jeli Hrvatska sigurna država
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: jeli Hrvatska sigurna država
Još kad se srpska i crnogorska narkomafija ne bi obračunavale po Zrću, i engleski dileri droge...
Mislim, nemam ja ništa protiv da se oni međusobno kolju i ubijaju, samo preferiram da to rade u svojoj zemlji
Mislim, nemam ja ništa protiv da se oni međusobno kolju i ubijaju, samo preferiram da to rade u svojoj zemlji
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
U srbiji koknutog još prodaš u ćevape i spojiš ugodno s korisnimmarcellus wrote:Još kad se srpska i crnogorska narkomafija ne bi obračunavale po Zrću, i engleski dileri droge...
Za Hrvate nije
2014-04-16
Ako smatrate da su Hrvati u današnjoj neovisnoj Hrvatskoj ugroženi,onda nije za čuditi se kakve sve škrabotine pišete o stanju i položaju Hrvata u Jugoslaviji.mortal wrote:Za Hrvate nije
Što bi vi htjeli?
Nekakav katolifat u kojm bi preko Kaptola hrvatskom vladale spodobe poput Batarela i Markićke???
Mislim da to ne bute dočekali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
napokon vladati svojom zemljomjastreb wrote:Ako smatrate da su Hrvati u današnjoj neovisnoj Hrvatskoj ugroženi,onda nije za čuditi se kakve sve škrabotine pišete o stanju i položaju Hrvata u Jugoslaviji.mortal wrote:Za Hrvate nije
Što bi vi htjeli?Nekakav katolifat u kojm bi preko Kaptola hrvatskom vladale spodobe poput Batarela i Markićke???
2014-04-16
pizzon wrote:odnos muskaraca prema
zenama, ozbiljno me
zabrinjava.
posebno izrazeno nakon
raspada yuge.
bila bre stabilna atmosfera, ok
sta se to dogodilo
ne znam
Ajde ne zajebavaj, mlatili ste zene sve u sesnaest samo sto se o tome nije puno pricalo niti pisalo.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pirate wrote:pizzon wrote:odnos muskaraca prema
zenama, ozbiljno me
zabrinjava.
posebno izrazeno nakon
raspada yuge.
bila bre stabilna atmosfera, ok
sta se to dogodilo
ne znam
Ajde ne zajebavaj, mlatili ste zene sve u sesnaest samo sto se o tome nije puno pricalo niti pisalo.
istina, o tome se nije puno govorilo, a u ruralnim krajevima je šamarčina išla pod normalno
2016-07-22
Nije vam bilo dobro kad je bila AU,pa kad je bil Kralj,pa kad je bio Tito. Onda ste počeli gunđat i protiv Franceka,a o ovima poslije njega da se ne govori.mortal wrote:napokon vladati svojom zemljomjastreb wrote:Ako smatrate da su Hrvati u današnjoj neovisnoj Hrvatskoj ugroženi,onda nije za čuditi se kakve sve škrabotine pišete o stanju i položaju Hrvata u Jugoslaviji.mortal wrote:Za Hrvate nije
Što bi vi htjeli?Nekakav katolifat u kojm bi preko Kaptola hrvatskom vladale spodobe poput Batarela i Markićke???
Sve ide u prilog tome da hoćete nekog kleronacionalistu.
2014-04-22
batarelo bi bio idealan...jastreb wrote:Nije vam bilo dobro kad je bila AU,pa kad je bil Kralj,pa kad je bio Tito. Onda ste počeli gunđat i protiv Franceka,a o ovima poslije njega da se ne govori.mortal wrote:napokon vladati svojom zemljomjastreb wrote:Ako smatrate da su Hrvati u današnjoj neovisnoj Hrvatskoj ugroženi,onda nije za čuditi se kakve sve škrabotine pišete o stanju i položaju Hrvata u Jugoslaviji.mortal wrote:Za Hrvate nije
Sve ide u prilog tome da hoćete nekog kleronacionalistu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Batarelo premijer,Markićka predsjednica,Ladislav Ilčić predsjednik Sabora,ministar UP biskup Košić...T. wrote:
batarelo bi bio idealan...
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NJEMAČKI MEDIJI Hrvatska strategija za zaustavljanje korone se isplatila, sada žele iskoristiti taj uspjeh - predstavljaju se kao sigurna destinacija
» Hrvatska kao 52. država USA? :-)
» Nogometna Drzava Hrvatska.....
» Hrvatska je 49. najbogatija država na svijetu
» Kako je Hrvatska postala potpuno nebitna država
» Hrvatska kao 52. država USA? :-)
» Nogometna Drzava Hrvatska.....
» Hrvatska je 49. najbogatija država na svijetu
» Kako je Hrvatska postala potpuno nebitna država
Page 2 of 2