Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Oni su 90% snaga povukli sa Harkovskog pravca i uputili na druge frontoveRayMabus wrote:Nek drže tamo neku liniju ovu zimu čisto da ne ispadne da su sto posto popušili.
Trebaju mi da skinem Komšičevce.
Vidiš da ih držim iznad vode kad je ekonomija u pitanju tj da ih Iluminati ne bace skroz na koljena.
( Pola ruske ekonomije je nafta )
Da li su znali da će na Harkovskom pravcu platiti cijenu za to... pa bili bi idioti kompletni da nisu očekivali
Sad je zanimljivo kod Hersona gdje Ukri nisu mogli proći prikupili su oko 60 000 vojnika
Ukri imaju problem što su prenapregnuti... imali su četiri vala mobilizacije a po nekima i čak sedam... nemaju više mobilizacijskih potencijala ... mnogo ih pobjeglo iz zemlje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To je u zamci. Namjerno Ukri neće nego da se ovi tu gomilaju jer ionako je to zamka ( iza je rijeka i kad im stuču mostove to pada ).Ringo10 wrote:
Sad je zanimljivo kod Hersona gdje Ukri nisu mogli proći prikupili su oko 60 000 vojnika
Ukri imaju problem što su prenapregnuti... imali su četiri vala mobilizacije a po nekima i čak sedam... nemaju više mobilizacijskih potencijala ... mnogo ih pobjeglo iz zemlje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To su već pokušali prije dvije godine i nije išlo. To je Reaganova fora koju je izveo sa Saudijcima. Ne znam, vidjet ćemoRayMabus wrote: i usput je sjebalo Bidena kojeg su postavili Iluminati da obori cijenu nafte puštanjem velikih količina američkih rezervi na slobodno tržište kako bi bacio Rusiju na koljena.
2015-09-24
Ukri su nagomilali 60 000 a ne RusiRayMabus wrote:To je u zamci. Namjerno Ukri neće nego da se ovi tu gomilaju jer ionako je to zamka ( iza je rijeka i kad im stuču mostove to pada ).Ringo10 wrote:
Ne znam kako tu stoji sa blatom i kišama. Mobilizirane ruske rezerve su već počele pristizati na front
2015-09-24
by RayMabus Wed 28 Sep - 21:31
Biden pozvao naftne kompanije da ne zloupotrebljavaju uragan Ian za podizanje cijena nafte
Washington DC
Predsjednik SAD-a Joe Biden pozvao je naftne kompanije da ne podižu cijene goriva zloupotrebljavajući uragan Ian koji se približava Floridi i mogao bi uzrokovati velika razaranja.
Biden je govorio na konferenciji o gladi, ishrani i zdravlju održanoj u Washingtonu.
Komentarisao je i uragan Ian koji bi danas ili sutra mogao pogoditi obale Floride i uzrokovati velika razaranja.
Istakao je kako je razgovarao s lokalnim zvaničnicima i da će federalne vlasti učiniti sve što mogu da pomognu.
Stanovništvo je pozvao da obrate pažnju na upozorenja nadležnih i napuste područja za koja je izdato upozorenje.
Obratio se i naftnoj industriji.
”Nemojte uragan zloupotrebljavati za poskupljenje cijena nafte. Cijene nafte padaju i trebaju nastaviti padati. Stručnjaci navode kako će uragan pogoditi samo dva posto proizvodnje nafte SAD-a i to nakratko. Ova privremena oluja ne može biti izgovor za podizanje cijena“, smatra Biden.
Biden pozvao naftne kompanije da ne zloupotrebljavaju uragan Ian za podizanje cijena nafte
Washington DC
Predsjednik SAD-a Joe Biden pozvao je naftne kompanije da ne podižu cijene goriva zloupotrebljavajući uragan Ian koji se približava Floridi i mogao bi uzrokovati velika razaranja.
Biden je govorio na konferenciji o gladi, ishrani i zdravlju održanoj u Washingtonu.
Komentarisao je i uragan Ian koji bi danas ili sutra mogao pogoditi obale Floride i uzrokovati velika razaranja.
Istakao je kako je razgovarao s lokalnim zvaničnicima i da će federalne vlasti učiniti sve što mogu da pomognu.
Stanovništvo je pozvao da obrate pažnju na upozorenja nadležnih i napuste područja za koja je izdato upozorenje.
”Nemojte uragan zloupotrebljavati za poskupljenje cijena nafte. Cijene nafte padaju i trebaju nastaviti padati. Stručnjaci navode kako će uragan pogoditi samo dva posto proizvodnje nafte SAD-a i to nakratko. Ova privremena oluja ne može biti izgovor za podizanje cijena“, smatra Biden.
2014-04-11
RayMabus wrote:by RayMabus Wed 28 Sep - 21:31
Washington DC
Dan nakon uragana :
Biden o uraganu na Floridi: Radi se o jednom od najgorih uništenja u povijesti SAD-a
HINA
Prije 1 dan
https://www.index.hr/vijesti/clanak/biden-o-uraganu-na-floridi-radi-se-o-jednom-od-najgorih-unistenja-u-povijesti-sada/2399519.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
JEBO TE KOMŠIĆ.
2014-04-11
Zaboli me kitomirRayMabus wrote:
Biden o uraganu na Floridi: Radi se o jednom od najgorih uništenja u povijesti SAD-a
HINA
Prije 1 dan
JEBO TE KOMŠIĆ.
KAko rekoh imaju love nek plaćaju
Imaju i tiskaru novca
2015-09-24
Pa točno tako. Oni su največi zagađivači planete Zemlja i skoro sva trgovina nafte i energenata je u dolarima.Ringo10 wrote:Zaboli me kitomirRayMabus wrote:
HINA
Prije 1 dan
JEBO TE KOMŠIĆ.
KAko rekoh imaju love nek plaćaju
Imaju i tiskaru novca
Pa eto imate vi para pa izvoli plačaj.
Dobit će oni još tih uragančića.
Ovo im je prvi tog tipa a datum nije slučajno odabran.
Ja san reka da će najebat svi koji podržavaju Komšića vidim li ga još jednom tamo.
Amo dalje.
2014-04-11
Dobroho uranku, druzja.
Kako je danas lijep i sunčan dan..pa započnimo ga s glazbom.
Kako je danas lijep i sunčan dan..pa započnimo ga s glazbom.
Područje Kupjansk, istočna strana rijeke Oskil.
Nisu žrtve iz Moskve, da jesu danas bi trgovi u Moskvi gorili.
Tek što su stigli već svinjare okolinu...
To i inače primjećujem kod ruske vojske. Sve oko njih je uvijek u neredu.
Uglavnom neuredno i izgledaju, za razliku od ukrajinske vojske.
Pok. brat mi je uvijek naglašavao upravo stegu uo u hr vojsci oko čistoće i urednosti vojnika.
To i inače primjećujem kod ruske vojske. Sve oko njih je uvijek u neredu.
Uglavnom neuredno i izgledaju, za razliku od ukrajinske vojske.
Pok. brat mi je uvijek naglašavao upravo stegu uo u hr vojsci oko čistoće i urednosti vojnika.
RayMabus wrote:Pa nije ih nitko silio da napadnu Ukrajinu.Ringo10 wrote:Ovaj rat ni sami Rusi izgleda da ne shvaćaju dovoljno ozbiljno i nemaju pojma šta se iza brda valja
Rusija ovaj rat ne bi smjela da izgubi
Ukrajina je globalistički alat u uništenju Rusije i uvođenju globalističke diktature
Ona je za ovo pripremana najmanje 30 godina a vjerojatno i mnogo dulje jer je CIA dugo pripremala banderovske plaćenike i emigrante
Ako Rusija izgubi prestat će postojati a etničkim Rusima slijedi genocid
A svima nama ostalima jedan divan globalistički i sotonistički konc logor
Svijet retrogradnih ideologija, kombinacija Orwel i Huxley
Eto to će biti svijet ako oni pobijede... to će biti noćna mora
Ja ne znam je li ovo i samim Rusima jasno
Sami pali sami se ubili pa neka se sad i sami vade iz svojih govana.
dobro zboris , mogao je nastavit prodavat sto zemlja rodila jahat medvjeda za svijet gonjat najvecu raketu po trgu i ubijat/zatvarat neistomisljenike a prvotni oko njega uzivati blagodati zapadnog sustava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Moga je ladit jaja i jebavat kurvice i dobro njemu i dobro svim ostalima.
Al demon je to.
Tako su i Isusa u pustinji iskušavali i to Lucifer osobno pa mu obećavao kraljevstva itd itd itd
by RayMabus Sun 23 Jan -
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Al demon je to.
Tako su i Isusa u pustinji iskušavali i to Lucifer osobno pa mu obećavao kraljevstva itd itd itd
by RayMabus Sun 23 Jan -
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Last edited by RayMabus on Sun 2 Oct - 8:49; edited 1 time in total
2014-04-11
...Hersonska oblast, sjever...situacijska skica
Last edited by Eroo on Sun 2 Oct - 8:56; edited 1 time in total
RayMabus wrote:Moga je ladit jaja i jebavat kurvice i dobro njemu i dobro svim ostalima.
Al demon je to.
by RayMabus Sun 23 Jan -
--
Vi ste pod našom moći; ne možete učiniti ništa da se obranite jer je vaš ego naša otvorena vrata prema vašim dušama. Vaše duše su naše, vaš ego nam ih daje, a malo je što možete učiniti. Predaj se sada jer nemaš drugog izbora. Uzaludno je boriti se protiv nas jer ste slabi.
Majstori svjetla, ja! – kažu – ako su nas neki pobijedili, svi bi nas morali pobijediti, ali tko je rekao da tako mora biti? Uvijek će biti posebnih duhova, ali ostali će pasti, ostali će pasti.
Pogledajte svoja lica, pogledajte svoja lica, pogledajte se u ogledalo, pogledajte se. Pogledaj !
2014-04-11
Nasanjkalo ga.
Ja sam anđeo Znanja.
Imam moč ( ovlasti, sposobnost, čitajte kako god to očete ) da naredim legijama demona i anđela da nešto naprave.
Anđeli Znanja su Prijestolnici.
Prijestolja – Gospodari Mudrosti ili Starješine, poznati kao Erelimi ili Ofanimi (Gospodari Buktinje, poznati po izgledu nalik kotačima, jednima unutar drugih, sa stotinama očiju na žbicama).
Simboli Božje pravde i autoriteta.
Ja sam anđeo Znanja.
Imam moč ( ovlasti, sposobnost, čitajte kako god to očete ) da naredim legijama demona i anđela da nešto naprave.
Anđeli Znanja su Prijestolnici.
Prijestolja – Gospodari Mudrosti ili Starješine, poznati kao Erelimi ili Ofanimi (Gospodari Buktinje, poznati po izgledu nalik kotačima, jednima unutar drugih, sa stotinama očiju na žbicama).
Simboli Božje pravde i autoriteta.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
RayMabus wrote:To je u zamci. Namjerno Ukri neće nego da se ovi tu gomilaju jer ionako je to zamka ( iza je rijeka i kad im stuču mostove to pada ).Ringo10 wrote:
To bi trebalo biti jasno i najvećim idiotima.
Međutim, izgleda da i iznad najvećih idiota postoje oni još veći.
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu