Biden: Imam rak
Page 1 of 1
Biden: Imam rak
Biden: "I and so many other people I grew up with have cancer." pic.twitter.com/TUiBZJqbBR
— Greg Price (@greg_price11) July 20, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Biden: Imam rak
U njegovim godinama to i ne znači puno.
Vjerojatno od toga neće umrijeti...
Vjerojatno od toga neće umrijeti...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa veli da je to zato sto je zivio u Delaware
kriva je klima, okolis zagaden
Tucker Carlson: There is no defending this - YouTube
kriva je klima, okolis zagaden
Tucker Carlson: There is no defending this - YouTube
2014-04-19
trebali bi se posavjetovat sa voodoo svecenicima u vezi klime i maaaaajke zemlje, ko sto to rade progresivci kod mene ovdje. Jer znanje je, kao sto sam davno reko, kulturni artifakt i ni jedno nije bolje od drugog
evo
'Hoaxed': State of the Environment report relies on 'New Age Aboriginal spirituality' - YouTube
evo
'Hoaxed': State of the Environment report relies on 'New Age Aboriginal spirituality' - YouTube
2014-04-19
sta jos vele aboridzinski duhovnjaci
pa vele da treba obustavit proizvodnju gnojiva kojeg je btw nestasica, je utice na aboridzinske pecinske slike
pa vele da treba obustavit proizvodnju gnojiva kojeg je btw nestasica, je utice na aboridzinske pecinske slike
2014-04-19
progres ne smije stati
reko malo da ubacim parola ljevicari to vole
reko malo da ubacim parola ljevicari to vole
2014-04-19
Hektorović wrote:Biden: "I and so many other people I grew up with have cancer." pic.twitter.com/TUiBZJqbBR
— Greg Price (@greg_price11) July 20, 2022
Gdje su sada oni glupani koji su pisali o Putiinu svakakve gadarije o njegovim bolestima.
A shto se tiche ovog debila Bajdena,nije on kriv jadan nego razvratan zivot i godina proizvodnje .Ne treba se radovat nichiijoj nesreci ali od nechega se mora umrijeti.Tamo gdje su oni bacali bombe vecina ljudi umire od iste bolesti pa kada mu dodje sudnjii dan sjetit ce se i takvih.
CIA director comments on Putin’s health
The Russian president is “entirely too healthy,” William Burns has said
President Vladimir Putin is “entirely too healthy,” CIA Director William Burns said on Wednesday, dispelling speculation about the Russian leader's wellbeing.
“There are a lot of rumors about President Putin’s health, and as far as we can tell, he is entirely too healthy. It’s not a formal intelligence judgment,” he said, speaking at the Aspen Security Forum.
The CIA chief’s comments were later echoed by Kremlin spokesman Dmitry Peskov, who claimed on Thursday that the Russian leader is in good health. “Ukrainian, US, and British would-be media professionals have been spreading bogus stories about the president’s health condition in recent months. This is all hoax,” he said.
Ima COVID
https://www.index.hr/vijesti/clanak/joe-biden-79-ima-koronu/2381716.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
https://www.index.hr/vijesti/clanak/joe-biden-79-ima-koronu/2381716.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Svaki normalan chovjek je prebolio Covid a oni nenormalni su se boli par puta i opret su prebolili kao i ja koji nisam vakciniran prije mjesec dana.Chak sam i na forum dolazio .Mislim ono,ne kuzim ljude da se vakciniiraju a vide da ne pomaze i ne pruza nikakvu zashtitu.Ako ovaj preboli sa rakom Coviid to ce biitii najbolji dokaz da je gripa pickin dim.A ako ne preboli treba Covidu dignuti spomenik kao narodnom heroju.
Šta da se netko od forumaša zarazio?mentalitet wrote:nenormalni su se boli par puta i opret su prebolili kao i ja koji nisam vakciniran prije mjesec dana.Chak sam i na forum dolazio .
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Šta da se netko od forumaša zarazio?mentalitet wrote:nenormalni su se boli par puta i opret su prebolili kao i ja koji nisam vakciniran prije mjesec dana.Chak sam i na forum dolazio .
Ajde konachno neki humor:::))
Pa stalno sam sa Erom i Epijem ali oni su do sada 5 puta pelcovani (tako se nekada govorilo za zivotinje pa se ta srpska rjech posprdno upotrebljavala za ljude) pa se ne trebaju bojati.
rak, demencija i korona...divota.
lider slobodnog svijeta :D
lider slobodnog svijeta :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Imam zove na džihad protiv RS
» Prvi imam Aja Sofije bit će Bošnjak
» Imam jedan dobar o židovima...