Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
Znanje i razumijevanje nogometa je vidljivo kod usporedbe igrača ...End1899 wrote:raketa ima vise golova i asistencija protiv loreala nego modric protiv svih ostalih skupa, najprecjenjeniji igrac u povijesti, tu je jedino najveci.
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
5 poruka zaredom najveceg idiota u istoriji foruma. glupost, kmecanje i kompleksi ispoljeni u makismumu...
Guest- Guest
5 jednostavnih poruka i činjenica u kojima je dokazano da je raketa za modraru bog nogometa.
End- Posts : 21177
2015-08-25
sat2 wrote:A Barcelona osvaja prvenstva zahvaljujući Raketi?End1899 wrote:4. sezona u lorealu on nije u stanju uzeti prvenstvo, trebao je uzeti sva 4 da vrijedi 1% od onoga kako ga se veliča, a u svakom izboru najboljih 11 mora biti barem 3-4 igrača loreala tobože jer tamo su svi najbolji, samo u svojim glavama glupim.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
da luka ode iz reala to bi se osjetilo na njihovoj igri a da ode raketa iz barce jedino bi to osjetili narodnjački klubovi.
2015-08-19
modric je, time sto je izbacio one godine najveci klub na svetu iz LS i time sto je poslao najveceg trenera u istoriji u penziju, postao fudbalski besmrtnik...
Guest- Guest
nema jednoga jedinoga članka na temu kako je granada nadigrala klošare i propustila uzeti sva 3 boda, ali sto glupih na temu modrare, ipak su njegovi golovi ravni čudima iz međugorja.
2015-08-25
Braćala wrote:modric je, time sto je izbacio one godine najveci klub na svetu iz LS i time sto je poslao najveceg trenera u istoriji u penziju, postao fudbalski besmrtnik...
2015-08-19
Braćala wrote:kuracodigraca wrote:kako peče taj eurogol modrare
Je, posebno je to pokazao protiv španjolaca na prošlom Euru kad ga je Luka pogodil u glavu na 3 metra od gola, ali gol od velemajstora Rakete nismo vidli. I to je Luka kriv jer ga je pogodil u krivi ćošak glavurde. Kako uopće imaš obraza uspoređivati velemajstora Luku, bez kojeg je Real obična seljačka radna zadruga i Rakitića bez kojeg je Barcelona isti kurac k'o i s njim ?End1899 wrote:5 jednostavnih poruka i činjenica u kojima je dokazano da je raketa za modraru bog nogometa.
Zeko-
2015-08-26
Carlo Ancelotti has been awarded the Miguel Muñoz Trophy for the best manager in La Liga last season
lol, nastavlja se redikulijada loreala, jedini trofeji koji ti klošari mogu dobiti su upravo ovi imaginarni samo modrara fali da zaokruži tu nakupinu jadnika.
2015-08-25
pročitaj moje komentare na prethodnoj stranici i milijun puta ako treba jer jedna iskra je dovoljna da se zapali ta slama u tvojoj glavi pa možda to mjesto popuni malo razuma.Zeko wrote:Je, posebno je to pokazao protiv španjolaca na prošlom Euru kad ga je Luka pogodil u glavu na 3 metra od gola, ali gol od velemajstora Rakete nismo vidli. I to je Luka kriv jer ga je pogodil u krivi ćošak glavurde. Kako uopće imaš obraza uspoređivati velemajstora Luku, bez kojeg je Real obična seljačka radna zadruga i Rakitića bez kojeg je Barcelona isti kurac k'o i s njim ?
2015-08-25
Zeko wrote: Kako uopće imaš obraza uspoređivati velemajstora Luku, bez kojeg je Real obična seljačka radna zadruga i Rakitića bez kojeg je Barcelona isti kurac k'o i s njim ?
Guest- Guest
Ne čitam gluparije iz Bosne.End1899 wrote:pročitaj moje komentare na prethodnoj stranici i milijun puta ako treba jer jedna iskra je dovoljna da se zapali ta slama u tvojoj glavi pa možda to mjesto popuni malo razuma.Zeko wrote:Je, posebno je to pokazao protiv španjolaca na prošlom Euru kad ga je Luka pogodil u glavu na 3 metra od gola, ali gol od velemajstora Rakete nismo vidli. I to je Luka kriv jer ga je pogodil u krivi ćošak glavurde. Kako uopće imaš obraza uspoređivati velemajstora Luku, bez kojeg je Real obična seljačka radna zadruga i Rakitića bez kojeg je Barcelona isti kurac k'o i s njim ?
Zeko-
2015-08-26
http://www.index.hr/sport/clanak/nevilleov-poucak-vrhunski-igrac-ne-znaci-vrhunski-trener--/873734.aspx ekskluziva barce balkan, kakav tekst
2015-08-25
sljedeći je Zidane, kakav klošar ne sluti da od legende postaje predmet sprdnje i izrugivanja, jedino ga Guardiola može spasiti ako mu dopusti još koje prisutvovanje na svojim predavanjima i lekcijama.
2015-08-25
kakav gol modrulje, neka mu neko javi da je već izabran u top11 ne treba toliko dominirat
Real Madrid would have the same number of points without Cristiano's goals. kakav klosar mene bi bilo sramota
2015-08-25
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20