Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
https://t.me/slavaukrini/3535
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Definitivni kraj bitke za Harkiv. Rusi teško poraženi kao i kod Kijeva.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Definitivni kraj bitke za Harkiv. Rusi teško poraženi kao i kod Kijeva.
Malo ce redefinirati ciljeve specijalne operacije.
Sve je pod kontrolom, sve ide kao i na pocetku:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Hektorović wrote:Definitivni kraj bitke za Harkiv. Rusi teško poraženi kao i kod Kijeva.
Sve ide po planu, car Putin je vrhunski strateški genijalac koji ide 10 koraka ispred ostalih... Opet je sve nadigrao. Za dva tjedna su Rusi u Berlinu.
2018-04-10
ode posteni covik trudbenik ubit oko popodne a ukri izbiju na granicu sa SSSR-om
sutra ocekujem najavu putina o tajnom oruzju koje preokrene rat dok spremacice uredjuju bunker
sutra ocekujem najavu putina o tajnom oruzju koje preokrene rat dok spremacice uredjuju bunker
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ajd u krac muhahahahaaahahahaaaaa Da nije pederluka i beznadnog ljevicarenja, bilo bi nesta od vas.....debotoijusto wrote:ode posteni covik trudbenik ubit oko popodne a ukri izbiju na granicu sa SSSR-om
2014-04-14
Suljo omar ga kupuje...debotoijusto wrote:ode posteni covik trudbenik ubit oko popodne a ukri izbiju na granicu sa SSSR-om
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a je, osobno će predvoditi napad jašući na medvjeduHektorović wrote:dijagram wrote:Hektorović wrote:Definitivni kraj bitke za Harkiv. Rusi teško poraženi kao i kod Kijeva.
Sve ide po planu, car Putin je vrhunski strateški genijalac koji ide 10 koraka ispred ostalih... Opet je sve nadigrao. Za dva tjedna su Rusi u Berlinu.
popizdija je
sad ce da uglanca cizmice vrati se s poljske granice da kara ove sto se dali u bezaniju
2014-04-12
Liman za sad drže rezervisti LNR, kozaci i rosgvardija, jako ograničenih sposobnosti. Ukrajina se probija oko grada.
2018-04-10
ako njih ne ulovi uvijek ima kakvu kozu u rezervi, prva ljubav zaborava nema!debotoijusto wrote:
popizdija je
sad ce da uglanca cizmice vrati se s poljske granice da kara ove sto se dali u bezaniju
rusima jos ostaje nada da USA naredi kraj operacije ukrima kad izbiju na granice SSSR
2014-04-12
Hektorović wrote:Liman za sad drže rezervisti LNR, kozaci i rosgvardija, jako ograničenih sposobnosti. Ukrajina se probija oko grada.
Staviti potkovu i sami ce van kao iz prethodno oslobodjenih gradova.
Toliko je pomaka da se tesko orijentirati do kud je tko:)
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:ako ceceni skinu kadirova a to nije nemoguce
Nije nemoguće, ali je pitanje koliko ima smisla s obzirom da je sam Kadirov najavio povlačenje sa svoje funkcije.
Guest- Guest
Ocekujem novu crtu ruske obrane(jer ce prijeci u obranu) :
Bilovodsk- Luhansk- Donjeck-Zaporozje-lijevom obalom Dnjepra do usca u Crno more.
Bilovodsk- Luhansk- Donjeck-Zaporozje-lijevom obalom Dnjepra do usca u Crno more.
dijagram-
2015-08-09
I am quite certain that in terms of territory gained, UAF captured more sq km since Thursday than Russia since the 2nd phase of this war started (late April). It is difficult now to image that Russia’ll rebuild from this failure and seriously threaten Ukraine in this direction. https://t.co/fm9ahbxFdy
— Konrad Muzyka - Rochan Consulting (@konrad_muzyka) September 10, 2022
2018-04-10
HAKERI su iskoristili taxi službu kako bi blokirali pojedine ulice u Moskvi.
Na meti hakerskog napada je bio Yandex Taxi, odnosno njihova aplikacija za naručivanje prijevoza. Odgovornost su preuzeli tzv. haktivisti iza skupine Anonymous.
Kako izvještava Hackread, hakeri su zaobišli Yandexov sigurnosni mehanizam te kreirali brojne lažne narudžbe vožnje. Time su sve slobodne taxije poslali na istu lokaciju, u okrug Fili izvan centra Moskve.
Glasnogovornik Yandexa potvrdio je napad. "Ujutro 1. rujna Yandex Taxi se suočio s pokušajima napadača da poremete uslugu – nekoliko desetaka vozača dobilo je skupni poziv u okrug Fili u Moskvi", izjavio je. Kaže kako se sve raščistilo u sat vremena, dok Anonymous tvrdi da je zastoj trajao puna tri sata.
Nije jasno zašto je izabran ovaj okrug, kao ni koliki je efekt zagušenja prometa u gradu, koji prema ranijim izvještajima, ima drugi najgori protok prometa u svijetu, odmah nakon Istanbula.
U svakom slučaju, ovo pokazuje kako je lako moguće ugroziti promet kad su automobili umreženi. Yandex Taxi je izjavio kako su već poduzeti koraci u osiguravanju bolje zaštite od ovakvih napada
Na meti hakerskog napada je bio Yandex Taxi, odnosno njihova aplikacija za naručivanje prijevoza. Odgovornost su preuzeli tzv. haktivisti iza skupine Anonymous.
Kako izvještava Hackread, hakeri su zaobišli Yandexov sigurnosni mehanizam te kreirali brojne lažne narudžbe vožnje. Time su sve slobodne taxije poslali na istu lokaciju, u okrug Fili izvan centra Moskve.
Glasnogovornik Yandexa potvrdio je napad. "Ujutro 1. rujna Yandex Taxi se suočio s pokušajima napadača da poremete uslugu – nekoliko desetaka vozača dobilo je skupni poziv u okrug Fili u Moskvi", izjavio je. Kaže kako se sve raščistilo u sat vremena, dok Anonymous tvrdi da je zastoj trajao puna tri sata.
Nije jasno zašto je izabran ovaj okrug, kao ni koliki je efekt zagušenja prometa u gradu, koji prema ranijim izvještajima, ima drugi najgori protok prometa u svijetu, odmah nakon Istanbula.
U svakom slučaju, ovo pokazuje kako je lako moguće ugroziti promet kad su automobili umreženi. Yandex Taxi je izjavio kako su već poduzeti koraci u osiguravanju bolje zaštite od ovakvih napada
2014-04-12
You don’t need translation here pic.twitter.com/9fRVMiYXlx
— Illia Ponomarenko :flag_ua: (@IAPonomarenko) September 10, 2022
2018-04-10
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema