Crobarometar - ozbiljno (moja tema)
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crobarometar - ozbiljno (moja tema)
marcellus wrote:@veber
Mojoj djeci su tri stvari zabranjene pod prijetnjom izgona iz kuće i razbaštinjenja:
1. Heroin
2. Cajke
3. Članstvo u zločinačkoj organizaciji
tim redom, od manjeg prema većem grijehu
Kćerkama si zatvoril vrata ne uspjehu, neg bilo kakvoj socijalizaciji među vršnjakinjama.
Kaj ti je?
niels- Posts : 4797
2021-04-26
Bil sam u ImoCKome na proputovanju, negdje tam krajem 2007. Pita društvo za šankom (pridružil sam im se kasnije, pa sam produžil sledeće jutro) neku mrgu koja je sjela za stol:
“Ante, agospeti, a za koga ćeš glasat na izborima?”
“Ka i uvik.” Ovaj promrmlja.
“Pa za koga ti uvik glasaš”
“Za Vranju!!” ovaj rikne ko bivol kad se pari i lupi ručetnom o stol da je pepeljara i na mom stolu skočila.
Odma smo mu svi zvali rundu da ga smirimo. Ja nisam htio napomenuti da je Tuđman već pokojni 8 godina, nisam bil siguran dal su u Imockom to uopće čuli ili prihvatili, kao misle da je Francek zapravo živ, zdrav i na turneji s Elvisom…
“Ante, agospeti, a za koga ćeš glasat na izborima?”
“Ka i uvik.” Ovaj promrmlja.
“Pa za koga ti uvik glasaš”
“Za Vranju!!” ovaj rikne ko bivol kad se pari i lupi ručetnom o stol da je pepeljara i na mom stolu skočila.
Odma smo mu svi zvali rundu da ga smirimo. Ja nisam htio napomenuti da je Tuđman već pokojni 8 godina, nisam bil siguran dal su u Imockom to uopće čuli ili prihvatili, kao misle da je Francek zapravo živ, zdrav i na turneji s Elvisom…
niels-
2021-04-26
niels wrote:marcellus wrote:@veber
Mojoj djeci su tri stvari zabranjene pod prijetnjom izgona iz kuće i razbaštinjenja:
1. Heroin
2. Cajke
Kćerkama si zatvoril vrata ne uspjehu, neg bilo kakvoj socijalizaciji među vršnjakinjama.
Kaj ti je?
a da, razgovarali smo žena i ja dosta o tome... umjesto da rastura na cajke i ubije se s alkoholom i kokainom svaki vikend, bit će osuđene na neka opskurna društva koja slušaju nekakav Dream Theater i umjeto da kao svi normalni ljudi razgovaraju o BMW-ima, modnim brandovima i plastičnim kirurzima pričat o nekim stvarima koje zanimaju samo zaostale papke koji znaju čitati i pisati.
Jebiga...
Ali na kraju smo zaključili da su sve tri navedene stvari neraskidivo povezane s kriminalnim miljeom i kako članstvo u HDZ-u i dilanje droge u konačnici vode u zatvor, pa... jebiga.
Želimo djecu poštedjeti odlaska na robiju, pa i po cijenu siromaštva, zato ne želimo da se učlane u HDZ
ako ne pokradu sad, kad ce
2014-04-19
marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:@veber
1. Heroin
2. Cajke
Kaj ti je?
a da, razgovarali smo žena i ja dosta o tome... umjesto da rastura na cajke i ubije se s alkoholom i kokainom svaki vikend, bit će osuđene na neka opskurna društva koja slušaju nekakav Dream Theater i umjeto da kao svi normalni ljudi razgovaraju o BMW-ima, modnim brandovima i plastičnim kirurzima pričat o nekim stvarima koje zanimaju samo zaostale papke koji znaju čitati i pisati.
Jebiga...
Ali na kraju smo zaključili da su sve tri navedene stvari neraskidivo povezane s kriminalnim miljeom i kako članstvo u HDZ-u i dilanje droge u konačnici vode u zatvor, pa... jebiga.
Želimo djecu poštedjeti odlaska na robiju, pa i po cijenu siromaštva, zato ne želimo da se učlane u HDZ
Rado bih ti otpisao kako će točno to završiti, ali nisi mlad roditelj.
Uostalom, kćeri su ti još malene, a svijet se brzo mijenja. Heroin će za pet godina nešto odmijeniti, cajke možda njihova generacija neće slušati...
niels-
2021-04-26
Nekada su robija i “strog zatvor” bile pojam.
Danas je zatvor malo gori pansion, za pripadnike velezločinačke izdvojeno mjesto rada, to ili Brisel.
Danas je zatvor malo gori pansion, za pripadnike velezločinačke izdvojeno mjesto rada, to ili Brisel.
niels-
2021-04-26
Niels je dokaz da se i uz heroin, kokain, alkohol, kurve, komunisticku partiju, adeze, esdepe, moremo...
sudjelovanmje u DR,WWII , WWI , i,...nisam siguran za bitku s turcima kod siska, bio je jos premali.
I sve to i dozivis neke godine.
sudjelovanmje u DR,WWII , WWI , i,...nisam siguran za bitku s turcima kod siska, bio je jos premali.
dijagram-
2015-08-09
niels likes this post
Ja sam predlagao da se uvede redovna linija ZET-a banski dvori - remetinec radi pojačanog prometa na toj relaciji, i da se sjedište vlade izmjesti da bude tamo gdje ih je više... ali ko mene sluša
niels wrote:marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:@veber
1. Heroin
2. Cajke
Kaj ti je?
Jebiga...
Rado bih ti otpisao kako će točno to završiti, ali nisi mlad roditelj.
Uostalom, kćeri su ti još malene, a svijet se brzo mijenja. Heroin će za pet godina nešto odmijeniti, cajke možda njihova generacija neće slušati...
Neće završiti tako kako misliš, kako kažeš nisam mlad roditelj i imam na umu što bi se moglo dogoditi, zato od mene nikad neće eksplicitno čuti "to ne smijete"... ali će nekako ipak znati koje su konzekvence. Usput, mladenački bunt se da usmjeriti... samo treba biti lukav.
poslije nece bit sta za ukrastprckov wrote:ako ne pokradu sad, kad ce
2014-04-19
niels wrote:veber wrote:moja djeca?niels wrote:veber wrote:to tebe jebe, di si ti tu.marcellus wrote:Može još kraće, Niels: Radi se o pljački. A to Hrvatima ne smeta. Smeta ako ih ne uključiš
"Di sam tu ja"
kasno si se uključio u partiju i sada te to jebe.
možda da djecu upišeš u zločinačku?
NIJE IH JOŠ UPISAO?!!
Pa što su ti vlastita djeca kriva nesrećo?!
moja djeca se vraćaju u heimat, a nakon što zatučemo tatare vratit ćemo i posjede u koenigsbergu.
Njegova deca.
Kako on misli da prežive, od rada??!
ideja je da stariju malu pošaljemo van na neki bolji američki fax...
Osim toga, moja djeca nisu dobar materijal za HDZ. Ljetos su odlučile da bi nešto zarađivale jer ih je sram da ne zarađuju ništa pa su svako večer prodavale neke kamenčiće koje bi ofarbale preko dana u hagivagije, bubamare, što god. Pet kuna kamenčić. Zaradile preko soma kuna za dva tjedna. Za djecu od 4 i 7 čist ok. HDZ-ovci ne rade, oni kradu i parazitiraju.
marcellus wrote:niels wrote:veber wrote:moja djeca?niels wrote:veber wrote:to tebe jebe, di si ti tu.marcellus wrote:Može još kraće, Niels: Radi se o pljački. A to Hrvatima ne smeta. Smeta ako ih ne uključiš
"Di sam tu ja"
NIJE IH JOŠ UPISAO?!!
moja djeca se vraćaju u heimat, a nakon što zatučemo tatare vratit ćemo i posjede u koenigsbergu.
Njegova deca.
na etnicke i whiteness studije pa ti se vrati sa kosom ofarbanom u crveno ili nebo-plavo a nausnica u nosu
2014-04-19
A što se današnje djece tiče...
Pita učiteljica djecu što želite bit kad odrastete.
Pa kaže Ivek, ja ću bit nogometaš, igrat ću za Real ko Modrić. Kaže Lana, ja ću bit balerina. Vigo vatrogasac. Dođe red na malog Pericu. "Ja hoću bit mafijaš, imat pun kurac love, i naslikavat se za instagram s ferarijem i okružen s kurvama na jahti".
"Ahm... Perice, pozovi u ponedjeljeka mamu i tatu u školu... da porazgovaramo malo. A sad ti Mare, što ćeš ti biti kad odrasteš?"
"Ja ću bit perina pička"
Pita učiteljica djecu što želite bit kad odrastete.
Pa kaže Ivek, ja ću bit nogometaš, igrat ću za Real ko Modrić. Kaže Lana, ja ću bit balerina. Vigo vatrogasac. Dođe red na malog Pericu. "Ja hoću bit mafijaš, imat pun kurac love, i naslikavat se za instagram s ferarijem i okružen s kurvama na jahti".
"Ahm... Perice, pozovi u ponedjeljeka mamu i tatu u školu... da porazgovaramo malo. A sad ti Mare, što ćeš ti biti kad odrasteš?"
"Ja ću bit perina pička"
dijagram wrote:Niels je dokaz da se i uz heroin, kokain, alkohol, kurve, komunisticku partiju, adeze, esdepe, moremo...
Kaj ti pričaš??
Jedva sam se ugural, nisu me htjeli primiti jer da sam prestar za borit se s Turcima.
Ja da star?!!
Deco, kad sam ja opsjedao Troju...
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:Osim toga, moja djeca nisu dobar materijal za HDZ. Ljetos su odlučile da bi nešto zarađivale jer ih je sram da ne zarađuju ništa pa su svako večer prodavale neke kamenčiće koje bi ofarbale preko dana u hagivagije, bubamare, što god. Pet kuna kamenčić. Zaradile preko soma kuna za dva tjedna. Za djecu od 4 i 7 čist ok. HDZ-ovci ne rade, oni kradu i parazitiraju.
A odakle im kamenčići? :)
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:Ja sam predlagao da se uvede redovna linija ZET-a banski dvori - remetinec radi pojačanog prometa na toj relaciji, i da se sjedište vlade izmjesti da bude tamo gdje ih je više... ali ko mene sluša
Valjda gdje ih je najmanje, da stignu pokrast na putnim troškovima.
Kaj nisi videl da se sastaju u knjižnici??
niels-
2021-04-26
sada krenete s plaćanjem i taman ima za prvu godinu.marcellus wrote:niels wrote:veber wrote:moja djeca?niels wrote:veber wrote:to tebe jebe, di si ti tu.marcellus wrote:Može još kraće, Niels: Radi se o pljački. A to Hrvatima ne smeta. Smeta ako ih ne uključiš
"Di sam tu ja"
NIJE IH JOŠ UPISAO?!!
Njegova deca.
tek te čeka plaćanje do završetka škole, kamoli da bi otišla na fax.
znam koliko me koštao fax za sina, srećom magisteriji je platio BASF, a i doktorat će.
koliko će me koštati studiranje kćeri, to ću tek vidjet.
za malu je bolje da ode u essen nego u us.
2014-12-30
znači ko i cigići koristiš djecu za zaradu?marcellus wrote:Osim toga, moja djeca nisu dobar materijal za HDZ. Ljetos su odlučile da bi nešto zarađivale jer ih je sram da ne zarađuju ništa pa su svako večer prodavale neke kamenčiće koje bi ofarbale preko dana u hagivagije, bubamare, što god. Pet kuna kamenčić. Zaradile preko soma kuna za dva tjedna. Za djecu od 4 i 7 čist ok. HDZ-ovci ne rade, oni kradu i parazitiraju.
nekaj bi napisao, ali ne bum.
2014-12-30
niels wrote:marcellus wrote:Osim toga, moja djeca nisu dobar materijal za HDZ. Ljetos su odlučile da bi nešto zarađivale jer ih je sram da ne zarađuju ništa pa su svako večer prodavale neke kamenčiće koje bi ofarbale preko dana u hagivagije, bubamare, što god. Pet kuna kamenčić. Zaradile preko soma kuna za dva tjedna. Za djecu od 4 i 7 čist ok. HDZ-ovci ne rade, oni kradu i parazitiraju.
A odakle im kamenčići? :)
s plaže. Farbe i kistovi od tate.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» Podmornica 2, Moja Tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema
» moja omiljena tema