Ruska invazija na Ukrajinu
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
fora mi je da ukrainci više ne traže totalni embargo na RU naftu. jer su skužili da od toga nema ništa, da će samo uzrokovati kolaps zapadnih ekonomija i režima na vlasti a onda će i njima pasti pomoć. jbg .
---
Kasno je sad. Nema sad nazad. Orbanu sam ponudio nemoralnu ponudu i potpisao je pa sad Srbija nema rusku naftu a on ima.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/Suljo-srbija-od-novembra-ostaje-bez-ruske-nafte-region-ce-mozda-ostati-bez-struje/220614057
---
Kasno je sad. Nema sad nazad. Orbanu sam ponudio nemoralnu ponudu i potpisao je pa sad Srbija nema rusku naftu a on ima.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/Suljo-srbija-od-novembra-ostaje-bez-ruske-nafte-region-ce-mozda-ostati-bez-struje/220614057
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ....nek se žale Šolzu.AlfaOmega wrote:Što je pak ukrajinska? Njima vrime nikak ne ide na ruku.
2014-04-11
Jesmo riješili Komšića, longi? Sve su prilike da i listopadu osvaja. Još malo Komšić ka Putin. Ni jedan Hrvat ni ima toliko mandata.
Žalite se Šolzu pička van materina.
Interesantno, ovaj potez Gazproma uslijedio je samo dan nakon što je njemački kancelar Olaf Scholz najavio jaču vojnu podršku Ukrajini.
Rusija smanjuje isporuke gasa Njemačkoj, kroz Sjeverni tok teče 40 posto manje plina
Interesantno, ovaj potez Gazproma uslijedio je samo dan nakon što je njemački kancelar Olaf Scholz najavio jaču vojnu podršku Ukrajini.
Rusija smanjuje isporuke gasa Njemačkoj, kroz Sjeverni tok teče 40 posto manje plina
2014-04-11
Naspram anđeoske hijerarhije ljudska bića izgledaju kao umno zaostali entiteti ( ili jedinice svjesnosti pošto je ovo točan naziv ).AlfaOmega wrote:Jesmo riješili Komšića, longi? Sve su prilike da i listopadu osvaja. Još malo Komšić ka Putin. Ni jedan Hrvat ni ima toliko mandata.
Ja sam im već prije godinu dana rekao da ako mi to instaliraju i četvrti put a najmanje šta mora biti da se ne smije više od dva puta birati predsjednik ( dakle mene ne zanima Čović i drugi nego da Komšića više tu ne vidim ) rekao sam im da će Europa plivati u moru krvi.
Mogu ga oni instalirati ALI :
Dan nakon općeg potopa na gotovo svim svjetskim burzama prošao je u iščekivanju odluke američke središnje banke FED hoće li ključna dolarska kamatna stopa porasti očekivanih 0,75 ili samo 0,50 postotnih bodova. Veća stopa tumači se kao siguran znak ulaska još uvijek vodećega svjetskoga gospodarstva u recesiju. SAD je i u prvom ovogodišnjem tromjesečju imao negativne stope rasta uz iznimno visoku inflaciju od gotovo 9 posto, za koju je i bivša guvernerka, a sadašnja ministrica financija Janet Yellen djelomično preuzela odgovornost. Yellen je kazala da monetarne vlasti nisu na vrijeme prepoznale opasnosti od inflacije te ranije krenule u povećanje kamatnih stopa, što se sada pokušava nadoknaditi većim doskocima.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/pojavili-se-sigurni-znakovi-amerika-ide-u-recesiju-a-za-njom-i-eu-1594682 - www.vecernji.hr
2014-04-11
Ne radi se tu o Čoviću jer za mene je taj lik obični etno mafijaš.
Radi se o Krugu 99( Soroš ) i Atlantistima i drugim koji rade nešto šta nije ispravno a onda ti još prijete ako ne vežeš konja di oni oće.
Ako mi ga instaliraju četvrti put ZAPAD NESTAJE.
Radi se o Krugu 99( Soroš ) i Atlantistima i drugim koji rade nešto šta nije ispravno a onda ti još prijete ako ne vežeš konja di oni oće.
Ako mi ga instaliraju četvrti put ZAPAD NESTAJE.
2014-04-11
U Turskoj se iduće godine održavaju predsjednički izbori, a Erdogan je najavio da se želi ponovno kandidirati.
No gospodarska situacija u Turskoj je loša, a inflacija, prema službenim podacima, iznosi više od 70 posto. Zašto onda, u cilju odvraćanja pozornosti, ne raspaliti ponovno sukob koji je tinjao desetljećima? Nitko se zapravo ne usuđuje predvidjeti dokle će Erdogan ići. No Grci se još dobro sjećaju kasnog ljeta 2020. kad su se turski i grčki ratni brodovi suočili u istočnom Mediteranu.
-
Erdogan zbog nekoliko grčkih otoka ozbiljno prijeti Ateni: ‘Ne šalim se, bit će katastrofalnih podsljedica‘
-
No gospodarska situacija u Turskoj je loša, a inflacija, prema službenim podacima, iznosi više od 70 posto. Zašto onda, u cilju odvraćanja pozornosti, ne raspaliti ponovno sukob koji je tinjao desetljećima? Nitko se zapravo ne usuđuje predvidjeti dokle će Erdogan ići. No Grci se još dobro sjećaju kasnog ljeta 2020. kad su se turski i grčki ratni brodovi suočili u istočnom Mediteranu.
-
Erdogan zbog nekoliko grčkih otoka ozbiljno prijeti Ateni: ‘Ne šalim se, bit će katastrofalnih podsljedica‘
-
2014-04-11
Turska je u utorak saopćila da je spremna blokirati prijem Švedske i Finske u članstvo u NATO-u na duže od godine ukoliko ne dobije zadovoljavajuće garancije da su dvije nordijske zemlje spremne riješiti pitanje podrške kurdskim grupama, koje Ankara smatra terorističkim organizacijama.
Zastupnik vladajuće partije Partije pravde i razvoja (AKP) Akif Catagay Kilic rekao da je “ovo pitanje od ključnog državnog interesa” i upozorio da je Ankara “spremna zaustaviti njihovo članstvo i na godinu ako je potrebno”.
‘Zaslužujemo veće poštovanje’
“Turska ima drugu najveću vojsku u NATO-u i slala je dronove Ukrajini da se odbrani. Zaslužujemo veće poštovanje”, kazao je Kilic.
Ovo pitanje prijeti da poremeti vrlo važan samit NATO-a koji je planiran u Madridu 29. juna, prenio je Guardian.
Turska optužuje Finsku i Švedsku da skrivaju članove Radničke partije Kurdistana (PKK) i također se protivi njihovim odlukama iz 2019. godine da zabrane izvoz oružja u Ankaru zbog turskih vojnih operacija u Siriji.
-
Zastupnik vladajuće partije Partije pravde i razvoja (AKP) Akif Catagay Kilic rekao da je “ovo pitanje od ključnog državnog interesa” i upozorio da je Ankara “spremna zaustaviti njihovo članstvo i na godinu ako je potrebno”.
‘Zaslužujemo veće poštovanje’
“Turska ima drugu najveću vojsku u NATO-u i slala je dronove Ukrajini da se odbrani. Zaslužujemo veće poštovanje”, kazao je Kilic.Ovo pitanje prijeti da poremeti vrlo važan samit NATO-a koji je planiran u Madridu 29. juna, prenio je Guardian.
Turska optužuje Finsku i Švedsku da skrivaju članove Radničke partije Kurdistana (PKK) i također se protivi njihovim odlukama iz 2019. godine da zabrane izvoz oružja u Ankaru zbog turskih vojnih operacija u Siriji.
-
2014-04-11
ŠKOTSKA premijerka Nicola Sturgeon izjavila je da je spremna uskoro iznijeti više pojedinosti o tomu na koji bi način škotski parlament mogao nastaviti s provedbom novoga referenduma o neovisnosti bez suglasnosti britanske vlade.
Britanski premijer Boris Johnson i njegova Konzervativna stranka, koja je u Škotskoj oporbena, snažno se protive referendumu te tvrde da je to pitanje riješeno 2014., kada su Škoti glasali protiv neovisnosti s 55 posto prema 45 posto glasova.
No stranke koje se zalažu za neovisnost osvojile su većinu u škotskome parlamentu na izborima održanim prošle godine, što, po mišljenju premijerke znači da su joj dale "neosporan demokratski mandat" za nastavak provedbe planova o drugome referendumu.
-
Škotska premijerka nastavlja s planovima za referendum o neovisnosti Škotske
-
Britanski premijer Boris Johnson i njegova Konzervativna stranka, koja je u Škotskoj oporbena, snažno se protive referendumu te tvrde da je to pitanje riješeno 2014., kada su Škoti glasali protiv neovisnosti s 55 posto prema 45 posto glasova.
No stranke koje se zalažu za neovisnost osvojile su većinu u škotskome parlamentu na izborima održanim prošle godine, što, po mišljenju premijerke znači da su joj dale "neosporan demokratski mandat" za nastavak provedbe planova o drugome referendumu.
-
Škotska premijerka nastavlja s planovima za referendum o neovisnosti Škotske
-
2014-04-11
Danas je Vlada Velike Britanije objavila zakon kojim se mijenja Protokol o trgovini sa Sjevernom Irskom u unilateralnom potezu kojeg EU kvalificira kao djelovanje koje šteti uzajamnom povjerenju.
-
Brexit pregovarač i potpredsjednik Evropske komisije Maroš Šefčovič, kazao je u izjavi nakon objave zakona da su ponovni pregovori u vezi sa Protokolom o trgovini nerealni.
Kazao je i da bi EU mogla razmotriti ponovno pokretanje pravnih radnji protiv Velike Britanije kako bi zaštitila jedinstveno tržište "od rizika koje predstavlja kršenje odredbi Protokola za poslovanje kompanija, te zdravlja i sigurnosti građana EU".
-
https://www.klix.ba/biznis/privreda/velika-britanija-objavila-kontroverzan-zakon-kojim-mijenja-dogovor-o-brexitu/220613149
-
Ja neću radi Komšića napast Bošnjake jer Komšić je posljedica a ne izvor.
Ja ću napast izvor.
I UNIŠTIT GA ZA SVA VREMENA.
-
Brexit pregovarač i potpredsjednik Evropske komisije Maroš Šefčovič, kazao je u izjavi nakon objave zakona da su ponovni pregovori u vezi sa Protokolom o trgovini nerealni.
Kazao je i da bi EU mogla razmotriti ponovno pokretanje pravnih radnji protiv Velike Britanije kako bi zaštitila jedinstveno tržište "od rizika koje predstavlja kršenje odredbi Protokola za poslovanje kompanija, te zdravlja i sigurnosti građana EU".
-
https://www.klix.ba/biznis/privreda/velika-britanija-objavila-kontroverzan-zakon-kojim-mijenja-dogovor-o-brexitu/220613149
-
Ja neću radi Komšića napast Bošnjake jer Komšić je posljedica a ne izvor.
Ja ću napast izvor.
I UNIŠTIT GA ZA SVA VREMENA.
2014-04-11
Mogu ga oni ( Soroš, ljevičari-liberali, atlanstisti, EU ) instalirati i četvrti put ali zoru sutrašnjeg dana NEĆE VIDJETI.
2014-04-11
Meksički predsjednik Obrador oštro prozvao zapadne saveznike po pitanju rata u Ukrajini: "To je kao da kažete - mi ćemo opskrbljivati oružje, a vi mrtve - to je nemoralno!"
Meksički predsjednik Andres Manuel Lopez Obrador osudio je u ponedjeljak politiku NATO-a po pitanju rata u Ukrajini nazvavši je "nemoralnom".
Predsjednik Obrador nije poimenično spomenuo NATO ili SAD, no svima je bilo jasno na koga misli.
Podsjetimo, za vrijeme UN glasanja Meksiko je glasao za osudu ruske invazije, ali je odbio pridružiti se sankcijama prema Rusiji.
Rekao je u ponedjeljak da je politika saveznika jednaka izjavi: "Mi ćemo opskrbljivati oružje, a vi mrtve. To je nemoralno".
"Kako je lako reći: Evo, poslat ću vam ovoliko novca za oružje", rekao je Lopez Obrador. "Zar se rat u Ukrajini nije mogao izbjeći? Naravno da se mogao izbjeći", poručio je.
https://apnews.com/article/russia-ukraine-mexico-caribbean-nato-b9aaddc8e3da3ad2b2cc013a6e8ff4bb
_____
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Arestovic kaze da su Ukri do sada imali deset tisuca poginulih.
To mi je mnogo realnije brojka od onih katastrofickih procjena Zapadnjaka
Iako je i to strasna brojka
To mi je mnogo realnije brojka od onih katastrofickih procjena Zapadnjaka
Iako je i to strasna brojka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ispitanike u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj najviše brinu troškovi života i cijene energije, dok su ispitanici u Švedskoj, Velikoj Britaniji i Poljskoj najviše zabrinuti zbog prijetnje nuklearnim ratom.
Kako se sukob odugovlači i troškovi rastu, vlade će sve biti sve više prisiljene 'uravnotežiti težnju za europskim jedinstvom s mišljenjima koja se razilaze i unutar i među državama članicama', pišu autori istraživanja, ukazujući na 'sve veći jaz između stajališta mnogih vlada i javnog raspoloženja u njihovim zemljama'.
Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
Do jeseni raskol EU i NATO-a. Instaliraš Komšića i raspadneš se. Prosto ko pasulj.
Kako se sukob odugovlači i troškovi rastu, vlade će sve biti sve više prisiljene 'uravnotežiti težnju za europskim jedinstvom s mišljenjima koja se razilaze i unutar i među državama članicama', pišu autori istraživanja, ukazujući na 'sve veći jaz između stajališta mnogih vlada i javnog raspoloženja u njihovim zemljama'.
Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
Do jeseni raskol EU i NATO-a. Instaliraš Komšića i raspadneš se. Prosto ko pasulj.
2014-04-11
ABA je najveći entitet u svemiru. Tako mu je ime. S koje god strane čitaš dobit ćeš ABA.
Iz njega su nastali Bog Kreator i Ništavilo.
Bog Kreator je stvorio materijalni svemir, duše, anđele, manje Bogove ( Elohimi , muslimani ih zovu Alah tj Elohim je jedan Eloah, npr Jahve je jedan al ima ih još ) i od ovih samo se duše i anđeli mogu inkarnirati a kod anđela pola te ekipe su demoni i imate Prijestolnike i među njima su anđeli Znanja i njihov zadatak je da na toj materijalnoj ravni usmjere duše na pravi put.
Eto vi ćete instalirat Komšića četvrti put a ja ću vas probiti nogon u guzicu.
Iz njega su nastali Bog Kreator i Ništavilo.
Bog Kreator je stvorio materijalni svemir, duše, anđele, manje Bogove ( Elohimi , muslimani ih zovu Alah tj Elohim je jedan Eloah, npr Jahve je jedan al ima ih još ) i od ovih samo se duše i anđeli mogu inkarnirati a kod anđela pola te ekipe su demoni i imate Prijestolnike i među njima su anđeli Znanja i njihov zadatak je da na toj materijalnoj ravni usmjere duše na pravi put.
Eto vi ćete instalirat Komšića četvrti put a ja ću vas probiti nogon u guzicu.
2014-04-11
Tomina Balka je s ove strane udaljena od centra Hersona cca 20 km i od zračne luke cca 15 km.
Herson je imače lojalan Kijivu i granatiranje ne dolazi u obzir, osim mjesta gdje se nalazi ruska vojska
i tkzv. "civilna uprava".
Herson je imače lojalan Kijivu i granatiranje ne dolazi u obzir, osim mjesta gdje se nalazi ruska vojska
i tkzv. "civilna uprava".
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Nova Kahovka je udaljena preko 40 km od najbliže linije fronta tako da je teško reći
tko je ovo digao u zDrak. Byrektar ili Caesar? Ili možda i domaći "partizani"?
tko je ovo digao u zDrak. Byrektar ili Caesar? Ili možda i domaći "partizani"?
2016-07-22
2016-07-22
Prečesto gori po ruskim gradovima da bi bilo slučajno.
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 18 of 50