vratite kapitalizam i riješit ćete se izbjeglica
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: vratite kapitalizam i riješit ćete se izbjeglica
ajmo se kladit da je ipak bolje bit budala nego srbinasilovski wrote:bolje srbin nego budalaflumen wrote:ma da nisi ti ipak Srbin?asilovski wrote:je vrijedno se bave trgovinom heroina i ljudiflumen wrote:siptari su vrijedni. sve ce radit. u istoj recenici muse i siptare?asilovski wrote:ma puno Švica musa i šiptaramarcellus wrote:uostalom zna se gdje oni žele - njemačka, švedska, norveška, austrija. Nipošto Danska i Švicarska. Tamo nema socijale.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Evo ja stavljam 100 na tebe, neće mi biti žao ni ako izgubim...
Guest- Guest
tebi je, ali nama nijeflumen wrote:ajmo se kladit da je ipak bolje bit budala nego srbinasilovski wrote:bolje srbin nego budalaflumen wrote:ma da nisi ti ipak Srbin?asilovski wrote:je vrijedno se bave trgovinom heroina i ljudiflumen wrote:siptari su vrijedni. sve ce radit. u istoj recenici muse i siptare?asilovski wrote:ma puno Švica musa i šiptaramarcellus wrote:uostalom zna se gdje oni žele - njemačka, švedska, norveška, austrija. Nipošto Danska i Švicarska. Tamo nema socijale.
Kermit-
2014-04-17
jos jedan ?flumen wrote:ma da nisi ti ipak Srbin?asilovski wrote:je vrijedno se bave trgovinom heroina i ljudiflumen wrote:siptari su vrijedni. sve ce radit. u istoj recenici muse i siptare?asilovski wrote:ma puno Švica musa i šiptaramarcellus wrote:uostalom zna se gdje oni žele - njemačka, švedska, norveška, austrija. Nipošto Danska i Švicarska. Tamo nema socijale.
na kraju samo @crvenkasti od foruma hrvat 1/1
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
otkad se to izbjeglicama mora davat trajni boravak, treba napravit program privremenog zbrinjavanja izbjeglica (i to zaista izbjeglica a ne ekonomskih) i kad se rat zavrsi trpat nazad
2014-04-19
Cega?Starhemberg wrote:Evo ja stavljam 100 na tebe, neće mi biti žao ni ako izgubim...
Lipa ili ojra?
2014-12-30
a otkud ti to da se albanci bave trgovinom ljudima i heroinom vise ili manje nego sto to cine rumunji, srbi, bosanci ili hrvati? albanci su vani jako posteni i vrijedni, pa mi bas srpsko-blesasto to pausaliziranje cim se spomene siptara.asilovski wrote:tebi je, ali nama nije
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
asilovski wrote:je vrijedno se bave trgovinom heroina i ljudiflumen wrote:siptari su vrijedni. sve ce radit. u istoj recenici muse i siptare?asilovski wrote:ma puno Švica musa i šiptaramarcellus wrote:uostalom zna se gdje oni žele - njemačka, švedska, norveška, austrija. Nipošto Danska i Švicarska. Tamo nema socijale.
i time, ali rade.
Odabrao sam da budem Hrvat, a ne Šiptar.
A sad, jebote, vidi sad ovo.
A sad, jebote, vidi sad ovo.
crvenkasti-
2014-04-17
asila zvani Slobo
2014-04-15
rade moj kurac, ti šta rade, tj. drže dućane zapravo rade za ove prve cijelu Istru dućane drži banda sa Kosova isto je u Zegeju, Švici ili Berlinumarcellus wrote:asilovski wrote:je vrijedno se bave trgovinom heroina i ljudiflumen wrote:siptari su vrijedni. sve ce radit. u istoj recenici muse i siptare?asilovski wrote:ma puno Švica musa i šiptaramarcellus wrote:uostalom zna se gdje oni žele - njemačka, švedska, norveška, austrija. Nipošto Danska i Švicarska. Tamo nema socijale.
i time, ali rade.
Kermit-
2014-04-17
Assad bježi u podmornici a vehabije će se naviknuti na rsuke bombe, adio pameti hahahaNeoliberalni portugalac wrote:izdominiralo asilu
Kermit-
2014-04-17
Franko Simatović Frenkin_razbojnik wrote:asila zvani Slobo
Kermit-
2014-04-17
izmišljanje ali aj , tješi se :Dasilovski wrote:Assad bježi u podmornici a vehabije će se naviknuti na rsuke bombe, adio pameti hahahaNeoliberalni portugalac wrote:izdominiralo asilu
Guest- Guest
Bar da izmišljam, pa ti i Ksersko ste se smijali kad sam rekao da će ruknuti izbjeglički val kao Rusija propada, ali dobro onda si bio u soroš fazi drkice heheheNeoliberalni portugalac wrote:izmišljanje ali aj , tješi se :Dasilovski wrote:Assad bježi u podmornici a vehabije će se naviknuti na rsuke bombe, adio pameti hahahaNeoliberalni portugalac wrote:izdominiralo asilu
Kermit-
2014-04-17
ok , uspio si shvatiti da smo ja i kserko različite osobe. čestita. još pomalo ćeš skužiti da ja i kserko oko hrpe stvari smo imali i različita mišljenja i različite upise :D ako je nešto napisao kserko nisam ja. i obrnuto. idemo dalje :D tako obrazovan i načitan dečko, a opet ponekad.. ma valjda je do dobre čašice
Guest- Guest
Dobro ljudi mir, šta se koljete, Nova Godina je, ajde do mene na čašicu (ne sumnjam portugalac da i ti voliš dobru)
Guest- Guest
ofc, umjerenost u jelu i piću, ili barem u pićuStarhemberg wrote:Dobro ljudi mir, šta se koljete, Nova Godina je, ajde do mene na čašicu (ne sumnjam portugalac da i ti voliš dobru)
Guest- Guest
ne smije Yoda u treningu je, ali asila i ja ćemo...samo da je naša
2014-04-15
n_razbojnik wrote:ne smije Yoda u treningu je, ali asila i ja ćemo...samo da je naša
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Nikako se gamadi riješit
» ovo samo rat može riješit
» Predsjednik EK : Hrvatska i Slovenija same moraju riješit spor
» Romić: Problem zapuštene zemlje riješit će se porezom na neobrađeno poljoprivredno zemljište
» Nikako se gamadi riješit
» ovo samo rat može riješit
» Predsjednik EK : Hrvatska i Slovenija same moraju riješit spor
» Romić: Problem zapuštene zemlje riješit će se porezom na neobrađeno poljoprivredno zemljište
Page 6 of 7