ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by michaellcmacha 1/10/2022, 20:07

https://twitter.com/i/status/1576157301857087488
Ovi orke na glavu ispadaju iz kamiona dok bjež... Bezglavo

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by MDMiridije 1/10/2022, 20:29

debotoijusto wrote:pregrupiranje ili napad na rusiju ?
zna li se sto ?

MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by Charles III 1/10/2022, 20:31

Francuska otkazuje isporuku 12 samohodnih topova Caesar koje je Danska naručila kako bi ih prebacila u Ukrajinu - novine Le Monde

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 309442882_10222603741747079_934787532763504481_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=jMUOdAJNQrwAX8zh8h8&_nc_ht=scontent-muc2-1

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III 1/10/2022, 20:34

Ruski izvor o situaciji ukrajinskog napredovanja

"Sada se bojišnica približava Kremeni, neprijatelj ulazi na autocestu za Svatovo i pokušava zauzeti Kremenu."

Nije definirano gdje Ukrajinci "ulaze na auto cestu" ali pretpostavljam da rade poluokruženje grada i presjecaju opskrbu grada iz pravca Svatova. Izlaz je samo bijeg u unutrašnjost oblasti.

Cijenim da će Kremina pasti vrlo brzo jer je dio snaga već napustio grad.

Ovako vidim razvoj daljnjih napredovanja Ukrajinaca. Jedan krak uz rijeku Zherebets prema Svatove, napad na Kreminu sa juga i iz pravca sjeverozapada (autoput). Padom Kremine mislim da će ukrajinske snage nastaviti prema Rubizhne i Severodonjecku sa sjevera i napad prema Lisičansku sa jugoistoka.

U jednu ruku, mislim da će se i ta dva grada pokušati dovesti u okruženje ili barem polu-okruženje.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 310164442_10222603161252567_6463151790902541275_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Tetq7gSXS4kAX_KgIEw&_nc_ht=scontent-muc2-1

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III 1/10/2022, 20:37

Bojna armenskih dragovoljaca stigla je u Ukrajinu u redove Ukrajinske vojske.

BIt će Armenci shvatili da od Ruja nema ništa, ako se misle obranit od autoritarnih filoruskih Azera, treba zatopliti odnose s Ukrima, privoliti sebi Zapad.

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III 1/10/2022, 20:40

Ruske Specnaz postrojbe su uništene jučer u mjestu Stavkyu nedaleko Lymana.
Specijalne snage koje su dugo bili izvidnici za navođenje i korekciju ruskog topništva na tom dijelu bojišta.
Potvrđeno iz ruskih izvora.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 309242275_10222602433234367_2789214472624907396_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ER8iDlyJRlQAX9cOnDa&_nc_ht=scontent-muc2-1

...

Američki Lend-Lease zakon za Ukrajinu danas je stupio na snagu.

An Act To provide enhanced authority for the President to enter into agreements with the Government of Ukraine to lend or lease defense articles to that Government to protect civilian populations in Ukraine from Russian military invasion, and for other purposes.

sti zakon iz 1941. Zakon o zajmu i najmu. Isti zakon je spasio osim Engleze i Ruse. Naravno ovo ne pišu proruski zaljubljenici. Sav ratni materijal je isao brodovima u 3 puta vecoj kolicini od potreba. Skoro 2/3 tereta su potapale njemačke podmornice. Za Ruse dolazili su avio motori samo su ih ubacivali na trupove. Oruzje isto, avio bombe i drugo, hrana u konzervama. Zakon je samo reaktiviran jer Ameri ne mjenjaju zakon kao mi Balkanci.. Zakon podrazumjeve sav materijal do oslobodjenja. 

Sada kada je zakon potpisan, Sjedinjene Američke Države će moći brže osigurati opremu i druge potrepštine Ukrajini budući da zakon daje šire ovlasti Bidenu da ubrza potpisivanje i provođenje sporazuma s Ukrajinom i drugim istočnoeuropskim zemljama

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 308878084_10222602346832207_6289733173232190643_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zQvCgCYrfv0AX-9RlAI&_nc_ht=scontent-muc2-1

2022-09-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Charles III 1/10/2022, 20:43

Prosjek od 500 ljudi dnevno se nastavlja dok psihopata potpisuje prisvajanje "novih teritorija"
Stravična sebičnost, bezobzirnost, umišljenost i zaljubljenost u "Božji poziv novog cara"
Tresla se brda, rodio se miš.....kada će nuklearke?

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 308688783_10222597742197094_3271854833471773959_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6-X3LRCesjcAX8-DFNt&tn=fQ64ugXrBFdh8jaq&_nc_ht=scontent-muc2-1

2022-09-14

Back to top Go down

Post by MDMiridije 1/10/2022, 20:44

MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/10/2022, 23:11

Rusija bilježi veliki porast zamrzavanja sperme jer muškarci koje je mobilizirao njihov predsjednik Vladimir Putin već sada planiraju djecu, u slučaju da poginu u ratu u Ukrajini. Zbog toga je velik broj Rusa pohitao u klinike prije nego što krenu na bojište.

"Prije bismo imali dva ili tri klijenta mjesečno u normalnim vremenima, a sada ih imamo po šestoricu dnevno. Zovu nas i pitaju mogu li doći pohraniti za dva sata, bez pripreme i pregleda. Već smo razvili sustav za mobilizirane muškarce. Čovjek dođe u kliniku, napravi pretrage, a mi zamrznemo materijal", rekao je Mazurov.

Glasnogovornik sanktpeterburškog medicinskog centra ICLINIC otkrio je da su uveli i deset posto popusta za mobilizirane muškarce. "Uveli smo tu promotivnu pogodnost s obzirom na nedavne događaje", objašnjava, prenosi Mirror.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

AssadNaPodmornici and Charles III like this post

Back to top Go down

Post by MDMiridije 1/10/2022, 23:29

debotoijusto wrote:

Glasnogovornik sanktpeterburškog medicinskog centra ICLINIC otkrio je da su uveli i deset posto popusta za mobilizirane muškarce. "Uveli smo tu promotivnu pogodnost s obzirom na nedavne događaje", objašnjava, prenosi Mirror.

Polovici tih barbara to dođe kao prva ozbiljnija veza u životu.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 Image?url=https%3A%2F%2Fd2kspx2x29brck.cloudfront.net%2F1200x675%2Ffilters%3Aformat(webp)%2Fimages%2FAPRIL%2Fspermlead
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/10/2022, 23:30

Evo me , cili dan na putovanju. Sutra nastavljam. Ali prije spavanja dočepa sam se laptopa.

Uglavnom stanje na terenu ovako 1.10.2022 , 23 h

Crveni Liman je oslobođen, Rusi su izgleda uspjeli izvući se barem u nekom obliku. Koliko su izvukli ukupno ljudi, koliko tehnike, točnije hoće li UKR naći na tehniku i streljivo što je nalazio na zadnjem Harkovskom pravcu vidjet ćemo. Neki spominju da je ostalo još Rusa u Limanu, ali i to ćemo saznati. Pratimo hoće li biti na stotine slika zauzetih tenkova, oklopnih vozila, skladišta streljiva što je bilo u zadnjem napadu. Moguće da su se RU izvukli kao Ukrainci kod Lisičnjaska. nakon teških borbi i velikih gubitaka, povlačenje je obavljeno u relativno OK stanju. Saznat ćemo naravno.

U svakom slučaju još jedna taktička pobjeda Ukraine, šteta da nisu imali resursa da zatvore koju tisuću vojnika u kotlu brutalno bi degradiralo Rusku obranu Luganjske oblasti gdje se očekuje nastavak UKR ofenzive. Da Ukrainci već idu dalje, idući cilj Kremina pa od tu mogu osloboditi Rubižne, SjevernoDonjeck i Lisičnjask.

E zanimljiva je stvar da su se Rusi počeli međusobno optuživati prvo Kadriov Alexandra Lapina, pa mu se u optužbi priključili još neki. However, neki Rusi brane Lapina, vidio sam objavio na Dekijevem telegram kanalu i govore da su krivci negdje drugdje. Strelkovu su krivci naravno Gerasimov i ministar obrane Šojgu.
I za druge optužbe gdje se Rusi međusobno optužuju, za više detalja čitajte ovdje;
https://twitter.com/wartranslated

Kako rekoh nije sve gotovo, Ukrainci idu dalje, Rusi objavili aneksiju, a već su izgubili jedan grad, a uskoro će i još nekoliko drugih, jer kako kaže Dijagram sada ih treba stisnuti, moral im je loš, resursi im poljuljani, primaju poraz za porazom, treba vremena da se svi oni alkoholičari i kriminalci dovedu u red i da se od njih pokušava napraviti vojska. Za sada nisu niti topovsko meso. . Vjetar piri , Ukraina se širi.

I još jedna informacija za kraj.
Ukrainci su ovoga trenutka pokrenuli neku vrstu ofenzive na Herson. Ne znamo da li je to opća ofenziva, manja ofenziva, ili diverzijski napad da vežu Ruse .
Ali uglavnom inicijativa je na njihovoj strani.

2018-06-14

Hektorović and Charles III like this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/10/2022, 23:36

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 FeAx0dIXwAEJ3Mi?format=jpg&name=4096x4096
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Charles III 2/10/2022, 00:13

• Ukrajinski obavještajci tvrde da Rusija šalje tisuće vojnika u Bjelorusiju

Znamo li vise o ovom? Sto li smjera Goblin? 

2022-09-14

Back to top Go down

Post by MDMiridije 2/10/2022, 00:19

Charles III wrote:
  • Ukrajinski obavještajci tvrde da Rusija šalje tisuće vojnika u Bjelorusiju

Znamo li vise o ovom? Sto li smjera Goblin? 

Dopremiti ih tamo Lukašenku na stan i hranu i vezati za sebe nekih 30-40 tisuca Ukrainskih vojnika koje se neće smjeti poslati na Jug, uključujući barem 2-3 profi brigade.
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/10/2022, 08:40

Inače čitam neke izjave Ukrainaca. Da ima toliko mrtvih Rusa po cestama i poljima oko Limana da čak i Ukr vojnici toliko su psihički načeti nakon te ofenzive.. Tvrde neki da nisu vidjeli toliko mrtvih nigdje.
Vidio sam i neke telegram snimke

2018-06-14

Šandor Winnetou and Charles III like this post

Back to top Go down

Post by Charles III 2/10/2022, 09:23

[size=46]Nevolje u ruskom raju[/size]

[size=46]https://www.klix.ba/vijesti/svijet/pad-limana-posvadjao-rusko-rukovodstvo-kadirov-i-prigozin-se-obrusili-na-generale/221002007[/size]

[size=46]Lapin seli svoj štab u Starobelsk, stotinu kilometara od svojih podređenih, a on je sam sjedio u Lugansku. Kako možete brzo upravljati jedinicama kada ste udaljeni 150 kilometara od njih? Lapina na vrhu pokrivaju čelnici u Generalštabu. Da nije tako, degradirao bih ga, oduzeo mu nagrade i poslao ga s mitraljezom u rukama u prve redove da krvlju spere svoju sramotu", oštar je bio Kadirov.[/size]

[size=46]Na ovakvu izjavu Kadirova reagovao je i jedan od šefova ruske paravojne Wagner grupe Jevgenije Prigožin koji je rekao kako u potpunosti podržava Kadirova. Također, naglasio je kako bi svi oni koji su učestvovali u povlačenju iz Limana trebali biti poslani na front "bosi s mitraljezima".[/size]

[size=46]Povodom ovakvog nastupa Ramzana Kadirova i Prigožina oglasio se i savjetnik ukrajinskog predsjednika Aleksej Arestovič koji je rekao kako kritike koje je uputio Kadirov, a ranije i lider grupe Wagner Jevgenij Prigožin znače da je pozicija ruskog predsjednika Vladimira Putina ugrožena.[/size]

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III 2/10/2022, 09:55

Charles III wrote:Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 25 Receiv11

Prikaz donacija tenkova, BOV-ova i artiljerija za ukrajinsku vojsku. Rusija je naravno vodeći `donator` u svim kategorijama :)

Pričali smo dosta o donacijama ukrajinskoj vojsci, te o ruskoj tehnici koju su Rusi ostavili Ukrima.

No, što je sa ukrajinskom proizvodnjom oružja? Proizvode li oni šta i u kojim količinama?

P. S. Nisam ranije iskomentirao pa cu sad. Česi su ugodno iznenadili sa svim ovim donacijama. Jači su od Rumunja, Nijemaca, Francuza...
Česi imaju taj panslavenski sentiment i generalno imaju dobro mišljenje o Rusima, no očito ih je sve ovo podsjetilo na 1968. i odlučili su djelovati.

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 2/10/2022, 10:58

AssadNaPodmornici wrote:Inače čitam neke izjave Ukrainaca. Da ima toliko mrtvih Rusa po cestama i poljima oko Limana da čak i Ukr vojnici toliko su psihički načeti nakon te ofenzive.. Tvrde neki da nisu vidjeli toliko mrtvih nigdje.
Vidio sam i neke telegram snimke
što više barbara zagnoji to će rat brže biti gotov :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by dijagram 2/10/2022, 13:26

Dok se ja zabavih nekim betoniranjem s Limanom se zgotovi prica.
Je li barem ispalo onako kako smo mi strucnjaci, loso, kotromanovic i ja predvidjeli:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Charles III 2/10/2022, 14:45

Britanci tvrde da su generali rekli Putinu da treba napustit Herson i povuci se iza Dnjepra i utvrditi na rijeci.

Putin je odbio. 

Vlad se kocka. Može li Herson biti njegov kraj?

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Charles III 2/10/2022, 14:46

Zelenski je odlično bacio lopticu Rusima, da se glođu između sebe. Kaže, nema pregovora s Putinom, mozemo pregovarati s novim vodstvom (što ne znači da hoće dok ofenziva napreduje) al odlično im je bacio kost.

2022-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics