Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
A sta tebe sad čudi?Zeko wrote:Kaj možete biti???fridrih_niche wrote:Čuda se ne događaju svaki dan, Villarreal je ipak krema, top 10 klub Europe...
Mi nemamo kvalitet niti da pariramo protiv slabijeg kluba od njih...
Još puno pure, trke, kondicije, svega nam fali...
Za HNL je sve to dobro, možemo bit i prvaci, al za Europu smo druga liga, jbg...
Čestitam im ipak na borbi protiv žutih vjetrenjača, nek im ovo bude škola sta i kako dogodine...
Hajduk živi vječno!
<3
Vi ne možete na tri fronte igrat, ka sta ste vidili prošle sezone...
Ove godine ćete još vise izgorit jer igrate protiv renomiranijih protivnika koji će vas glatko pobjeđivat...
A Hajduk nema vise taj ritam, moc će se lipo fokusirat samo na prvenstvo...
Vidit ćemo na kraju sezone kakva je situacija...
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Al kako su igrači Villarreala gledali u nevjerici prema sjeveru na kraju utakmice...
Morali su i oni zapljeskat toj simbiozi i ljubavi između navijača i igrača Hajduka...
Čudo!
<3
Morali su i oni zapljeskat toj simbiozi i ljubavi između navijača i igrača Hajduka...
Čudo!
<3
2021-02-25
Svaka cast torcidi a hajduku jeben mater po srid picke moje dite place .
Moja prva suza me zove i place stozu.meni moja zlata u nedilju.
Misec i po dana bez mojih andjela je privise
Moja prva suza me zove i place stozu.meni moja zlata u nedilju.
Misec i po dana bez mojih andjela je privise
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Moja luda mater Mira moju Gracielu otrovala sa tim sektaskim ludilom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
darth_vader likes this post
odma zaluđena sekta okrece vodu na svoj mlin, nismo niti sumnjali da ce sve nade polagati na istrosenost dinama haha
lapani pa nismo mi od jucer u europi, dinamo poput svih europski velikana uvijek puca na sva natjecanja i sve trofeje
17 godina suše i oni najavljuju pohod na titulu
aja cirkusa zakoljite se
lapani pa nismo mi od jucer u europi, dinamo poput svih europski velikana uvijek puca na sva natjecanja i sve trofeje
17 godina suše i oni najavljuju pohod na titulu
aja cirkusa zakoljite se
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pusti prošlu sezonu ... To je bio jedan od najslabijih Dinama u zadnjioh 15-ak godina, ne toliko igrački koliko potpuno krivo vođen, a i takav je osvojio titulu bez stresova ... Već sad je to druga pjesma, pa vama smo uvalili 4 komada sa kombiniranom momčadi i već do tada, odigrane 4 utakmice više od vas, Osijeku 5 komada sa kombiniranom momčadi ... Vi samo ako sad ne pobijedite Osijek sve to pomalo ide kraju ... Razumijem ja vaše želje, ali preogromna je to razlika u kvaliteti u korist Dinama ... Moramo biti objektivni, vama zatvoriš Livaju i vas nema nigdje ... Sve ovo drugo su igrači od kojih Dinamo ima za klasu bolje na klupi za rezerve ...fridrih_niche wrote:A sta tebe sad čudi?Zeko wrote:Kaj možete biti???fridrih_niche wrote:Čuda se ne događaju svaki dan, Villarreal je ipak krema, top 10 klub Europe...
Mi nemamo kvalitet niti da pariramo protiv slabijeg kluba od njih...
Još puno pure, trke, kondicije, svega nam fali...
Za HNL je sve to dobro, možemo bit i prvaci, al za Europu smo druga liga, jbg...
Čestitam im ipak na borbi protiv žutih vjetrenjača, nek im ovo bude škola sta i kako dogodine...
Hajduk živi vječno!
<3
Ove godine ćete još vise izgorit jer igrate protiv renomiranijih protivnika koji će vas glatko pobjeđivat...
;)
Zeko-
2015-08-26
Uvjerili su se i oni sto je veliki klub. Oni su jaka momcad i trenutno sama krema europskog nogometa, ali nisu veliki klub.fridrih_niche wrote:Al kako su igrači Villarreala gledali u nevjerici prema sjeveru na kraju utakmice...
Čudo!
<3
Btw. Kalik, dobro dosao doma...
Guest- Guest
kaj god.fridrih_niche wrote:
A sta tebe sad čudi?
;)
prošlu sezonu nismo imali niti pripreme niti odmora jer je polovica igrača bila na europskom prvenstvu, a drugi na u-21 europskom prvenstvu, a vi ste "namjerno" izgubili od tobolčara kako bi imali fokus samo na titulu..
prošlu smo sezonu u startu krenuli s prosipanjem bodova, ove godine samo nam je varaždin oteo (zasluženo) dva boda, ali smo već vama dali po pički.
također, i vama slijedi nadoknađivanje utakmica kontra rijeke i gorice pa i vi imate gušći raspored.
no, briga dinamo za vas: dinamo ima svoju igru i ne obazire se na mokre snove sekte tako da će do kraja sezone opet pobjeći na uobičajenih 15-20 bodova ratlike.
sitting_bull-
2015-09-28
haha daj zamisli da navijas za sektase
za najvece luzere i kompleksase na svijetu
stvarno nema jadniji klub
za najvece luzere i kompleksase na svijetu
stvarno nema jadniji klub
2015-08-25
Kalik? Tko je to?
Zeko-
2015-08-26
Napredova je dosta u Gorici, poceja zabijati, asistirati.fridrih_niche wrote:Kalik je odlična kupovina, big like...
<3
No ono najbitnije on ce u Hajduku ostaviti sve na terenu. Samo je htio povratak u Hajduk, iako su ga tili dovesti neki drugi. Ferencvaros mu je dao bolju ponudu...
Guest- Guest
Sisajte tattici svi koji ne volite najveći klub na ovim prostorima...
darth_vader-
2014-04-17
E, i...dabogda vam ćaća pomanita.Eto. I mir božji među ljudima na zemlji.
darth_vader-
2014-04-17
dinamo za spas hrvatskog nogometa
da bi propale sekturine mogle dati platu propalitetu levađi
PUJ
2015-08-25
Kalik je za HNL brutalan igrač...Andreas Goldberger wrote:Napredova je dosta u Gorici, poceja zabijati, asistirati.fridrih_niche wrote:Kalik je odlična kupovina, big like...
<3
No ono najbitnije on ce u Hajduku ostaviti sve na terenu. Samo je htio povratak u Hajduk, iako su ga tili dovesti neki drugi. Ferencvaros mu je dao bolju ponudu...
Neka njega doma...
<3
2021-02-25
kalik je za hajduk brutalan igrač.fridrih_niche wrote:Kalik je za HNL brutalan igrač...Andreas Goldberger wrote:Napredova je dosta u Gorici, poceja zabijati, asistirati.fridrih_niche wrote:Kalik je odlična kupovina, big like...
<3
Neka njega doma...
<3
za hnl je igrač hajduka.
sitting_bull-
2015-09-28
:( Bas citam... Tragedija...fridrih_niche wrote:Poginija Marku otac, teska tragedija...
Pocivao u miru...
Guest- Guest
Pocivaj u miru Bozijeme
2015-09-13
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50