Tomaševićevi su krenuli na djecu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tomaševićevi su krenuli na djecu
dobro da jesu, kad bi ih se inače poželjeli riješiti... ako uspiju, naravnocatabbath wrote:Odvratno. Ali na izborima su glasali za zgejeve a zgejevi su ih sad počeli guziti.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Dobro,i po čemu se ovo ideološko-rodno-ispiranje možga malenoj djeci,razlikuje od onog što crkvenjaci isto čine preko vjeronauka ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader wrote:mentalitet wrote:darth_vader wrote:mentalitet wrote:Eto ponovo dokaz onoga shto ja trubim vec godinama da vam nisu bili neprijatelji srbi niti vi njima nego da su to ovi a vas su samo zaspinali i ispali ste korisne budale i jednii i drugi.Dakle "Zashto ste se borili? Pa da vam djeca ne znaju kojega su spola , a sutra nece znati ni koje naciije a ni vjere..Ubuduce cu hrvate zvati koriisne budale .Jebi ga to je istina .A takozvani "Domovinski rat" je bio pljachkashki.Nemojte se jediti ja samo govorim istinu.Pa jebo mu bog mater,pogledajte Chermaka i Gotovinu da to nisu naslijedili od babe a da ne govorim o drugima koji svaki dan ispred vasheg nosa prolaze i shalju vam njezne poruke .Vi ste korisne budale a mi smo pametn i veci hrvati od vas zato shto ste bijedna i jebena sirotnja koja mora svakodnevno crnchiti za koricu kruha.A kako to rjesht?Ne bu ishlo bez pushke.
Je. Pobrka si malo uzročno-posljedične veze, ali nećemo ti zamjeriti, samo se lipo outaj više...
Mogao si mi to objasniti i podastrijeti te uuzrochne posljedice i molim te bez tudjica koje su za mene sinonim polupismenosti ,nego mi to fino objasni na hrvatskom jeziku a ako ne znash moze i na srpskom jer ih razumijem obadvanvishe nego neki koji tamo zivite.Vidim da si i ti ufuran u te svemirske bitke i da ti je engleski simpatichniji nego hrvatski pa se shutash lokalnim uradcima ili forumskim "IN" rijechima.Nadji mi pravu hrvatsku rijech za outanje pa cu se iisprichati.
Znaš ih jako dobro, ali se voliš praviti glup i pritom se naravno, loviš na nebitnu žargonsku terminologiju... Triba li ti i to prevesti ili?
Ne trebas,mozesh mi to podastrijeti na engleskom ili njemachkom ako ti je hrvatski toliko mrzak:::))
Strašno je to što se malenima nameću takve teme,umjesto da imaju neopterećeno djetinjstvo,no licemjerni su oni koji se zgražaju nad ovim a istovremeno ignoriraju sustavnu ili još gore,opravdavaju,sustavnu pedofiliju katoličke crkve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
IL Risorto wrote:Strašno je to što se malenima nameću takve teme,umjesto da imaju neopterećeno djetinjstvo,no licemjerni su oni koji se zgražaju nad ovim a istovremeno ignoriraju sustavnu ili još gore,opravdavaju,sustavnu pedofiliju katoličke crkve.
++++ nemam shto dodati
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko su idioti koji su u želji za suživotom krenuli dijeliti djecu?
» Krenuli su u zoru, 4:30, ali već je bilo okupirano!
» Otvoreni Batrovci, kamioni krenuli u HR
» Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni
» Iz Bjelorusije za Sarajevo krenuli novi trolejbusi
» Krenuli su u zoru, 4:30, ali već je bilo okupirano!
» Otvoreni Batrovci, kamioni krenuli u HR
» Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni
» Iz Bjelorusije za Sarajevo krenuli novi trolejbusi
Page 3 of 3