Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
prvo i osnovno. na renaultu zanemari check emission ili tako nekaj-imam službeni scenic. benzinac.debotoijusto wrote:veber wrote:i vezano uz oftopk
dodaj dizel kako ga trošiš.
može bosch pumpa stradat ako ju benzin isuši,
ali na prosječni spremnik od 50l 13l benzina ne bi smjelo biti proble,.
ako te je baš strah, izvadi gorivo van i kasnije, parcijalno doljevaj mješavinu.
jedino kaj znam je problem kod citroena koji ima senzer u rezervoaru, za vlagu, a krivo očitava benzin kao vlagu. tako da bi ti se u tom slučaju mogla pojaviti poruka na ekrenu, tipa check emmission ili tako nekaj.
laguna 1.9 dci 05-06
nije bilo problema/trzanja do kuce no vidim po mrezi da nije dobro palit bez zamjene goriva
kaj se motora tiče ne bu mu nikaj, samo senzorika bu te jebala.
ako imaš mogućnost za ispraznit reservoar napravi to.
ali ne bacaj gorivo već doljevaj s vremenom.
benzin u dizel nije problem. obrnuto je.
ako ideš na promjenu goriva, vozi ga na nekih 4000rpm da spali iz katalizatora sranja.
renault ima s tim problema.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
RAMZAN KADIROV poslao je prijeteću poruku ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom.
Čečenski lider na svom kanalu na Telegramu objavio je snimku u kojoj upozorava Zelenskog da se "preda ili je gotov". Kadirov je Zelenskom poručio da izađe s podignutim rukama i kaže da se predaje.
"Vidjet ćete pravu specijalnu operaciju u kojoj će svi bježati, ne samo iz gradova, nego i iz Ukrajine. Ušli smo u industrijsku zonu, probili prvu obranu. Naše trupe su stigle, čim smo izašli ubili smo četiri osobe. Ostali su pobjegli i dozivali mamu na ruskom", rekao je Kadirov.
"U vrlo bliskoj budućnosti ruske snage će koristiti novu taktiku i svakodnevno postizati efikasnije i brže rezultate u izvođenju specijalne operacije. Kao potvrdu svojih izjava objavit ću videodokaze uništavanja nacista i đavola", prijeti Kadirov.
"Ovo je tek početak. Sotone, banderovci i nacisti, očekujte iznenađenja!" rekao je.
kad se ovi krkan oklizne na sapun reci cu oma boga
Čečenski lider na svom kanalu na Telegramu objavio je snimku u kojoj upozorava Zelenskog da se "preda ili je gotov". Kadirov je Zelenskom poručio da izađe s podignutim rukama i kaže da se predaje.
"Vidjet ćete pravu specijalnu operaciju u kojoj će svi bježati, ne samo iz gradova, nego i iz Ukrajine. Ušli smo u industrijsku zonu, probili prvu obranu. Naše trupe su stigle, čim smo izašli ubili smo četiri osobe. Ostali su pobjegli i dozivali mamu na ruskom", rekao je Kadirov.
"U vrlo bliskoj budućnosti ruske snage će koristiti novu taktiku i svakodnevno postizati efikasnije i brže rezultate u izvođenju specijalne operacije. Kao potvrdu svojih izjava objavit ću videodokaze uništavanja nacista i đavola", prijeti Kadirov.
"Ovo je tek početak. Sotone, banderovci i nacisti, očekujte iznenađenja!" rekao je.
debotoijusto- Posts : 31546
2014-04-12
šupak meraklija.debotoijusto wrote:RAMZAN KADIROV poslao je prijeteću poruku ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom.
šteta kaj ne svrati u ukrajinu pa da ga izmerače.
ero je tu bolji, ali ide otprilike
alahmerakđamijakabumburekoslokopenhagen.
rahmetli
2014-12-30
veber wrote:prvo i osnovno. na renaultu zanemari check emission ili tako nekaj-imam službeni scenic. benzinac.debotoijusto wrote:veber wrote:i vezano uz oftopk
ako te je baš strah, izvadi gorivo van i kasnije, parcijalno doljevaj mješavinu.
jedino kaj znam je problem kod citroena koji ima senzer u rezervoaru, za vlagu, a krivo očitava benzin kao vlagu. tako da bi ti se u tom slučaju mogla pojaviti poruka na ekrenu, tipa check emmission ili tako nekaj.
laguna 1.9 dci 05-06
nije bilo problema/trzanja do kuce no vidim po mrezi da nije dobro palit bez zamjene goriva
ako ideš na promjenu goriva, vozi ga na nekih 4000rpm da spali iz katalizatora sranja.
parkiran u dvoru , nije mi problem izvadit vecinu goriva samo trebam nabavit kanistere i ulit novih 100€ goriva ... zene , ne mozes bez njih a ne smijes zatuc
debotoijusto- Posts : 31546
2014-04-12
a kaj bi bez njih?debotoijusto wrote:veber wrote:prvo i osnovno. na renaultu zanemari check emission ili tako nekaj-imam službeni scenic. benzinac.debotoijusto wrote:veber wrote:i vezano uz oftopk
laguna 1.9 dci 05-06
parkiran u dvoru , nije mi problem izvadit vecinu goriva samo trebam nabavit kanistere i ulit novih 100€ goriva ... zene , ne mozes bez njih a ne smijes zatuc
drkali ko ovi rusofili?
ili jebali zagreBčanke nijaze, muratije ili nezime?
ne bu se nikaj desilo u tvom slučaju.
ako imaš nekog zemu mehaničara neka ti senzoriku poništi.
mislim da je kod lagune kao i kod megana priključak ispod centralnog grebena.
povučeš kutiju između prednjih sjedala i dolje bi trebao biti priključak.
2014-12-30
Ulia ti dečko krivu benzinu u auto?!
2014-04-16
drž se ti kaića i penteaben wrote:Ulia ti dečko krivu benzinu u auto?!
i hobe za vebera.
mogu i sipice.
2014-12-30
Iz ovoga šta vidim u gornjem lijevom kutu mogao bih razumjeti da su Ukri došli s leđa Izjumu.
Ruski izvori, a prenosi srpski b92, spominje nekakve dvije zasebne(?) gardijske brigade...možda
je Wagner u pitanju, pa čak i Čečenci. Obe su doslovce uništene do temelja, pa kažu da im nije
ostalo više od 100 vojnika.
Uslijedila je ruska "osveta" po većim ukrajinskim gradovima. Ja bih rekao da se više
radi o smirivanju stanja u vojski.I Martić je nakon poraza u Bljesku raketirao Zagreb i s time se
na skupu pohvalio.
Ruski izvori, a prenosi srpski b92, spominje nekakve dvije zasebne(?) gardijske brigade...možda
je Wagner u pitanju, pa čak i Čečenci. Obe su doslovce uništene do temelja, pa kažu da im nije
Uslijedila je ruska "osveta" po većim ukrajinskim gradovima. Ja bih rekao da se više
radi o smirivanju stanja u vojski.I Martić je nakon poraza u Bljesku raketirao Zagreb i s time se
na skupu pohvalio.
Eroo- Posts : 78855
2016-07-22
Prije sat vremena
Ukrajina potvrdila da su Rusi pogodili vojnu metu u Kijevu
Kako smo ranije objavili, Ministarstvo obrane Rusije objavilo je da su ruske rakete uništile tenkove T-72 i druga oklopna vozila u blizini Kijeva koje su istočnoeuropske zemlje isporučile Ukrajini. Ta je ruska objava došla nakon što su u jutros višestruke eksplozije potresle Kijev, što su prvi udari na glavni grad nakon nekoliko tjedana. Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je jedna osoba hospitalizirana.
Ukrajinska vlada potvrdila je da je ruski projektil pogodio vojni cilj u Kijevu.
"Pogođen je jedan vojni objekt i jedan civil. Nema žrtava, jedna osoba je hospitalizirana", rekao je Vadim Denisenko, savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine.
--
Upravo je porasla cijena našim tenkovima napravljenim na osnovi tenka T-72.
Ukrajina potvrdila da su Rusi pogodili vojnu metu u Kijevu
Kako smo ranije objavili, Ministarstvo obrane Rusije objavilo je da su ruske rakete uništile tenkove T-72 i druga oklopna vozila u blizini Kijeva koje su istočnoeuropske zemlje isporučile Ukrajini. Ta je ruska objava došla nakon što su u jutros višestruke eksplozije potresle Kijev, što su prvi udari na glavni grad nakon nekoliko tjedana. Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je jedna osoba hospitalizirana.
Ukrajinska vlada potvrdila je da je ruski projektil pogodio vojni cilj u Kijevu.
"Pogođen je jedan vojni objekt i jedan civil. Nema žrtava, jedna osoba je hospitalizirana", rekao je Vadim Denisenko, savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine.
--
Upravo je porasla cijena našim tenkovima napravljenim na osnovi tenka T-72.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Njemačka sad sa 100 miljardi eura kupuje sve i svašta za vojsku a jedan dio kolača ide na kupnju tenkova i okloponih vozila.
S Grčkom su nešto pazarili pa Grčka Ukrima šalje BMP-1 a Njemačka Grčkoj nešto svoje a mi imamo nekoliko desetaka ovih jugo T-72 a Njemačka želi nekakvu eu vojsku.....uskoro ćemo pazariti.
Ja bi Leopard tenk.
S Grčkom su nešto pazarili pa Grčka Ukrima šalje BMP-1 a Njemačka Grčkoj nešto svoje a mi imamo nekoliko desetaka ovih jugo T-72 a Njemačka želi nekakvu eu vojsku.....uskoro ćemo pazariti.
Ja bi Leopard tenk.
2014-04-11
Po običaju sve krivo razumiš, mrmote. Ka što ne znaš na liveuamap razlikovati dva odvojena posta, tak ni kod Izyuma ništ ne kužiš.Eroo wrote:Iz ovoga šta vidim u gornjem lijevom kutu mogao bih razumjeti da su Ukri došli s leđa Izjumu.
na skupu pohvalio.
Naime Rusi sa sjevera vrše pritisak na ukrajinsku 10. brdsku brigadu kod Adamivke, dok istovremeno ruska 38. motorizovana brigada juriša iz pravca sjeverozapada ka Krasnopillu, kak bi izvršila dodatni pritisak iz tog pravca.
Čim se to područje osigura, slijedi prelazak 228. motorizovane pukovnije prek Severnodonetsk rijeke (ne grada mrmote, neg RIJEKE), čime otpočinje borba za Slovijansk.
"Sramota koja će ući u istoriju"
Ambasador Ukrajine u Berlinu Andrej Meljnik izjavio je da je odbijanje Nemačke da isporuči Ukrajini tenkove i borbena vozila pešadije „sramota koja će ući u istoriju“.- Vlada Nemačke cinično odbija da nam isporuči čak i stare tenkove 'leopard-1' i borbena vozila pešadije 'marder' - napisao je Meljnik na Tviteru.
---
Pored toliko tenkova T-72 u srednjoj i istočnoj Europi ti bi još i Leoparde.
2014-04-11
Brate burjatski, pitao sam te šta se događa u GRADU Sjeverodonjeck,AlfaOmega wrote:Po običaju sve krivo razumiš, mrmote. Ka što ne znaš na liveuamap razlikovati dva odvojena posta, tak ni kod Izyuma ništ ne kužiš.Eroo wrote:Iz ovoga šta vidim u gornjem lijevom kutu mogao bih razumjeti da su Ukri došli s leđa Izjumu.
na skupu pohvalio.
Naime Rusi sa sjevera vrše pritisak na ukrajinsku 10. brdsku brigadu kod Adamivke, dok istovremeno ruska 38. motorizovana brigada juriša iz pravca sjeverozapada ka Krasnopillu, kak bi izvršila dodatni pritisak iz tog pravca.
Čim se to područje osigura, slijedi prelazak 228. motorizovane pukovnije prek Severnodonetsk rijeke (ne grada mrmote, neg RIJEKE), čime otpočinje borba za Slovijansk.
nakon što su ga Rusi(Kadirovci) "oslobodili" i slavodobitno pili kavu u centru.
Ti očigledno nisi još dobro savladao 'rvacki.
Drugo, imaš li informacije šta se ovi dana dešavalo oko Izjuma?
Ruski izvori kažu da je izniščena 64. i 38. zasebna gardijska "motorizovana" brigada,
tako da im je ostalo još najviše 100 vojnika.
Publika od tebe očekuje odgovor, ne izmotavaj se bzveze.
2016-07-22
Eto sam ti gore nacrtao. Imaš opciju click to see fullsize ak ti naočari nisu pri ruci matorče.
Brate burjatski, samo ti odgovori na postavljena pitanja: Sjeverodonjeck + Izjum.AlfaOmega wrote:Eto sam ti gore nacrtao. Imaš opciju click to see fullsize ak ti naočari nisu pri ruci matorče.
Poslije ćemo i o tome što podturaš za kamuflažu.
2016-07-22
Jedino rjesenje Ukrima je prisajediniti se u Rusku Federaciju.
I oni I Bjelorusi.
Jedino tako mogu sacuvati Ukrajnu.
I oni I Bjelorusi.
Jedino tako mogu sacuvati Ukrajnu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ako se ovako dalje nastavi bit će to rat do zadnjeg Rusa ili do zadnjeg Ukrajinca.
Pošto je Rusa više, oni imaju početnu prednost.
Guest- Guest
Zavisi. Imam i ja jedinice u pozadini.cassanowa wrote:Ako se ovako dalje nastavi bit će to rat do zadnjeg Rusa ili do zadnjeg Ukrajinca.
Znam da ne znaš o čemu govorim al evo ti i pogledaj datum kad je to napisano :
by RayMabus Sun 23 Jan -
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Last edited by RayMabus on 5/6/2022, 14:25; edited 1 time in total
2014-04-11
Udri onda. Šta prije to bolje.RayMabus wrote:Zavisi. Imam i ja jedinice u pozadini.cassanowa wrote:Ako se ovako dalje nastavi bit će to rat do zadnjeg Rusa ili do zadnjeg Ukrajinca.
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu