Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
laze kad zine kao i ostale sekturine niche brend bakaZeko wrote:Službena stranica HNS-a:
[th]Godina[/th][th]Pobjednik[/th][th]Finalist[/th][th]Rezultat[/th] 1992. [b][b]Hajduk[/b][/b] Inker Zaprešić 0:0 (3:1 - 11m) 1993. [b][b]Hajduk[/b][/b] Croatia 4:4, 0:0 1994. [b][b]Hajduk[/b][/b] Croatia 1:0, 0:1 (4:3 - 11m) 1995. nije igrano 1996. nije igrano 1997. nije igrano 1998. nije igrano 1999. nije igrano 2000. nije igrano 2001. nije igrano 2002. [b][b]Dinamo[/b][/b] Zagreb 3:2 2003. [b][b]Dinamo[/b][/b] Hajduk 4:1 2004. [b][b]Hajduk[/b][/b] Dinamo 1:0 2005. [b][b]Hajduk[/b][/b] Rijeka 1:0 2006. [b][b]Dinamo[/b][/b] Rijeka 4:1 2007. nije igrano 2008. nije igrano 2009. nije igrano 2010. [b][b]Dinamo[/b][/b] Hajduk 1:0 2011. nije igrano 2012. nije igrano 2013. [b][b]Dinamo[/b][/b] Hajduk 1:1 (4:2 - 11m) 2014. [b][b]Rijeka[/b][/b] Dinamo 2:1 2015. nije igrano 2016. nije igrano 2017. nije igrano 2018. nije igrano 2019. [b][b]Dinamo[/b][/b] Rijeka 1:0 2020. nije igrano 2021. nije igrano 2022. [b][b]Dinamo[/b][/b] Hajduk 0:0 (4:1 - 11m)
[size=30]Čudno, ali 1995. godine pobjednika superkupa nema, a sektaš amper tvrdi kako ga je HNS dodijelio Hajduku ... Tvornica laži sa juga lijepe naše nastavlja sa svojim proserima ...[/size]
End- Posts : 21177
2015-08-25
Andreas Goldberger wrote:Jos teze je osvojiti prvenstvo svita na skalini sto se uskoro odrzava...fridrih_niche wrote:Markanu je teze na Torcidi dominirat, nego u HNL-u!
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Valjda ce Livaja ove godine priskočiti, ali jebiga nikad ne znas...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Jos teze je osvojiti prvenstvo svita na skalini sto se uskoro odrzava...fridrih_niche wrote:Markanu je teze na Torcidi dominirat, nego u HNL-u!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Iduca 3 miseca nema droge.
Sinoc sam jedva prizivio
Jos se tresen
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Iduca 3 miseca samo droga
Sinoc sam opet uskrsnuo
Jos se tresen
2015-08-25
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Iduca 3 miseca nema droge.
Sinoc sam jedva prizivio
Jos se tresen
2021-02-25
FRANK wrote:Pusi kurac vlajimaJack Torrance wrote:Ovu rič ne govori niko a da nije full grown tovarEnd wrote:jebate pa šta ne jedeš direktno iz septičke zagrabiš kacijolu govana dođe ti isto kao ovo na slici i ušparaš na vremenu i gorivu
I zato lopove prestani više glumatat da si dudek i vrati se doma, gradele su se taman ujarile, večeras je meso od vas pajceka na stolu za sve vlaje
darth_vader-
2014-04-17
Jack Torrance wrote:Evo Brende, jedna lagana fatureta jutros za nekih 5 kili kamenica, mušula i nešto volaka za salatu
Spiza za prste polizat, a valja onda posli obida malo leć na verandu i odmorit od kužinavanja
A jebem mu, guštaš...mora se priznati...nadam se da nisi zalija ne daj bože nekim kontinentalnim vinom i usra cili dojam... : )
darth_vader-
2014-04-17
Kontinentalno vino je imaginaran pojam...
To ne postoji...
Nešto ala ‘Dinamo je pošten klub’...
Ne postoji, iluzija...
;)
To ne postoji...
Nešto ala ‘Dinamo je pošten klub’...
Ne postoji, iluzija...
;)
2021-02-25
ma jure je najbolji nismo niti sumnjali
pogotovo za tovarske neznalice koji vino mijesaju s obicnom vodom
aja cirkusa
pogotovo za tovarske neznalice koji vino mijesaju s obicnom vodom
aja cirkusa
2015-08-25
Hajdukovac Edo Pezzi o Dinamu i njegovom treneru:
- Supruga me gledala jučer zašto se kao hajdukovac nerviram kao jučer. No ja to gledam novinarski, na način da je Dinamo hrvatski klub i kad se igraju ovakve utakmice, treba navijati za hrvatski klub. Na kraju, mnogi su imali koristi kad se Dinamo plasirao dalje. No bit ću konkretniji od dragog prijatelja Zorka, pa ću kazati da sam pomalo sam iznenađen, začuđen, a i ponosan na navijače Hajduka, koji godinama ovdje imaju problema, ali ostaju uz svoj klub, zbijeni, čvrsti i s puno ljubavi. Naime, nije mi jasno da u ovako teškoj utakmici, jer više nema lakih protivnika, da deset minuta nakon kraja utakmice, koju je Dinamo mogao dobiti 4:1 da nije bio pokraden, da se odmah se na portalima pojavljuju naslovi "Treba li smijeniti Čačića?"... Iritantno to djeluje na mene koji sam u potpunosti sa strane, nisam u životu popio kavu sa Čačićem, ali mislim da to nije pošteno. Klub svoj treba bodriti, pomoći mu, a ne unositi nemir u njega. Čačić je od početka dočekan naopako. No takvo stanje dugo traje u Dinamu, smatra Pezzi i nastavlja:
- Pazite, moram reći jedan sociološki zanimljiv detalj. Njemu se predbacuje da je radijski tehničar, kao da je to neko bezvezno zanimanje. Ivić je bio običan radnik u škveru, Ćiro se hvalio da je na početku trenerske karijere čistio aerodrom u Zuerichu, Mourinho je došao kao pomoćnik pomoćnika prevoditelja u Barceloni. Mnogi imaju drukčiji početak, pogotovo dok nije bilo fakulteta i laptop-trenera. Nije u redu tako omalovažavati čovjeka, ne bih se volio naći u njegovoj koži. Preporučio bih istinskim prijateljima Dinama da bodre svoj klub, svaki prolaz hrvatskog kluba nama je bitan. Dinamo je još daleko od prave forme, no uvjeren sam da će ona doći, uvjeren je Pezzi."
- Supruga me gledala jučer zašto se kao hajdukovac nerviram kao jučer. No ja to gledam novinarski, na način da je Dinamo hrvatski klub i kad se igraju ovakve utakmice, treba navijati za hrvatski klub. Na kraju, mnogi su imali koristi kad se Dinamo plasirao dalje. No bit ću konkretniji od dragog prijatelja Zorka, pa ću kazati da sam pomalo sam iznenađen, začuđen, a i ponosan na navijače Hajduka, koji godinama ovdje imaju problema, ali ostaju uz svoj klub, zbijeni, čvrsti i s puno ljubavi. Naime, nije mi jasno da u ovako teškoj utakmici, jer više nema lakih protivnika, da deset minuta nakon kraja utakmice, koju je Dinamo mogao dobiti 4:1 da nije bio pokraden, da se odmah se na portalima pojavljuju naslovi "Treba li smijeniti Čačića?"... Iritantno to djeluje na mene koji sam u potpunosti sa strane, nisam u životu popio kavu sa Čačićem, ali mislim da to nije pošteno. Klub svoj treba bodriti, pomoći mu, a ne unositi nemir u njega. Čačić je od početka dočekan naopako. No takvo stanje dugo traje u Dinamu, smatra Pezzi i nastavlja:
- Pazite, moram reći jedan sociološki zanimljiv detalj. Njemu se predbacuje da je radijski tehničar, kao da je to neko bezvezno zanimanje. Ivić je bio običan radnik u škveru, Ćiro se hvalio da je na početku trenerske karijere čistio aerodrom u Zuerichu, Mourinho je došao kao pomoćnik pomoćnika prevoditelja u Barceloni. Mnogi imaju drukčiji početak, pogotovo dok nije bilo fakulteta i laptop-trenera. Nije u redu tako omalovažavati čovjeka, ne bih se volio naći u njegovoj koži. Preporučio bih istinskim prijateljima Dinama da bodre svoj klub, svaki prolaz hrvatskog kluba nama je bitan. Dinamo je još daleko od prave forme, no uvjeren sam da će ona doći, uvjeren je Pezzi."
Zeko-
2015-08-26
Ko to misa vino s vodom?
Niko živ...
Samo neki ljudi vole pit bevandu...
<3
Niko živ...
Samo neki ljudi vole pit bevandu...
<3
2021-02-25
U tvoju matematiku i iznesene brojke ne vjeruje više nitko ...
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:77 000 clanova
9 000 pretplatnika. Zasad.GIGANT
2021-02-25
Nigdje ja to nisam napisao, ali znamo da navijaci GNK Lopov su skloni lazima kao i njihov gazda iz Medugorje...End wrote:0 x 2 = 2 amperov poučak
Nego Endicu, jeli Rijeka i dalje napreduje ili kaj? Evo ove godine su uzeli ravnih 0 bodova za koeficijent u Europi, a lani su ipak nesto bodova skupili... Lipo bogami napreduju...
Guest- Guest
Nije tak' napisal ... Napisal je da je dvostruko od 0 = 1 ili 0 x 2 = 1 ... To je amperov poučak ...End wrote:0 x 2 = 2 amperov poučak
Zeko-
2015-08-26
I Osijek s onim licemjerom isto napreduje...
Lani je nema tko sprdao Hajduk, ako nista ispali smo od kluba koji je prvak i koji im se ove godine bori za naslov, a Osijek je ispao od kluba koji je bori za opstanak u Kazahstanu...
Tako je to kad dovodis beskicmenjake ala Caktas, a i onog Lovrica su predstavili kao da je Ronaldo dosao...
Neno ljubavi, treba li ti nesto?
Lani je nema tko sprdao Hajduk, ako nista ispali smo od kluba koji je prvak i koji im se ove godine bori za naslov, a Osijek je ispao od kluba koji je bori za opstanak u Kazahstanu...
Tako je to kad dovodis beskicmenjake ala Caktas, a i onog Lovrica su predstavili kao da je Ronaldo dosao...
Neno ljubavi, treba li ti nesto?
Guest- Guest
Tema je Hajduk, a ne minorni klubovi ala Osijek, GNK Lopov, Rijeka...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
2021-02-25
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50