Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
Za razliku od Nijemaca i drugih jel netko stvarno vjeruje Britancu kad kaže kako mu rat na Balkanu nije u interesu ?
Pa oni otkako je počeo ovaj rat u Ukrajini jedino šta su radili je da gledaju kako da uvuću cijelu EU u taj sukob.
Znači njima je interes da mujage toliko isprovociraju Hrvatsku da ova pukne i pokrene rat a onda bi se oni umiješali i slomili RS.
Pa šta je vama ko da ne vidite kako oni rade.
Neću se pokrenit nego ću napast sve ove okolo i napravit pad vlada koje će biti izrazito antibritanske.
Pa oni otkako je počeo ovaj rat u Ukrajini jedino šta su radili je da gledaju kako da uvuću cijelu EU u taj sukob.
Znači njima je interes da mujage toliko isprovociraju Hrvatsku da ova pukne i pokrene rat a onda bi se oni umiješali i slomili RS.
Pa šta je vama ko da ne vidite kako oni rade.
Neću se pokrenit nego ću napast sve ove okolo i napravit pad vlada koje će biti izrazito antibritanske.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja sam im instalirao irskog premijera u sjevernoj Irskoj.
Prvi put u sto godina postojanja Irac zauzeo to mjesto.
Napad je najbolja obrana.
Ja ne plešem kako oni hoće nego ih napadnem tamo di oni ne računaju da je moguće.
Prvi put u sto godina postojanja Irac zauzeo to mjesto.
Napad je najbolja obrana.
Ja ne plešem kako oni hoće nego ih napadnem tamo di oni ne računaju da je moguće.
2014-04-11
Pala im je i bugarska vlada.
Ja sam rekao da ću ih srušit još u četvrtom mjesecu kad sam vidio da su soroševci i podržavaju Komšića.
Evo dokaz :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52181-u-bugarskoj-propao-treci-pokusaj-formiranja-vlade-novi-izbori-vjerojatno-ce-se-odrzati-najesen
Znači ništa od brzog osvajanja Krima jer sad u Crnom moru ovdje dolaze u Bugarskoj proruske snage ( Bugari su se u Krimskom ratu borili na strani Rusa a protiv Britanaca i Francuza ).
Pat pozicija a zima ide i padaju vlade po EU i okrenit ću ih protiv Britanije.
Ja sam rekao da ću ih srušit još u četvrtom mjesecu kad sam vidio da su soroševci i podržavaju Komšića.
Evo dokaz :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52181-u-bugarskoj-propao-treci-pokusaj-formiranja-vlade-novi-izbori-vjerojatno-ce-se-odrzati-najesen
Znači ništa od brzog osvajanja Krima jer sad u Crnom moru ovdje dolaze u Bugarskoj proruske snage ( Bugari su se u Krimskom ratu borili na strani Rusa a protiv Britanaca i Francuza ).
Pat pozicija a zima ide i padaju vlade po EU i okrenit ću ih protiv Britanije.
2014-04-11
Inflacija u evropskim zemljama koje koriste euro je u julu dostigla još jedan rekord, podstaknuta višim cijenama energenata podstaknutim ruskim ratom u Ukrajini, ali ekonomija i dalje stoji bolje od očekivanog, iako skromnog, rasta u drugom tromjesečju.
Godišnja inflacija u 19 zemalja eurozone porasla je na 8,9 posto u julu, što je povećanje sa 8,6 posto u junu, pokazuju podaci koje je u petak objavila agencija za statistiku Evropske unije .
Ha ha ha ha ha
Godišnja inflacija u 19 zemalja eurozone porasla je na 8,9 posto u julu, što je povećanje sa 8,6 posto u junu, pokazuju podaci koje je u petak objavila agencija za statistiku Evropske unije .
Ha ha ha ha ha
2014-04-11
Ja mislim da će tamo do 2.10 kad misle instalirat Komšića opet puknit ko kokice svi kolektivno na tom Zapadu.
Moraju dignit kamatne stope a više od pola država članica europodručja je već debelo zadužena.
Moraju dignit kamatne stope a više od pola država članica europodručja je već debelo zadužena.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi napad na Hrvate u Srijemu
» Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
Page 2 of 2