Crobarometar - ozbiljno (moja tema)
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crobarometar - ozbiljno (moja tema)
nitko ti ne brani zafršit fax.recimo fsb zg i bg imaju jednaku vrijednost. 10 posto završimarcellus wrote:
A student koji završi fax na balkanu je nerijetko nepismen.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Crobarometar - ozbiljno (moja tema)
Veber, "ugledni fax" je fax koji nosi veću plaću kad ga završiš. Jer ima ugled.
https://www.payscale.com/college-salary-report/best-schools-by-type/bachelors/ivy-league-schools
dakle ivy faksevi nose u prosjeku dvostruko od američkog nacionalnog prosjeka za istu struku (tj dvostruku lovu dobivaju oni s diplomama prestižnih sveučilišta nego oni koji su to isto diplomirali na državnom sveučilištu u svojoj američkoj državi). To naravno ne odražava znanje, nego ugled sveučilišta. Ali je stvar da takvi faksevi radi toga što su ugledni mogu sebi priuštiti primati samo najbolje od najboljih, jer im se za jedno mjesto javi 500 ljudi. A onda poslodavci te ljude bolje plaćaju, jer znaju da dobivaju vrhunski materijal.
https://www.payscale.com/college-salary-report/best-schools-by-type/bachelors/ivy-league-schools
dakle ivy faksevi nose u prosjeku dvostruko od američkog nacionalnog prosjeka za istu struku (tj dvostruku lovu dobivaju oni s diplomama prestižnih sveučilišta nego oni koji su to isto diplomirali na državnom sveučilištu u svojoj američkoj državi). To naravno ne odražava znanje, nego ugled sveučilišta. Ali je stvar da takvi faksevi radi toga što su ugledni mogu sebi priuštiti primati samo najbolje od najboljih, jer im se za jedno mjesto javi 500 ljudi. A onda poslodavci te ljude bolje plaćaju, jer znaju da dobivaju vrhunski materijal.
veber wrote:nitko ti ne brani zafršit fax.recimo fsb zg i bg imaju jednaku vrijednost. 10 posto završimarcellus wrote:
A student koji završi fax na balkanu je nerijetko nepismen.
ako 10 posto završi onda taj fax treba smjesta zatvorit, to onda nije ozbiljna obrazovna ustanova. Nego mjesto za gubljenje vremena uludo.
Na boljim američkim sveučilištima završe skoro svi. Jer ne primaju nikog za kog procijene da bi mogo ne završit. Isto ko što banke ne daju kredite onom za kog misle da neće vraćat. Njima daju lihvari.
Samo nije baš tako, lako ću ti provjerit koliko FSB ima prolaznost
Onaj tko nije završio faks, taj bar misli da ima opravdanje što je nesposoban i neuspješan.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» Podmornica 2, Moja Tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema