Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Šandor Winnetou wrote:Evo samo da se vidi koliko je rusija globalni igrač i u aziji a da ne govorimo da su iz evrope gotovo izbačeni
....
Udruženje država jugoistočne Azije (ASEAN) poboljšalo je svoje veze s Rusijom na "strateško partnerstvo" 2018., četiri godine nakon što je Rusija "anektirala" Krim, dio Ukrajine. Ipak, trgovina ASEAN-a i Rusije porasla je na samo oko 20 milijardi dolara u 2021. godini - u odnosu na 18,2 milijarde dolara u 2012. godini.
To blijedi u usporedbi s prošlogodišnjom trgovinom ASEAN-a s Kinom (878 milijardi dolara) i SAD-om (441,7 milijardi dolara). ASEAN-ova trgovina s Tajvanom vrijedi gotovo četiri puta više nego s Rusijom.
...
Denis Kuljiš je lijepo govorio da Rusija nije nikakva ekonomska sila, da ima BDP u rangu Nizozemske.
Charles III- Posts : 757
2022-09-14
Charles III wrote:Šandor Winnetou wrote:Oni rasturaju truli zapad iznutra, specijalne jedinice i specijalna operacijaCharles III wrote:Ma lako za Kosovo, tamo je NATO koji bi ih izbušio ko švicarski sir u roku par dana.
Nego, da su ostavili braću Ruse na cjedilu, a hrle na zli Zapad raditi kao sluge Nijemcima, e to je stvarno nevjerojatno.
...
A jasno. S obzirom da imaju pristup kapitalnoj infrastrukturi tj. zapadnjačkoj kanalizacijskoj mreži, mora da rade sve što mogu za Majčicu Rusiju na tom planu.
Pa eto samo tajvan ima 4x veću trgovinsku razmjenu nego najveća država na svijetu a to dovoljno govori o rusiji kao ekonomskoj sili.Charles III wrote:Šandor Winnetou wrote:Evo samo da se vidi koliko je rusija globalni igrač i u aziji a da ne govorimo da su iz evrope gotovo izbačeni
....
Udruženje država jugoistočne Azije (ASEAN) poboljšalo je svoje veze s Rusijom na "strateško partnerstvo" 2018., četiri godine nakon što je Rusija "anektirala" Krim, dio Ukrajine. Ipak, trgovina ASEAN-a i Rusije porasla je na samo oko 20 milijardi dolara u 2021. godini - u odnosu na 18,2 milijarde dolara u 2012. godini.[/size][/left]
To blijedi u usporedbi s prošlogodišnjom trgovinom ASEAN-a s Kinom (878 milijardi dolara) i SAD-om (441,7 milijardi dolara). ASEAN-ova trgovina s Tajvanom vrijedi gotovo četiri puta više nego s Rusijom.
.
Denis Kuljiš je lijepo govorio da Rusija nije nikakva ekonomska sila, da ima BDP u rangu Nizozemske.
Probajte kada radite quote(citat) nečijeg posta , da maknete format radi preglednosti. Ja sam makao od Sandor_Winnnetou , i sada izgleda ok.. izbrisao sam "size" i "left"
Meni qoutanje radi ok bilo koga da citiram pa i samog sebe, i na mobu i na pc.AssadNaPodmornici wrote:Probajte kada radite quote(citat) nečijeg posta , da maknete format radi preglednosti. Ja sam makao od Sandor_Winnnetou , i sada izgleda ok.. izbrisao sam "size" i "left"
Izvještaj ukratko, podne 20.09..
Rusi napadaju u smjeru Bahmuda luđački, Strelkovu nije jasno čemu forsiranje direktnih udara na UKR utvrđenja sa sve manjim brojem ljudi. ne vidi nikakvu taktiku i logiku toga. Ostvare nekakav manji uspjeh, maznu neko selo, ili brdo nakon velikih gubitaka(na obje strane).
Na drugoj strani Ukrainci još nisu probili i okružili Liman, Rusi se ovdje brane. Eh sada da li će RU obrana popustiti pa će morati uteći ili pasti u okruženje(najbolje) ili će se Rusi obraniti(sumnjam) , vidit ćemo
Sve jedno artiljerijska razmjena i SOF operacije su na cijeloj 1500km fronti, osim kod Bahmuta, na ostatku fronte inicijativa je na strani UKR ,ali vidit ćemo kako će se to razviti.
Rusi napadaju u smjeru Bahmuda luđački, Strelkovu nije jasno čemu forsiranje direktnih udara na UKR utvrđenja sa sve manjim brojem ljudi. ne vidi nikakvu taktiku i logiku toga. Ostvare nekakav manji uspjeh, maznu neko selo, ili brdo nakon velikih gubitaka(na obje strane).
Na drugoj strani Ukrainci još nisu probili i okružili Liman, Rusi se ovdje brane. Eh sada da li će RU obrana popustiti pa će morati uteći ili pasti u okruženje(najbolje) ili će se Rusi obraniti(sumnjam) , vidit ćemo
Sve jedno artiljerijska razmjena i SOF operacije su na cijeloj 1500km fronti, osim kod Bahmuta, na ostatku fronte inicijativa je na strani UKR ,ali vidit ćemo kako će se to razviti.
16.00 update
Ovako - "u žurbi" će osvojeni teritoriji pokrenuti neki referendum gdje će glasovati za spajanje Rusiji. naravno svi znamo da 80% stanovništva Hersona ne želi imati nikakve veze sa Rusijom i mrze ih samo tako, ali .. kako će se sprovesti taj referendum, nikako, rezultati će biti tipa 95% stanovništva je za itd..
što to znači?
Putin će se navodno večeras obratiti naciji(nisam provjerio sam sam pročitao jedan tweet). Medvedev spominje da će se granice Ukraine trajno promjeniti.
Uglavnom Ukrainci pritiskaju brutalno, pola godine nakon Ruske invazije, inicijativa je u rukama Ukrainaca. Rusija će teritorij koji gubi "prispojiti Rusiji" a onda će vrlo lako moguće proglasiti neko ratno stanje i krenuti sa mobilizacijom. Arestovič koji je do sada više manje dobro predviđao stvari, čak i navija(prije par tjedana je imao jedan podcast) da Rusija proglasi mobilizaciju, da će to dovesti do ubrzanog pada Putinovog režima i UKR pobjede.
vidit ćemo.
Ovako - "u žurbi" će osvojeni teritoriji pokrenuti neki referendum gdje će glasovati za spajanje Rusiji. naravno svi znamo da 80% stanovništva Hersona ne želi imati nikakve veze sa Rusijom i mrze ih samo tako, ali .. kako će se sprovesti taj referendum, nikako, rezultati će biti tipa 95% stanovništva je za itd..
što to znači?
Putin će se navodno večeras obratiti naciji(nisam provjerio sam sam pročitao jedan tweet). Medvedev spominje da će se granice Ukraine trajno promjeniti.
Uglavnom Ukrainci pritiskaju brutalno, pola godine nakon Ruske invazije, inicijativa je u rukama Ukrainaca. Rusija će teritorij koji gubi "prispojiti Rusiji" a onda će vrlo lako moguće proglasiti neko ratno stanje i krenuti sa mobilizacijom. Arestovič koji je do sada više manje dobro predviđao stvari, čak i navija(prije par tjedana je imao jedan podcast) da Rusija proglasi mobilizaciju, da će to dovesti do ubrzanog pada Putinovog režima i UKR pobjede.
vidit ćemo.
Charles III likes this post
Odlično. Srbija je najebala jer kad ovaj to napravi pritisak Zapada na Vučica da uvede sankcije tom istom Putinu bit će mega ogroman.AssadNaPodmornici wrote:16.00 update
što to znači?
vidit ćemo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ruski tenkovi napredovali su prema Bahmutu.
Pomakli su se za cijelu duzinu tenka, cca 6 metara.
Tenkist je izjavio, ovo je mala kratka voznja za mene, ali ogromna za ruski i rusofilski svet:)
A sad ozbiljno.
Nakon gotovo mjesec dana manje ili vise uspjesnog napredovanja ukrajinskih snaga
rusi i rusofili cijeli taj mjesec vode tesku bitku kod Bahmuta.
Losije upuceni mogu pomisliti da se radi o nekom strateskom mjestu koje ce gotovo odluciti pobjednika.
U nedostatku bilo kakvih dobrih vijesti oni javljaju o napredovanju kroz cijeli ovaj mjesec.
Ovim tempom na proljece mogu biti jos dvjesto metara blize gradu nego sada.
Osim ovog "napredovanja" jos se pohvale kako tuku diljem bojisnice, ponajvise pozadinu.
Gradovi udaljeni od crte bojista omiljena su im meta.
Ne znam dize li to ista moral ruskoj vojsci i "zestokim navijacima" ali ako imaju zrno soli
u glavi mogu zakljuciti kako se radi o jadnoj predstavi i kako je stanje s rusijom doista jadno.
Drzim da ih je dobar broj shvatio zablude, lupio glavom o stijenu.
Jedan broj najzagrizenijih nije, oni jos vjeruju u neke takticke pomake rusa, smisljenu igru,
kakav valjani razlog za sve sto se dogadja zadnjih dana.
Oni jos nisu, ili ne zele shvatiti jednostavne stvari.
Ruska armija nije ni slicna onome za sto se izdaje, ili bolje reci onome sto si rusi umisljaju
a rusofili izvan rusije zamisljaju.
Zasto bi bilo koga izvan rusije grijalo oko srca zamisljanje strasne, nepobjedive, superiorne,
inventivne, nadasve ponosne, casne i sposobne ruske armije, pitanje je za psihijatriju.
Zasto ih sve sto se vidjelona bojistu i dalje ne moze uvjeriti da od svega gore recenog nema nista.
Zasto ne vide da ruska vojska nije dobro organizirana, nije ustrojena, nije obucena, nije ni opremljena unatoc masi raznolikog oruzja i orudja.
Nije kadra adekvatno ili bolje reci optimalno koristiti ni te nemale resurse.
Njeno zrakoplovstvo je podbacilo, mornarica katastrofa, PZO mozda i najvece razocarenje.
Njeni tenkovi ,a poglavito uporaba u boju oklopnih postrojbi su katastrofalne.
I jedni i drugi i treci sve vise slice glinenim golubovima koje ukrajinci skidaju na crti bojisnice, iza crte ili duboko u ruskom podrucju.
Nastradali su ruski najbolji brodovi, avioni, tenkovi, a tek razvikana PVO, S-400 i slicno.
Ti sustavi postadose kante za napucavanje.
Pjesastvo, nastradase im prvih dana rata elitne postrojbe.
Preglupo vodjene, preglup pokusaj, idiotski, nevjerojatan.
I losija armija od ukrajinske to bi osujetila i nanijela gubitke za tu besmislenu suludu akciju.
Pjesastvo koje izgledazapusteno, prljavo, neuredno, a tako se drzi i na bojistu.
Na prvi odlucan napad ukrajinske vojske crta se probila na gotovo svim pravcima, na stotinama kilometara fronta.
Ponegdje malo, selo, dva, negdje nekoliko sela ili gradic, a na sjeveru potpuni kolaps i bjezanje.
Bjezanje bez opreme, spasavanje gole glave, neposluh, nepostojanje zapovjednog lanca, sve se srusilo
kao od sale.
Zarobljeni general, nije uspio pobjeci, vojska mu je bila brza. Teski kukavicluk pored ostalog.
A tek reakcija ruskog stozera i samog Putina, reakcija,...nema reakcije.
Njih kao da se to ne tice.
Jasno je da Putin sanjao nije da ce ga glupost dovesti do ove tocke.
No , na sve ovo, vijest o navodnom napredovanju rusa prema nekom mjestu od par metara cini im se
strasno vazna i na njoj se grade nove zamisli o snaznoj, nepobjedivoj ruskoj vojsci.
To je ekipa koja ceka bilo sto da im zagrije srca. Da barem sjeverna koreja nesto ucini, da stuce juznu.
Zasto, eto tako, ima neki bolestan razlog zasto je to nekome silno vazno:)
Pomakli su se za cijelu duzinu tenka, cca 6 metara.
Tenkist je izjavio, ovo je mala kratka voznja za mene, ali ogromna za ruski i rusofilski svet:)
A sad ozbiljno.
Nakon gotovo mjesec dana manje ili vise uspjesnog napredovanja ukrajinskih snaga
rusi i rusofili cijeli taj mjesec vode tesku bitku kod Bahmuta.
Losije upuceni mogu pomisliti da se radi o nekom strateskom mjestu koje ce gotovo odluciti pobjednika.
U nedostatku bilo kakvih dobrih vijesti oni javljaju o napredovanju kroz cijeli ovaj mjesec.
Ovim tempom na proljece mogu biti jos dvjesto metara blize gradu nego sada.
Osim ovog "napredovanja" jos se pohvale kako tuku diljem bojisnice, ponajvise pozadinu.
Gradovi udaljeni od crte bojista omiljena su im meta.
Ne znam dize li to ista moral ruskoj vojsci i "zestokim navijacima" ali ako imaju zrno soli
u glavi mogu zakljuciti kako se radi o jadnoj predstavi i kako je stanje s rusijom doista jadno.
Drzim da ih je dobar broj shvatio zablude, lupio glavom o stijenu.
Jedan broj najzagrizenijih nije, oni jos vjeruju u neke takticke pomake rusa, smisljenu igru,
kakav valjani razlog za sve sto se dogadja zadnjih dana.
Oni jos nisu, ili ne zele shvatiti jednostavne stvari.
Ruska armija nije ni slicna onome za sto se izdaje, ili bolje reci onome sto si rusi umisljaju
a rusofili izvan rusije zamisljaju.
Zasto bi bilo koga izvan rusije grijalo oko srca zamisljanje strasne, nepobjedive, superiorne,
inventivne, nadasve ponosne, casne i sposobne ruske armije, pitanje je za psihijatriju.
Zasto ih sve sto se vidjelona bojistu i dalje ne moze uvjeriti da od svega gore recenog nema nista.
Zasto ne vide da ruska vojska nije dobro organizirana, nije ustrojena, nije obucena, nije ni opremljena unatoc masi raznolikog oruzja i orudja.
Nije kadra adekvatno ili bolje reci optimalno koristiti ni te nemale resurse.
Njeno zrakoplovstvo je podbacilo, mornarica katastrofa, PZO mozda i najvece razocarenje.
Njeni tenkovi ,a poglavito uporaba u boju oklopnih postrojbi su katastrofalne.
I jedni i drugi i treci sve vise slice glinenim golubovima koje ukrajinci skidaju na crti bojisnice, iza crte ili duboko u ruskom podrucju.
Nastradali su ruski najbolji brodovi, avioni, tenkovi, a tek razvikana PVO, S-400 i slicno.
Ti sustavi postadose kante za napucavanje.
Pjesastvo, nastradase im prvih dana rata elitne postrojbe.
Preglupo vodjene, preglup pokusaj, idiotski, nevjerojatan.
I losija armija od ukrajinske to bi osujetila i nanijela gubitke za tu besmislenu suludu akciju.
Pjesastvo koje izgledazapusteno, prljavo, neuredno, a tako se drzi i na bojistu.
Na prvi odlucan napad ukrajinske vojske crta se probila na gotovo svim pravcima, na stotinama kilometara fronta.
Ponegdje malo, selo, dva, negdje nekoliko sela ili gradic, a na sjeveru potpuni kolaps i bjezanje.
Bjezanje bez opreme, spasavanje gole glave, neposluh, nepostojanje zapovjednog lanca, sve se srusilo
kao od sale.
Zarobljeni general, nije uspio pobjeci, vojska mu je bila brza. Teski kukavicluk pored ostalog.
A tek reakcija ruskog stozera i samog Putina, reakcija,...nema reakcije.
Njih kao da se to ne tice.
Jasno je da Putin sanjao nije da ce ga glupost dovesti do ove tocke.
No , na sve ovo, vijest o navodnom napredovanju rusa prema nekom mjestu od par metara cini im se
strasno vazna i na njoj se grade nove zamisli o snaznoj, nepobjedivoj ruskoj vojsci.
To je ekipa koja ceka bilo sto da im zagrije srca. Da barem sjeverna koreja nesto ucini, da stuce juznu.
Zasto, eto tako, ima neki bolestan razlog zasto je to nekome silno vazno:)
dijagram-
2015-08-09
RayMabus, abraham, marcellus, michaellcmacha, Eroo, Noor, Šandor Winnetou and like this post
Kao odgovor na izvještaje o mogućoj mobilizaciji i referendumima o pripajanju okupiranih teritorija Ukrajine Rusiji, cijene dionica na moskovskoj berzi naglo padaju. Referendumi će se održati 23-27 septembra. (Komersant)
https://denikn.cz/minuta/966163/
lijepa vijest predvecernja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
AssadNaPodmornici likes this post
Kazu Putin ce se obratiti ruskom svetu i rusofilima ma gdje bili, od zagreba, njemacke, australije, kanade do koreje, kube, venezuele i bjelorusije.debotoijusto wrote:Kao odgovor na izvještaje o mogućoj mobilizaciji i referendumima o pripajanju okupiranih teritorija Ukrajine Rusiji, cijene dionica na moskovskoj berzi naglo padaju. Referendumi će se održati 23-27 septembra. (Komersant)
Sto li ce mali vodja reci.
Mozda zamoli za razumijevanje i proglasi mobilizaciju.
Mozda se to ne usudi, pa najavi pregovore i povlacenje.
Mozda se ostavi vlasti i odustane od svega.
Ajde da i to vidimo, samo da ne bude jos jedan igrokaz za navijace, prica radi price, svasta, a ustvari nista.
dijagram-
2015-08-09
ovo zadnje bi trebalo biti.dijagram wrote:Kazu Putin ce se obratiti ruskom svetu i rusofilima ma gdje bili, od zagreba, njemacke, australije, kanade do koreje, kube, venezuele i bjelorusije.debotoijusto wrote:Kao odgovor na izvještaje o mogućoj mobilizaciji i referendumima o pripajanju okupiranih teritorija Ukrajine Rusiji, cijene dionica na moskovskoj berzi naglo padaju. Referendumi će se održati 23-27 septembra. (Komersant)
Sto li ce mali vodja reci.
Mozda zamoli za razumijevanje i proglasi mobilizaciju.
Mozda se to ne usudi, pa najavi pregovore i povlacenje.
Mozda se ostavi vlasti i odustane od svega.
Ajde da i to vidimo, samo da ne bude jos jedan igrokaz za navijace, prica radi price, svasta, a ustvari nista.
godinama smo pokušavali mi pojedini ukazati da je rusija tigar od celofana, ok nitko ne poriče da imaju veliku vojaku, iznimne vojne kapacitete, a pogotovo potencijale, uključivo nuklearno oružje, ali isto tako su i sve ono što si nabrojao, a to je upravo katastrofa, da tako velika sila, u stvari nema ni K od kvalitetnog vojnika... ni u vojničkom smislu a pogotovo ne u smislu vojničkog morala, etičnosti... tu su se pokazali kao apsolutne nule... skoro da su u rangu sa braćom srbima. poznaješ me pa mi nećeš zamjeriti što neću propustiti ovu priliku da naglasim da se radi o ološu i bagri kakva može statsati samo u ruskom i srpskom svetu...
2015-08-08
Svasta se na zalost moze dogoditi.
Bilo bi tragicno da gurne rusku mladost prema ukrajinskim cijevima.
Isto tako da ta mladost tuce svime sto imaju po ukrajinskom narodu.
Stara smeca pred smrt znaju napraviti takve stravicne stvari.
Ako vec oni odlaze ima neki vrag koji ih navodi da povuku silu mladih sa sobom.
Strava!
Pitanje je kako bi ruski narod reagirao na to.
Neki bi se bunili, ali nitko ne zna bi li to proslo s manjim rogoborenjem ili vecom pobunom.
Da je sklon glupim i nerealnim potezima, to je evo vec dokazao.
S takvima na sve treba biti spreman.
Daleka im kuca bizantinska.
Strava!
Neki bi se bunili, ali nitko ne zna bi li to proslo s manjim rogoborenjem ili vecom pobunom.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha, Noor and AssadNaPodmornici like this post
Ako Putin proglasi mobilizaciju, on je gotov.
Roditelji sinova jedinaca iz Moskve i Petera koji će se vraćati u sanducima mu to neće oprostiti.
Analogija sa Srbijom je dobra. Nemojmo zaboraviti da je Sloba pao kad je krenula mobilizacija i kad su majke pocele izlaziti na ulice i protestirati protiv toga da im sinovi odu poginuti na Kosovo.
Roditelji sinova jedinaca iz Moskve i Petera koji će se vraćati u sanducima mu to neće oprostiti.
Analogija sa Srbijom je dobra. Nemojmo zaboraviti da je Sloba pao kad je krenula mobilizacija i kad su majke pocele izlaziti na ulice i protestirati protiv toga da im sinovi odu poginuti na Kosovo.
Putin, ako je već htio lomiti Ukrajinu, trebao im je uvesti sankcije to jest poskupiti naftu i plin. Okrenuti narod kontra pro zapadnog bloka.
To se tako radi.
A ne suludom neuspješnom invazijom.
Uspio je derusificirati svaki pedalj Ukrajine. Ono što još nije, bit će. Ruska kultura će tamo nestati.
Potop za Rusiju u svakom smislu.
To se tako radi.
A ne suludom neuspješnom invazijom.
Uspio je derusificirati svaki pedalj Ukrajine. Ono što još nije, bit će. Ruska kultura će tamo nestati.
Potop za Rusiju u svakom smislu.
michaellcmacha, Noor and AssadNaPodmornici like this post
ljudski je ponadati se da će se velika stradanja izbjeći, ali stvarnost je takva kakva je, i sve govori da će do završetka ove avanture jednog psihopate na odlasku, biti velikih stradanja ljudi, civila, a isto tako i ukrajinske i ruske mladosti... međutim ja sam još od prvog trenutka potpomaganja proruske pobune i ruske agresije bez imalo dvojbi zauzeo jasan stav i stranu i shodno tomu želim svako dobro ukrajinskom narodu, a posebice ukrajinskom vojniku, da ih Bog sačuva i da imaju volje, vjere i snage dok istjeruju agresore sa svoje zemljedijagram wrote:Svasta se na zalost moze dogoditi.
Strava!
2015-08-08
Ako ne proglasi isto je gotov. Linije su mu u rasulu, nema ljudstva a sam je počeja taj rat koji je Rusiju bacio u izolaciju i na koljena. Znači ako se ne obrani i zadrži bar ovo šta sad ima ....čeka ga kolac. I njega i sve ove oko njega.Charles III wrote:Ako Putin proglasi mobilizaciju, on je gotov.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam sto ce reci, a tko zna i hoce li nesto vazno uopce reci Putin.
Ne znam sto ce rusi ako proglasi mobilizaciju i opci rat.
Moguce su razlicite varijante.
No znam sto ce u tom slucaju ukrajinci.
Mislim da bi vec u zoru krenula topnicka priprema u udar na vise pravaca svim raspolozivim snagama .
Oni doista ne bi imali razloga cekati ni trenutka za opci napad.
Opet, mislim da i Putin to zna, i prica ce biti u skladu s tim.
Ne znam sto ce rusi ako proglasi mobilizaciju i opci rat.
Moguce su razlicite varijante.
No znam sto ce u tom slucaju ukrajinci.
Mislim da bi vec u zoru krenula topnicka priprema u udar na vise pravaca svim raspolozivim snagama .
Oni doista ne bi imali razloga cekati ni trenutka za opci napad.
Opet, mislim da i Putin to zna, i prica ce biti u skladu s tim.
dijagram-
2015-08-09
Uglavnom as kasni 2 sata? drži cijeli svijet i svoje podatnike u neizvjesnosti. Dobro je longi rekao, možda su ga likvidirali negdje , iskreno bilo bi to najbolje za Rusiju i cijeli planet.
Malo ću te nadopuniti (podebljano), ostalo nemamo što pisati, u istim smo kolima očito od samog rođenjamichaellcmacha wrote:ljudski je ponadati se da će se velika stradanja izbjeći, ali stvarnost je takva kakva je, i sve govori da će do završetka ove avanture jednog psihopate i ideologije ruskog svijeta na odlasku, biti velikih stradanja ljudi, civila, a isto tako i ukrajinske i ruske mladosti... međutim ja sam još od prvog trenutka potpomaganja proruske pobune i ruske agresije bez imalo dvojbi zauzeo jasan stav i stranu i shodno tomu želim svako dobro ukrajinskom narodu, a posebice ukrajinskom vojniku, da ih Bog sačuva i da imaju volje, vjere i snage dok istjeruju agresore sa svoje zemljedijagram wrote:Svasta se na zalost moze dogoditi.
Strava!
michaellcmacha likes this post
evo malo da se vidi rusko i recimo ringovo ludilo
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/u-rusiji-potpuno-izgubili-dodir-s-realnoscu-pogledajte-opce-ludilo-na-njihovoj-televiziji-u-ponedjeljak-smo-trebali-baciti-nuklearnu-bombu-1225829
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/u-rusiji-potpuno-izgubili-dodir-s-realnoscu-pogledajte-opce-ludilo-na-njihovoj-televiziji-u-ponedjeljak-smo-trebali-baciti-nuklearnu-bombu-1225829
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 9 of 50