Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
sve po pravilima igre, trebali bi to mijenjati.
End- Posts : 21177
2015-08-25
inace momcadi budu posramljene i shrvane ovakvim rezultatima da se ne mogu par kola oporaviti, na Nou Campu ovakvi rezultati su realnost, vise niti petarda nije ono sta je bila.
2015-08-25
bas je jucer poslije utakmice bila rasprava kakva nepravda se godinama nanosi najkonstantnijem i najboljem veznjaku svijeta Busiju, kako je sramotno da ga godinama zaobilaze nagrade i sta je nedopustivo da nije u prvih 11 pored onih gubitnika lorealovaca svaki od njih je najgori svoje pozicije.
2015-08-25
kako kmeci mali modrara za sportske novosti, mogu mu jos sto nagrada lazirati opet ce biti najveci promasaj u povijesti hrvatske kako je samo upropastio generaciju.
2015-08-25
note: alves responding to real madrid player ronaldo who yesterday said alves talks about him to get on the front page #fcblive
BUENOS DIAS
kakav kralj dani
BUENOS DIAS
kakav kralj dani
2015-08-25
Da, on je promašio glavom sa dva metra protiv Španjolaca ...End1899 wrote:kako kmeci mali modrara za sportske novosti, mogu mu jos sto nagrada lazirati opet ce biti najveci promasaj u povijesti hrvatske kako je samo upropastio generaciju.
sat2-
2015-09-28
dobra analiza, pogotovo za najboljih 11, slusaj to demo mozda nesto naucis. 4:10, wrong croatian
2015-08-25
End1899 wrote:bas je jucer poslije utakmice bila rasprava kakva nepravda se godinama nanosi najkonstantnijem i najboljem veznjaku svijeta Busiju, kako je sramotno da ga godinama zaobilaze nagrade i sta je nedopustivo da nije u prvih 11 pored onih gubitnika lorealovaca svaki od njih je najgori svoje pozicije.
End1899 wrote:kako kmeci mali modrara za sportske novosti, mogu mu jos sto nagrada lazirati opet ce biti najveci promasaj u povijesti hrvatske kako je samo upropastio generaciju.
svakog normalnog hrvata je sramota da se modrara nasao u ovom izboru
2015-08-25
Cristiano Ronaldo
"Da sam ga namjerno udario ne bi se ustao." boze dragi kakav ciganin, ali nema kazne bitno da na temelju twittera pique zaradi suspenziju.
"Da sam ga namjerno udario ne bi se ustao." boze dragi kakav ciganin, ali nema kazne bitno da na temelju twittera pique zaradi suspenziju.
2015-08-25
mamić namjestioEnd1899 wrote:svakog normalnog hrvata je sramota da se modrara nasao u ovom izboru
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ukralo kmekuracodigraca wrote:mamić namjestioEnd1899 wrote:svakog normalnog hrvata je sramota da se modrara nasao u ovom izboru
ne znam zbog cega je to tako tesko priznati, niti jedan lorealovac nije zasluzio mjesto u najboljih 11, a najmanje on, ne mogu se dokopati trofeja uz sva namjestanja pa pero sredi da barem nesto ponesu doma za stavit na zid.
2015-08-25
Raúl González (bivši igrač Real Madrida): "Suparništvo je dobra stvar, oba kluba imaju korist od toga: Barça ne bi bila to što jeste bez Madrida i obrnuto. Oni trebaju jedni druge. Bilo mi je drago kada je Barça osvojila Ligu prvaka i nemam problem da to kažem javno. Na kraju, u pitanju je tim iz Španije. Zašto bih nekome želio loše? Ja nisam takav."
"Milion puta sam šetao Barcelonom sa svojom suprugom i ljudi su se predivno odnosili prema nama."
"Guardiola i ja smo zajedno igrali za reprezentaciju Španije, obojica jako volimo nogomet, suparništvo je bilo jako lijepo, tako da imamo dobar odnos. Postoji tu neka hemija. Isti slučaj je i sa Puyolom i Xavijem. Pepa smatram jednim od najboljih trenera u historiji."
"Milion puta sam šetao Barcelonom sa svojom suprugom i ljudi su se predivno odnosili prema nama."
"Guardiola i ja smo zajedno igrali za reprezentaciju Španije, obojica jako volimo nogomet, suparništvo je bilo jako lijepo, tako da imamo dobar odnos. Postoji tu neka hemija. Isti slučaj je i sa Puyolom i Xavijem. Pepa smatram jednim od najboljih trenera u historiji."
2015-08-25
Inace sad vec jucer bio je rodendan najvecem revolucionaru svijeta, zato kao pravi dzentlmeni valjalo bi cestitati Guardioli i zahvaliti mu na svim blagodatima i revoluciji koju nam prezentira iz kola u kolo.
2015-08-25
naravno, poklonjen penal i crveni karton za cigane. a pre toga nista od faula u napadu suareza...
Guest- Guest
nije lijepo lagat cigane kontenjerski
2015-08-25
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19