ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje - Page 7 Empty Re: U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje

Post by RayMabus 12/7/2022, 08:27

Zašto sam se odlučio uništit Germane nakon one rezoucije ?

Stavili su Srbe i Hrvate na optuženičku klupu a Bošnjake ništa i onda im mrtvi ladni ovakvu rezouciju izglasali na Bajram kao poklon.

Većina visokih predstavnika dolazi iz Austrije il Njemačke.

Nemaju mornaricu ovdje i praktički se za razliku od Brita i Amera vode logikom kopnene vojske a kad je BiH u pitanju to je u osnovi da naprave islamski vilajet na čemu rade od početka.

Ovo im je sad definitivno kraj.

Odma im je par sati nakon te moje odluke Rusija udarila veto na UN pomoć Siriji a to je oko 4 miljona izbjeglica a u ponedijeljak su im obustavili plin prema Njemačkoj te smanjili isporuke prema Italiji i Austriji.

Neće jesen biti samo hladna nego i puna imigranata.

NAPAD.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje - Page 7 Empty Re: U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje

Post by RayMabus 12/7/2022, 08:38

Stavili su Čovića na optuženičku klupu zato šta je on u jednom momentu izjavija da že radit treći entitet a to je izjavija u kontekstu ako ne bude promjene izbornog zakona.

Dakle to je posljedica a ne uzrok i jedva su dočekali da ga stave na tu optuženičku klupu i onda ovo izglasaju na Bajram kao poklon Bošnjacima i eto kao to je to a samo šta nisu javno rekli : Mi ćemo napraviti islamsku Bih sviđalo se to vama Hrvatima i Srbima ili ne.

Pazi oni koji nikakve veze s BiH nemaju to će napraviti.

Zato sam ja rekao da je ova njihova rezolucija čista objava rata i ako žele rati da će ga imati.

1. Stavljen veto Rusije na UN pomoć Siriji par sati nakon moje odluke

2. Ponedijeljak dakle početak novog radnog tjedna prekinute ili smanjena opskrba plinom za Njemačku i Austriju.

PA PA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/7/2022, 08:58

Ovo nije video igra a ja se uopće ne šalim.

Imam određene ovlasit kao general GF s pet zvjezdica.

Ja ne gledam ljude po spolu, rasi, vjeroispovjesti, nacionalnosti itd.

Želiš mi raditi islamsku državu poviše glave ?

Ok.

A onda kad to želiš drugome eto ih sad tebi pa ako ti to ne smeta a onda ok i sve pet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics