Sastav nove vlade
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sastav nove vlade
Je, sad to nije problem, da je hadezeovka samo bi o tom objavljivala karikature, kao da te ne znamo. Nestručna i nesposobna, da zaključimo!Eva wrote:Naravno, sve stručnjaci od kurca. Ženi je propal business sigurno zbog reketa i milijuna inspektorčića koju idu u harač po selima. I uostalom, dobila je glasove nam izborima pa nek se i ona okuša. Djeluje, ovak na pravu, 20 bodova više od onog spičastog kretena kaj je dosad bil. Taj ima, ime sam mu zaboravila, izuzetno tup pogled, i u očima mu moš vidjet svu prazinu i glave i duše.
Ono sve što znaš o meniRegoč wrote:Je, sad to nije problem, da je hadezeovka samo bi o tom objavljivala karikature, kao da te ne znamo. Nestručna i nesposobna, da zaključimo!Eva wrote:Naravno, sve stručnjaci od kurca. Ženi je propal business sigurno zbog reketa i milijuna inspektorčića koju idu u harač po selima. I uostalom, dobila je glasove nam izborima pa nek se i ona okuša. Djeluje, ovak na pravu, 20 bodova više od onog spičastog kretena kaj je dosad bil. Taj ima, ime sam mu zaboravila, izuzetno tup pogled, i u očima mu moš vidjet svu prazinu i glave i duše.
To je stvarno tako malo
U dvije riječi sve bi stalo
Kada pričao bi ti
Guest- Guest
koja to HDZ-ovka radi oko stalice ?Regoč wrote:Je, sad to nije problem, da je hadezeovka samo bi o tom objavljivala karikature, kao da te ne znamo. Nestručna i nesposobna, da zaključimo!Eva wrote:Naravno, sve stručnjaci od kurca. Ženi je propal business sigurno zbog reketa i milijuna inspektorčića koju idu u harač po selima. I uostalom, dobila je glasove nam izborima pa nek se i ona okuša. Djeluje, ovak na pravu, 20 bodova više od onog spičastog kretena kaj je dosad bil. Taj ima, ime sam mu zaboravila, izuzetno tup pogled, i u očima mu moš vidjet svu prazinu i glave i duše.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa u tom slučaju nam nitko od sadašnjih političara niti ne treba. Jer, oni su stručni ili u medicini ili u nekim lijevim zanimanjima. Osim aktualnog Oreškovića, nitko od njih nema iskustva u financijama niti su dokazani kao vrhunski stručnjaci, a koštaju HR kao da su nuklearni fizičari, a ne lajbeki s partijskim knjižicama.Regoč wrote:O tom i govorim. Zaziva se stručna vlada pa se onda ovakvi kao Ružica predlažu za ministre.Eva wrote:A Karamarko je stručan za kaj kao profesor povijesti koji je isto tak diplomiral u poodmakloj dobi i uz pomoć udbe? Nemoj samo pozivati se na stručnost hrvatskih političara jer koliko je doktora u istoj, ni ni čudo da je HR na aparatima.
Guest- Guest
to je bio mesić, i nije diplomiral nego su mu poslali diplomu po kuriruEva wrote: koji je isto tak diplomiral u poodmakloj dobi i uz pomoć udbe?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Najbolji političar je kartonska kolinda......uvijek je na radnom mjestu,ništa ne košta i ne radi štetu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Mesić s 25 godina, a Karamarko s 35 godina.kaja_333 wrote:to je bio mesić, i nije diplomiral nego su mu poslali diplomu po kuriruEva wrote: koji je isto tak diplomiral u poodmakloj dobi i uz pomoć udbe?
Guest- Guest
sa 25? ja sam mislila da je već sa 18 dobio diplomu, zbog tate komesara znaš..onog koji je pobio 18 ljudi u orahovici poslje rata.Eva wrote:
Mesić s 25 godina,
2015-08-15
Kunst ministar, pa jebemumajku majčinu pa ovo pobiti odmah i sada
Kermit-
2014-04-17
Ne znam, ali znam da je Mesić frajer kojem je Karamarko čupal obrve tam u vrijeme 2000. i jako pazil na to kak Stipe izgleda. Neš kao njegov osobni modni mačak. Možda ga je Stipe i guzio, ne bi me čudilo, jer stariji mecene obično ove piceke roštiljaju u dokolici.kaja_333 wrote:sa 25? ja sam mislila da je već sa 18 dobio diplomu, zbog tate komesara znaš..onog koji je pobio 18 ljudi u orahovici poslje rata.Eva wrote:
Mesić s 25 godina,
Guest- Guest
hahaha pokrao 40 mil. kn drukao Sanadera kupio pola Srijema, sada pravi reportaže o vinogradima, ono San Salavador pressNeoliberalni portugalac wrote:Eva wrote:Naravno, sve stručnjaci od kurca. Ženi je propal business sigurno zbog reketa i milijuna inspektorčića koju idu u harač po selima. I uostalom, dobila je glasove nam izborima pa nek se i ona okuša. Djeluje, ovak na pravu, 20 bodova više od onog spičastog kretena kaj je dosad bil. Taj ima, ime sam mu zaboravila, izuzetno tup pogled, i u očima mu moš vidjet svu prazinu i glave i duše.
a da ne govorim onaj čobanković, preko ministarstva poljoprivede je sredio sebi i svojima iz familije doslovno milijune kuna NAŠIH para, i za kaznu ogulio par vreća krumpira,
Kermit-
2014-04-17
Stipe je završio pravo ko Slavko Goldštajn povijest. Naprosto, iz svake rijeci ti je jasno da taj nije jedan ispit položio ..
2015-08-15
U kampanji mu je bio kao par ljudi koje znam. Iz ciste naivnosti. Kada je ovaj pokazao svoje pravo lice zgrozili su se.Eva wrote:Ne znam, ali znam da je Mesić frajer kojem je Karamarko čupal obrve tam u vrijeme 2000. i jako pazil na to kak Stipe izgleda. Neš kao njegov osobni modni mačak. Možda ga je Stipe i guzio, ne bi me čudilo, jer stariji mecene obično ove piceke roštiljaju u dokolici.kaja_333 wrote:sa 25? ja sam mislila da je već sa 18 dobio diplomu, zbog tate komesara znaš..onog koji je pobio 18 ljudi u orahovici poslje rata.Eva wrote:
Mesić s 25 godina,
2015-08-15
Za razliku od Karamarka na kojem vidiš da ni osnovnu ni završil. Reindustrijalizacija nemre izgovorit.kaja_333 wrote:Stipe je završio pravo ko Slavko Goldštajn povijest. Naprosto, iz svake rijeci ti je jasno da taj nije jedan ispit položio ..
Guest- Guest
Ne, bas vidis da je svijet za sebe i da je tako nesto završio. Gdje čitaš i ne govoriš puno..Eva wrote:Za razliku od Karamarka na kojem vidiš da ni osnovnu ni završil. Reindustrijalizacija nemre izgovorit.kaja_333 wrote:Stipe je završio pravo ko Slavko Goldštajn povijest. Naprosto, iz svake rijeci ti je jasno da taj nije jedan ispit položio ..
2015-08-15
kaja_333 wrote:Stipe je završio pravo ko Slavko Goldštajn povijest. Naprosto, iz svake rijeci ti je jasno da taj nije jedan ispit položio ..
meni nije jasno kako je milanović došao do diplome, taj lupa gluposti koje čisti pravni laik kuži da ne piju vodu, uopće ne kuži principe prava.
On lupa jer bahat a i ako je tatica bio konzul yu u Francuskoj jasno ti je da su mu progledali kroz prste. Ali bar je bio tamo. Stipe je bio na faksu jedino ako je prislušni uređaj postavljao u wc- u.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Stipe je završio pravo ko Slavko Goldštajn povijest. Naprosto, iz svake rijeci ti je jasno da taj nije jedan ispit položio ..
meni nije jasno kako je milanović došao do diplome, taj lupa gluposti koje čisti pravni laik kuži da ne piju vodu, uopće ne kuži principe prava.
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SASTAV NOVE VLADE
» SASTAV NOVE VLADE II
» Makedonija: Ivanov odbio Zaevu uručiti mandat za sastav vlade
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
» Prva sjednica nove vlade Slovenije
» SASTAV NOVE VLADE II
» Makedonija: Ivanov odbio Zaevu uručiti mandat za sastav vlade
» Nove mjere vlade za gospodarstvo