Ruska invazija na Ukrajinu
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ajd što druge lažeš, ali što sebe lažeš?red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Onda si lud a da to ne znaš.red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
Guest- Guest
Ne lažem ja nikoga. Otac mi je dao mogućnost da kroz ovo tijelo vidim budućnost.AlfaOmega wrote:Ajd što druge lažeš, ali što sebe lažeš?red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
red wolf-
2016-02-10
Ne. Moje tijelo je zdravo. Kao i ja koji sam u njemu.cassanowa wrote:Onda si lud a da to ne znaš.red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
red wolf-
2016-02-10
Eto ti ga onda i drž ga za sebe.red wolf wrote:Ne. Moje tijelo je zdravo. Kao i ja koji sam u njemu.cassanowa wrote:Onda si lud a da to ne znaš.red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
Guest- Guest
Ezek, pokaži ljudima svoju profilnu sa fb, pa nek sami procijene jesi li lud? Mere li tak?
Ono je, kao što je podučio Pavle, propadljivo. Ono ima svoju svrhu i to je to.cassanowa wrote:Eto ti ga onda i drž ga za sebe.red wolf wrote:Ne. Moje tijelo je zdravo. Kao i ja koji sam u njemu.cassanowa wrote:Onda si lud a da to ne znaš.red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
red wolf-
2016-02-10
Ima svrhu zagnjojit zemlju.red wolf wrote:Ono je, kao što je podučio Pavle, propadljivo. Ono ima svoju svrhu i to je to.cassanowa wrote:Eto ti ga onda i drž ga za sebe.red wolf wrote:Ne. Moje tijelo je zdravo. Kao i ja koji sam u njemu.cassanowa wrote:Onda si lud a da to ne znaš.red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
Guest- Guest
Ne moram ja nikome ništa dokazivat. Ono što sam za ovaj rat tvrdio prije osam godina na onom propalom forumu, sad se ostvaruje. Kažem vam, okrenite se Moskvi. Tamo će doći vijest koja će označiti kraj ovome što se događa. A tada si jao ruskim majkama, ako ne bude dogovora u tom prijelaznom roku...AlfaOmega wrote:Ezek, pokaži ljudima svoju profilnu sa fb, pa nek sami procijene jesi li lud? Mere li tak?
red wolf-
2016-02-10
Pa to da, na kraju. Svrha tijela je da ti koji ulaziš u to tijelo ispuniš ono što moraš ovdje.cassanowa wrote:Ima svrhu zagnjojit zemlju.red wolf wrote:Ono je, kao što je podučio Pavle, propadljivo. Ono ima svoju svrhu i to je to.cassanowa wrote:Eto ti ga onda i drž ga za sebe.red wolf wrote:Ne. Moje tijelo je zdravo. Kao i ja koji sam u njemu.cassanowa wrote:Onda si lud a da to ne znaš.red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
red wolf-
2016-02-10
Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Pa to da, na kraju. Svrha tijela je da ti koji ulaziš u to tijelo ispuniš ono što moraš ovdje.
Guest- Guest
Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Pa to da, na kraju. Svrha tijela je da ti koji ulaziš u to tijelo ispuniš ono što moraš ovdje.
red wolf-
2016-02-10
Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Guest- Guest
Nebitno. Znam da mi ne vjeruješ. Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao. Ali, to je tako.cassanowa wrote:Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Bitno je jer lažeš. Ne poznaješ me.red wolf wrote:Nebitno. Znam da mi ne vjeruješ. Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao. Ali, to je tako.cassanowa wrote:Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Guest- Guest
Još ruskih životinja se rasulo na sve strane...ispljunut će ih i zemlja vani.
Guest- Guest
Ja ne lažem. Hoćeš li mi vjerovati ili ne, nije me briga. Općenito, nije me briga za tvoju vrstu. Moja briga je Zemlja i ostala bića na Zemlji.cassanowa wrote:Bitno je jer lažeš. Ne poznaješ me.red wolf wrote:Nebitno. Znam da mi ne vjeruješ. Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao. Ali, to je tako.cassanowa wrote:Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Meni ih je baš žao. Velika većina njih bi otišla kući, u Rusiju. No, nažalost, završili su onako kako jesu. To je njihova sudbina.MDMiridije wrote:
Još ruskih životinja se rasulo na sve strane...ispljunut će ih i zemlja vani.
red wolf-
2016-02-10
Lažeš.red wolf wrote:Ja ne lažem. Hoćeš li mi vjerovati ili ne, nije me briga. Općenito, nije me briga za tvoju vrstu. Moja briga je Zemlja i ostala bića na Zemlji.cassanowa wrote:Bitno je jer lažeš. Ne poznaješ me.red wolf wrote:Nebitno. Znam da mi ne vjeruješ. Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao. Ali, to je tako.cassanowa wrote:Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Napisao si : "Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao.."
E pa ne možeš znat kako je bit poput mene.
JER ME NE POZNAJEŠ!
Guest- Guest
Da li vjeruješ u ono što sam ti napisao? Ne vjeruješ. Što sam ti ja odgovorio? Ni ja sam sebi ne bih vjerovao da sam poput tebe. Ali, ja nisam poput tebe. Ja nisam dio tvoje vrste na Zemlji.cassanowa wrote:Lažeš.red wolf wrote:Ja ne lažem. Hoćeš li mi vjerovati ili ne, nije me briga. Općenito, nije me briga za tvoju vrstu. Moja briga je Zemlja i ostala bića na Zemlji.cassanowa wrote:Bitno je jer lažeš. Ne poznaješ me.red wolf wrote:Nebitno. Znam da mi ne vjeruješ. Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao. Ali, to je tako.cassanowa wrote:Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Napisao si : "Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao.."
E pa ne možeš znat kako je bit poput mene.
JER ME NE POZNAJEŠ!
red wolf-
2016-02-10
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu