Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ovaj lik jedini objektivno barata sa mapama.
ukraine.liveuamap je davno izgubila kredibilitet. Ev danas Rusi u poletu na više frontova, oni ni spomena. A kad je situacija obratna, farbaju kartu i pri neg Ukrajinac pruži korak.
#RussianArmy completely secured the town of Dovhen'ke/Довгеньке after taking control over big parts of the southern forest. Battles are now at Mazanivka/Мазанівка village, which is on the verge of being taken.
— @Suriyak (@Suriyakmaps) June 13, 2022
Map: [ https://t.co/WDMjmNYlBb ] pic.twitter.com/HfDCwIMON7 https://t.co/7rdrjTG48U
ukraine.liveuamap je davno izgubila kredibilitet. Ev danas Rusi u poletu na više frontova, oni ni spomena. A kad je situacija obratna, farbaju kartu i pri neg Ukrajinac pruži korak.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Kad padnu ti gradovi na istoku Ukrajine, koje se meni usput i ne traže na karti jer mi ama baš ništa ne predstavljaju u životu al Komšićevcima da, onda računajte da sve šta ste računali da ćete Ruse izbaciti od tamo i izvojevat zapadno žgadijsku pobjedu, sad nadodajte još jednu godinu dana više rata.
Pozdravite mi Komšića.
Pozdravite mi Komšića.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Idi odmori, longi. Dođi kasnije
Pa diga san se maloprije. Spava san cili dan. Pijen jutarnju kaficu.AlfaOmega wrote:Idi odmori, longi. Dođi kasnije
Sve stoji šta san reka : padom toga tamo mogu odma uračunati da će istjerivanje Rusa od tamo tj zapadno žgadijska pobjeda potrajati sada godinu dana duže od onoga šta su oni planirali.
A do tada će ih uništiti galopirajuća inflacija i navala migranata. Idemo ih slomit. Napad je najbolja obrana.
2014-04-11
[size=46]Ukraine releases video of infrared drone hunting Russian soldiers at night[/size]
The drone is seen dropping explosives on several Russian soldiers, with body parts scattered across the battlefield
The drone is seen dropping explosives on several Russian soldiers, with body parts scattered across the battlefield
vili40-
2015-08-02
Na osnovu viđene geolokacije ono iznad sam smjestio u seoce Sosnove.
Ovdje se nalazi i željezničko čvorišta.
Neki dan je nedaleko od ovoga kraja, u kraju Siničine", također stradala poveča
količina naoružanja.Zbog sličnosti s s gornjim snimkom pokušat ću ponoviti.
.
Ovdje se nalazi i željezničko čvorišta.
Neki dan je nedaleko od ovoga kraja, u kraju Siničine", također stradala poveča
količina naoružanja.Zbog sličnosti s s gornjim snimkom pokušat ću ponoviti.
.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
A ovako je bilo kod mjesta Siničeno, koje je od Sosnove udaljeno oko 12 km.
Sve ovo se lagano gađa s udaljenosti 20 km.
Čudime da Rusi ovako blizu bojišnice grupiraju oruđa i oružja.
Sve ovo se lagano gađa s udaljenosti 20 km.
Čudime da Rusi ovako blizu bojišnice grupiraju oruđa i oružja.
2016-07-22
Teško je doći do dnevnih update mapa. Ucrtao sam ova dva mjesta, koja su u rukama Ukrajinaca.
Indirektna potvrda dolazi i sa ruske strane, ono kao ukr. vojska pokušava ugroziti Izjum koristeći
šumovit teren. Cestovno čvorište u Izjumu je unutar udaljenosti 15 km, tako da je Izjum ipak pod kontrolom.
Vidjeli smo iz g videa par postova unatrag da je i željezničko čvorište (Sosnove) pod kontolom vatre ukrajinaca.
Na ovaj način se smanjuje ruski pritisak na južni i i jugoistočni dio bojišnice od Izjuma.
Indirektna potvrda dolazi i sa ruske strane, ono kao ukr. vojska pokušava ugroziti Izjum koristeći
šumovit teren. Cestovno čvorište u Izjumu je unutar udaljenosti 15 km, tako da je Izjum ipak pod kontrolom.
Vidjeli smo iz g videa par postova unatrag da je i željezničko čvorište (Sosnove) pod kontolom vatre ukrajinaca.
Na ovaj način se smanjuje ruski pritisak na južni i i jugoistočni dio bojišnice od Izjuma.
2016-07-22
catabbath wrote:Ukraina je passe
DALJE:
https://www.blic.rs/vesti/svet/egzodus-ruskih-oligarha-okrecu-leda-putinu-ocekuje-se-da-ce-vise-od-15000-milionera/1kzv4kh
Znam jednog. Puno ih je napuštalo zemlju još od 2001.
Sve je normaljna i horošo. Imaš priliku možeš di oćeš.
Ne moraš trpiti diktaturu, život je kratak.
2016-07-22
If Ukraine doesn’t get more weapons this turns into a war of attrition.
— WarMonitor:flag_ua: (@WarMonitor3) June 14, 2022
Hundreds of thousands will be dead.
Zapravo je obratno. Što više bude dobivala naoružanja, duže ćemo gledati rat iscrpljivanja, koji će kao takav opet biti puno štetniji sa Ukrajinu neg za samu Rusiju.
A ako im ne pošalju, neće vojno slomiti Rusiju i neće Amerika i Britanija vladati svijetom.
Jbga izbor im je da nemaju izbora.
Zagrizli su jer su mislili da će zbog onog prvobitnog uspjeha ukrajinske obrane sve ići po špagu i Rusija pada i Amerika će vladati svijetom.
Sad ne mogu nazad i da oće.
Jbga izbor im je da nemaju izbora.
Zagrizli su jer su mislili da će zbog onog prvobitnog uspjeha ukrajinske obrane sve ići po špagu i Rusija pada i Amerika će vladati svijetom.
Sad ne mogu nazad i da oće.
2014-04-11
Rusija je u borbi s Hitlerovom vojskom imala 10.-ak milijuna žrtava.AlfaOmega wrote:
Zapravo je obratno. Što više bude dobivala naoružanja, duže ćemo gledati rat iscrpljivanja, koji će kao takav opet biti puno štetniji sa Ukrajinu neg za samu Rusiju.
Budale, umjesto da su se odmah predali i prošli bi bez žrtava.
Reci to Rusu u Moskvi, kad budeš u prilici.
Htjedoh napisati "pa nam javi, kako si prošao".
S "Abara" se ne vraća niti se piše.
PS: U Siriji se ratuje, koliko ono godina? 10 g.?
Last edited by Eroo on 14/6/2022, 13:54; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:catabbath wrote:Ukraina je passe
DALJE:
https://www.blic.rs/vesti/svet/egzodus-ruskih-oligarha-okrecu-leda-putinu-ocekuje-se-da-ce-vise-od-15000-milionera/1kzv4kh
Da, da bi došao u slobodu gdje bez potvrde da si se cijepio otrovom protiv prehlade koje te uopće ne štiti od prehlade nesmiš u dućan. Ne seri zato. Previše sam tolerantan na tvoje ispade
Nezz da je Rusiji prethodio Minskenski Sporazum. Ili pak da je u Turskoj sa Hitlerom bila na rubu potpisivanja sporazuma gdi bi izgubili puno manje nego nastavkom rata.
Po običaju brkaž babe i žabe, safke.
Po običaju brkaž babe i žabe, safke.
AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:catabbath wrote:Ukraina je passe
DALJE:
Da, da bi došao u slobodu gdje bez potvrde da si se cijepio otrovom protiv prehlade koje te uopće ne štiti od prehlade nesmiš u dućan. Ne seri zato. Previše sam tolerantan na tvoje ispade
O čemu to ti i s kim pričaš?
2016-07-22
Jutros su Rusi zauzeli selo Dovhenke sjevero-zapadno od Slovijanska. Čini se da se težište ipak prebacuje zapadnije od grada. Vjerovatno s ciljem razvodnjavanja odbrane grada.
Russian spetsnaz in the Slovyansk area. https://t.co/x18VmiXRQm pic.twitter.com/zhDMIwxA4E
— Rob Lee (@RALee85) June 14, 2022
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu