Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
zidane je digao modraru, a svi ostali su unazadovali, a vidiš i po pogledima igrača da su frustrirani i odnosi loši
End- Posts : 21177
2015-08-25
znao sam da će granada žaliti za sva 3 boda, kakav kiks, a sutra standardno drkanje na zidaneov stroj od ekipe
2015-08-25
da li se ikad dogodilo da modrara bude igrač utakmice otkad je u lorealu, ovo mu je prva utakmica u životu koju je sam riješio
2015-08-25
jedva dobacioFénix wrote:Modrić dopucao do gola!
Bitno da je ušlo i da je dopucao. Inače baš se sjećam kako ga je Zidane na treninzima u zadnje 2 godine hrabrio i tjerao da puca češće.
Last edited by Fénix on 7/2/2016, 22:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
https://www.facebook.com/sport.index.hr/videos/1667873280130625/
Misliš, nekaj slično ko što je Hajduk pobjegao iz Maksimira pa je bilo samo 3-0 za Dinamo ?End1899 wrote:klošari već sad mogu upisati petardu na Campu, bolje da ne dođu da bude samo 3:0
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:Braćala wrote:sta radi modric, boze dragi?! kao da je crven na PES-u. kakav fudbalski genijalac!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Svaka čast svim bivšim i sadašnjim hrvatskim nogometašima, ali Luka je uvjerljivi hrvatski broj 1 svih vremena. Toliko lakoće u igri moguće je vidjeti jedino kod njega i zato i jest u najboljih svjetskih 11 za prošlu godinu.kuracodigraca wrote:jalni the end!
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Svaka čast svim bivšim i sadašnjim hrvatskim nogometašima, ali Luka je uvjerljivi hrvatski broj 1 svih vremena. Toliko lakoće u igri moguće je vidjeti jedino kod njega i zato i jest u najboljih svjetskih 11 za prošlu godinu.kuracodigraca wrote:jalni the end!
Guest- Guest
bože dragi kakav glup komentar, može biti najbolji svijeta svih vremena šta se mene tiče i opet će gledati Raketi u leđa kad obrani duplu krunu ove sezone, a za sveukupno to se niti ne treba govoriti.
2015-08-25
4. sezona u lorealu on nije u stanju uzeti prvenstvo, trebao je uzeti sva 4 da vrijedi 1% od onoga kako ga se veliča, a u svakom izboru najboljih 11 mora biti barem 3-4 igrača loreala tobože jer tamo su svi najbolji, samo u svojim glavama glupim.
2015-08-25
na kraju karijere samo će mu ostati naslov s Dinamom i ljudi imaju obraza dovoditi ga u kontekst najvećega smiješno, a Raketa će na kraju karijere biti daleko najtrofejniji i najuspješniji naš igrač, legenda u svakom od klubova i najvažniji igrač, nositelj i lider, ali za njega nema nikakvih komplimenata nego samo za glupoga bosanca, kako netko može biti tako glup i naivan to je čudo.
2015-08-25
gol u finalu lige prvaka, najbolji igrač finala europske lige, kapetan seville sam je srušio loreal na Sanchez Pizjuanu, završio sezonu sa 15 golova i 17 asistencija!!!... a modrara je najbolji u povijesti jer je dao gol protiv granade i to mu je jedini gol sezone i jedan od 5 šta je dao za loreal u protekle 4 sezone u momčadi koja troši 100 milijuna eura svaki transfer rok... kako ljudi mogu biti tako glupi
2015-08-25
raketa ima vise golova i asistencija protiv loreala nego modric protiv svih ostalih skupa, najprecjenjeniji igrac u povijesti, tu je jedino najveci.
2015-08-25
dobro je napisao neki taliban na netu, ovakva ekipa ne zaslužuje imat modrića
nowitzki-
2014-04-27
Po tvojoj logici Messi je kurac od igrača, jer nije sa Argentinom ništa osvojio ... pa bi jedan Muller bio ispred njega ....End1899 wrote:bože dragi kakav glup komentar, može biti najbolji svijeta svih vremena šta se mene tiče i opet će gledati Raketi u leđa kad obrani duplu krunu ove sezone, a za sveukupno to se niti ne treba govoriti.
sat2-
2015-09-28
A Barcelona osvaja prvenstva zahvaljujući Raketi?End1899 wrote:4. sezona u lorealu on nije u stanju uzeti prvenstvo, trebao je uzeti sva 4 da vrijedi 1% od onoga kako ga se veliča, a u svakom izboru najboljih 11 mora biti barem 3-4 igrača loreala tobože jer tamo su svi najbolji, samo u svojim glavama glupim.
sat2-
2015-09-28
Znanje i razumijevanje nogometa je vidljivo kod usporedbe igrača ...End1899 wrote:raketa ima vise golova i asistencija protiv loreala nego modric protiv svih ostalih skupa, najprecjenjeniji igrac u povijesti, tu je jedino najveci.
sat2-
2015-09-28
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20