Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
atomski nogomet, ovo je za gustanje, jebe mi se za rezultat
End- Posts : 21177
2015-08-25
usralo cigane, po milioniti put. svaka odbijana lopta im se vraca...
Guest- Guest
Nakon pola sata pogođeno oba daju gol, to volim. Odlična utakmica do sada.
Guest- Guest
ronaldo i messi 1000 golova u karijeri sa danasnjim messijvim golom.
Guest- Guest
kakav klosar daj mu 10 tekmi suspenzije
2015-08-25
mater mu jebem bolesu od početka mlati po messiju ko idiot...takvim kretenima treba zabraniti nogomet jer je u stanju upropastiti nekome karijeru
PRIVREMENA SUSPENZIJA
SJAJNE VIJESTI ZA MADRIDSKE NOGOMETNE VELIKANE Real i Atletico ipak mogu registrirati nove igrače
SJAJNE VIJESTI ZA MADRIDSKE NOGOMETNE VELIKANE Real i Atletico ipak mogu registrirati nove igrače
Španjolski mediji objavili su kako je Real Madrid s Adidasom sklopio najunosniji sponzorski ugovor u povijesti.
Ukupna vrijednost desetogodišnjeg sporazuma iznosi milijardu i 400 milijuna eura, odnosno 140 milijuna eura po sezoni.
Real je time oborio rekord u vlasništvu Manchester Uniteda, koji je 2014. potpisao ugovor težak 985 milijuna eura, također s Adidasom.
Iako se službena potvrda iz njemačke korporacije tek očekuje, Guardian je već izračunao da je Realov ugovor vredniji od Chelseajevog, Arsenalovog i Liverpoolovog zajedno.
Ukupna vrijednost desetogodišnjeg sporazuma iznosi milijardu i 400 milijuna eura, odnosno 140 milijuna eura po sezoni.
Real je time oborio rekord u vlasništvu Manchester Uniteda, koji je 2014. potpisao ugovor težak 985 milijuna eura, također s Adidasom.
Iako se službena potvrda iz njemačke korporacije tek očekuje, Guardian je već izračunao da je Realov ugovor vredniji od Chelseajevog, Arsenalovog i Liverpoolovog zajedno.
mada je zidane rekao da mu ne pada napamet da dovodi nove igrace...
Guest- Guest
ovom pobjedom je barcelona osvojila prvenstvo
to se znalo prije pocetka sezone, kolko ono ima loreal, 1 pokradeni naslov u 8 sezona
2015-08-25
Christian Vieri (bivši igrač Atlético Madrida): "Filipe Luis bi trebao dobiti deset utakmica kazne zbog ovako odvratnog poteza
ocekujem javnu ispriku simeoneta za start na Messija inace ce mi past u ocima, s ovom prezentacijom danas nije nista manji cigan od mourinha, cim je barca uspostavila kontrolu nakon njihovih uraganskih 20 minuta poceli su mlatiti
ocekujem javnu ispriku simeoneta za start na Messija inace ce mi past u ocima, s ovom prezentacijom danas nije nista manji cigan od mourinha, cim je barca uspostavila kontrolu nakon njihovih uraganskih 20 minuta poceli su mlatiti
2015-08-25
Reporter: "Šta mislite zašto niste primili više golova, iako ste igrali sa 9 igrača?".
Simeone: "Pretpostavljam zato što nismo nosili beli dres".
isprika prihvacena, simeone kakva licnost
Simeone: "Pretpostavljam zato što nismo nosili beli dres".
isprika prihvacena, simeone kakva licnost
2015-08-25
daj zamisli da perez ponudi simeonetu klupu loreala, poslao bi ga simeone u kurac doslovno
2015-08-25
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20