Sastav nove vlade
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sastav nove vlade
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/411738/Most-i-danas-sastanci-oko-nove-Vlade.html
Kaže Ružica da će biti ministrica poljoprivrede. Žena koja je u tridesetpetoj završila pravo, a potom joj je propao OPG. Jakovina je bar bio agronom.
Kaže Ružica da će biti ministrica poljoprivrede. Žena koja je u tridesetpetoj završila pravo, a potom joj je propao OPG. Jakovina je bar bio agronom.
Re: Sastav nove vlade
Već je vidljivo da nam se sprema oktroirana plutokratska vlada koju kroje policajac i psihijatar, a da farmaceuta "mandatara" nitko ništa ne pita...nije čak ni prisutan na dogovorima.
Guest- Guest
Oreskovicu ce spakovati par svojih pijuna i on ce kao i svaki hrvatski domoljub iz dijaspore, podvijena repa na kraju reci: "jebite se, jos vam je i dobro kakvi ste"
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ružica Vukovac (38), načelnica Općine Velika Kopanica, krajem prošlog mjesecaotišla je u austrijski Salzburg po vrijednu donaciju, kamion za odvoz otpada.
Kad je vidjela u kako je dobrom stanju kamion, odlučila se njime i vratiti kući.
- Pozvala sam ljude koji su davno otišli iz ovog mjesta i uspjeli u svijetu da nam pomognu izaći iz krize. Među prvima se odazvao Veselko Prlić, koji živi u Salzburgu. Rekla sam mu da nam treba komunalni traktor za uređivanje kanala koji nisu u domeni Hrvatskih voda. Odgovorio mi je da nije našao traktor, ali da je s gradonačelnikom Salzburga dogovorio da nam se donira kamion za odvoz otpada.Vlakom sam krenula u Austriju s vijećnikom Draganom Babićem, koji je profesionalni vozač - priča mlada načelnica.
Kaže i kako su ih Austrijanci jako lijepo primili, a šokirala ih je njezina odluka da se u Hrvatsku vrati u kamionu za smeće.
- To mi je bio jedan od najsretnijih dana u životu - rekla je.
Austrijanci su 15 godina star kamion servisirali, stavili nove gume, napunili spremnik, registrirali ga, platili osiguranje i cestarinu kroz Austriju.
- Kad mi je načelnica rekla da će sa mnom u kamionu, ugodno sam se iznenadio.Prešli smo gotovo 700 km bez problema - rekao je Babić i dodao da će kamion dati u najam koncesionaru za odvoz smeća s područja Velike Kopanice. Prema njima, kako kaže, imaju dugovanja, a kad ih otplate, kamion će pripasti Općini.
Vukovac je diplomirana pravnica, a na mjesto načelnice došla je kao nezaposlena. Stoga joj je cilj mladima dati mogućnost da se zaposle i spriječiti njihov odlazak. U toj namjeri financijsku pomoć obećao je Veselko Prlić, sin najstarijeg Hrvata Andrije Prlića iz Velike Kopanice, koji je lani preminuo u 106. godini.
bolji vam je neki prdonja iz SDP/HDZ koalicije ?
Kad je vidjela u kako je dobrom stanju kamion, odlučila se njime i vratiti kući.
- Pozvala sam ljude koji su davno otišli iz ovog mjesta i uspjeli u svijetu da nam pomognu izaći iz krize. Među prvima se odazvao Veselko Prlić, koji živi u Salzburgu. Rekla sam mu da nam treba komunalni traktor za uređivanje kanala koji nisu u domeni Hrvatskih voda. Odgovorio mi je da nije našao traktor, ali da je s gradonačelnikom Salzburga dogovorio da nam se donira kamion za odvoz otpada.Vlakom sam krenula u Austriju s vijećnikom Draganom Babićem, koji je profesionalni vozač - priča mlada načelnica.
Kaže i kako su ih Austrijanci jako lijepo primili, a šokirala ih je njezina odluka da se u Hrvatsku vrati u kamionu za smeće.
- To mi je bio jedan od najsretnijih dana u životu - rekla je.
Austrijanci su 15 godina star kamion servisirali, stavili nove gume, napunili spremnik, registrirali ga, platili osiguranje i cestarinu kroz Austriju.
- Kad mi je načelnica rekla da će sa mnom u kamionu, ugodno sam se iznenadio.Prešli smo gotovo 700 km bez problema - rekao je Babić i dodao da će kamion dati u najam koncesionaru za odvoz smeća s područja Velike Kopanice. Prema njima, kako kaže, imaju dugovanja, a kad ih otplate, kamion će pripasti Općini.
Vukovac je diplomirana pravnica, a na mjesto načelnice došla je kao nezaposlena. Stoga joj je cilj mladima dati mogućnost da se zaposle i spriječiti njihov odlazak. U toj namjeri financijsku pomoć obećao je Veselko Prlić, sin najstarijeg Hrvata Andrije Prlića iz Velike Kopanice, koji je lani preminuo u 106. godini.
bolji vam je neki prdonja iz SDP/HDZ koalicije ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Seki svaka čast ali ne kreći zidove,ne ribari i ne vozi kombajn....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jedna sličica o vožnji kamionom ne mienja činjenicu da je faks završila desetak godinah nakon što je uobičajeno, i to faks koji nema sveze s resorom u koji se gura, te da se ni u praktičnom bavljenju poljoprivredom nije iskazala, budući da joj je propao OPG. Takvom sam se ministru rugao prije četiri godine, a bio je poljoprivredne struke, pa što da očekujem od takve ministrice, koja niti nije te struke?
Recimo, Zmaić s poljoprivrednog faksa u Osieku.debotoijusto wrote:bolji vam je neki prdonja iz SDP/HDZ koalicije ?
Ružica mi ostavlja dojam iskrene osobe. Ja bih joj dala šansu, jer kakvi su "stručnjaci" i "domoljubi" vodili razne resore, pa i državu, vidimo po stanju u HR, tak da je ona u samom startu manje zlo i manju štetu bu prouzročila nego svi ti jebivjetri od ranije.
Guest- Guest
Put u pakao je popločan dobrim namjerama. Nisu u pitanju njezine ljudske vrline, nego stručnost (zvanje joj nema sveze s resorom kojemu teži) i sposobnost (propao joj je OPG).
A Karamarko je stručan za kaj kao profesor povijesti koji je isto tak diplomiral u poodmakloj dobi i uz pomoć udbe? Nemoj samo pozivati se na stručnost hrvatskih političara jer koliko je doktora u istoj, ni ni čudo da je HR na aparatima.
Guest- Guest
Eva wrote:Ružica mi ostavlja dojam iskrene osobe. Ja bih joj dala šansu, jer kakvi su "stručnjaci" i "domoljubi" vodili razne resore, pa i državu, vidimo po stanju u HR, tak da je ona u samom startu manje zlo i manju štetu bu prouzročila nego svi ti jebivjetri od ranije.
točno
u ostalom najjače su mi priče imala "OPG" a onda nije uspjela. koliko je ljudi pokušao sa privatnom inicijativom u RH, gdje te lomi birokracija i porezi i propisi i regulacije?
najlakše se uvalit u državnu sisu preko partijske veze, i govoriti, "gle nesposbnog nije mu uspjela firma u pirvatnom sektoru, a firma mu nije uspjela zato jer sam mu je ja i ostali debili iz državnog sektora sjebali"
u ostalom, bolje i ona koja je pokušala u OPGu, propala, pa zna gdje su slabosti u sustavu, nego neki uhljeb tipa jadronković, bojan glavašević, ili takva ekipa, završili fakultet politike, pušili kitu velikom vođi, i uvalili se na državnu sisu, kurca nekuže, kurca neznaju, kurca nisu sposobni, osim pušiti kurca.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:Eva wrote:Ružica mi ostavlja dojam iskrene osobe. Ja bih joj dala šansu, jer kakvi su "stručnjaci" i "domoljubi" vodili razne resore, pa i državu, vidimo po stanju u HR, tak da je ona u samom startu manje zlo i manju štetu bu prouzročila nego svi ti jebivjetri od ranije.
točno
u ostalom najjače su mi priče imala "OPG" a onda nije uspjela. koliko je ljudi pokušao sa privatnom inicijativom u RH, gdje te lomi birokracija i porezi i propisi i regulacije?
najlakše se uvalit u državnu sisu preko partijske veze, i govoriti, "gle nesposbnog nije mu uspjela firma u pirvatnom sektoru, a firma mu nije uspjela zato jer sam mu je ja i ostali debili iz državnog sektora sjebali"
u ostalom, bolje i ona koja je pokušala u OPGu, propala, pa zna gdje su slabosti u sustavu, nego neki uhljeb tipa jadronković, bojan glavašević, ili takva ekipa, završili fakultet politike, pušili kitu velikom vođi, i uvalili se na državnu sisu, kurca nekuže, kurca neznaju, kurca nisu sposobni, osim pušiti kurca.
i ovi "boldani" su nas uglavnom vodili do sada.. ravno do dna, kako bi rekla onaj yugoslaven iz azre
Guest- Guest
Naravno, sve stručnjaci od kurca. Ženi je propal business sigurno zbog reketa i milijuna inspektorčića koju idu u harač po selima. I uostalom, dobila je glasove nam izborima pa nek se i ona okuša. Djeluje, ovak na pravu, 20 bodova više od onog spičastog kretena kaj je dosad bil. Taj ima, ime sam mu zaboravila, izuzetno tup pogled, i u očima mu moš vidjet svu prazinu i glave i duše.
Guest- Guest
Eva wrote:Naravno, sve stručnjaci od kurca. Ženi je propal business sigurno zbog reketa i milijuna inspektorčića koju idu u harač po selima. I uostalom, dobila je glasove nam izborima pa nek se i ona okuša. Djeluje, ovak na pravu, 20 bodova više od onog spičastog kretena kaj je dosad bil. Taj ima, ime sam mu zaboravila, izuzetno tup pogled, i u očima mu moš vidjet svu prazinu i glave i duše.
a da ne govorim onaj čobanković, preko ministarstva poljoprivede je sredio sebi i svojima iz familije doslovno milijune kuna NAŠIH para, i za kaznu ogulio par vreća krumpira,
Guest- Guest
Moze onda i Drago Subaric, ne znam bavi li se politikom al eto:)Regoč wrote:Recimo, Zmaić s poljoprivrednog faksa u Osieku.debotoijusto wrote:bolji vam je neki prdonja iz SDP/HDZ koalicije ?
dijagram-
2015-08-09
nisam primjetio da je on kandidat za to mjesto...Regoč wrote:Recimo, Zmaić s poljoprivrednog faksa u Osieku.debotoijusto wrote:bolji vam je neki prdonja iz SDP/HDZ koalicije ?
ne mislim da ona moze rijesiti problem poljoprivrede ali moze "pomaknuti" razmisljanja i to je vec puno
stare prdonje politicke ne mogu nista tu napraviti niti zele
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
O tom i govorim. Zaziva se stručna vlada pa se onda ovakvi kao Ružica predlažu za ministre.Eva wrote:A Karamarko je stručan za kaj kao profesor povijesti koji je isto tak diplomiral u poodmakloj dobi i uz pomoć udbe? Nemoj samo pozivati se na stručnost hrvatskih političara jer koliko je doktora u istoj, ni ni čudo da je HR na aparatima.
Kolale su informacije.debotoijusto wrote:nisam primjetio da je on kandidat za to mjesto...Regoč wrote:Recimo, Zmaić s poljoprivrednog faksa u Osieku.debotoijusto wrote:bolji vam je neki prdonja iz SDP/HDZ koalicije ?
ne mislim da ona moze rijesiti problem poljoprivrede ali moze "pomaknuti" razmisljanja i to je vec puno
stare prdonje politicke ne mogu nista tu napraviti niti zele
Ja predlazem: Finansije - Mamic, Sport i omladina - Mila Horvat, Ekonomija - Bandic, Spoljnji poslovi - Banac,
Odbrana - Cvrtila, Turizam - Marko Perkovic Hekler!
Odbrana - Cvrtila, Turizam - Marko Perkovic Hekler!
2014-04-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SASTAV NOVE VLADE
» SASTAV NOVE VLADE II
» Makedonija: Ivanov odbio Zaevu uručiti mandat za sastav vlade
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
» Prva sjednica nove vlade Slovenije
» SASTAV NOVE VLADE II
» Makedonija: Ivanov odbio Zaevu uručiti mandat za sastav vlade
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
» Prva sjednica nove vlade Slovenije