Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
totalno pukoT. wrote:Alooo, žohari azovstalja...
Kako se osjećate kod činjenice da ste među 15% svjetske populacije što podržava ukrajinske naciste i američku stoku?
2014-04-16
T. wrote:Alooo, žohari azovstalja...
Kako se osjećate kod činjenice da ste među 15% svjetske populacije što podržava ukrajinske naciste i američku stoku?
Kako se ti osjećaš kad četnicima spočitavaš da su četnici a u indentičnoj situaciji podržavaš cjepkanje druge zemlje od likova koji imaju indentičnu politiku i metode kao četnici kod nas?
Jeli čedo?
Guest- Guest
Ne vidim nekog brzog kraja operacijama. Počinje ljeto, Rusija je osokoljena napretkom u Donjecku i Luganjsku, vjerojatno će ubrzo osvojiti obje regije.
Ukrajinci također napreduju kod Hershona, ali nema ni naznaka i razloga za mirovne pregovore.
Ukrajinci također napreduju kod Hershona, ali nema ni naznaka i razloga za mirovne pregovore.
niels-
2021-04-26
Ukri ni kod kakvog Hersona ne napreduju
Ne napreduju nigdje
Ne napreduju nigdje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mirovni pregovori ?
Ne znam za Ukrajince al ja ne pristajem na mirovne pregovore s nikim tko mi mrtav ladan kaže kako će on kao neki ruski car povećati teritoriju i vratit ono šta on misli da je njegovo a kad mu Nijemci upadnu s time da im vrati onda Kaljinigrad e onda priti atomskom.
Ajde šalji topova, raketa i svega ostaloga da Ukrajinci potamane tu njegovu gamad šta je ušla u Ukrajinu.
Ne znam za Ukrajince al ja ne pristajem na mirovne pregovore s nikim tko mi mrtav ladan kaže kako će on kao neki ruski car povećati teritoriju i vratit ono šta on misli da je njegovo a kad mu Nijemci upadnu s time da im vrati onda Kaljinigrad e onda priti atomskom.
Ajde šalji topova, raketa i svega ostaloga da Ukrajinci potamane tu njegovu gamad šta je ušla u Ukrajinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Između 800 i 1.500 radnih mjesta će dugoročno biti spašeno, ne mala vijest za strukturno slabu saveznu pokrajinu Mecklenburg-Vorpommern. ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS), jedan od najvećih svjetskih proizvođača vojne pomorske opreme, objavio je kako preuzima ekonomski posrnulo brodogradilište Wismar na obali Baltičkog mora.
-
Njemački industrijski div zbog rata je zatrpan narudžbama, kupio i posrnulo brodogradilište: ‘Odsad više ne gradite kruzere...‘
-
Njemački industrijski div zbog rata je zatrpan narudžbama, kupio i posrnulo brodogradilište: ‘Odsad više ne gradite kruzere...‘
2014-04-11
Ja ne pregovaram. To ti ne postoji kod generala GF s pet zvjezdica.
Imaš frontu dugu 1500 km. Na nekim mjestima je i rijeka al nije toliko široka da ne može topništvo dohvatit te tvoje šta ih ugleda s drugu stranu rijeke. Nasrat ću ti na svako kilometar po nekakvi top il tako šta. Onda ću ti opalit pluton. Imat ćeš uz tih 1500 komada toga šta gađam najmanje i jednog vojnika mrtvog šta stoji pored toga.
Jednim plutonom.
Počmi razmišljati kako ćeš kopat rovove oko Staljingrada.
Imaš frontu dugu 1500 km. Na nekim mjestima je i rijeka al nije toliko široka da ne može topništvo dohvatit te tvoje šta ih ugleda s drugu stranu rijeke. Nasrat ću ti na svako kilometar po nekakvi top il tako šta. Onda ću ti opalit pluton. Imat ćeš uz tih 1500 komada toga šta gađam najmanje i jednog vojnika mrtvog šta stoji pored toga.
Jednim plutonom.
Počmi razmišljati kako ćeš kopat rovove oko Staljingrada.
2014-04-11
Rusku stoku podržavaju 4 države: Vnezuela, Eritreja, Bjelorusija i Sjeverna Koreja.T. wrote:Alooo, žohari azovstalja...
Vi četnici se ne pikate.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Podržava je i Kina.Eroo wrote:Rusku stoku podržavaju 4 države: Vnezuela, Eritreja, Bjelorusija i Sjeverna Koreja.T. wrote:Alooo, žohari azovstalja...
Vi četnici se ne pikate.
Jutros sam pročitao izjavu kineskog ministra obrane a ona glasi :
Ruska invazija na Ukrajinu zauzela je središnje mjesto sastanka, a Wei je istaknuo da Kina podržava mirovne pregovore i da se protivi "osiguravanju oružja uz maksimalan pritisak”.
"Što je temeljni uzrok ove krize? Tko je glavni akter iza ovoga? Tko najviše gubi? A tko će dobiti najviše? Tko promiče mir, a tko dolijeva ulje na vatru? Mislim da svi znamo odgovore na ova pitanja", rekao je ne osvrćući se na njih niti iznoseći stav Kine.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kineski-ministar-obrane-sad-i-kina-moraju-ojacati-bilateralne-odnose/2371549.aspx
-
Izgleda da je oni Kissinger bija u pravu kad je reka da je Putin dobio prešutnu dozvolu Kine da napadne Ukrajinu ali da se nije odvilo kako su oni to zamišljali.
...........
Kissinger smatra i da je kineski predsjednik Xi Jiping, koji je podržavao Putina, napravio veliku grešku jer je računao na brzu pobjedu Rusije. A sada je ta podrška na štetu Kine. Kissinger ne vjeruje u dugoročnu stratešku saradnju Rusije i Kine.
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kissinger-kina-se-prevarila-ocekujuci-brzu-pobjedu-rusije-koja-je-pretrpjela-strateski-poraz/220611088
-
Dakle kineski ministar obrane znači danas izjavljuje da se protivi slanju oružja Ukrajini od strane Zapada dakle da ne pomažemo Ukrajincima nego da pustimo agresora dakle Putina da osvaja.
Ja nisam glup. Znam šta sam pročita.
2014-04-11
Vidim da lagano i kapital kuži šta se tu dešava i vata maglu iz Kine dok je još vrijeme.
---
Slučaj Kine i njezina rigorozna antipandemijska politika i zatvaranje velikih gradova već je usporila transport roba i zakomplicirao opskrbne lance. Dodatno je i sam prijevoz poskupio zbog naraslih troškova nafte, dok mnoge zapadne tvrtke zabrinjava i nejasna pozicija koju je zauzeo Peking u odnosima s Putinom, zbog kojeg su mnoge od njih napustile Rusiju.
Slična razmišljanja zbog svega sve su prisutnija i prema Kini, u kojoj mnogi europski i američki poslovnjaci usporavaju svoje aktivnosti. Osim toga, već prije dvije godine europske su zemlje shvatila da imaju preveliku oslonjenost na Kinu, od proizvodnje do nabave sirovina, a što je najvidljivije kroz manjak mikročipova koji je najviše pogodio automobilsku industriju, te supstanci za farmaceutsku industriju.
---
Slučaj Kine i njezina rigorozna antipandemijska politika i zatvaranje velikih gradova već je usporila transport roba i zakomplicirao opskrbne lance. Dodatno je i sam prijevoz poskupio zbog naraslih troškova nafte, dok mnoge zapadne tvrtke zabrinjava i nejasna pozicija koju je zauzeo Peking u odnosima s Putinom, zbog kojeg su mnoge od njih napustile Rusiju.
Slična razmišljanja zbog svega sve su prisutnija i prema Kini, u kojoj mnogi europski i američki poslovnjaci usporavaju svoje aktivnosti. Osim toga, već prije dvije godine europske su zemlje shvatila da imaju preveliku oslonjenost na Kinu, od proizvodnje do nabave sirovina, a što je najvidljivije kroz manjak mikročipova koji je najviše pogodio automobilsku industriju, te supstanci za farmaceutsku industriju.
2014-04-11
Kako će ovi Kinezi izletit iz EU pa to je jedno čudo neviđeno.
Nemojte im davat oružje jer mi podržavamo jačeg agresora pa neka ih on pobije i on pobjedi.
Vidi vidi vidi vidi vidi ti to a.
Nemojte im davat oružje jer mi podržavamo jačeg agresora pa neka ih on pobije i on pobjedi.
Vidi vidi vidi vidi vidi ti to a.
2014-04-11
Ovi pajdo iz Kine, ministar obrane, misli da meni trebaju njegove čičarije iz Kine i proizvodi.
Ne trebaju pajdo. Nastavi tako i napravit ću ti rat tamo. Pa ćeš malo vidit kako je to kad ti se ratuje u blizini države.
Ne trebaju pajdo. Nastavi tako i napravit ću ti rat tamo. Pa ćeš malo vidit kako je to kad ti se ratuje u blizini države.
2014-04-11
MDMiridije wrote:T. wrote:Alooo, žohari azovstalja...
Kako se ti osjećaš kad četnicima spočitavaš da su četnici a u indentičnoj situaciji podržavaš cjepkanje druge zemlje od likova koji imaju indentičnu politiku i metode kao četnici kod nas?
Jeli čedo?
A bokte... Ovako se ni Von Paulus nije prišalta...
darth_vader-
2014-04-17
MDMiridije wrote:
Danilo se vratio kući!
Plešeš po grobovima i još to i javno objavljuješ.
crvenkasti-
2014-04-17
Putin i Zelenski ce pregovarati
Putin treba predloziti Ukrajinu u Union State sa Rusijom i Bjelorusijom.
Bolje im je to nego EU.
Jebo ih EU.
Putin treba predloziti Ukrajinu u Union State sa Rusijom i Bjelorusijom.
Bolje im je to nego EU.
Jebo ih EU.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu