Demografski slom se nastavlja
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Demografski slom se nastavlja
Kažu Jugoslavija nije bila prirodna tvorevina,a zar je prirodno da kupska dolina u Gorskom kotaru bude odvojena od druge strane Kupe granicom?
isto je i za neka lička područja koja su gravitirala Bihaću,ili u Caz.krajini koja je gravitirala Karlovcu,Ilirska Bistrica Rijeci,Tuzla beogradu,Dubrovnik Sarajevu,Podrnjie Zapadnoj Srbiji itd itd
isto je i za neka lička područja koja su gravitirala Bihaću,ili u Caz.krajini koja je gravitirala Karlovcu,Ilirska Bistrica Rijeci,Tuzla beogradu,Dubrovnik Sarajevu,Podrnjie Zapadnoj Srbiji itd itd
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema ništa od promjene demografskih trendova sve dok inkarnirane duše u ženska tijela koja nose jajašća misle da onaj tko ih oplodi da on mora plesati oko nje i njenog ploda kako ova oće.
Svako treći brak je razvod.
Dijete = teret ili alimentacija dakle opet teret.
Aj zdravo. Šalji dalje do budale.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
CUH je jedan od glavnih krivaca za takvo stanje.RayMabus wrote:Nema ništa od promjene demografskih trendova sve dok inkarnirane duše u ženska tijela koja nose jajašća misle da onaj tko ih oplodi da on mora plesati oko nje i njenog ploda kako ova oće.
2014-04-22
To je malo prejak ego to njihovo tijelo koje nosi neka jajajšca a koje netko mora i oplodit.
Genetski entitet.
Sad će taj ego totalno demografski potonit.
Genetski entitet.
2014-04-11
Ovo je seksizam par ekselans.RayMabus wrote:To je malo prejak ego to njihovo tijelo koje nosi neka jajajšca a koje netko mora i oplodit.
Genetski entitet.
Zahtjevam da smjesta prestaneš sa tim prosipanjem mržnje prama ženskamin.
2014-04-22
RayMabus wrote:Radite šta god hoćete i filozofirajte dokle god hoćete.aben wrote:RayMabus wrote:Borg je jednoumlje. Kolektivizam i jednoumlje nisu isto. Kolektivizam je kad društvo radi zajedno na rješavanju problema pri čemu društvena zajednica ima veća prava od prava jedinke.aben wrote:Individualizam, naravski.
Koja je poanta postojanja ako ćeš biti samo borg unit?
Primjerice : Ti prodaješ drogu a droga uništava ljude. Ja te ubijem i kad mi se dođe netko žalit na ljudska prava jer sam takvog ubio ubijem i toga.
Zašto ?
Zato šta je njegov štetni učinak na društvo ( prodaja droge ) veći od njegovih indivudalnih prava.
Optimalno riješenje.
Kolektivizam =jednoumlje
Jer, ti si uze za primjer drogu, a jo ću pivu i ležanje doma. Un ki pije i leži doma, ja ga odma ubijen jer to imo štetni učinak po društvo. Borgu ne odgovo da si vucibatina.
Uglovnomu, valjda vidiš kako kolektivizmu tribo samo jedun um ki bi reko ke učinke po društvo želi.
Zato, trk u galatičku komandu i back to the drawing board
Graf se zna i ostajete bez radne snage pa se mislite.
Neka. Sve je bolje od situacije u kojoj neko jednoumno odluči kolektivno zaštititi ljude od njihovih prodavača droga.
2014-04-16
To je moje mišljenje na temelju proučavanja njihovog ponašanja i procesa misli.jastreb wrote:Ovo je seksizam par ekselans.RayMabus wrote:To je malo prejak ego to njihovo tijelo koje nosi neka jajajšca a koje netko mora i oplodit.
Genetski entitet.
Zahtjevam da smjesta prestaneš sa tim prosipanjem mržnje prama ženskamin.
Ego smečarke sa jajašcima.
2014-04-11
Kad stvari nazoveš pravim imenom onda više nema tajni.
Za žene kažu da su jedna od najvećih tajni svemiru.
Nisu. Stvar je vrlo jednostavna : one su ego smečarke sa jajašcima.
Za žene kažu da su jedna od najvećih tajni svemiru.
Nisu. Stvar je vrlo jednostavna : one su ego smečarke sa jajašcima.
2014-04-11
Ego smečarke sa jajašcima koje misle da ako su ti dale pičke i rodile dijete da su odma tvoje nekretnine i njezine.
2014-04-11
Ego smečarke sa jajašcima od kojih svaka misli da je njeno jajašće naj naj naj i da se cijeli univerzum i sva živa bića moraju vrtit oko tog njenog jajašca.
Šta je to nego ekstra ogroman ego ?
Šta je to nego ekstra ogroman ego ?
2014-04-11
Ego smečarke sa jajašcima kojoj ako kažeš da je govno onda se uvrijedi i neće da čuje više za tebe a ako joj kažeš da je lijepa rastopi se ko sladoled.
Znači staviš mikrofon ispred nje bez osobe i mikrofon kaže govno i ova ispali a ako mikrofon kaže lijepa si ona se topi ko sladoled.
Uvrijeđenosti i laskanje ( pumpanje ega ).
Šta je to ?
Znači staviš mikrofon ispred nje bez osobe i mikrofon kaže govno i ova ispali a ako mikrofon kaže lijepa si ona se topi ko sladoled.
Uvrijeđenosti i laskanje ( pumpanje ega ).
Šta je to ?
2014-04-11
Koja milina s njima ne imati nikakvog posla.
Ja već 15 godina nemam posla s njima otkako san otkrija emanicipaciju.
Nit čašu vode s njima neću da popijen.
Daleko vam kuća.
Pročita san vas.
Ja već 15 godina nemam posla s njima otkako san otkrija emanicipaciju.
Nit čašu vode s njima neću da popijen.
Daleko vam kuća.
Pročita san vas.
2014-04-11
Vaš mozak proizvodi te valove kada se previše ne fokusirate na bilo što posebno. Što god radili, vjerojatno se osjećate relativno mirno i opušteno. Ti valovi mjere između 8 i 12 Hz.
https://prirucnik.hr/alfa-mozak-valovi-sto-su-oni-i-zasto-su-vazni/
Možda se pitate zašto su alfa valovi tako važni. Kad vaš mozak proizvodi te valove, reagira na aktivnosti poput meditacije i odmora koji mogu smanjiti razinu stresa i pomoći vam da se osjećate mirnije.
Ako ste u stanju proizvesti alfa moždane valove, vjerojatno ćete moći upasti u stanje koje vam može pomoći da se odmorite i opustite.
https://prirucnik.hr/alfa-mozak-valovi-sto-su-oni-i-zasto-su-vazni/
Možda se pitate zašto su alfa valovi tako važni. Kad vaš mozak proizvodi te valove, reagira na aktivnosti poput meditacije i odmora koji mogu smanjiti razinu stresa i pomoći vam da se osjećate mirnije.
Ako ste u stanju proizvesti alfa moždane valove, vjerojatno ćete moći upasti u stanje koje vam može pomoći da se odmorite i opustite.
2014-04-11
Spava mi se ovih dana jer je vruće pa toplina iscrpljuje.
Sad zamisli taj jedan ego trip sa jajašcima imat u kući a ona puna svojih govana iznutra, velike ambicije, neostvareni snovi, razno razni filmovi koji postoje samo na filmu, kompleksi, predrasude, engrami , ograničen mentalni deokder ( mozak / um ) i onda ti se još popne na vrh mozga zbog tih svojih jajašaca jer je to njoj centar svemira i to je ego ogroman ko svemir oko toga i onda ti još država i društvo ide na ruku kapitalistima pa pušta žene na tržište rada pa uvozi masovno a ti se grebi u takvom sistemu a ova ćete doma jebavat u zdrav mozak.
Mene ženska da takne samo ja bi je odma smista automatski bi mi reakcija bila da bi je nokautira.
Samo da me dodirne ja ću je nokautirat.
Sad zamisli taj jedan ego trip sa jajašcima imat u kući a ona puna svojih govana iznutra, velike ambicije, neostvareni snovi, razno razni filmovi koji postoje samo na filmu, kompleksi, predrasude, engrami , ograničen mentalni deokder ( mozak / um ) i onda ti se još popne na vrh mozga zbog tih svojih jajašaca jer je to njoj centar svemira i to je ego ogroman ko svemir oko toga i onda ti još država i društvo ide na ruku kapitalistima pa pušta žene na tržište rada pa uvozi masovno a ti se grebi u takvom sistemu a ova ćete doma jebavat u zdrav mozak.
Mene ženska da takne samo ja bi je odma smista automatski bi mi reakcija bila da bi je nokautira.
Samo da me dodirne ja ću je nokautirat.
2014-04-11
Ima čitav pokret na Zapadu: MGTOW. Korespondira s
i
i
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zim Tage
prije 2 mjesecaI'm not going to sacrifice myself for a society that hates me.
2,8 tis.
2015-08-09
John Harrison
prije 1 mjesecMy grandfather told me, "If you don't give a woman what she wants, she will be unhappy. If you give her what she wants, she will be miserable." Seeing more and more wisdom in his words.
126
2015-08-09
Fried Pi 3.14159
prije 2 mjesecaNever help a woman you don’t know. Never help a woman that’s “a friend”. Only help a woman in your family and only if they are worth helping. No woman is worth your wealth, your health or your life. They won’t appreciate your sacrifice and they hate you for being a man.
514
2015-08-09
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Demografski slom
» Demografski slom Slavonije i Baranje
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» Demografski kolaps
» Sanski most - demografski bankrot
» Demografski slom Slavonije i Baranje
» Stjepan Šterc : Hrvatska je ušla u demografski slom, imamo 3,8 milijuna stanovnika
» Demografski kolaps
» Sanski most - demografski bankrot
Page 4 of 5