ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tomaševićevi su krenuli na djecu

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Tomaševićevi su krenuli na djecu - Page 3 Empty Re: Tomaševićevi su krenuli na djecu

Post by immortal 8/6/2022, 21:58

catabbath wrote:Odvratno. Ali na izborima su glasali za zgejeve a zgejevi su ih sad počeli guziti.
dobro da jesu, kad bi ih se inače poželjeli riješiti... ako uspiju, naravno

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Tomaševićevi su krenuli na djecu - Page 3 Empty Re: Tomaševićevi su krenuli na djecu

Post by IL Risorto 9/6/2022, 22:21

Dobro,i po čemu se ovo ideološko-rodno-ispiranje možga malenoj djeci,razlikuje od onog što crkvenjaci isto čine preko vjeronauka ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by mentalitet 9/6/2022, 22:24

darth_vader wrote:
mentalitet wrote:
darth_vader wrote:
mentalitet wrote:Eto ponovo dokaz onoga shto ja trubim vec godinama da vam nisu bili neprijatelji srbi niti vi njima nego da su to ovi a vas su samo zaspinali i ispali ste korisne budale i jednii i drugi.Dakle "Zashto ste se borili? Pa da vam djeca ne znaju kojega su spola , a sutra nece znati ni koje naciije a ni vjere..Ubuduce cu hrvate zvati koriisne budale .Jebi ga to je istina .A takozvani "Domovinski rat" je bio pljachkashki.Nemojte se jediti ja samo govorim istinu.Pa jebo mu bog mater,pogledajte  Chermaka i Gotovinu da to nisu naslijedili od babe a da ne govorim o drugima koji svaki dan ispred vasheg nosa prolaze i shalju vam njezne poruke .Vi ste korisne budale a mi smo pametn i veci hrvati od vas zato shto ste bijedna i jebena sirotnja koja mora svakodnevno crnchiti za koricu kruha.A kako to rjesht?Ne bu ishlo bez pushke.

Je. Pobrka si malo uzročno-posljedične veze, ali nećemo ti zamjeriti, samo se  lipo outaj više...

Mogao si mi to objasniti i podastrijeti te uuzrochne posljedice i molim te bez  tudjica  koje su za mene sinonim polupismenosti ,nego mi to fino objasni na hrvatskom jeziku a ako ne znash moze i na srpskom jer ih razumijem obadvanvishe nego neki koji tamo zivite.Vidim da si i ti ufuran u te svemirske bitke i da ti je engleski simpatichniji nego hrvatski pa se shutash  lokalnim uradcima ili forumskim "IN" rijechima.Nadji mi pravu hrvatsku rijech za outanje pa cu se iisprichati.

Znaš ih jako dobro, ali se voliš praviti glup i pritom se naravno, loviš na nebitnu žargonsku terminologiju... Triba li ti i to prevesti ili?

Ne trebas,mozesh mi to podastrijeti na engleskom ili njemachkom ako ti je hrvatski toliko mrzak:::))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/6/2022, 22:24

Strašno je to što se malenima nameću takve teme,umjesto da imaju neopterećeno djetinjstvo,no licemjerni su oni koji se zgražaju nad ovim a istovremeno ignoriraju sustavnu ili još gore,opravdavaju,sustavnu pedofiliju katoličke crkve.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by mentalitet 9/6/2022, 22:26

IL Risorto wrote:Strašno je to što se malenima nameću takve teme,umjesto da imaju neopterećeno djetinjstvo,no licemjerni su oni koji se zgražaju nad ovim a istovremeno ignoriraju sustavnu ili još gore,opravdavaju,sustavnu pedofiliju katoličke crkve.

++++ nemam shto dodati

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics