Nove mjere vlade za gospodarstvo
Page 1 of 1
Nove mjere vlade za gospodarstvo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-prijedlog-novih-mjera-vlade-za-gospodarstvo-i-gradane-na-stolu-dodatni-paket-od-30-milijardi-kuna-tvrtkama-otpis-gradanima-manje-rezije/10156477/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nove mjere vlade za gospodarstvo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2171049
2015-09-08
ja mislim da bi sad yoda trebao biti zadovoljniji...vecina sa liste njegovih zelja je u planu...
2015-09-08
Rtv preplatu u potpunosti ukinit iduća tri mjeseca
Režije za struju prepolovit domaćinstvim i onda tko nema to će mu se u iduće rate obročno nadodat
Voda ista stvar
Dakle da ljudi ne trće po šalterima i bar s te strane nisu u stisici
Režije za struju prepolovit domaćinstvim i onda tko nema to će mu se u iduće rate obročno nadodat
Voda ista stvar
Dakle da ljudi ne trće po šalterima i bar s te strane nisu u stisici
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rtv preplata i komunalna naknada su fiksne veličine i to odma od 1.5 do 1.09 triba svima ukinit kako bi se :
- smanjila gužva na šalterima
- olakšala financijska situacija domaćinstvima
Struja i voda nisu fiksne veličine , netko trošti više netko manje , to smanjit , nikog ne isključivat pa tko nema to će se posli obračunavat
Virus ode i dođe i sad je najgora ova prva tri mjeseca a posli neće idući 20 godina bit virusa , lako je posli zaostatke na dugi rok zaračunat.
- smanjila gužva na šalterima
- olakšala financijska situacija domaćinstvima
Struja i voda nisu fiksne veličine , netko trošti više netko manje , to smanjit , nikog ne isključivat pa tko nema to će se posli obračunavat
Virus ode i dođe i sad je najgora ova prva tri mjeseca a posli neće idući 20 godina bit virusa , lako je posli zaostatke na dugi rok zaračunat.
2014-04-11
vuksadinare wrote:ja mislim da bi sad yoda trebao biti zadovoljniji...vecina sa liste njegovih zelja je u planu...
gle mene se više jebe
možda vi niste svijesni, ali o tome kada završi ova pandemija za mjesec-dva dana --- pa bude iduća kriza
o tome kakve će reforme(čitaj rezove) napraviti država RH, o tome ovisi hoćete li imati Republiku Hrvatsku kao funkcionalnu državu 2025 godine ili ćete imati raspadnutu državu koja će čekati da je pokupi netko i ugradi kao siromašnu provinciju i naseli sa svojima.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Zašto bi radili rezove kad imaju svoje glasaćko tijelo koje glasa za HDZ , SDP , HNS i ostalu ekipu a tu je i Snjeguljica i sedam patuljaka ?
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Ja se nadam da će korona harat najmanje dvije godine i da sve bude u blokadi a oni neka se zadužuju i povećaju javni dug tako da nikad ne uđemo u eurozonu.
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Ja se nadam da će korona harat najmanje dvije godine i da sve bude u blokadi a oni neka se zadužuju i povećaju javni dug tako da nikad ne uđemo u eurozonu.
2014-04-11
vuk na partijskoj linij.
30 milijardi kuna je 4 milijarde eura, što će reći 1000€/ po glavi stanovnika.
ako to raspodjelimo na 3 mj, optimistično. ispada 333€/ po vugla.
znači nikaj.
da je iznos u eurima, onda bi mogli govoriti o pomoći.
znači nikaj.
2014-12-30
mi smo u euro zoni od uvođenja eura, samo ga ne koristimo kao novčanicu.RayMabus wrote:Zašto bi radili rezove kad imaju svoje glasaćko tijelo koje glasa za HDZ , SDP , HNS i ostalu ekipu a tu je i Snjeguljica i sedam patuljaka ?
2014-12-30
pa dobro ti odbij i reci necu hocu 2000 eura mjesecno...i sve drugo besplatno...veber wrote:vuk na partijskoj linij.
znači nikaj.
2015-09-08
opet bulazniš. ne bu ti nitko nikaj platio. to će ići za firme i za smanjene plaće. upitno hoće li biti dostatno za tri mjeseca.vuksadinare wrote:pa dobro ti odbij i reci necu hocu 2000 eura mjesecno...i sve drugo besplatno...veber wrote:vuk na partijskoj linij.
znači nikaj.
ovdje samo banke mogu pomoć da naprave moratorij na sve kredite za sve. prolongirat rok otplate.
i ne znam gdje si isčupao 2000€, ali ajd, neka ti bude.
2014-12-30
Similar topics
» Grčka pristala na nove mjere štednje
» Vlada uvela nove epidemiološke mjere do 21.12.2020
» Nove mjere. Kafići smiju primati goste u lokale.
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Hrana u Turskoj poskupila 20% , Erdogan najavljuje nove mjere
» Vlada uvela nove epidemiološke mjere do 21.12.2020
» Nove mjere. Kafići smiju primati goste u lokale.
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Hrana u Turskoj poskupila 20% , Erdogan najavljuje nove mjere
Page 1 of 1