Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni
Page 1 of 1
Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=03&nav_category=16&nav_id=1501362
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni
Valjda nisu Cetnicke Vojvode.
2014-08-25
koji bombasticni naslovi,reko bi coek poceo 3 svjetski rat,ono neka mafijaska posla,nema vise ozbiljnih novina,sve zuta stampa
Mozda za Arape iz Belgije i krajna destinacija FR.
2014-08-25
oruzje je biznis jebiga sad ako je islo preko hr jaka stvar,jesi gledao onaj neki glupi americki dokumentarac o isporukama navodnim oruzja iz srbije za irak preko luke u rijeci
sve je mogućeThe Republic of Dream wrote:oruzje je biznis jebiga sad ako je islo preko hr jaka stvar,jesi gledao onaj neki glupi americki dokumentarac o isporukama navodnim oruzja iz srbije za irak preko luke u rijeci
immortal-
2014-04-16
Srpsko velikodržavlje. zato uvijek valja biti na oprezu.
Mi sada spavamo sa jednim otvorenim okom.
Mi sada spavamo sa jednim otvorenim okom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oprez i nepovjerenje naspram istoka, uviek!
Jebo te, vidjeh naslov i pomislio Đukanović naredio agresiju na Hrvatsku ...
Ove novinare fakat treba sve pred zid ...
Ove novinare fakat treba sve pred zid ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, zato vas Zapad guzi kako stigne a vi to ne primjećujete. Mislite da je to ispunjenje hrvatskih snova ...Regoč wrote:Oprez i nepovjerenje naspram istoka, uviek!
2015-09-24
Hrvatska na zapadu nije ništa izgubila ili je nješto i stekla, zapadne su nam granice najpovoljnije u poviesti. Na istoku se smanjujemo.Ringo10 wrote:Da, zato vas Zapad guzi kako stigne a vi to ne primjećujete. Mislite da je to ispunjenje hrvatskih snova ...Regoč wrote:Oprez i nepovjerenje naspram istoka, uviek!
Pa baš zato što smo ko guske srljali na Zapad. Ostavili Bosnu,ostavili Liku...Srbi gdje god su došli širili su srpstvo,a mi uvijek manjina. (Gradišće,slovačke enklave,Italija,Mađarska...)Ili smo se utapali u mađarska,čehoslovačka i ina mora.Regoč wrote:Hrvatska na zapadu nije ništa izgubila ili je nješto i stekla, zapadne su nam granice najpovoljnije u poviesti. Na istoku se smanjujemo.Ringo10 wrote:Da, zato vas Zapad guzi kako stigne a vi to ne primjećujete. Mislite da je to ispunjenje hrvatskih snova ...Regoč wrote:Oprez i nepovjerenje naspram istoka, uviek!
Srbi se nigdje skoro nisu asimilirali,a negdje su čak prevazišli domaće hrvatsko ili muhamedansko stanovništvo.
Dakle mi se ni na zapadu nismo snašli,a ovi uspjeli preživjeti i Turke.
I onda ti reci da nas je taj zapad unaprijedio.
Da smo svi ostali pod Turcima kao Grci ili Bugari,mi bismo danas dominirali Balkanom.
2014-04-22
Na zapadu smo se asimilirali zbog vjere, Srbi nisu i opet zbog vjere. Na istoku su se Srbi asimilirali, nema ih u Novoj Srbiji, sad su Ukrajinci.jastreb wrote:Pa baš zato što smo ko guske srljali na Zapad. Ostavili Bosnu,ostavili Liku...Srbi gdje god su došli širili su srpstvo,a mi uvijek manjina. (Gradišće,slovačke enklave,Italija,Mađarska...)Ili smo se utapali u mađarska,čehoslovačka i ina mora.Regoč wrote:Hrvatska na zapadu nije ništa izgubila ili je nješto i stekla, zapadne su nam granice najpovoljnije u poviesti. Na istoku se smanjujemo.Ringo10 wrote:Da, zato vas Zapad guzi kako stigne a vi to ne primjećujete. Mislite da je to ispunjenje hrvatskih snova ...Regoč wrote:Oprez i nepovjerenje naspram istoka, uviek!
Srbi se nigdje skoro nisu asimilirali,a negdje su čak prevazišli domaće hrvatsko ili muhamedansko stanovništvo.
Da smo svi ostali pod Turcima kao Grci ili Bugari,mi bismo danas dominirali Balkanom.
Jest preživjeli Turke, uz pravo prve bračne noći
2014-04-15
ovo treba terati do kraja
da slucajno nije milo poslao
svoje sluge da budu uhvaceni.
da glume srpske nacionaliste.
u nameri da skrene paznju sa
sage koverat.
e sad, da li ce hr policija postuputi
po dogovoru ili casno, ne znam.
da slucajno nije milo poslao
svoje sluge da budu uhvaceni.
da glume srpske nacionaliste.
u nameri da skrene paznju sa
sage koverat.
e sad, da li ce hr policija postuputi
po dogovoru ili casno, ne znam.
Guest- Guest
Kako su Grci i Bugari preživjeli?n_razbojnik wrote:Jest preživjeli Turke, uz pravo prve bračne noći
Ili Crnogorci? Pogledaj mala crnogorska plemena. Pogledaj ih. U doba najveće turske moći imali su po svojim brdima status slobodne autonomije,doduše neslužbene.
Mislim da je zapadna propaganda toga doba puno učinila na iseljavanju katolika iz tih zemalja,pa su ljudi znali napustiti kompletna naselja i prije nego je prvi turski konjanik dojašio tamo.
2014-04-22
srbi, mi ne prihvatamo asimilaciju
na balkanu. ne znam kako je sa grckom, kako nasi u grckoj.
na zapadu, to je druga prica.
ni hrvati u srbiji se nisu asimilirali.
turcu, poturice, siptari. nije tacno
da se jedino mi srbi ponasamo drugacije.
na balkanu. ne znam kako je sa grckom, kako nasi u grckoj.
na zapadu, to je druga prica.
ni hrvati u srbiji se nisu asimilirali.
turcu, poturice, siptari. nije tacno
da se jedino mi srbi ponasamo drugacije.
Guest- Guest
Najbitnije mi je šta su crnogorci radili po brdima...kad se spustiše sa istih umjesto Osmanlija naišli su na Ruse
2014-04-15
MA hajde pusti.jastreb wrote:Pa baš zato što smo ko guske srljali na Zapad. Ostavili Bosnu,ostavili Liku...Srbi gdje god su došli širili su srpstvo,a mi uvijek manjina. (Gradišće,slovačke enklave,Italija,Mađarska...)Ili smo se utapali u mađarska,čehoslovačka i ina mora.Regoč wrote:Hrvatska na zapadu nije ništa izgubila ili je nješto i stekla, zapadne su nam granice najpovoljnije u poviesti. Na istoku se smanjujemo.Ringo10 wrote:Da, zato vas Zapad guzi kako stigne a vi to ne primjećujete. Mislite da je to ispunjenje hrvatskih snova ...Regoč wrote:Oprez i nepovjerenje naspram istoka, uviek!
Hrvatska i Hrvati od toga slavnog ZAPADA (šta god to bilo) nikad nisu diobili NIŠTA.
Osim okupacije, zajebavanja, prijezira i maltretiranja.
2015-09-24
Similar topics
» Još jedan abolirani s mitraljezom, puškama, bombama...
» Dojava o bombama
» Stotine vjernika s puškama na blagoslovu oružja u crkvi u Pennsylvaniji
» ''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
» Svi uhapseni su Hrvati
» Dojava o bombama
» Stotine vjernika s puškama na blagoslovu oružja u crkvi u Pennsylvaniji
» ''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
» Svi uhapseni su Hrvati
Page 1 of 1