepio fotografijama. ‘Morate shvatiti da je noć, a da ova svjetlost dolazi od munja‘, pojasnio je inženjer Underwood.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 2 Oct - 4:56

Dakle ovo na harkovskom ratištu i ukrajinska ofenziva

Regija Luganska im je limit i dalje neće moći
Osim toga idu sezone kiše i blata a već sada je otežano kretanje

To će trajati oko dva mjeseca ... Rusi idu na obnovu i odmaranje vojske, i na popunu ovim mobiliziranim rezervama 

Mislim da Rusi čekaju zimu kad se tlo smrzne pa da krenu u žestoku ofanzivu 
Zato se Ukri ne bi trebali zanositi i uljuljkati na lovorikama ovog uspjeha kod Harkova 

Zanimljivo je da Rusi nisu ni pokušali spasiti ni Liman ni Kupjansk
Samo su poslali dijelove 58 Armije da evakuiraju vojsku i ranjene iz Limana što su i učinili. Civila tamo nije ni bilo

Očekivao sam da pošalju velike snage na sudar sa Ukrima - ništa od toga 

Očekivao sam da udare sa sjevera od Harkova  iz Rusije preko granice gdje imaju spremno nekoliko divizija - ništa ni od toga

Dakle oni čekaju zimu po mome mišljenju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 5:02

Ma koje velike snage ?

Vojska mu je u rasulu, razguzilo ih je, ne znaju više ni kako se zovu, u panici su, izgubili su najbolje jedinice i hrpu tenkova i ostaloga, svi su im okrenili leđa.

Normalno da čeka zimu i blato i da kombinacija recesije, inflacije i koje čega ne pomete Komšićevce.

Dovlače čobane iz svojih največih vukojebina, obitelji daju ovcu za utjehu a njemu pušku i na front i neka glumi čunj samo da ne ispadne da je to prazni prostor pa da Ukri ne prolete kroz to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 2 Oct - 5:05

RayMabus wrote:Ma koje velike snage ?

Vojska mu je u rasulu, razguzilo ih je, ne znaju više ni kako se zovu, u panici su, izgubili su najbolje jedinice i hrpu tenkova i ostaloga, svi su im okrenili leđa.

Normalno da čeka zimu i blato i da kombinacija recesije, inflacije i koje čega ne pomete Komšićevce.

CAre, ne možeš ratovati sa 5000 protiv 30 000
I da je toliko rasulo Ukri bi ih pun kurac pozarobljavali a Rusi su se povukli uredno i bez gubitaka
Oni jednostavno prepuštaju te teritorije ... zašto to rade ne znam ali vidjet ćemo
Vjerujem da Rusi spremaju nešto vrlo gadno ... a šta opet vidjet ćemo
Rezervisti uglavnom preuzimaju pozadinu i osiguranje svega i svačega... dobro, neki će vjerojatno i u borbu
A udarne formacije se time oslobađaju za ofenzivna dejstva

Last edited by Ringo10 on Sun 2 Oct - 5:08; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 2 Oct - 5:08

Nek drže tamo neku liniju ovu zimu čisto da ne ispadne da su sto posto popušili.

Trebaju mi da skinem Komšičevce.

Vidiš da ih držim iznad vode kad je ekonomija u pitanju tj da ih Iluminati ne bace skroz na koljena.

( Pola ruske ekonomije je nafta )

--

Nadalje Geja anđeo čuvar planete Zemlje je Prijestolnik.

Anđeli Znanja su Prijestolnici.

Sad ćete proradit na tome da smanjite auta na fosilna goriva i zagađenje i usput je sjebalo Bidena kojeg su postavili Iluminati da obori cijenu nafte puštanjem velikih količina američkih rezervi na slobodno tržište kako bi bacio Rusiju na koljena.

Ne mere.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 2 Oct - 5:11

RayMabus wrote:Nek drže tamo neku liniju ovu zimu čisto da ne ispadne da su sto posto popušili.

Trebaju mi da skinem Komšičevce.

Vidiš da ih držim iznad vode kad je ekonomija u pitanju tj da ih Iluminati ne bace skroz na koljena.

( Pola ruske ekonomije je nafta )
Oni su 90% snaga povukli sa Harkovskog pravca i uputili na druge frontove

Da li su znali da će na Harkovskom pravcu platiti cijenu za to... pa bili bi idioti kompletni da nisu očekivali

Sad je zanimljivo kod Hersona gdje Ukri nisu mogli proći prikupili su oko 60 000 vojnika
 Ukri imaju problem što su prenapregnuti... imali su četiri vala mobilizacije a po nekima i čak sedam... nemaju više mobilizacijskih potencijala ... mnogo ih pobjeglo iz zemlje
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics