Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
Page 1 of 1
Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
https://www.kurir.rs/stars/4036434/misa-grof-nikolinu-pisek-nazvao-koljacem-iz-jasenovca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
...ovaj je otisao na kvasinu...jos malo pisekica ce zamjenit plenkija kao glavni ustasa..isprika..ustasica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
To je uradila da ne bi dala ni evra ovom jadnom detetu koje živi ovde. Lana, Vidojeva prva supruga, skoro svakoga dana dođe da me obiđe. Redovno viđam i unuku Mateu, a Nikolinu nisam video nijednom od groblja, nije mi dovela ni unuku da vidim. Jedini način da se od Nikoline zaštiti Vidojeva imovina i podeli na ravne časti njegovim ćerkama je sudski postupak. To ne mogu ja da pokrenem, moraće Lana, a ja ću joj sigurno biti podrška.
od price " sve je to moja imovina vidoja nije imao nista " do ne mogu nista uradit to je njena imovina
nikolina - grof 1:0
od price " sve je to moja imovina vidoja nije imao nista " do ne mogu nista uradit to je njena imovina
nikolina - grof 1:0
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
Similar topics
» Miša Grof: NIKOLINA JE UBILA MOG SINA, AKO PROGOVORIM IDE U ZATVOR!
» Nikolina Pisek: Hocu da znam koliki je moj deo
» Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Tupava Ida ne kuzi zasto Misa Grof to radi Pisekici
» Nikolina Pisek: Hocu da znam koliki je moj deo
» Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Tupava Ida ne kuzi zasto Misa Grof to radi Pisekici
Page 1 of 1