Niska izlaznost u Splitu.Je li to lose za Puljka i njegovu opciju?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Niska izlaznost u Splitu.Je li to lose za Puljka i njegovu opciju?
RayMabus wrote:Mislim da Dežulović nije Centar nego više Nova ljevica šema.
U zadnje vrijeme od kako je Markovina otišao iz NLJ, simpatizira i navija za Puljka.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nisam ni znao da je Markovina otišao iz NL. Ne pratim te šeme uopće nego tek tu i tamo sporadično kad se nešto oglase pa pročitam. A onda je lako moguće da je i on više nagnuo prema Centru ako Markovina nije tamo al svejedno Dežulović je ideološki teški ljevičar a ne nekakvi Centar.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Mislim da Dežulović nije Centar nego više Nova ljevica šema.
U zadnje vrijeme od kako je Markovina otišao iz NLJ, simpatizira i navija za Puljka.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisam ni znao da je Markovina otišao iz NL. Ne pratim te šeme uopće nego tek tu i tamo sporadično kad se nešto oglase pa pročitam. A onda je lako moguće da je i on više nagnuo prema Centru ako Markovina nije tamo al svejedno Dežulović je ideološki teški ljevičar a ne nekakvi Centar.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Mislim da Dežulović nije Centar nego više Nova ljevica šema.
Centar je projekt čija je jedina ideologija "anti-HDZ", to ima svoje prednosti i mane.
2018-04-10
I sam Dežulović je u biti manje komunjara a više liberal.
2018-04-10
Vidi da ti nešto objasnim : za razliku od većine inakrniranih duša na ovoj planeti ja nikad ne zaboravljam jer imam slonovsku memoriju i takav analitički um da odma izvuće iz arhivara ( skladište podataka analitičkog uma ) nešto s čime tu tvoju izjavu ( ili bilo čiju drugu ako ne odogvara istini ) odma bacam u prašinu.Hektorović wrote:I sam Dežulović je u biti manje komunjara a više liberal.
Potpisnici Deklaracije među ostalima su Boris Dežulović, Dragan Markovina, Rade Šerbedžija, Rajko Grlić, Damir Karakaš, Edo Popović, Roman Simić, Vedrana Rudan, Zdravko Zima, Daša Drndić i drugi.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/skandalozne-tomiceve-izjave-o-deklaraciji-hrvatski-je-jezik-izmisljen-da-bi-nas-drzao-u-strahu-1013567/
Ako ti ja kažem da je on teška neizlječiva komunjara onda je to tako i nikako drukčije.
2014-04-11
U nekim drugim društvima recimo poput galaktičke federacije takvi lik koji ti kaže da jezik tog naroda u osnovi ne postoji pa ne postoji ni taj narod bi završio iza rešetaka zbog rušenja ustavno pravnog poretka.
Možda ti to ne kužiš al ja kužim.
Možda ti to ne kužiš al ja kužim.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidi da ti nešto objasnim : za razliku od većine inakrniranih duša na ovoj planeti ja nikad ne zaboravljam jer imam slonovsku memoriju i takav analitički um da odma izvuće iz arhivara ( skladište podataka analitičkog uma ) nešto s čime tu tvoju izjavu ( ili bilo čiju drugu ako ne odogvara istini ) odma bacam u prašinu.Hektorović wrote:I sam Dežulović je u biti manje komunjara a više liberal.
Potpisnici Deklaracije među ostalima su Boris Dežulović, Dragan Markovina, Rade Šerbedžija, Rajko Grlić, Damir Karakaš, Edo Popović, Roman Simić, Vedrana Rudan, Zdravko Zima, Daša Drndić i drugi.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/skandalozne-tomiceve-izjave-o-deklaraciji-hrvatski-je-jezik-izmisljen-da-bi-nas-drzao-u-strahu-1013567/
Ako ti ja kažem da je on teška neizlječiva komunjara onda je to tako i nikako drukčije.
Uglavnom liberalna ekipa.
Postoji razlika između ljevih liberala i dogmatskih marksista.
Puljak je ljevi liberal.
2018-04-10
Komunjara. Đežulović je komunjara i to teška i neizlječiva.
KRAJ RASPRAVE.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
dezulovic je anarholiberal a puljak je liberalni centar
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Liberali se ne bave ovim čime se on bavi ( negiranje jezika naroda s ciljem stvaranje neke Jugoslavije i nekakve jugoslavenske nacije ) jer upravo zato šta su liberali ne smeta im da svaka nacija,narod, država ima svoj jezik ako to hoće.
Zašto bi im to smetalo i uopće se s time bavili ? Živi i pusti druge da žive-
ON JE TEŠKA NEIZLJEČIVA KOMUNJARA A NE NEKAKVI LIBERAL I TU SVAKA DALJNJA RASPRAVA TU ZAVRŠAVA.
ZAUVIJEK.
Zašto bi im to smetalo i uopće se s time bavili ? Živi i pusti druge da žive-
ON JE TEŠKA NEIZLJEČIVA KOMUNJARA A NE NEKAKVI LIBERAL I TU SVAKA DALJNJA RASPRAVA TU ZAVRŠAVA.
ZAUVIJEK.
2014-04-11
NEMA ON VEZE S LIBERALIMA. ON JE ČISTA KOMUNJARA.
TRIBA SE DIGNIT UJUTRO, VATAT LJUDE DA POTPIŠU TU PETICIJU, TRČAT OKOLO PO KONFERENCIJAMA , DAKLE ULOŽIT OGROMAN RAD U TO A TO NE IDE AKO NEMAŠ NAMJERU A ON GODINAMA PROMIČE TU IDEJU KAKO NEKI NARODI OVDJE NE POSTOJE TJ NEGIRA IM PRAVO NA JEZIK A SVE S CILJEM STVARANJE NEKE SVOJE JUGOSLAVENSKE ZAJEDNICE.
DAKLE NEMA ONO ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE NEGO ULAŽE OGROMAN NAPOR I ENERGIJU DA TI OSPORI PRAVO NA INDETITET JER NJEMU TO SMETA JER ON ŽELI NEŠTO DRUGE.
LIBERALI PRIHVAČAJU LJUDE KAKVI JESU I NE POKUŠAVAJU OD NJIH RADIT NEKE SVOJE KALUPE.
ON JE KOMUNJARA.
KRAJ RASPRAVE.
TRIBA SE DIGNIT UJUTRO, VATAT LJUDE DA POTPIŠU TU PETICIJU, TRČAT OKOLO PO KONFERENCIJAMA , DAKLE ULOŽIT OGROMAN RAD U TO A TO NE IDE AKO NEMAŠ NAMJERU A ON GODINAMA PROMIČE TU IDEJU KAKO NEKI NARODI OVDJE NE POSTOJE TJ NEGIRA IM PRAVO NA JEZIK A SVE S CILJEM STVARANJE NEKE SVOJE JUGOSLAVENSKE ZAJEDNICE.
DAKLE NEMA ONO ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE NEGO ULAŽE OGROMAN NAPOR I ENERGIJU DA TI OSPORI PRAVO NA INDETITET JER NJEMU TO SMETA JER ON ŽELI NEŠTO DRUGE.
LIBERALI PRIHVAČAJU LJUDE KAKVI JESU I NE POKUŠAVAJU OD NJIH RADIT NEKE SVOJE KALUPE.
ON JE KOMUNJARA.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
debotoijusto wrote:dezulovic je anarholiberal a puljak je liberalni centar
Upravo to.
Kažem zvati ih nekakvim komunjarama je deplasirano. Sam Dežulović bi najebao u bivšem sustavu.
2018-04-10
Pa nego šta je nego komunjara.
Vi ste malo čudni znaš. Neko vam priloži dokaze crno na bijelo da je on komunjara i vi opet ma nije tako.
JE TAKO JE I NIKAKO DRUKČIJE.
MISLIM MOŽETE VI SEBE NASTAVITI UVJERAVAT I DALJE DA NIJE TAKO AL ONDA JA NAPUŠTAM OVU RASPRAVU JER JE GUBLJENJE VREMENA I ENERGIJE.
Vi ste malo čudni znaš. Neko vam priloži dokaze crno na bijelo da je on komunjara i vi opet ma nije tako.
JE TAKO JE I NIKAKO DRUKČIJE.
MISLIM MOŽETE VI SEBE NASTAVITI UVJERAVAT I DALJE DA NIJE TAKO AL ONDA JA NAPUŠTAM OVU RASPRAVU JER JE GUBLJENJE VREMENA I ENERGIJE.
2014-04-11
Ono dva čovika stoje na livadi i gledaju kravu i ovi jedan vidi da je to krava i kaže nu krava a oni drugi kaže ma ima rogove, to je jelen.
ON JE KOMUNJARA. JEL VAM TO JASNO ?
TO ŠTA IMA ROGOVE NE ZNAČI DA JE JELEN.
ON JE KOMUNJARA. JEL VAM TO JASNO ?
TO ŠTA IMA ROGOVE NE ZNAČI DA JE JELEN.
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Uskrsnila Mletačka republika, izlaznost 60%
» Most neće podržati Puljka
» Izlaznost na izborima u Francuskoj najveća u zadnjih 40 godina
» Rekordno niska stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj