Von Plenkovsky:'Ja sam najbolji,najpametniji ne zasluzujete ma ali sam i milostiv ponekad pa vas potapsam po glavi'
Page 1 of 1
Von Plenkovsky:'Ja sam najbolji,najpametniji ne zasluzujete ma ali sam i milostiv ponekad pa vas potapsam po glavi'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pogledajte-kako-je-bilo-na-hdz-ovoj-festi-plenkovic-tehnicirao-banozic-igrao-nogomet-sudile-sutkinje-15211926
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Von Plenkovsky:'Ja sam najbolji,najpametniji ne zasluzujete ma ali sam i milostiv ponekad pa vas potapsam po glavi'
tssss...njemu 'suverenizam' uvodjenje eura..to mogu pusiti radman,banozic i slicni..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Von Plenkovsky:'Ja sam najbolji,najpametniji ne zasluzujete ma ali sam i milostiv ponekad pa vas potapsam po glavi'
don corleone hrvatske mafije.
prije, ili kasnije će se zajebati i stati nekome od pajdaša na žulj, a onda će završiti kao ibrahim dedić, ili će ga gađati zoljom.
prije, ili kasnije će se zajebati i stati nekome od pajdaša na žulj, a onda će završiti kao ibrahim dedić, ili će ga gađati zoljom.
sitting_bull-
2015-09-28
Banožića u Katar, Daliću poslana jasna poruka.
Šeks će prirediti upute za suce i VAR.
Nakon toga sve fondove EU staviti na naslov Hrvatskoj, megazločinačka u plusu do 24.-og stoljeća.
Znam ja da svjetskim nogometom drma mafija, ali ovakvu mafiju nisu ni oni vidjeli.
Šeks će prirediti upute za suce i VAR.
Nakon toga sve fondove EU staviti na naslov Hrvatskoj, megazločinačka u plusu do 24.-og stoljeća.
Znam ja da svjetskim nogometom drma mafija, ali ovakvu mafiju nisu ni oni vidjeli.
niels-
2021-04-26
Ko je Ibrahim Dedic?
Dobro, sad sam na Internetu vidio ko je bio taj Dedic ...nikakva steta sto su ga skratili
Dobro, sad sam na Internetu vidio ko je bio taj Dedic ...nikakva steta sto su ga skratili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ko je Ibrahim Dedic?
A jesi li na internetu vidio tko je naredio njegovu egzekuciju i zašto?
niels-
2021-04-26
Nisam vidio...niti me briga
Vjerojatno neki kriminalci kao i on
Vjerojatno neki kriminalci kao i on
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» EU o Španjolskoj: Da, ponekad je potrebno upotrijebiti silu!
» izbosne najpametniji potla bude kako? zasto?
» ONI SU NAJPAMETNIJI: 6 horoskopskih znakova koje ne možete prevariti ni nasamariti
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» EU o Španjolskoj: Da, ponekad je potrebno upotrijebiti silu!
» izbosne najpametniji potla bude kako? zasto?
» ONI SU NAJPAMETNIJI: 6 horoskopskih znakova koje ne možete prevariti ni nasamariti
Page 1 of 1