Ruska invazija na Ukrajinu
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
iskreno vidio sam pun kurac ukrainskih izbjeglica diljem dalmacije a nisam vidio muškrca za sada.. zapravo lažem vidio sam 2-3 programera na jednom coworkingu.. .ne kažem da ih ima, ali realno nije im lako uteći iz države.. vjerojatno je manjina utekla na vrijeme..
ja pratim neke gejmere iz Ukraine, bendove, mislim da Dendi najbolji igrač na svijetu Dota2 , momak je milijunaš, lik je iz Lviva priča Ruski, igrao sa Rusima milijun puta, misliš da lik nebi utekao iz UKR da je imao priliku ?
plus ne moraju ukrainci mobilizirati cijelu populaciju muškaraca.
vojno sposobnih imaju cca 8-9 milijuna.
Ukrainci spominju za 2023 godinu, 1,5milijuna profesionalnih vojnika na rotacijama 750 000, da će im to biti dovoljno da izbace Ruse ..
to je njima lakše napraviti nego nama 250 000 kod Oluje
ja pratim neke gejmere iz Ukraine, bendove, mislim da Dendi najbolji igrač na svijetu Dota2 , momak je milijunaš, lik je iz Lviva priča Ruski, igrao sa Rusima milijun puta, misliš da lik nebi utekao iz UKR da je imao priliku ?
plus ne moraju ukrainci mobilizirati cijelu populaciju muškaraca.
vojno sposobnih imaju cca 8-9 milijuna.
Ukrainci spominju za 2023 godinu, 1,5milijuna profesionalnih vojnika na rotacijama 750 000, da će im to biti dovoljno da izbace Ruse ..
to je njima lakše napraviti nego nama 250 000 kod Oluje
AssadNaPodmornici- Posts : 22214
2018-06-14
Ovi tu ne izgledaju kao programeri, tj.izlgedaju za nijansu opasnije. Evo neki dan bilo u crnij kronici u Rovinju neko opljačako apartman ukrainskog izbjeglice i oštetio ga za više stotina tisuća kuna. A auta koja voze, novi Q8 i sl.
Last edited by catabbath on 4/6/2022, 15:03; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
pa jebiga nažalost toga ima .. Jadran bojna, Minken Bojna, Safet u Novom Mestu, Plenki, Zoki itd.. međutim ovo što je ostalo je dovoljno da riješi Rusko pitanje ako zadrže trenutnu motivaciju.. Trenutno velika većina UKR podržava rat, jer znaju ako pristanu na primirje sa Rusima, ovi će se rekuperati i udariti opet za godinu dvije. .. ovako dobijaju oružje, vide da ih realno mogu bez problema poraziti, da RU i nije vojna super sila kakvo smo je svi smatrali..
Berdjansk je luka u Azovskom moru...
Najprije vatrena kugla, a potom crni dim...super! Vjeruj rusofilima i kad lažu.
Najprije vatrena kugla, a potom crni dim...super! Vjeruj rusofilima i kad lažu.
Eroo- Posts : 78855
2016-07-22
E jebiga sad...AssadNaPodmornici wrote:iskreno vidio sam pun kurac ukrainskih izbjeglica diljem dalmacije a nisam vidio muškrca za sada..
2016-07-22
jebo ukrajinu, koliko je ono litra benzina u "švici" na mediteranu?catabbath wrote:Ovi tu ne izgledaju kao programeri, tj.izlgedaju za nijansu opasnije. Evo neki dan bilo u crnij kronici u Rovinju neko opljačako apartman ukrainskog izbjeglice i oštetio ga za više stotina tisuća kuna. A auta koja voze, novi Q8 i sl.
ovdje 1,8
2014-12-30
i u pm država svakom zaposlenom pride 300 orja. za pod zub.
kaj vele marc i erota udbaš?
kaj vele marc i erota udbaš?
2014-12-30
Moga je stati nakon pregovora u Turskoj (mirovni sporazum je napravljen, samo čeka potpis i implementaciju), ali vojno-industrijski kompleks u SAD-u je reka kak moraju izgurati onih 40 milijardi dolara poreskih obveznika kak bi et i oni omastili brk u ciloj priči.newuser wrote:Ima li naznaka da bi rat mogao stati? Ne čitam forum pa da onako usput upitam ima li ih jos sto navijaju za rat, čisto s obzirom da troškovi života lete u nebo... ali to nije ni bitno jelte...
E sad, problem je što se takve stvari oslade, pa obično bude - daj još!
To ti je ka i sa koronom, dobro krenula prodaja vakcina, pa forsaj soj ovaj, soj onaj, jerbo ni više dovoljno dvi doze, treba booster, pa za dicu, pa booster za dicu, pa daj podsojeve, pa drugi booster, itd...
Tak će i ovdi biti, vjerovatno će od Ukrajine napraviti novu Siriju, intenzitet borbi će pasti na onaj koji smo gledali u Donbassu prošlih godina, zapad će ostati u strahu od "zle imperije Rusije", Njemačka i zemlje istočne Evrope će drastično povećati izdatke za odbranu, Lockheed, Northrop i ekipa će zadovoljno trljati ruke.
Rusija će se kroz izvoz hrane ojačati svoj geo-politički uticaj u zemljama trećeg svita, i et...
2016-07-22
Zašto mu je 'vako šiljasta golova? Čudo od prirode.
Alfi, je li ovaj od tvojih?
Alfi, je li ovaj od tvojih?
Nemamo mi sa Turkijcima ništa. Više vi iz istočne 'ercegovine imate.
Zanimljivo!
Za razliku od fetivih Rusa Kadirovci ipak kupe svoje mrtve.
Valjda zbog toga što su oni ipak muslimani...mrtvi ne bi završili
u džennetu, ako ne bi bili pokopani po islamskom običaju.
Da ne spominjem da ne bi bili šehidi...borci na Allahovom putu.
Za razliku od fetivih Rusa Kadirovci ipak kupe svoje mrtve.
Valjda zbog toga što su oni ipak muslimani...mrtvi ne bi završili
u džennetu, ako ne bi bili pokopani po islamskom običaju.
Da ne spominjem da ne bi bili šehidi...borci na Allahovom putu.
2016-07-22
Burjat?AlfaOmega wrote:Nemamo mi sa Turkijcima ništa. Više vi iz istočne 'ercegovine imate.
2016-07-22
Jedino šta se Putin češka i misli koji kurac ja imam od njih ? Šta njemu Somalija može prodat a da njemu igra ? Ništa.AlfaOmega wrote:
Rusija će se kroz izvoz hrane ojačati svoj geo-politički uticaj u zemljama trećeg svita, i et...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ispada da taj Rus njima isporučuje naftu, plin, đubrivo, pšenicu itd a šta će oni njemu dat u zamjenu za to ? Govno.
Šta će mu govno ?
Šta će mu govno ?
2014-04-11
Treba to organizirati i iznutra... Treba strogo zabraniti kupanje u Azovskom moru.
2016-07-22
A od cile Afrike tebi je Somalija prvi sinonim? Rusi su se aktivnije u Afriku uključili ima zadnjih 4-5 godina. I da, ima Afrika štošta za ponuditi. Dok Evropi šalje crnce i majmunske boginje, Rusiji svoja bogatstva.RayMabus wrote:Jedino šta se Putin češka i misli koji kurac ja imam od njih ? Šta njemu Somalija može prodat a da njemu igra ? Ništa.AlfaOmega wrote:
Sprema se bitka za Slovijansk.
Russians have captured the town of Brusivka south of Lyman pic.twitter.com/v8pEUyIRdf
— WarMonitor:flag_ua: (@WarMonitor3) June 4, 2022
Ma slabo. Bar po onome šta ja vidim. Možda mu je najveća igra da nekim svojim favoritima dole da popust od 20% od cijene koja je na svjetskom tržištu al da se plaća u rubljama i tako jača svoju valutu, prodaje proizvode i drži te uza sebe.AlfaOmega wrote:A od cile Afrike tebi je Somalija prvi sinonim? Rusi su se aktivnije u Afriku uključili ima zadnjih 4-5 godina. I da, ima Afrika štošta za ponuditi. Dok Evropi šalje crnce i majmunske boginje, Rusiji svoja bogatstva.RayMabus wrote:Jedino šta se Putin češka i misli koji kurac ja imam od njih ? Šta njemu Somalija može prodat a da njemu igra ? Ništa.AlfaOmega wrote:
Nemaju oni ono šta njemu triba.
2014-04-11
...don...don...valjda je prespavao situaciju...don...
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 13 of 50