ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 36 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull 14/10/2022, 12:39

fridrih_niche wrote:
sitting_bull wrote:
Andreas Goldberger wrote:
fridrih_niche wrote:
fridrih_niche wrote:
End wrote:Hajduk je mrtav.
<3
Istina!

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 14/10/2022, 13:32

sitting_bull wrote:
fridrih_niche wrote:
sitting_bull wrote:
fridrih_niche wrote:
fridrih_niche wrote:
End wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Istina!
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Zeko 14/10/2022, 18:26

Gle, gle, čak je i Jakobušiću došlo iz dupeta u glavu ... Al sad je u opasnosti, jer sad budu sektaši dignuli glas za njegovu smjenu ...

Meni je najbitnije bilo da mi osvojimo tada Superkup. To će vam sada biti smiješno, zašto. Prvo zato jer nakon osvojenog naslova kupa, prvog trofeja za 94% zaposlenika u klubu, želio sam nakon 42 dana i drugi trofej. Mi smo se 42 dana spremali samo za Superkup. Ja sam 42 dana išao u krevet s mišlju osvajanja Superkupa. I to je bio ključ.

Na trenutak je samo zastao, pa ispalio.
- Sad mi je krivo što Valdasa nisam smijenio odmah nakon Superkupa.
Predsjednik Hajduka je nastavio s maksimalnom iskrenošću s kojom ga pamtimo još jako dobro iz vaterpolskih dana, iz dubrovačkog Juga AO.
- Znate, Portugalci su, kada smo gostovali ondje, Hajduk nam napisali "Hajduc". Ne zato što su nas provocirali, ne, nego zato jer nas nije bilo! Najveći dužnik hrvatskog nogometa je Hajduk, ne Dinamo. Jer da smo imali dva kluba u natjecanju za Ligu prvaka, bilo bi nam svima lakše. Za to je Hajduk kriv.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 14/10/2022, 23:44

U prvih 12 kola HNL-a najviše sudačkih grešaka bilo je u korist Hajduka

SUDAČKA komisija Hrvatskog nogometnog saveza nakon 12. je kola priopćila da je Varaždin oštećen u utakmici protiv Hajduka, koja je završila pobjedom splitske momčadi. Na svojim su stranicama objavili da je Hajduk trebao u 40. minuti ostati s igračem manje.
"Neispravna odluka suca utakmice u interpretaciji pravila XII (Gruba igra). Incident u kojem igrač Hajduka visokim intenzitetom, nekontroliranom brzinom otvorenim đonom starta na nogu suparnika, smjernicama PNI-e smatra se prekršajem “grube igre” obavezno disciplinski kažnjivim isključenjem. Razmatrajući da je igrač Hajduka jasno ugrozio sigurnost suparnika, KNS-HNS-a očekuje obaveznu VAR intervenciju i donošenje ispravne odluke isključenja", objavila je komisija.
Misli se pritom na veznjaka Hajduka Marca Fossatija, koji je u toj 40. minuti napravio grub prekršaj. No tijekom te utakmice suci su donijeli i još poneku kontroverznu odluku. Upitno je i jesu li Awaziem i Livaja trebali dočekati kraj utakmice. Awaziem je, podsjetimo, zabio pobjednički gol duboko u sudačkoj nadoknadi.
Gledajući unatrag, od početka prvenstva pogrešne sudačke odluke najviše su puta išle u korist Hajduka. U 11. je kolu u utakmici protiv Rijeke Hajduk već u 21. minuti trebao ostati s igračem manje. Awaziem je zbog "očiglednog držanja protivnika trebao dobiti drugi žuti karton". 
Trebao je Awaziem dobiti crveni i u prvoj utakmici protiv Rijeke. Pri rezultatu 0:0 na Poljudu protiv Rijeke junak iz kasnijih kola Awaziem zaradio je žuti karton u 45. minuti. Već u nadoknadi se našao u novoj situaciji u kojoj je trebao dobiti i drugi žuti karton, a sudačka komisija to je istaknula kao jasnu pogrešku Darija Bela.
Prema procjeni sudačke komisije, Hajduk je u 11 odigranih utakmica u ovom prvenstvu trebao dobiti najmanje tri dodatna crvena kartona. 
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 15/10/2022, 09:15

Zeko wrote:[size=41]Gledajući unatrag, od početka prvenstva pogrešne sudačke odluke najviše su puta išle u korist Hajduka.[/size]
[size=41]Prema procjeni sudačke komisije, Hajduk je u 11 odigranih utakmica u ovom prvenstvu trebao dobiti najmanje tri dodatna crvena kartona. [/size]
ma nemoguce, sekturine da kradu?
sekturine kao esencija lopovluka
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Zeko 15/10/2022, 10:37

NK Mesar Split ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 15/10/2022, 11:21

“Nema nikih problema…”
:D
Hajduk Split - Page 36 1d828f10
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Zeko 15/10/2022, 13:27

Pa ni nema ... Osim lopovluka za NK Mesar Split š.r.d. ...  Suci daju sve od sebe da bar dio Lukšine petoljetke  postane stvarnost ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2022, 15:07

fridrih_niche wrote:“Nema nikih problema…”
:D
Hajduk Split - Page 36 1d828f10
Kako ovi na placi odbjeglog kriminalca pripremaju teren za kradu na stetu Hajduka... 
Kad je onaj idiot iz Osijeka skoro slomio nogu Sahitiju niti rijeci o tome kako je trebao dobiti crveni karton. Niti su radili analize, niti se oglasila sudacka komisija... 
Jedina greska Hajduka sto nije nikad odjeba ovaj HNL pa makar nigdi ne igrali. Ustvari igrali bi prijateljske utkamice po Europi, svoju publiku bi imali, a ostali nek se koprcaju pred par stotina gledatelja. Ovakav HNL i ovakva sjebana i korumpirana drzava ne zasluzuje Hajduk!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 15/10/2022, 16:21

pozdravljam ideju, ionako ste na sramotu čitavom narodu
odma si pripišete neke imaginarne trofeje, ah to već jeste 95. 
hahaha
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2022, 21:09

Ovo sta mi igramo u zadnje vrime je povratak u proslost prije nego sto je dosa Tram. Od vremena dolaska Lukse i Nike mi nismo ovako kriminalno igrali, s tim da sad ipak imamo bolji kadar igraca. 
No eto valjda su vucina i slicni njemu sretni jer se maknuli Valdasa, kao da je lako naci dobrog trenera.
Ako i nademo dobrog trenera biti ce prekasno za ovu sezonu. 
Sramota i Gorica nije zasluzila izgubiti danas, ma koliko losa bila ovu sezonu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/10/2022, 21:16

kaj je opet sudac pomogao hajduku?

ma nije moguće.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 15/10/2022, 21:31

Lopovi mislili da će podjebavat večeras, a Markan im ga uvalija!
:rasta
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 15/10/2022, 21:31

Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2022, 22:56

...nisu valdasa smjenili zbog losije igre i rezultata..navodno je u igri bilo da mu uprava smanji placu tj ponudili su mu novi ugovor u kojem bi imao manju placu ovaj je to odbio..slicni ugovori su ponudjeni i nekim igracima..a nekima su nudjeni povoljniji ugovori..sto bi mogla biti inicijalna kapisla odredjenog nezadovoljstva medju igracima sto moze biti uzrok losijih igara pa i primjetnog nezalaganja nekih u momcadi na terenu..jer svi su ocekivali uzlet kluba nakon osvojenog dugozeljenog trofeja a desilo se obrnuto - pad...ne samo igre vec i atmosfere..da li je u pitanju ono sto su neki mediji pisali jos prosle sezone da bi se mogli u ovoj sezoni pojaviti financijski problemi u klubu jer se dalje financiranje baziralo na tome da hajduk ove sezone napravi iskorak u europi i time ojaca financijsko stanje kluba..ranim ispadanjem makar to bilo i od eminentnog villareala taj plan se poceo urusavati ali i losije igre kluba..jakobusic je nekidan na panelu prvi put javno priznao da klub ima odredjenih financijskih problema i dugovanja..ali da bi to do zimske pauze uglavnom trebalo biti rjeseno..pred jakobusicem ali i spirtskim direktorom je velik posao do zimske pauze i ne samo sto se igre kluba tice
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2022, 23:02

...luksa je sve objasnio a tko hoce shvatit shvatit ce a to je..koliko para toliko muzike..netko se mora ili nesto zrtvovat da klub ne potone u jos veci minus..problem je sto navijaci ocito vise nemaju zivaca...luksa je rekao..najtezi posao na svijetu.je biti na celu hajduka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2022, 23:15

🤣hahaha... 
Od svih gluposti koje sam procitao, ovo je definitivno vrh. Da je Valdas dobio otkaz radi place...  :hail
Pa sam Jakobusic je rekao da ga je trebao smijeniti nakon super kupa. Pazi, jebenog super kupa koji je jedno 60 puta manje bitan trofej nego kup. Jebo ga jebeni super kup...
Uz sve dobro sto je Jakobusic napravio, ocito se poceo gubiti. Smjena Valdasa nema logike niti suvislo objasnjenje. (O)staviti pomocnika bez iskustva na ovakvoj razini i traziti da on ostvari rezultat a i razvija mlade igrace je utopija... A igras kup protiv amatera gdje i u zadnjoj liniji igraju iskusni Melnjak, Lovrencic, Simic koji neku kvalitetu imaju i ti umisto da stavi mladog momka sto ti radi, vadis iz naftalina jednog Dimitrova. Toliko o razvoju mladih igraca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2022, 23:17

I daj mi reci gdje je to Jakobusic rekao da Hajduk ima dugova?!? Daj mi citiraj, jer nigdje to nisam procitao nego na ovom supku od foruma i to od tebe...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 15/10/2022, 23:44

fridrih_niche wrote:Lopovi mislili da će podjebavat večeras, a Markan im ga uvalija!
:rasta
E, al' stvarno, ovo kak' suci natežu za Š.R.D. meni je postalo smiješno ... Njima oproste 3 crvena kartona u 3 posljednje utakmice, al' Gorica ga dobije bez pardona ... Zadnje 2 utakmice se igraju dok Š.R.D. ne zabije ... Neda sudačke gamad Osijeku na 2. mjesto koje po svemu zaslužuje ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/10/2022, 23:47

fridrih_niche wrote:Lopovi mislili da će podjebavat večeras, a Markan im ga uvalija!
:rasta:
četvrta utakmica u nizu u kojoj su suci pomogli hajduku, a sektaš umjesto da se u kutu srami hnk ličkog medvjeda očekuje podjebavanje?

vas očigledno nije sram takvog sudačkog spašavanja, ali meni osobno je već degutantno komentirati ono što hajduk prezentira kao igru jer od sve hajdukove igre uvijek vam je najbolji igrač sudac.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/10/2022, 07:09

Andreas Goldberger wrote:🤣hahaha... 
Od svih gluposti koje sam procitao, ovo je definitivno vrh. Da je Valdas dobio otkaz radi place...  :hail
Pa sam Jakobusic je rekao da ga je trebao smijeniti nakon super kupa. Pazi, jebenog super kupa koji je jedno 60 puta manje bitan trofej nego kup. Jebo ga jebeni super kup...
Uz sve dobro sto je Jakobusic napravio, ocito se poceo gubiti. Smjena Valdasa nema logike niti suvislo objasnjenje. (O)staviti pomocnika bez iskustva na ovakvoj razini i traziti da on ostvari rezultat a i razvija mlade igrace je utopija... A igras kup protiv amatera gdje i u zadnjoj liniji igraju iskusni Melnjak, Lovrencic, Simic koji neku kvalitetu imaju i ti umisto da stavi mladog momka sto ti radi, vadis iz naftalina jednog Dimitrova. Toliko o razvoju mladih igraca...
a pod valdasom su igrali dobro ovu sezonu?..jednu utakmicu pod villarealom i to je to..sve druge nisu bile dobre...nije bilo dobro pocevsi od priprema..valdas nema potrebit autoritet za hajduk..mozda za neku mirniju sredinu da za hajduk ne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics